Blogolj!

Blogstar kávéház

Felháborító

Hol az igazság?

Maximum 15 év börtönt kaphat a nyolcéves sólyi Adrienn 16 éves gyilkosa, ha az elmeorvosi vizsgálat azt állapítja meg, hogy beszámítható - nézett utána a 24.hu.

A fiatalkorúakra más szabályok vonatkoznak. Mivel ebben az esetben egy 16. életévét betöltött fiatalemberről beszélünk, ha életfogytiglani szabadságvesztésre ítélik, az ő esetében az 15 év fiatalkorúak börtönében letöltendő szabadságvesztést jelent – magyarázta lapunknak Lichy Gábor ügyvéd.

Legfeljebb 15 évet kaphat a sólyi gyerekgyilkos | 24.hu

Az egész országot megrázta annak a nyolcéves sólyi kislánynak a halála, akit brutális kegyetlenséggel kivégzett egy hajmáskéri fiú. A falubeliek elmondása szerint a kislány kezei hátra voltak kötözve, és egy hurok volt a nyakában, amikor megtalálták a meztelenre vetkőztetett holttestét a Királyszentistván mellett lévő patakmederben. Az elkövető, F.

Páneurópa

The Times

Orbán Viktor miniszterelnök tusnádfürdői beszédéről közölt összegzést hétfői számában a The Times- számolt be róla a Magyar Hírlap Online. 

Orbán Viktor páneurópai kampányt akar folytatni, hogy helyreállítsa a hagyományos konzervatív politikát, amely szerinte ellenzi a bevándorlást és a multikulturalizmust, kiáll viszont a hagyományos keresztény családmodell mellett - olvasható a konzervatív lapban.

A The Times Orbán Viktor tusnádfürdői beszédéről ír

Orbán Viktor miniszterelnök tusnádfürdői beszédéről közölt összegzést hétfői számában a The Times. A brit napilap szerint a miniszterelnök kesztyűt dobott a politikai fősodornak szerte az Európai Unióban a jövő májusi európai parlamenti (EP-)választások előtt, amelyeket döntőnek nevezett a keresztény Európa jövője számára.

Megdöbbentő?

Annyira azért mégsem...

Újabb megdöbbentő videó terjed az interneten, amely jól mutatja, hogy a spanyol partoknál egyre komolyabb gondot okoz a bevándorlás - hívja fel a figyelmet a Hirado.hu. 

Pénteken egy homokos strandnál ért partot egy gumicsónak, amely legalább 30 illegális bevándorlót hozott Európába. Mindannyian férfiak, illetve fiatal fiúk voltak. Egy másik hajóról hosszan fotózták és videózták a bevándorlókat, de látszólag senki nem próbálta megakadályozni, hogy partot érjenek. Aztán a part menti erdőben néhány pillanat alatt eltűntek, bejutva az Európai Unióba – közölte az M1 Híradója.

Megdöbbentő, migránsokról szóló videó terjed az interneten

Újabb megdöbbentő videó terjed az interneten, amely jól mutatja, hogy a spanyol partoknál egyre komolyabb gondot okoz a bevándorlás. Pénteken egy homokos strandnál ért partot egy gumicsónak, amely legalább 30 illegális bevándorlót hozott Európába. Mindannyian férfiak, illetve fiatal fiúk voltak. Egy másik hajóról hosszan fotózták és videózták a bevándorlókat, de látszólag senki nem próbálta megakadályozni, hogy partot érjenek.

Néha

Fő az önkritika

Neymar, a brazil válogatott csatára elismerte, hogy bizonyos helyzetekben rosszul reagált az oroszországi labdarúgó-világbajnokságon, és megígérte, hogy megváltozik - olvasható a SportFaktor.hu oldalán. 

Azt gondolhatjátok, hogy eltúlzom a dolgokat, és néha valóban túlzásba esek. De az igazság az, hogy szenvedek a pályán - magyarázta Neymar.

