Blogolj!

Blogstar kávéház

Feszültség

Őrület az LMP-ben.

Szél Bernadettet három évre minden párttisztségtől eltiltotta az LMP etikai bizottsága, amely azzal tette teljesen érthetetlenné döntését, hogy a társelnöknek ennek ellenére nem kell lemondania posztjáról – fogalmaz a 24.hu.

„A választások óta e belső küzdelemmel van elfoglalva. Ennek keretében elveszítette egyik legismertebb és -aktívabb politikusát (Hadházy Ákost), majd most eltiltotta a pártvezetéstől a fél parlamenti frakcióját. Így természetesen a feszültség egyre nagyobb a pártban, amely megalakulása óta szétszakadt (2013-ban váltak ki a Párbeszéd Magyarország nevű pártot megalapító politikusok), elveszítette alapítóját (Schiffer Andrást), elüldözte Schiffert váltó társelnökét (Hadházyt) és megbüntette aktuális elnökét (Szélt). Az aktuális döntések ráadásul újabb konfliktusokat vetítenek előre, mert nehezen képzelhető el a harmonikus pártépítő munka egy szervezetben, amelynek vezetőit eltiltják a pártmunkától, miközben a parlamentben ők ülnek.”

Őrület az LMP-ben: a pártelnök Szél Bernadettet három évre eltiltották minden párttisztségtől | 24.hu

Pálffy Ilona a pénzt a választások sikeres lebonyolításáért kapná. Parlamenti patkón mutatjuk, kiből lesz képviselő. Térképen mutatjuk az egyéni választókerületi eredményeket.

Illetéktelenség

A celeb polgi hallgatása.

A K’Art cégcsoportnál elcsalt pénzek egy részéből Márki-Zay Péter polgármesteri kampányát is támogathatták, a nyomozás folytatásáról határozott a Csongrád Megyei Főügyészség Hódmezővásárhelyen – számol be róla a Magyar Hírlap Online.

„A feljelentés kitér arra, hogy a polgármester-választás idején Hódmezővásárhelyen ismét aktivizálódó jobbikos politikus, Kendi Imre, a K’ Art cégcsoport tulajdonos-vezérigazgatója jelentősebb összeggel vagy összegekkel támogatta Márki-Zay Péter kampányát. Szabó Bálint lapunknak úgy fogalmazott, számos jel utal arra, hogy bűncselekményből származó pénz kerülhetett illetéktelen helyre, valamint tiltott kampányfinanszírozás is megvalósulhatott. A K’Art károsultakat képviselő jogász korábban a hódmezővásárhelyi városháza előtt tartott sajtótájékoztatóján fordult kérdésekkel Márki-Zay Péterhez: kapott-e kampánytámogatást Kendi Imrétől, a cégcsoportból csődbűncselekménnyel összefüggően származó pénzből vagy sem, és ha igen, mennyit? Márki-Zay Péter megválasztása óta nem válaszol erre – közölte a jogász a lapunkkal.”

Pénzmosási gyanú, jobbikos szereplővel

Okkal feltételezhető, hogy a K'Art cégcsoportnál elcsalt pénzek jelentős része a hódmezővásárhelyi Jobbik pártfinanszírozására vándorolt, s részét képezte a településen függetlenként induló közös ellenzéki polgármesterjelölt, Márki-Zay Péter kampányának is - olvasható abban a feljelentésben, amelynek kapcsán a nyomozás folytatásáról döntött a vádhatóság.

Trükk

Migrációs feketepiac.

Újabb ország, Tunézia zárta le kikötőit a bevándorlókat szállító hajók előtt, de az embercsempészek nem adják föl – derül ki a Hirado.hu cikkéből.

„Az embercsempészek a szigorítások hatására újabb trükkökkel próbálkoznak. Az elmúlt három hónapban negyvennyolc migránst tartóztatott fel a rendőrség a nagyobb görög szigeteken. Ők hamis papírokkal próbáltak repülőre szállni. A vallomásokból a hatóságok úgy tudják, az ilyen jellegű hamis iratokért akár 1500-3000 eurót, azaz egymillió forintot is képesek fizetni az illegális bevándorlók. Az M1-en Horváth József biztonságpolitikai szakértő is ezekről a másodlagos feketepiaci 'lehetőségekről' beszélt. Az uniós hatóságok szerint azért nehéz az ilyen eseteket kiszűrni, mert a migránsok az embercsempészek segítségével valódi menekültstátuszt igazoló iratokkal rendelkeznek és ezekkel a papírokkal a schengeni országokban szabadon utazhatnak.”

Nagy a migrációs forgalom a Földközi-tengeren

Újabb ország zárta le kikötőit a bevándorlókat szállító hajók előtt, ezúttal Tunézia nem enged partra szállni egy teherhajót, amely negyven embert vett fel az afrikai partok közelében. A magyarázat az, hogy a Földközi-tenger partján lassan minden kormány attól tart, hogy ha befogadják az ilyen bevándorlókat szállító hajókat, akkor idővel náluk torlódik fel mindenki.

Pánik

Szerfüggő sztárok.

