Blogolj!

Blogstar kávéház

Visszatérés

Gúzsba kötött Jobbik.

A Jobbik bukott pártelnöke a következő tisztújításra várhat, hogy az addigra visszaeső támogatottságú párt élére megmentőként visszatérjen – nyilatkozza a Magyar Hírlap Online-nak Kiszelly Zoltán politológus.

„Gúzsba kötve kell majd táncolnia a Jobbiknak a következő időszakban, mert a vezetők katasztrofális helyzetbe kormányozták a pártot, hatalmuk megtartásának ára a pártszakadás lett, ráadásul óriási adósságot halmoztak fel – mondta lapunknak Kiszelly Zoltán politológus. Szintén úgy látja, a legvalószínűbb, hogy Vona háttérbe vonulása előre megtervezett lépés volt. Taktikailag logikus és helyes lépés, hiszen így egyszerre tűnik fel a felelős vezető szerepében, de közben a krízisidőszakban nincs szem előtt. Valószínűleg a 'félidős válságot', azaz a 2020-as tisztújítást várja, hogy visszatérjen.”

Anyagi és morális válságban vergődik a Jobbik

A Jobbik bukott pártelnöke a következő tisztújításra várhat, hogy az addigra visszaeső támogatottságú párt élére megmentőként visszatérjen - vetette fel lapunknak Kiszelly Zoltán politológus. Szerinte a vezetés képtelen kezelni a krízishelyzetet. Válás előtt.

Kiskapu

Európa vérfrissítése.

Külső határok védelme nélkül az Európába irányuló migrációs hullámot nem lehet feltartani – elemez a Hirado.hu-n Horváth József biztonságpolitikai szakértő, kiemelvén: miközben a többség szigorít, megint van egy tagállam, amely az Európai Parlament támogatásával kinyitja kapuit.

„A biztonságpolitikai szakértő szerint most versenyfutás van az idővel az Európai Parlamenti választások előtt, hogy még kihasználják a kiskapukat. 'Vannak olyanok, akik szerint Európának jót tenne egy migrációs tömeg, akivel vérfrissítést hajtanának végre és most megpróbálják megkeresni a kiskapukat, hogy nagy számban bejussanak migránsok és most Spanyolország tűnik ennek.' Hozzátette: a Balkánon még él a 'mecsetek útvonala', ahol még több ezer van úton, míg Görögországban is több tízezer ember rekedt és ők még szeretnének bejutni az Európai Unióba még mielőtt a kapuk záródnak.”

Hiányzik a politikai akarat a határok védelmére

Külső határok védelme nélkül az Európába irányuló migrációs hullámot nem lehet feltartani. A katonai, rendészeti feltételek adottak az ellenőrzéshez, de a nyugati döntéshozók csak lassan eszmélnek. Az adásban idézték Fabrice Leggeri, az európai uniós határvédelmi ügynökség, a Frontex vezetőjének egyik nyilatkozatát, aki azt mondta hogy a migrációs útvonalak alakulása szempontjából jelenleg Spanyolország ad leginkább okot az aggodalomra.

Poén

Neymar, a gurulós mém.

Neymar gyepen töltött negyedórája és annak részletei a focivébé első számú humorforrásává váltak, amit most sikerült új szintre emelni, méghozzá brazil részvétellel – mutat be egy különleges videót az Origo.hu.

„Ezután jött a vébé egyik legnagyobb poénja: a belga szurkolók eljátsszák a braziloknak a szörnyű fájdalmak között fetrengő Neymart, akik veszik a lapot, és rögtön mutatják, hogy ők azért visszanéznék ezt videón a játékvezető helyében. Parádés!”

Már a brazilok is tudnak nevetni, amikor Neymarral szívatják őket

A belga szurkolók indították a poént, a brazilok pedig lecsapták a magas labdát.

Ezüstrejtély

A magyar futballmúlt legendája.

A háború előtti magyar futball kutatója, Szegedi Péter, valamint Dénes Tamás újságíró új kötete nyomán a 24.hu az 1938-as, szinte feledésbe merült világbajnoki ezüstérmünk történetét tárja fel.

„A könyv nem állítja azt, hogy minden kétséget kizáró válasza lenne a rejtélyre, és nyolcvan évvel a történtek után tanúkat sem találhatunk már. Annyi biztos, hogy a svédek elleni elődöntőhöz képest három helyen is változott a magyar kezdő a döntőre: kikerült a védő Korányi, a középfedezet Turay és a csatár Toldi, a helyükön pedig Polgár, Szűcs és Vincze kezdett. A mai napig makacsul tartja magát a legenda, hogy a tankszerű, bivalyerős Toldi azért nem játszhatott, mert az olaszok kérték, hiszen a kellemetlen stílusa veszélyeztethetné a mérkőzés sportszerű jellegét.”

