Blogolj!

Blogstar kávéház

Hiány

Kongó Jobbik-kassza.

604 ezer forintja maradt a Jobbiknak, januárig nem is kapnak már állami támogatást az Állami Számvevőszék és a NAV bírsága miatt, de nem fognak csődbe menni az elnök szerint – írja az RTL Klubra hivatkozva a 24.hu.

„Sneider arról is beszélt, hogy adományokból és a párt országgyűlési képviselőinek támogatásából akarják kihúzni ezt a fél évet. A NAV-bírságot (ez 331 millió forint) részletekben szeretnék majd befizetni, a pártelnök reménykedik, hogy erre kapnak majd lehetőséget az adóhatóságtól. A pártelnök szerint a pénz legjobban a választókerületi szervezeteknél fog hiányozni, de az is kérdéses, hogy a pártalkalmazottakat miből fizetik majd ki. Azt is felvetette Sneider, hogy a Jobbik eladja a Villányi úti irodáját.”

Kong az ürességtől a Jobbik kasszája | 24.hu

604 ezer forintjuk maradt.

Meggyőzés

Válasz nélkül.

Uniós megegyezés ide vagy oda, nincs az a pénz, amiért önkéntesen migránsokat fogadna be bármely tagállam: Matteo Salvini azért is „keménykedik” a hajók kikötésének ellenzésével, mert a kitoloncolás jelenleg lehetetlen feladatnak tűnik – olvasható a Hirado.hu-n.

„Az újságíró hozzátette: nehéz választ adni arra, hogy vajon hogyan is lehetne kezelni a migrációs helyzetet, hiszen jelenleg egy tagállam sincs, aki önkéntesen vállalkozna migránsok befogadására. Nincs olyan ország, aki önként hotspottá alakítani területét, és nincs az a pénz, ami meggyőzné őket arról, hogy fél-egy, vagy akár kétmillió embert is befogadjanak.”

Nincs az a pénz, amiért önkéntesen migránsokat fogadna be bármely tagállam

Olaszország újabb migránsokat szállító hajónak tiltotta meg, hogy kikössön partjainál. Eleinte csak a külföldi NGO-knak, majd a földközi-tengeri katonai műveletek hadihajóinak sem engedélyezte Matteo Salvini olasz belügyminiszter a kikötést. Most pedig már egy olasz felségjelzésű hajónak sem. A hatvan bevándorlót is szállító hajó nem hajózhat olasz partokra.

Többség

Ébredező Skandinávia.

Egy felmérés alapján a svédek 61%-a betiltaná a müezzinek imára hívását, még a baloldaliak fele is egyetértene a tilalommal, a parlament azonban nem mozdul – így az Origo.hu.

„A parlamentben ülő politikai tömörülések közül hivatalosan csak a Svéd Demokraták és egy kis párt, a Kereszténydemokrata Párt támogatja a tilalmat. Svédország 10 milliós lakosságának a 8,1%-a iszlám vallású tavalyi adatok alapján. A skandináv királyságot jelenleg egy erősen bevándorláspárti szociáldemokrata-zöld kormánykoalíció vezeti, amely a migráns hátterű, állampolgárságot kapott szavazóknak köszönheti a többségét.”

A svédek többsége betiltaná a müezzinek imára hívó énekét

Egy felmérés alapján a svédek 61%-a betiltaná a müezzinek imára hívását. Még a baloldaliak fele is egyetértene a tilalommal. Az SVT nevű svéd közszolgálati televízió megbízásából a Novus nevű közvélemény-kutatással foglalkozó cég egy felmérést végzett az iszlámmal kapcsolatos társadalmi attitűdök jobb megismerése érdekében.

Lábadozás

A színésznő és kedvence.

Kubik Anna a rengeteg munka után a nyárra kényszerpihenőre szorul, hiszen epehólyagműtéten esett át – számol be róla a Lokál Online.

„A műtét után diétáznom kell, nem ehetek zsíros ételeket és édességet sem. Ez volt a legnehezebb, ugyanis igazi csokifüggő vagyok. Emellett pihennem kell, így nem vállaltam nyárra a táboroztatáson kívül semmi más munkát. A család kiskutyáját, Legót is nemrég műtötték, úgyhogy most ketten lábadozunk. Öt bemutatóm volt az évadban, alig voltam itthon, szóval rám fér egy kis kényszerpihenő. Így van időm behozni az évközi elmaradásaimat, jut időm olvasni és készülni a következő évadra is, hiszen akkor is lesz bőven munka. Többek között felkértek minket egy lengyelországi fesztiválra az Az ajtó című darabbal. Nekem most az lesz a nyaralás, hogy végre itthon lehetek – tette hozzá Kubik Anna.”

