Nem volt telitalálat az ötös lottón
Nyerőszámok: 19, 21, 26, 37, 88 Nyeremények: 5 találatos szelvény nem volt; 4 találatos szelvény 23 darab, nyereményük egyenként 2.206.750 forint; 3 találatos szelvény 3266 darab, nyereményük egyenként 16.785 forint; 2 találatos szelvény 90.612 darab, nyereményük egyenként 1570 forint. Joker: 578880
Blogolj!

Győri Péter ismét hazudik

A nagyobbik kormánypárt közleményben reagált a civilek mellett az MSZP, a DK, az LMP, a Momentum, a Párbeszéd és a Liberálisok által támogatott Győri Péter szavaira, aki korábban azt mondta: a józsefvárosi önkormányzat visszatartja a kilakoltatásokat, de a vasárnapi időközi választás után, ha Sára Botond Botond alpolgármester, a Fidesz-KDNP jelöltje győz, kilakoltatási hullám kezdődik.

Győri Péter - Fotó: MTI

A józsefvárosi Fidesz közleményében azt írja: 

"Győri Péter ismét hazudik, amikor azt állítja, hogy Sára Botond tömeges kilakoltatásra készül. Az SZDSZ-es politikus kampánya során már nem először próbálja félrevezetni a józsefvárosiakat, most is ezt teszi. Győri Péter ehelyett inkább arról beszéljen, hogy miért akarja visszahozni a drogosokat vonzó programokat, és miért akar hajléktalanközpontot csinálni Józsefvárosból! Győri Péter a baloldali kispártok lekötelezettje, aki támogatja az illegális bevándorlást, a józsefvárosi polgárok azonban már többször kifejezték, hogy nem kérnek ebből. Józsefváros kormánypárti vezetése továbbra is a rend, a biztonság és fejlődés pártján áll, ezért dolgozik nap, mint nap. Felszólítjuk a liberális Győrit, hogy fejezze be a hazudozást és próbálja meg magát inkább hasznossá tenni!

Fidesz Józsefvárosi Szervezete"

Józsefvárosban vasárnap tartanak időközi polgármester-választást, mert Kocsis Máté (Fidesz-KDNP) országgyűlési képviselővé választása után - összeférhetetlenség miatt - április 17-i hatállyal lemondott a tisztségről.

Címkék: Józsefváros
1
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/55188/pics/lead_800x600.jpg
Józsefváros
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-07-05 16:31:12
Hosszú évtizedek tapasztalata alapján ma már leszögezhetjük:
Az lenne világot rengető újdonság, ha egy liberálbolsevik senkiházi - akár teljesen véletlenül is - egyszer az életében igazat mondana.
Erre nagyjából annyi esély van, mint a hintalónak egy magyar lóversenyen !!!!
Válaszolok

Hasonló bejegyzések a témában

Visszaütött Pikó Andrásnak a józsefvárosi Fidesz

2019.09.12. 19:40
A kormánypárt helyi szervezete nyomatékosan felszólította a balliberális jelöltet, hagyjon fel a polgármester rágalmazásával, ehelyett adjon számot a lakosoknak adatkezelési botrányáról.

Sára Botond: folytatni kell Józsefváros rehabilitációját

2018.07.06. 10:40
Ezért nagyon fontosnak nevezte, hogy a következő polgármester is jó viszonyt ápoljon az Országgyűléssel és a kormánnyal.

A hatóság elrendelte az Auróra Kioszk és Auróra Kert azonnali bezárását

2017.06.28. 17:40
Budapest Főváros VIII. kerület Józsefvárosi Polgármesteri Hivatalának jegyzője szerdán bezáratta az Auróra utca 9. és 11. szám alatti Auróra …

Ezeket a cikkeket olvastad már?