Blogolj!

Blogstar kávéház

Bál

Szocialista zűrzavar.

Megbüntetné azokat a szocialista képviselőket Tóth Bertalan, az MSZP elnök-frakcióvezetője, akik a frakciófegyelmet megsértve, nemmel szavaztak a képviselői fizetések felemelésére, Kunhalmi Ágnes viszont kitart a nem helyessége mellett – így a Magyar Hírlap Online.

„Úgy értesültünk, Kunhalmi kijelentései miatt is áll a bál a pártban, különösen a vidéki szervezetek háborognak, akiktől ezek szerint 'pénz, paripa és fegyver nélkül várná el a választmányi elnök, hogy felszántsák a vidéket, azt a terepet, ahol a szocialisták végletekig meggyengültek”. Forrásunk megjegyezte: – Ági akár felajánlhatja nekünk is fizetésének megemelt részét.”

Zűrzavar a szocialistáknál is

Megbüntetné azokat a szocialista képviselőket Tóth Bertalan, az MSZP elnök-frakcióvezetője, akik a frakciófegyelmet megsértve, nemmel szavaztak a képviselői fizetések felemelésére. Tóth Bertalan és Kunhalmi Ágnes a júniusi kongresszuson. Mosoly és rendbontás (Fotó: Bodnár Patrícia) Kiszivárgott levelében úgy fogalmazott, a július 30-i elnökségi ülésen meghozzák azt a döntést, amely a szolidaritásról és a tisztességről szól.

Céltalanság

Balkáni migránsáradat.

Folyamatos a migránsok utánpótlása a szárazföldi útvonalakon, csaknem megállás nélkül érkeznek az illegális bevándorlók – írja a Hirado.hu.

„Mivel Magyarország és Szlovénia felé hiába valóak a próbálkozásaik, legtöbben Bosznia-Hercegovina felé vették az irányt, ahol könnyebb volt az átjutás Horvátország felé. Az elmúlt hónapban mintegy háromezren érkeztek. Bosznia észak-nyugati részén – Bihács és Velika Kladusa környékén – táborozó, több ezer migráns közül alig hétszáz kért menedéket az országba. Többségük arra számít, hogy idővel továbbindulhatnak valamelyik uniós országba. Amíg ez nem következik be, elhagyatott épületekben és hevenyészett sátortáborokban töltik mindennapjaikat, vagy a városok utcáit róják céltalanul.”

Folyamatos a migránsok utánpótlása a szárazföldi útvonalakon

Egyre többen kísérlik meg a határátlépést. A szerb-román határon kisbuszba rejtőzve próbáltak illegálisan az unió területére jutni a bevándorlók. Törökországnál akár életüket kockára téve próbálnak átkelni a Marica-folyón. A határőrségnek szinte folyamatosan van feladata, ugyanis csaknem megállás nélkül érkeznek az illegális bevándorlók.

Szemügy

Rúzsa Magdi titkai.

A Blikk Online nem csak azt derítette ki, miért kerüli Budapestet az énekesnő.

„A rajongók feltették a kérdést, hogy férjével gyermekvállalásra készülnek-e, esetleg Magdi áldott állapotban van, és ezért lazít a koncertbeosztáson? Korábban beszélt arról, szeretne majd anya lenni, ám még nem állapotos. Közösségi oldalán erről is írt. 'Nincs pocakom! Kockás a hasam. Az író vegye jobban szemügyre az alanyt' – válaszolt egy hozzászóló terhességgel kapcsolatos kérdésére.”

Rúzsa Magdi elárulta: Ezért kerüli el két évig Budapestet

Sokan attól tartottak, az énekesnő visszavonul, ám ezt cáfolva aktívabb, mint valaha: dalokat ír, jótékonykodik és fellépőruhái tervezésében is részt vesz. Bevallása szerint nem bír nyugton maradni, egyszerre több lemezen is dolgozik, és a fővárosban csak azért nem lép fel, hogy két év múlva óriásit szóljon az arénabeli nagykoncertje.

Tömegpánik

Tragikus szórakozás.

A 24.hu számba veszi, milyen kultikus törzshelyek tűntek el a NER-időszámítás kezdete óta, és rácsodálkozik, mennyire átrajzolódott a budapesti klubtérkép.