A híres, népszerű sztároknak is volt nehezebb időszaka, sokan nem titkolják, hogy meg kellett küzdeniük függőségeikkel életük során – mutatja be összeállításában az Origo.hu, kitérve Baukó Éva esetére is.

„Az egykori villalakó jó ideje tiszta, évek óta nem nyúlt alkoholhoz, de nyíltan vállalja, hogy egykor neki is meg kellett küzdenie ezzel a függőséggel. Mint elmondta, pánikbetegsége miatt fordult az italhoz, mert az valamelyest enyhítette szorongását. – Erről a piás dologról tudni kell, hogy én nem voltam alkoholista, ezt megmondta nekem a pszichiáterem. Nekem ez a pánikbetegségemmel együtt jött elő. Amikor ittam, akkor éreztem, hogy a kialakult szorongást oltja az alkohol, és sajnos így belekerültem ebbe az ördögi körbe – mondta.”

Magyar sztárok, akik őszintén vallanak függőségükről

A híres, népszerű sztároknak is volt nehezebb időszaka, sokan nem titkolják, hogy meg kellett küzdeniük függőségeikkel életük során. L.L. Junior egy kisebb vagyont szórt el szerencsejátékra, Baukó Éva alkoholizmusáról beszélt nyíltan, Szabó Győző pedig egy könyvben mesélte el, hogy küzdött meg a drogproblémájával - elsősorban azért, hogy ezzel segíthessenek másoknak.

Lufi

Tóth Vera szexbibliája.

A Blikk Online arról ír, az énekesnő élete 180 fokos fordulatot vett két évvel ezelőtti gyomor bypassműtétje óta.

„Megvettem a Káma-szútrát, most már nem repülök, hanem elszállok, és vissza kell húzni, mint a lufit – nevetett Vera, aki nem csak külsőleg, hanem érzése szerint személyiségében is sokat változott a fogyásnak köszönhetően. – Sokat finomodtam. Minden testalkatnak megvan a velejáró személyisége, stílusjegyei. Mondták a barátaim, hogy azért örülnek, mert a pofám ugyanakkora, mint régen. Szeretek káromkodni, szeretek hedonista lenni, meg mindent, ami szájon át történik. Ami változott, az a mértéktartás.”

Nagy fordulatot vett az élete: mindent kitálalt a szexuális életéről Tóth Vera

Az énekesnő 2016 nyarától kezdve több mint 45 kilót adott le a beavatkozásnak és az életmódváltásának köszönhetően. Vera a fogyással párhuzamosan teljesen kivirult, nem csoda, hogy a magánéletére is hatással van a pozitív változás. A Liluland új adásában az énekesnő lelkesen mesélt az új korszakáról Lilunak, valamint azt is megsúgta, szilfidebben még a szexet is sokkal jobban élvezi.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/55814/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,lapszemle
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2019.04.22. 01:00
Orbán Viktor feltámadása, Sargentini lopása, a börtön kényszerközössége, önveszélyes alváshiány és Adele milliós kifosztása hétfői online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2019.04.20. 21:45
Szombathely ellenzékieskedése, Bangóné érett sonkája, Macron brutalitása, a Brexit törésvonalai és Kelemen Anna nyuszifülei online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2019.04.20. 01:50
Jézus keresztútja, Sargentini lopása, túltolt kereszténykedés, felvilágosító melegpropaganda és Mihalik Enikő meztelensége szombati online lapszemlénkben.

Kigyulladt egy magyarokat szállító busz Horvátországban

2019.04.19. 21:15
Kigyulladt egy magyarokat szállító busz Horvátországban, szerencsére senki sem sérült meg.

A Pentagon megerősítette: ismét rakétakísérletet hajtott végre Észak-Korea

2019.04.19. 07:35
Az amerikai védelmi minisztérium csütörtökön megerősítette, hogy Phenjan rakéta fegyverkísérletet hajtott végre.

Blogstar kávéház

2019.04.19. 04:20
Egészségügyi robbanásveszély, a bevándorlás Einsteinjei, turistamágnes sportesemények, Tatár Csilla fehérneműs fanatizálása és Kiss Ramóna tündérkéje pénteki online lapszemlénkben.

Lezárták az Akropoliszt, miután a héten több emberbe is villám csapott a műemléknél

2019.04.18. 20:20
A görög kulturális minisztérium csütörtöki közlése szerint elővigyázatosságból átmenetileg lezárták Athénban az …

Elhunyt Hámos László, az amerikai magyarság egyik ismert személyisége

2019.04.18. 14:30
A Magyar Emberi Jogok Alapítvány társalapítója és elnöke 68 évesen halt meg New York-ban.

Beindult a hosszú hétvége: torlódások, dugók az autópályákon

2019.04.18. 12:15
Már csütörtökön elindult az ilyenkor szokásos közlekedési káosz.

Két palack benzinnel és gyufával akart bemenni a New York-i Szent Patrick katedrálisba

2019.04.18. 07:25
A New York-i Szent Patrick katedrálisnál szerda este őrizetbe vettek egy férfit, aki két benzines kannával akart bejutni a …

Ezeket a cikkeket olvastad már?