Blogolj!

Blogstar kávéház

Ragnar Volarus

Katasztrófa

Görög tűz.

Már legalább 74 halálos áldozata és 187 sérültje van a görögországi futótűznek. A Reuters szerint legalább hét ember égett halálra az Athéntól nagyjából 30 kilométerre fekvő Mati település egyik autópályáján. Egy szemtanú legalább négy megégett holttestet látott az úton: egy embert egy kocsiban, egy másikat egy jármű alatt, két áldozatot pedig egy motorbiciklin ért utol a vég.

"A magyar külügy kapcsolatban áll a helyi konzuli szolgálattal, ez alapján úgy tudják, a tűznek nincs magyar érintettje."

Erdőtűz pusztít Görögországban: legalább 74 halott

Cikkünk frissül... Az AFP szerint már legalább 74 halálos áldozata és 187 sérültje van a görögországi futótűznek. Korábban 60 halottról számolt be a görög kormány. Ebből 26 halottra egy villában találtak rá az Athéntól keletre fekvő Rafina tengerparti város környékén. A településen legalább 150-en megsebesültek a lángokban.

Óvadék

200 milliós bokaékszer.

200 millió forintra emelte másodfokon a Fővárosi Törvényszék a Gyárfás Tamás ügyében elsőfokon megállapított óvadék összegét. A volt balliberális médiavállalkozó korábban azt mondta, 100 milliót megér neki, hogy lekerüljön róla a nyomkövető. Mivel milliárdos, nyilvánvaló, hogy 200 milliót is.

"Indítványában az ügyészség egyrészt arra hivatkozott, hogy a gyanúsított személyi körülményeiben nem következett be olyan változás, amely megalapozná a kényszerintézkedés szabályainak enyhítését, másrészt azzal érvelt, hogy a terhelt bevallott vagyonára figyelemmel az óvadék összege nem alkalmas a gyanúsított eljárási cselekményeken való jelenlétének biztosítására."

Gyárfás Tamás 200 millióért megszabadulhat a nyomkövetőtől is

200 millió forintra emelte másodfokon a Fővárosi Törvényszék a Gyárfás Tamás ügyében elsőfokon megállapított óvadék összegét. A volt balliberális médiavállalkozó korábban azt mondta, 100 milliót megér neki, hogy lekerüljön róla a nyomkövető. Mivel milliárdos, nyilvánvaló, hogy 200 milliót is. Gyárfást azzal gyanúsítják, hogy felbujtó volt a Fenyő-gyilkosságban.

Válassz!

Utas vagy csomag.

Bár az utasok okkal idegesek a Budapesten hagyott csomagok miatt, a kapitány a saját szempontjából felelős döntést hozott. A hibát a járat tervezésénél követték el. Mindenesetre Budapest Főváros Kormányhivatala a sorozatos, a poggyászkezeléssel kapcsolatos incidensek miatt eljárást indított a Ryanair ellen.

"A kapitány nem vállalhatta annak a kockázatát, hogy a túlsúly miatt egy vészhelyzetben elfogyjon a kerozin és tragédia történjen. Természetesen az esetnek van felelőse. A hibát a járat tervezésénél követték el, mert a foglalásokon látni, hogy a Ryanairnél rendszeresített Boeing 737-800-as típus mind a 189 férőhelyét lefoglalták-e az utasok és a feladott csomagokról is van adat, hiszen azt külön kell fizetni."

Ryanair-botrány: vagy az utas, vagy a csomag repül

Bár az utasok okkal idegesek a Budapesten hagyott csomagok miatt, a kapitány a saját szempontjából felelős döntést hozott. A hibát a járat tervezésénél követték el. Az elmúlt egy hétben kétszer is előfordult, hogy a Ryanair járata az utasok csomagjai nélkül szállt fel. De hogy történhet ilyen, ki a felelős, ki hozhat ilyen döntést?

27 év

Más súlycsoport.

Már az első negyedben eldőlt – Szerbia 8–5-re legyőzte a magyar férfi vízilabda-válogatottat a barcelonai Európa-bajnokság negyeddöntőjében, így csapatunk az 5–8. helyért küzd a folytatásban. 1991 óta először fordul elő, hogy a magyar férfiválogatott nem került négy közé az Európa-bajnokságon.

"A szerbek egy pillanatig sem vettek vissza, mint akik erőt akarnak demonstrálni. Elfogadható az eredmény, ez a realitás, de tudják, nem fogadom el a realitást, azt akartam, ez legyen az egy-két mérkőzés a tízből, amelyiken meg tudjuk őket szorítani. Ám amikor jöttünk volna fel, szemernyi esélyt sem hagytak kívülről a játékvezetők, hogy visszatérjünk a meccsbe."