„Egy évtizeden át volt a pesti éjszaka meghatározó helye, a West-Balkán névről legtöbbeknek mégsem a fergeteges bulik, hanem a bezárást megelőző tragédia jut az eszébe. 2011 januárjában tömegpánik tört ki a helyen, ami három fiatal lány halálával végződött. Utólag szabálytalanságokra is fény derült, például, hogy a megengedett létszám többszörösét engedték be a szórakozóhelyre. Mindez már a Nyugati téri Skála Metro épületében történet, ahol így csak egy évig működött a West-Balkán, amely korábban is többször költözésre kényszerült, miután még 2000-ben megnyílt a Kopaszi gáton. Az ártéren álló szórakozóhelyen a legendák szerint olyan buli is volt, ahol egy áradáskor mindenki térdig érő vízben táncolt.”

Egy rakás kultikus szórakozóhely zárt be az elmúlt nyolc évben | 24.hu

Az utóbbi napokban több kultikus budapesti szórakozóhely jövője is bizonytalanná vált. Hét elején a Józsefvárosi Önkormányzat jelentette be, hogy szabálytalanságok miatt bezáratja az Aurórát és a Corvin Clubot. Az ügyben elég nagy a homály, az önkormányzatot hazugsággal vádoló Auróra ugyanis gond nélkül kinyitott másnap, és azóta is azóta üzemel, persze nem lehet tudni, hogy meddig.

Ostobaság

Halálos szelfizés.

Amióta vannak kamerás mobilok, azóta létezik a szelfi fogalma, és azóta vannak olyanok, akik extrém körülmények között próbálnak magukról fotókat készíteni: évről évre rengetegen halnak meg emiatt – mutatja be az Origo.hu.

„Kezdjük rögtön az egyik legsúlyosabb, legostobább esettel. Május másodikán az indiai Nabarangpurban egy ember azt hitte, hogy a legjobb ötlet egy sebesült(!!) medvével fotózkodni. A mackó viszont nem így gondolta, és darabokra tépte a szerencsétlent.”

Belehaltak a szelfibe - az idei halállista legdurvább esetei

Amióta vannak kamerás mobilok, azóta létezik a szelfi fogalma, és azóta vannak olyanok, akik extrém körülmények között próbálnak magukról fotókat készíteni. Évről évre rengetegen halnak meg emiatt, és a trend 2018-ban sem változott. Sajnos.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/55910/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,lapszemle
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2019.04.25. 02:30
A Notre-Dame iszlamizálódása, Márki-Zay kalapozása, ellenzéki őskáosz, magyarellenes uszítások és Dér Heni férfias kompenzálása csütörtöki online lapszemlénkben.

Szeptembertől kötelező lesz a bárányhimlő elleni védőoltás

2019.04.24. 07:00
Horváth Ildikó egészségügyért felelős államtitkár közlése szerint szeptembertől a kötelező védőoltások közé kerül a bárányhimlő elleni oltás is.

Blogstar kávéház

2019.04.24. 01:00
Magyarország kispadozása, Budapest mélyalvása, a kereszténység letámadása, szárnyas hírvivők és Szilágyi Liliána dögös pózolása szerdai online lapszemlénkben.

Nyár végétől repülési tilalmat vezetnek be a főváros felett

2019.04.23. 13:20
Augusztustól éjfél és hajnali öt óra között nem szállhatnak fel és le repülőgépek a Liszt Ferenc-repülőtéren – az erről szóló megállapodást Tarlós István …

Meghalt János, Luxemburg korábbi nagyhercege

2019.04.23. 13:05
A Nassau-Weilburg-ház ötödik uralkodója 98 éves volt, halálhírét fia, Henrik nagyherceg jelentette be.

Lehűlést, esőt és nyarat tatogat az időjárás

2019.04.23. 07:30
Az időjárás kegyes volt hozzánk, hiszen a hosszú hétvége alatt sokszor szinte nyári időnk volt, viszont a hét első munkanapjával az eső is beköszönt.

Blogstar kávéház

2019.04.23. 04:00
Orbán Viktor megtakarítása, a falusi csok piacmozgatása, Szarka Tamás kerítései, Molnár Ferenc Caramel ősrobbanása és Tatár Csilla kikapcsolódása keddi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2019.04.22. 01:00
Orbán Viktor feltámadása, Sargentini lopása, a börtön kényszerközössége, önveszélyes alváshiány és Adele milliós kifosztása hétfői online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2019.04.20. 21:45
Szombathely ellenzékieskedése, Bangóné érett sonkája, Macron brutalitása, a Brexit törésvonalai és Kelemen Anna nyuszifülei online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2019.04.20. 01:50
Jézus keresztútja, Sargentini lopása, túltolt kereszténykedés, felvilágosító melegpropaganda és Mihalik Enikő meztelensége szombati online lapszemlénkben.

Ezeket a cikkeket olvastad már?