Amikor papírforma volt a magyar vb-ezüstérem | Foci-VB 2018

A magyar labdarúgás két legnagyobb sikere két világbajnoki ezüstérem: az egyik 1938-ból, a másik 1954-ből. Egyik sem tegnap volt, viszont a kettő megítélése közötti különbség olyan, mintha nem tizenhat, hanem legalább ötven év telt volna el a két ezüst között.

Mellbőség

Éva csalóka képe.

Az egykori valóságshow-szereplő már-már túl vékony lett – állítja a Blikk Online.

„Talán maga Éva sem tagadja, hogy volt idő, amikor kicsit több volt rajta a kelleténél. A felesleget azonban olyan ügyesen letornászta, hogy mostanra kimondottan bomba nő lett belőle. A fogyás azonban mintha kezdene átcsapni kóros éhezésbe, bár lehet, hogy csak a csalóka kép mutatja így, mindenesetre ezen a fotón Éva lába meglehetősen vékonynak tűnik. Nagyon aggódni azonban nem kell, hiszen amíg a mellbősége nem változik, addig bizonyára nem nagy a baj...”

Azta: Baukó Éva lába nagyon lefogyott, de a melle...

Talán maga Éva sem tagadja, hogy volt idő, amikor kicsit több volt rajta a kelleténél. A felesleget azonban olyan ügyesen letornászta, hogy mostanra kimondottan bomba nő lett belőle. A fogyás azonban mintha kezdene átcsapni kóros éhezésbe, bár lehet, hogy csak a csalóka kép mutatja így, mindenesetre ezen a fotón Éva lába meglehetősen vékonynak tűnik.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/55339/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,lapszemle

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Akkora a hőség a görögöknél, hogy még az Akropoliszt is bezárták

2018.07.23. 08:55
Egyes helyeken negyven fok fölé emelkedett vasárnap a hőmérő higanyszála Görögországban, a hőhullám miatt - a turisták egészségének megőrzése …

Blogstar kávéház

2018.07.23. 00:20
Özil (ki)lépett, Orbán Viktor Erdélybe készül, az ISIS nem nyugszik, viszont a magyar egészségügy jó kezekben, a fővárosi állatkert pedig különös jövevénnyel bővült. Mindez hétfői lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.07.22. 05:15
A Turul rejtélye, családi kincsek, gyorséttermi kiütés, a nemzeti rock élménye és Lola szerelmes pózolása vasárnapi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.07.21. 04:45
Szocialista zűrzavar, szárazföldi migránsáradat, halálos medveszelfi, a budapesti klubélet tragédiái és Rúzsa Magdi pikáns titkai szombati online lapszemlénkben.

Több embert is megkéseltek egy németországi buszon

2018.07.20. 17:15
Több ember megsérült a németországi Lübeckben, amikor valaki késsel támadt egy busz utasaira - tájékoztatott a BBC. 

A paksi atomerőműhöz riasztották a honvédség Gripenjeit

2018.07.20. 10:25
A paksi atomerőműhöz riasztották a Magyar Honvédség Gripenjeit két kisrepülőgép miatt - tájékoztatta a Honvédelmi Minisztérium (HM) pénteken az MTI-t.

Blogstar kávéház

2018.07.20. 05:05
Pénzes ingyengyógyszerek, széthulló zöldek, helytelenül fehér tankönyvek, ébredő nemzetiségek és a 90-es évek eltűnt legendái pénteki online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.07.19. 05:05
Az LMP őrülete, Márki-Zay beszédes hallgatása, a migráció feketepiaca , Tóth Vera szexbibliája és szerfüggő sztárok csütörtöki online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.07.18. 05:05
Parlamenti szundikálások, jobbikos kocsonyaboksz, a dinnyepiac forrongása, a Neoton-sztár utolsó esélye és a mini Bruce Lee szálkásítása szerdai online lapszemlénkben.

Indokolatlanul magas a jégkrémek cukortartalma

2018.07.17. 08:45
A eperjégkrémek sokszor indokolatlanul sok cukorral készülnek, több termék pedig fölösleges aromát is tartalmaz, a gyümölcstartalom a legjobb esetben sem közelíti meg a 30 százalékot.

Ezeket a cikkeket olvastad már?