Blogolj!

Blogstar kávéház

Számháború

Jobbikos kocsonyaboksz.

Számháború tört ki a Jobbik és a Mi Hazánk Mozgalom közötti mozgás mértékéről: a Jobbik egyik alelnöke szerint arányaiban jóval kevesebben hagyják el a pártot, mint ahogy az szerinte a hírekben megjelenik – így a Hirado.hu.

„Bana Tibor szerint nem érdemes tagadni, hogy megcsappant a társaság létszáma, de – mint mondta – pánikra semmi ok. A jobbikos politikus szerint a régi elnökségnek volt néhány szerencsétlen döntése, de a tisztújítás óta azon gondolkoznak, hogy a szimpatizánsok ne érezzék meg a pártszakadást. Bana Tibor úgy fogalmazott: a Jobbik frakciója erősebb és egységesebb, mint valaha, és a párt vezető testületei és elnöksége is megteszi a szükséges lépéseket a stratégiaalkotás érdekében.”

Számháború zajlik a Jobbik és a volt párttagok között

A számháború a Jobbik és a Mi Hazánk Mozgalom közötti mozgás mértékéről szól. A Jobbik egyik alelnöke szerint arányaiban jóval kevesebben hagyják el a pártot, mint ahogy az szerinte a hírekben megjelenik. Dúró Dóra, az új mozgalom elnökhelyettese arról beszélt, hogy minden várakozást felülmúlt az, hogy mennyien csatlakoznak hozzájuk.

Árháború

Forrongó dinnyepiac.

A július eleji szolid lökdösődést követően a második héten már 100 forint alatt kínálták a görögdinnyét a legnagyobb áruházak, mintha nem fogyna olyan fergetegesen – elemez az Origo.hu.

„A dinnyetermelők úgy számoltak a szezon előtt, hogy jó lenne, ha az áruházláncok 2018-ban nem vinnék le indokolatlanul alacsony szintre a magyar dinnye árát, a 2017-es akció ugyanis a termőterület csökkenését eredményezte, átgondolatlan kereskedelmi akció volt. Sőt, a szakember szerint a dinnyetermelés nagyon érzékeny ágazat, egy-egy átgondolatlan kereskedői lépés a teljes szezont képes elrontani, súlyos károkat okozva ezzel a gazdálkodóknak.”

Dinnyeárháború: egymás alá licitálnak a nagy áruházláncok

Bűvös vagy bűnös a 89 forintos július közepi dinnyeár? A július eleji szolid lökdösődést követően a második héten már 100 forint alatt kínálták a görögdinnyét a legnagyobb áruházak. Mintha nem fogyna olyan fergetegesen. Nemcsak a munkáskéz, hanem a kánikula is hiányzik.

Szunyóka

Parlamenti pihenések.

A magyar parlamentben nem szokatlan, hogy a túlhajtott honatyák bóbiskolnak egyet, de számos nemzetközi példa is mutatja, bizony nehéz élet a politikusoké – közöl bóbiskoló képgalériát a Zoom.hu.

„Borzasztó nehéz hétvégéje lehetett Fónagy Jánosnak, a Miniszterelnöki Kormányiroda államtitkárának. Hétfőn ugyanis Rétvári Bence felszólalása közben próbálta meg kipihenni magát, legalábbis pihentette a szemeit. A HírTV felvételén is látszik, milyen jól esik néhány perc szundikálás a nagy nyári hajtásban.”

Legjobb parlamenti szunyókálások: a képviselő is aluszik

Legjobb parlamenti szunyókálások: a képviselő is aluszik Nem Fónagy János az egyetlen, aki szeret horpasztani a Parlamentben, korábban Kuncze Gábor és Pető Iván például egyszerre bóbiskolt el. Nézegessen szundikáló politikusokat - kiegészítve egy kis nemzetközi szemlesütéssel. Mint megírtuk, borzasztó nehéz hétvégéje lehetett Fónagy Jánosnak, a Miniszterelnöki Kormányiroda államtitkárának.

Szálka

Bruce Lee újratöltve.

A Lokál Online arról ír, a nyolcéves japán Ryusei Imai eltökélt szándéka, hogy egyszer olyan híres és hatalmas harcművész lesz, mint példaképe, Bruce Lee, ezért naponta több órát edz és tanul.

„A mindössze nyolcéves fiúnak már most olyan szálkás is kidolgozott a teste, hogy az idősebb korosztály is csak álmodni mer hasonló eredményről. Rysei édesapja egyébként azt szeretné, ha gyermekének soha nem kellene megtagadnia magától azt, amit szeret, még akkor sem, ha sokan ezt nem nézik jó szemmel, hiszen ő egy kivételes tehetség.”