Neymar beismerte, hogy néha túltolta

SportFaktor Neymar, a brazil válogatott csatára elismerte, hogy bizonyos helyzetekben rosszul reagált az oroszországi labdarúgó-világbajnokságon, és megígérte, hogy megváltozik.

Visszatérés

Valami régi, valami új

Visszatér a TV2-re Tatár Csilla - írja a Blikk.hu. 

Nem hirtelen döntöttem, alaposan átgondoltam. Mivel én jelenleg is az MTVA-nál dolgozom, így az ő engedélyük is kellett, hogy egy másik csatornánál forgassak, ám szerencsére elengedtek. Eddig nem vállaltam ilyen jellegű műsorokat, ám amikor megtudtam, hogy itt a teljesítmény és a sport kiemelt fontosságú, akkor már tudtam, hogy ez jó kihívás lesz a számomra. Rá-adásul a casting és az állapotfelmérés is nagyon jó élmény volt, örülök, hogy végül igent mondtam – árulta el Csilla.

Újra a tévében: visszatéréséről nyilatkozott Tatár Csilla

A műsorvezető négy éve mondott fel, s bár sokáig maga sem gondolta volna, hogy ismét a Róna utcában fog dolgozni, a csatorna legújabb műsora, a Csak show és más semmi formátuma annyira megtetszett neki, hogy nem tudott nemet mondani a felkérésre.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/56317/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,lapszemle
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Lehűlést, esőt és nyarat tatogat az időjárás

2019.04.23. 07:30
Az időjárás kegyes volt hozzánk, hiszen a hosszú hétvége alatt sokszor szinte nyári időnk volt, viszont a hét első munkanapjával az eső is beköszönt.

Blogstar kávéház

2019.04.23. 04:00
Orbán Viktor megtakarítása, a falusi csok piacmozgatása, Szarka Tamás kerítései, Molnár Ferenc Caramel ősrobbanása és Tatár Csilla kikapcsolódása keddi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2019.04.22. 01:00
Orbán Viktor feltámadása, Sargentini lopása, a börtön kényszerközössége, önveszélyes alváshiány és Adele milliós kifosztása hétfői online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2019.04.20. 21:45
Szombathely ellenzékieskedése, Bangóné érett sonkája, Macron brutalitása, a Brexit törésvonalai és Kelemen Anna nyuszifülei online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2019.04.20. 01:50
Jézus keresztútja, Sargentini lopása, túltolt kereszténykedés, felvilágosító melegpropaganda és Mihalik Enikő meztelensége szombati online lapszemlénkben.

Kigyulladt egy magyarokat szállító busz Horvátországban

2019.04.19. 21:15
Kigyulladt egy magyarokat szállító busz Horvátországban, szerencsére senki sem sérült meg.

A Pentagon megerősítette: ismét rakétakísérletet hajtott végre Észak-Korea

2019.04.19. 07:35
Az amerikai védelmi minisztérium csütörtökön megerősítette, hogy Phenjan rakéta fegyverkísérletet hajtott végre.

Blogstar kávéház

2019.04.19. 04:20
Egészségügyi robbanásveszély, a bevándorlás Einsteinjei, turistamágnes sportesemények, Tatár Csilla fehérneműs fanatizálása és Kiss Ramóna tündérkéje pénteki online lapszemlénkben.

Lezárták az Akropoliszt, miután a héten több emberbe is villám csapott a műemléknél

2019.04.18. 20:20
A görög kulturális minisztérium csütörtöki közlése szerint elővigyázatosságból átmenetileg lezárták Athénban az …

Elhunyt Hámos László, az amerikai magyarság egyik ismert személyisége

2019.04.18. 14:30
A Magyar Emberi Jogok Alapítvány társalapítója és elnöke 68 évesen halt meg New York-ban.

Ezeket a cikkeket olvastad már?