Férfi vízi Eb: Szerbia-Magyarország élőben az NSO-n! - NSO

Már az első negyedben eldőlt - Szerbia 8-5-re legyőzte a magyar férfi vízilabda-válogatottat a barcelonai Európa-bajnokság negyeddöntőjében, így csapatunk az 5-8. helyért küzd a folytatásban. FÉRFI VÍZILABDA EURÓPA-BAJNOKSÁG, BARCELONA NEGYEDDÖNTŐ SZERBIA-MAGYARORSZÁG 8-5 (4-0, 1-1, 2-2, 1-2) Barcelona, 2400 néző. V: Paoletti (olasz), Naumov (orosz) B. MITROVICS - JAKSICS 3, Prlainovics 1, Filipovics 2, D.

Csere

Ha kutya nincs, ...

Pittbull lemondta több európai fellépést, közte a FEZEN-t is. Ám lesz helyettese. Flo Rida közel 10 éve szolgáltatja a slágereket, mint a Whistle, a Right Round, a Good Feeling vagy a Wild Ones. Pályafutása során rengeteg sztárral dolgozott együtt, Pitbull mellett például David Guettával, Nicki Minaj-zsal, és Siával is.

"A Pitbull lemondása miatt megürült szombat esti koncertidőpontra rekordidő alatt sikerült fellépőt találnunk: a többek között Pitbullal is közös dalokat jegyző, többszörös Grammy-jelölt amerikai dalszerző-rapper, Flo Rida érkezik!"

Megvan, ki jön Pitbull helyett Székesfehérvárra | 24.hu

A Pitbull lemondása miatt megürült szombat esti koncertidőpontra rekordidő alatt sikerült fellépőt találnunk: a többek között Pitbullal is közös dalokat jegyző, többszörös Grammy-jelölt amerikai dalszerző-rapper, Flo Rida érkezik! - írta kedd esti közleményében a FEZEN Fesztivál. Flo Rida közel 10 éve szolgáltatja a slágereket, mint a Whistle, a Right Round, a Good Feeling vagy a Wild Ones.

https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/56083/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Hét öngyilkos merénylő robbanthatott Srí Lankán

2019.04.22. 09:50
A robbantássorozatnak legalább 290 halálos áldozata és ötszáz sebesültje van, köztük külföldi állampolgárok.

Orbán: Magyarország elkötelezett a terrorizmus elleni harc mellett

2019.04.22. 05:45
A magyar miniszterelnök a kereszténységet ért súlyos Srí Lanka-i merényletre reagált.

Blogstar kávéház

2019.04.22. 01:00
Orbán Viktor feltámadása, Sargentini lopása, a börtön kényszerközössége, önveszélyes alváshiány és Adele milliós kifosztása hétfői online lapszemlénkben.

Saját pártja is Theresa May ellen fordult

2019.04.21. 19:35
A kormányzó brit Konzervatív Párt képviselőinek jelentős része is az új Brexit Pártra szavazna a sajátja helyett a májusi európai parlamenti választásokon - derül ki egy friss felmérésből.

Több mint 200 halálos áldozata van a Srí Lanka-i robbantássorozatnak

2019.04.21. 18:30
Az indiai ANI hírügynökség számolt be elsőként arról, hogy legalább hat robbanás rázta meg Srí Lankát húsvét vasárnap reggel. Később a főváros …

Szijjártó: a kereszténység a legüldözöttebb vallás a világon

2019.04.21. 16:30
A kereszténység a legüldözöttebb vallás a világon - mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter a húsvétvasárnap Srí Lankán elkövetett, több …

Mindenkit meglocsolnak hétfőn az égiek

2019.04.21. 14:25
A gyönyörű vasárnapi időjárást hétfőn hatalmas eső váltja fel, nemcsak a lányok lesznek meglocsolva, hanem azok is, akik nem tartanak maguknál esernyőt, vagy esőkabátot.

Több kamionnyi pénzt hozott valakinek a húsvéti nyuszi

2019.04.21. 07:30
Szombat este minden idők harmadik legnagyobb, 4,2 milliárd forintos főnyereményét vitte el egy szerencsés az ötös lottón.

Blogstar kávéház

2019.04.20. 21:45
Szombathely ellenzékieskedése, Bangóné érett sonkája, Macron brutalitása, a Brexit törésvonalai és Kelemen Anna nyuszifülei online lapszemlénkben.

Quitt László: Ne menjen erdésznek, aki ki sem akar menni a házból

2019.04.20. 11:15
A felnőtté válás talán egyik legmeghatározóbb mérföldköve a megfelelő továbbtanulási irány kiválasztása. Ebben a nehéz döntésben komoly segítséget …

Ezeket a cikkeket olvastad már?