Blogolj!

Blogstar kávéház

Válságmag

Európa megosztottsága.

Az illegális bevándorlás megítélésében rengeteg álláspont van az Európai Unión belül, és komoly törésvonal alakult ki a nyugati és keleti államok között – mondja a Hirado.hu-nak Tóth Erik, a Nézőpont Intézet elemzője.

„Az elemző szerint sok ország azért sem képes azonosítani a migráció okozta problémákat, mert nem tapasztalták meg a tömeges bevándorlás milyen gazdasági, társadalmi kérdéseket vet fel. Megjegyezte: a német belpolitikai válság magját is az képezte, hogy az illegális bevándorlás kérdésében Angela Merkel kormánya rossz álláspontra helyezkedett három éve.”

Európa megosztott a migráció megítélésében

Az illegális bevándorlás megítélésében rengeteg álláspont van az Európai Unión belül, és komoly törésvonal alakult ki a nyugati és keleti államok között - mondta Tóth Erik, a Nézőpont Intézet elemzője a Kossuth Rádió 180 perc című adásában.

Terelés

Jobbikos vészforgatókönyv.

Az Origo.hu szerint fogy a levegő Sneider Tamás elnök és Gyöngyösi Márton elnökhelyettes körül, akiket a pártban teszetoszának és jellegtelennek tartanak, azaz idő előtti váltás jöhet.

„A legfőbb kifogás velük szemben, hogy nem találják az ellenszerét a párt körül sokasodó problémáknak, nem tudnak olyan témát bevinni a nyilvánosságba, amivel legalább egy pillanatra el tudnák terelni a választók figyelmét a pártra nézve káros ügyekről. A kreativitás nélküliség miatt folyamatosan védekezni kényszerülnek, és szinte kizárólag negatív színben szerepelnek az országos sajtóban, ami hosszabb távon egész biztosan nem tesz jót a pártnak.”

Vészforgatókönyv a Jobbikban: idő előtt leválthatják Sneidert és Gyöngyösit

A párt felső köreibe bejáratos forrásunk szerint elégedetlenek velük mind a szimpatizánsok, mind a vezetők. "Tesze-toszák", "jellegtelenek", és "nem tudnak olyan témát bevinni a nyilvánosságba, amivel legalább egy pillanatra el tudnák terelni a választók figyelmét a pártra nézve káros ügyekről." Fogy a levegő Sneider Tamás elnök, és Gyöngyösi Márton, elnökhelyettes körül.

Menekülés

Szeged kiürülése.

A szocialista városvezetés vállalkozásellenes politikát folytat, emiatt különösen a kisvállalkozások szinte menekülnek a megyeszékhelyről – állítja a Magyar Hírlap Online-nak nyilatkozó fideszes honatya.

„A Botka László vezette szegedi önkormányzat sajátos gyakorlatot honosított meg, önkormányzati tulajdonú ingatlanokat előszeretettel értékeltet fel a tényleges piaci értéküknél magasabbra – mondta az eset kapcsán B. Nagy László, a város fideszes parlamenti képviselője. Ennek B. Nagy szerint az az oka, hogy az önkormányzat a hitelképességét próbálja meg úgy javítani, hogy a város tulajdonát képező vagyonelemeket nem a reális piaci értékén tartja nyilván, hanem értékesebbnek próbálja feltüntetni azokat, miközben a piaci helyzet az ingatlanok értékesítésekor nem túlságosan rózsás.”

„Menekülnek a vállalkozók Botka László városából"

A szocialista városvezetés vállalkozásellenes politikát folytat, emiatt különösen a kisvállalkozások szinte menekülnek a megyeszékhelyről - mondta lapunknak a szegedi ingatlanbotrányok kapcsán B. Nagy László, a körzet fideszes országgyűlési képviselője. A magas telekadó felemészti az ingatlanok értékét B.

Mentség

Gyorsuló tudományállamosítás.

A Népszava Online arról ír, hogy már 2015-ben nekilátott „az MTA kifosztásának” a kormány a kutatási alapprogram forrásainak átcsoportosításával.