Én vagyok Bruce Lee!

A 8 éves Ryusei Imai bármennyire is hihetetlen, de kisbaba kora óta rajong a legendás Bruce Lee-ért. A japán kisfiú eltökélt szándéka, hogy egyszer olyan híres és hatalmas harcművész lesz, mint példaképe, ezért naponta több órát edz és tanul, na és persze a "kis sárkány" filmjeit is rongyosra nézi.

Fedél

Utolsó esély.

A Neoton Família nehéz anyagi helyzetbe került egykori énekesnőjének vasárnapig kellene elhagynia a házát, ám a retrósztár haladékot kért a banktól – számol be róla a Blikk Online.

„A Blikk is beszámolt róla, svájci frank alapú hitelének törlesztőrészletei az egekbe szöktek, amit derékba tört zenei karrierje miatt fizetni sem tudott, így végrehajtás indult ellene. – Nagyon el voltam keseredve, úgy éreztem, mindent elveszítek, nem lesz fedél a fejünk felett, de most nagyon reménykedem, hogy minden jóra fordulhat. A bank meghallgatta a fiamat, ezek után összeül egy bizottság, és két nap múlva születik döntés – nyilatkozta lapunknak Pál Éva.”

Ez lehet az utolsó esélye a Neoton Família egykori énekesnőjének

A Neoton Família nehéz anyagi helyzetbe került egykori énekesnőjének vasárnapig kellene elhagynia a házát, ám a határidő előtt öt nappal, kedd délelőtt sikerült tárgyalóasztalhoz ülnie a feleknek: a retrósztár haladékot kért a pénzintézettől. Éva nemrégiben állt munkába a csepeli piac egyik vegyesboltjában, s mivel nem hagyhatta ott a műszakot, ezért fia, Tamás járt el a nevében.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/55764/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,lapszemle
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2020.07.07. 05:20
Soros György abortuszpártolása, az iskolaőrök elrettentése, Baranyi Krisztina boszorkányüldözése, a britek kristálytiszta részegsége és a magyar Barbie testképzavara keddi online lapszemlénkben.

Feloszlatta magát Mohács képviselő-testülete

2020.07.06. 17:15
Feloszlatta magát a mohácsi képviselő-testület, ezért legkésőbb százhúsz napon belül helyhatósági választásokat tartanak a Duna-parti városban - közölte a település jegyzője hétfőn.

Blogstar kávéház

2020.07.06. 05:10
Az olasz jobboldal szabadságharca, a gyermekorvosi ellátás megreccsenése, a hazai nyaralás biztonsága, a magyar gazdaság élénkülése és Kiszel Tünde ütős naptárfotója hétfői online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.07.05. 05:15
Orbán Viktor szívélyes köszöntése, a baloldali vörösbárók dőzsölése, a szélsőbaloldal randalírozása, a szabadstrandok süllyedése és Soltész Rezső várva várt visszatérése vasárnapi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.07.04. 04:10
A kormányzat kultúrharca, László Imre megfutamodása, Macron arcul csapása, az Európai Unió védtelensége és Árpa Attila fülledt szexjelenete szombati online lapszemlénkben.

Fidesz: Az önkormányzatoknak több pénz jut jövőre, mint idén, aki mást mond, az hazudik

2020.07.03. 21:35
Reagálás Karácsony Gergely, Csőzik László, Gémesi György és Tóth József sajtótájékoztatójára.

Szűk családi körben búcsúztak el Benedek Tibortól

2020.07.03. 16:40
A háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó családja közleményben tájékoztatta Benedek tisztelőit, hogy az augusztusi vízilabda Magyar Kupa-döntőn tudnak majd elbúcsúzni Benedektől.

Blogstar kávéház

2020.07.03. 05:15
A ferencvárosi balliberálisok széthullása, az anarchista ámokfutók történelemhamisítása, Brüsszel színvak neomarxizmusa, a Hableány-katasztrófa rejtélyei és Robbie Williams halálos fenyegetése pénteki online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.07.02. 04:00
Soros György radikális káoszelmélete, Brüsszel politikai bunkósbotja, az ingatlanpiac árzuhanása, a magyarság közös imája és a Barca-csillag megalázása csütörtöki online lapszemlénkben.

Az időjárás bemutatja: szauna

2020.07.01. 18:25
A legtipikusabb és legkellemetlenebb nyári időjárásra kell számítani csütörtökön, ugyanis nemcsak hőség, hanem sok-sok csapadék is várható.

Ezeket a cikkeket olvastad már?