Megműtötték Kubik Annát

Kubik Anna a rengeteg munka után a nyárra kényszerpihenőre szorul, hiszen epehólyagműtéten esett át. Bár a színésznő most már jól van, és egyedül a diéta betartása okoz neki problémát, a Lokálnak elárulta: elképesztő fájdalmai voltak a beavatkozás előtt. - Egy hónappal ezelőtt epehólyagműtétem volt.

Bók

Vadító ötvenes.

Elizabeth Hurley a nemzetközi bikini világnap alkalmából osztott meg egy vadító fotót rajongóival, amin türkizszínű bikinit visel a tengerparton – szúrta ki a Blikk Online.

„A fénykép hatalmas sikert aratott, Hurley közel egymillió követője – érthető módon – alig győzött bókolni a sztárnak, akinek karcsú, bomba alakját huszonévesek is megirigyelhetik. – Ötvenhárom évesen ilyen fizikummal rendelkezni, te egy csoda vagy, szerelmem! – írta egyikük.”

Igazi csoda: megvadulnak a férfiak az 53 éves Elizabeth Hurley bikinis fotójától - fotók

A fénykép hatalmas sikert aratott, Hurley közel egymillió követője - érthető módon - alig győzött bókolni a sztárnak, akinek karcsú, bomba alakját huszonévesek is megirigyelhetik. - Ötvenhárom évesen ilyen fizikummal rendelkezni, te egy csoda vagy, szerelmem! - írta egyikük. - Ez lenyűgöző... minden logikát megdönt. Abszolút gyönyörű - jelentette ki a színésznő egy másik rajongója.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/55435/pics/lead_800x600.gif
Aktuális,lapszemle

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Akkora a hőség a görögöknél, hogy még az Akropoliszt is bezárták

2018.07.23. 08:55
Egyes helyeken negyven fok fölé emelkedett vasárnap a hőmérő higanyszála Görögországban, a hőhullám miatt - a turisták egészségének megőrzése …

Blogstar kávéház

2018.07.23. 00:20
Özil (ki)lépett, Orbán Viktor Erdélybe készül, az ISIS nem nyugszik, viszont a magyar egészségügy jó kezekben, a fővárosi állatkert pedig különös jövevénnyel bővült. Mindez hétfői lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.07.22. 05:15
A Turul rejtélye, családi kincsek, gyorséttermi kiütés, a nemzeti rock élménye és Lola szerelmes pózolása vasárnapi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.07.21. 04:45
Szocialista zűrzavar, szárazföldi migránsáradat, halálos medveszelfi, a budapesti klubélet tragédiái és Rúzsa Magdi pikáns titkai szombati online lapszemlénkben.

Több embert is megkéseltek egy németországi buszon

2018.07.20. 17:15
Több ember megsérült a németországi Lübeckben, amikor valaki késsel támadt egy busz utasaira - tájékoztatott a BBC. 

A paksi atomerőműhöz riasztották a honvédség Gripenjeit

2018.07.20. 10:25
A paksi atomerőműhöz riasztották a Magyar Honvédség Gripenjeit két kisrepülőgép miatt - tájékoztatta a Honvédelmi Minisztérium (HM) pénteken az MTI-t.

Blogstar kávéház

2018.07.20. 05:05
Pénzes ingyengyógyszerek, széthulló zöldek, helytelenül fehér tankönyvek, ébredő nemzetiségek és a 90-es évek eltűnt legendái pénteki online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.07.19. 05:05
Az LMP őrülete, Márki-Zay beszédes hallgatása, a migráció feketepiaca , Tóth Vera szexbibliája és szerfüggő sztárok csütörtöki online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.07.18. 05:05
Parlamenti szundikálások, jobbikos kocsonyaboksz, a dinnyepiac forrongása, a Neoton-sztár utolsó esélye és a mini Bruce Lee szálkásítása szerdai online lapszemlénkben.

Indokolatlanul magas a jégkrémek cukortartalma

2018.07.17. 08:45
A eperjégkrémek sokszor indokolatlanul sok cukorral készülnek, több termék pedig fölösleges aromát is tartalmaz, a gyümölcstartalom a legjobb esetben sem közelíti meg a 30 százalékot.

Ezeket a cikkeket olvastad már?