„Pálinkás mentségre szól, hogy megtartotta a tisztességes elbírálási rendszert, a korábbi félelmekkel ellentétben nem politikai, hanem tudományos, szakmai alapon döntött a pályázatok elbírálásáról – vélekedett Padisák. A G7 gazdasági portál információi szerint egyébként éppen ez és nem például a CEU melletti kiállása vezetett ahhoz, hogy Pálinkás kiesett a kormány piksziséből és idén leváltották az NKFIH éléről. A pályázati források nagy részét ugyanis olyan kutatócégek – többek között a Richter vagy az Egis gyógyszergyárak – kapták, amelyek már bizonyítottak a világpiacon. Így viszont kevesebbel kellett beérniük a (…) kormányközeli cégeknek.”

Tudományállamosítás: nem most kezdődött

Már 2015-ben nekilátott az MTA kifosztásának a kabinet a kutatási alapprogram forrásainak átcsoportosításával. A kormányközeli „kutatócégek" járhatnak jól. Miközben a közfigyelem a Magyar Tudományos Akadémia (MTA) és a Palkovics László vezette Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) harcára összpontosul, az állami Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatalban (NKFIH) is nagy a bizonytalanság a kutatásfinanszírozás jövőjét illetően.

Kádfürdő

Weisz Fanni forrósága.

Még a bikinit is ledobta legújabb fotóján, amely nyaralása alatt készült – így a Blikk Online.

„Weisz Fanni a vőlegényével Törökországba utazott, ahonnan már több fotóval is bejelentkezett közösségi oldalán. Most a nyaralásáról még egy utolsó képet posztolt, amelyen már bikini sincs rajta: az összes ruhát ledobta, és egy kádfürdőben lazított a hazautazás előtt.”

Szexi: Weisz Fanni ledobta a bikinit nyaralásán - fotó

Mint megírtuk, Weisz Fanni a vőlegényével Törökországba utazott, ahonnan már több fotóval is bejelentkezett közösségi oldalán. Most a nyaralásáról még egy utolsó képet posztolt, amelyen már bikini sincs rajta: az összes ruhát ledobta, és egy kádfürdőben lazított a hazautazás előtt. Videóajánló - Tényleg veszélyes az egészségre a légkondi?

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/55468/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,lapszemle
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2019.04.22. 01:00
Orbán Viktor feltámadása, Sargentini lopása, a börtön kényszerközössége, önveszélyes alváshiány és Adele milliós kifosztása hétfői online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2019.04.20. 21:45
Szombathely ellenzékieskedése, Bangóné érett sonkája, Macron brutalitása, a Brexit törésvonalai és Kelemen Anna nyuszifülei online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2019.04.20. 01:50
Jézus keresztútja, Sargentini lopása, túltolt kereszténykedés, felvilágosító melegpropaganda és Mihalik Enikő meztelensége szombati online lapszemlénkben.

Kigyulladt egy magyarokat szállító busz Horvátországban

2019.04.19. 21:15
Kigyulladt egy magyarokat szállító busz Horvátországban, szerencsére senki sem sérült meg.

A Pentagon megerősítette: ismét rakétakísérletet hajtott végre Észak-Korea

2019.04.19. 07:35
Az amerikai védelmi minisztérium csütörtökön megerősítette, hogy Phenjan rakéta fegyverkísérletet hajtott végre.

Blogstar kávéház

2019.04.19. 04:20
Egészségügyi robbanásveszély, a bevándorlás Einsteinjei, turistamágnes sportesemények, Tatár Csilla fehérneműs fanatizálása és Kiss Ramóna tündérkéje pénteki online lapszemlénkben.

Lezárták az Akropoliszt, miután a héten több emberbe is villám csapott a műemléknél

2019.04.18. 20:20
A görög kulturális minisztérium csütörtöki közlése szerint elővigyázatosságból átmenetileg lezárták Athénban az …

Elhunyt Hámos László, az amerikai magyarság egyik ismert személyisége

2019.04.18. 14:30
A Magyar Emberi Jogok Alapítvány társalapítója és elnöke 68 évesen halt meg New York-ban.

Beindult a hosszú hétvége: torlódások, dugók az autópályákon

2019.04.18. 12:15
Már csütörtökön elindult az ilyenkor szokásos közlekedési káosz.

Két palack benzinnel és gyufával akart bemenni a New York-i Szent Patrick katedrálisba

2019.04.18. 07:25
A New York-i Szent Patrick katedrálisnál szerda este őrizetbe vettek egy férfit, aki két benzines kannával akart bejutni a …

Ezeket a cikkeket olvastad már?