Blogolj!

Blogstar kávéház

Hiány

Kongó Jobbik-kassza.

604 ezer forintja maradt a Jobbiknak, januárig nem is kapnak már állami támogatást az Állami Számvevőszék és a NAV bírsága miatt, de nem fognak csődbe menni az elnök szerint – írja az RTL Klubra hivatkozva a 24.hu.

„Sneider arról is beszélt, hogy adományokból és a párt országgyűlési képviselőinek támogatásából akarják kihúzni ezt a fél évet. A NAV-bírságot (ez 331 millió forint) részletekben szeretnék majd befizetni, a pártelnök reménykedik, hogy erre kapnak majd lehetőséget az adóhatóságtól. A pártelnök szerint a pénz legjobban a választókerületi szervezeteknél fog hiányozni, de az is kérdéses, hogy a pártalkalmazottakat miből fizetik majd ki. Azt is felvetette Sneider, hogy a Jobbik eladja a Villányi úti irodáját.”

Kong az ürességtől a Jobbik kasszája | 24.hu

604 ezer forintjuk maradt.

Meggyőzés

Válasz nélkül.

Uniós megegyezés ide vagy oda, nincs az a pénz, amiért önkéntesen migránsokat fogadna be bármely tagállam: Matteo Salvini azért is „keménykedik” a hajók kikötésének ellenzésével, mert a kitoloncolás jelenleg lehetetlen feladatnak tűnik – olvasható a Hirado.hu-n.

„Az újságíró hozzátette: nehéz választ adni arra, hogy vajon hogyan is lehetne kezelni a migrációs helyzetet, hiszen jelenleg egy tagállam sincs, aki önkéntesen vállalkozna migránsok befogadására. Nincs olyan ország, aki önként hotspottá alakítani területét, és nincs az a pénz, ami meggyőzné őket arról, hogy fél-egy, vagy akár kétmillió embert is befogadjanak.”

Nincs az a pénz, amiért önkéntesen migránsokat fogadna be bármely tagállam

Olaszország újabb migránsokat szállító hajónak tiltotta meg, hogy kikössön partjainál. Eleinte csak a külföldi NGO-knak, majd a földközi-tengeri katonai műveletek hadihajóinak sem engedélyezte Matteo Salvini olasz belügyminiszter a kikötést. Most pedig már egy olasz felségjelzésű hajónak sem. A hatvan bevándorlót is szállító hajó nem hajózhat olasz partokra.

Többség

Ébredező Skandinávia.

Egy felmérés alapján a svédek 61%-a betiltaná a müezzinek imára hívását, még a baloldaliak fele is egyetértene a tilalommal, a parlament azonban nem mozdul – így az Origo.hu.

„A parlamentben ülő politikai tömörülések közül hivatalosan csak a Svéd Demokraták és egy kis párt, a Kereszténydemokrata Párt támogatja a tilalmat. Svédország 10 milliós lakosságának a 8,1%-a iszlám vallású tavalyi adatok alapján. A skandináv királyságot jelenleg egy erősen bevándorláspárti szociáldemokrata-zöld kormánykoalíció vezeti, amely a migráns hátterű, állampolgárságot kapott szavazóknak köszönheti a többségét.”

A svédek többsége betiltaná a müezzinek imára hívó énekét

Egy felmérés alapján a svédek 61%-a betiltaná a müezzinek imára hívását. Még a baloldaliak fele is egyetértene a tilalommal. Az SVT nevű svéd közszolgálati televízió megbízásából a Novus nevű közvélemény-kutatással foglalkozó cég egy felmérést végzett az iszlámmal kapcsolatos társadalmi attitűdök jobb megismerése érdekében.

Lábadozás

A színésznő és kedvence.

Kubik Anna a rengeteg munka után a nyárra kényszerpihenőre szorul, hiszen epehólyagműtéten esett át – számol be róla a Lokál Online.

„A műtét után diétáznom kell, nem ehetek zsíros ételeket és édességet sem. Ez volt a legnehezebb, ugyanis igazi csokifüggő vagyok. Emellett pihennem kell, így nem vállaltam nyárra a táboroztatáson kívül semmi más munkát. A család kiskutyáját, Legót is nemrég műtötték, úgyhogy most ketten lábadozunk. Öt bemutatóm volt az évadban, alig voltam itthon, szóval rám fér egy kis kényszerpihenő. Így van időm behozni az évközi elmaradásaimat, jut időm olvasni és készülni a következő évadra is, hiszen akkor is lesz bőven munka. Többek között felkértek minket egy lengyelországi fesztiválra az Az ajtó című darabbal. Nekem most az lesz a nyaralás, hogy végre itthon lehetek – tette hozzá Kubik Anna.”

Megműtötték Kubik Annát

Kubik Anna a rengeteg munka után a nyárra kényszerpihenőre szorul, hiszen epehólyagműtéten esett át. Bár a színésznő most már jól van, és egyedül a diéta betartása okoz neki problémát, a Lokálnak elárulta: elképesztő fájdalmai voltak a beavatkozás előtt. - Egy hónappal ezelőtt epehólyagműtétem volt.

Bók

Vadító ötvenes.

Elizabeth Hurley a nemzetközi bikini világnap alkalmából osztott meg egy vadító fotót rajongóival, amin türkizszínű bikinit visel a tengerparton – szúrta ki a Blikk Online.

„A fénykép hatalmas sikert aratott, Hurley közel egymillió követője – érthető módon – alig győzött bókolni a sztárnak, akinek karcsú, bomba alakját huszonévesek is megirigyelhetik. – Ötvenhárom évesen ilyen fizikummal rendelkezni, te egy csoda vagy, szerelmem! – írta egyikük.”

Igazi csoda: megvadulnak a férfiak az 53 éves Elizabeth Hurley bikinis fotójától - fotók

A fénykép hatalmas sikert aratott, Hurley közel egymillió követője - érthető módon - alig győzött bókolni a sztárnak, akinek karcsú, bomba alakját huszonévesek is megirigyelhetik. - Ötvenhárom évesen ilyen fizikummal rendelkezni, te egy csoda vagy, szerelmem! - írta egyikük. - Ez lenyűgöző... minden logikát megdönt. Abszolút gyönyörű - jelentette ki a színésznő egy másik rajongója.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/55435/pics/lead_800x600.gif
Aktuális,lapszemle
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2019.04.25. 02:30
A Notre-Dame iszlamizálódása, Márki-Zay kalapozása, ellenzéki őskáosz, magyarellenes uszítások és Dér Heni férfias kompenzálása csütörtöki online lapszemlénkben.

Szeptembertől kötelező lesz a bárányhimlő elleni védőoltás

2019.04.24. 07:00
Horváth Ildikó egészségügyért felelős államtitkár közlése szerint szeptembertől a kötelező védőoltások közé kerül a bárányhimlő elleni oltás is.

Blogstar kávéház

2019.04.24. 01:00
Magyarország kispadozása, Budapest mélyalvása, a kereszténység letámadása, szárnyas hírvivők és Szilágyi Liliána dögös pózolása szerdai online lapszemlénkben.

Nyár végétől repülési tilalmat vezetnek be a főváros felett

2019.04.23. 13:20
Augusztustól éjfél és hajnali öt óra között nem szállhatnak fel és le repülőgépek a Liszt Ferenc-repülőtéren – az erről szóló megállapodást Tarlós István …

Meghalt János, Luxemburg korábbi nagyhercege

2019.04.23. 13:05
A Nassau-Weilburg-ház ötödik uralkodója 98 éves volt, halálhírét fia, Henrik nagyherceg jelentette be.

Lehűlést, esőt és nyarat tatogat az időjárás

2019.04.23. 07:30
Az időjárás kegyes volt hozzánk, hiszen a hosszú hétvége alatt sokszor szinte nyári időnk volt, viszont a hét első munkanapjával az eső is beköszönt.

Blogstar kávéház

2019.04.23. 04:00
Orbán Viktor megtakarítása, a falusi csok piacmozgatása, Szarka Tamás kerítései, Molnár Ferenc Caramel ősrobbanása és Tatár Csilla kikapcsolódása keddi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2019.04.22. 01:00
Orbán Viktor feltámadása, Sargentini lopása, a börtön kényszerközössége, önveszélyes alváshiány és Adele milliós kifosztása hétfői online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2019.04.20. 21:45
Szombathely ellenzékieskedése, Bangóné érett sonkája, Macron brutalitása, a Brexit törésvonalai és Kelemen Anna nyuszifülei online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2019.04.20. 01:50
Jézus keresztútja, Sargentini lopása, túltolt kereszténykedés, felvilágosító melegpropaganda és Mihalik Enikő meztelensége szombati online lapszemlénkben.

Ezeket a cikkeket olvastad már?