Blogolj!

Blogstar kávéház

Ragnar Volarus

Mamarazzo

Visszanyalt a fagyi.

Szél Bernadettet sorra érik a csapások, ezért itt volt az ideje népszerűségét felfele mozgatni egy picit. Ennek megfelelően közösségi oldalára egy százszázalékosan bájos, übercuki családi-nyaralós képet rakott ki, ami egészen kiváló ötletnek tűnhetett. Egészen az első komment érkezéséig - írja az Origo.hu.

"Minden a politikus által kijelölt úton haladt, a virtuális népszerűségi adatok már-már emelkedésnek indultak. Csakhogy el kezdtek szállingózni az első kommentek. Hiába hízelegsz, nem kedvellek!– szólt a kezdőlöket."

Hiába hízelegsz, nem kedvellek! Szél Bernadettet szétszedték a hozzászólók

Az LMP-s politikust jó pár kudarc érte mostanában, ezért itt volt az ideje népszerűségét felfele mozgatni egy picit. Ennek megfelelően közösségi oldalára egy százszázalékosan bájos, übercuki családi-nyaralós képet rakott ki, ami egészen kiváló ötletnek tűnhetett. Egészen az első komment érkezéséig. Az ellenzéki térfélen mostanában látványosan nő az olyan politikusok száma, akiknek semmi sem jön össze.

Kiállás

Makacs fickó.

Horst Seehofer, a bajor Keresztényszociális Unió (CSU) elnöke szerint tovább kell folytatni az új típusú menekültügyi központok kiépítését - így a magyarhirlap.hu.

"Interjúban hangsúlyozta, hogy a megérkezés, a döntés és a visszatérítés jelentésű német szavak első betűi alapján AnkER (magyarul: horgony) központoknak nevezett intézmények létrehozását rögzítették a koalíciós szerződésben, ezért valamennyi koalíciós pártnak ki kell állnia az új típusú befogadóközpontok mellett, hogy ne sérüljön a kormány hitelessége."

Seehofer: Tovább kell folytatni az új típusú menekültügyi központok kiépítését

Bajorország után a többi német tartományban is ki kell építeni az új típusú menekültügyi befogadóközpontokat, ehhez Angela Merkel kancellártól is nagyobb támogatás szükséges - jelentette ki Horst Seehofer német belügyminiszter egy vasárnapi televíziós interjúban. A csak Bajorországban működő CSU már teljesítette a feladatot, a tartományban a napokban megnyitották az első AnkER központokat.

Drón

Kis bumm

Hét katona megsérült egy robbanásban, ami Nicolas Maduro, venezuelai elnök beszéde alatt történt. Az elnök szerint merénylet volt, de az is lehet, hogy csak gázrobbanás történt - számol be a nepszava.hu.

"A támadást sértetlenül átvészelő Maduro szerint merényletet követtek el ellene. A háttérben Kolumbia és floridai emigránsok ármányát véli felfedezni. Juan Manuel Santos kolumbiai elnököt név szerint is megvádolta, aki abszurdnak nevezte a feltevést, hogy köze lenne a történtekhez. Részleteket nem közölt, de kijelentette: az elkövetők közül többeket már elfogtak."

Drónokkal törhettek a venezuelai elnök életére

Hét katona megsérült egy robbanásban, ami Nicolas Maduro beszéde alatt történt. Az elnök szerint merénylet volt, de az is lehet, hogy csak gázrobbanás történt. Robbanás történt azon a katonai rendezvényen Venezuelában szombaton, ahol az elnök, Nicolas Maduro is beszédet mondott - írja a Reuters.

Arany - 1. rész

20 év.

Dévai Boglárka aranyérmet nyert ugrásban a glasgow-i tornász Európa-bajnokságon vasárnap délután. A magyar tornasportnak 20 évet kellett várnia, hogy Varga Adrienn Szentpétervárott, szintén ugrásban aratott győzelme után újra a legfényesebb medália kerüljön egy magyar sportoló nyakába. 

„Kiléptem, ezért mínusz négytizeddel indultam. Az első ugrásom után annak is örültem, hogy nem estem el. Azt hittem, a dobogó sem lesz meg, mert tudtam, hogy többen is azonos szinten vannak velem, de szerencsére néhány ellenfelem is hibázott" - nyilatkozta a döntő után a tornász.

Dévai Boglárka Európa-bajnok

Húsz év után újra aranyérmet ünnepelhet a magyar női tornasport. Dévai Boglárka ugrásban bizonyult a legjobbnak a glasgow-i Európa-bajnokságon. A tavalyi, kolozsvári kontinensviadalon bronzérmes szombathelyi sportoló első helyen jutott a fináléba, de a sorsolás miatt vasárnap délután elsőként kellett bemutatnia gyakorlatát. Ugrása mindkét alkalommal jól sikerült, de a leérkezés egyik esetben sem volt hibátlan.

Arany - 2. rész

Nemesfémgyűjtő úszók. 

A Glasgow-ban zajló 34. úszó Európa-bajnokság harmadik napjának estéjén Milák Kristóf ritkán látható domináns úszással Európa-bajnoki aranyérmes lett 200 pillangón, míg mögötte Kenderesi Tamás is remek úszással szerezte meg az ezüstérmet.

„Nagyon izgultam, megint. Kicsit erősebben kezdtem mint kellett volna, egy kicsit idióta volt a hozzáállásom, túlságosan rágörcsöltem arra, hogy megjavítsam a legjobbamat. A győzelem összejött, örülök neki” – Milák Kristóf szavai az Európa-bajnoki győzelem után.

Úszó Eb: vasárnap esti döntők - NSO

A Glasgow-ban zajló 34. úszó Európa-bajnokság harmadik napjának estéjén első magyarként Németh Nándor 100 gyorson a hatodik helyen végzett. Kapás Boglárka és Szilágyi Liliána is döntőbe került női 200 pillangón. A nap magyar zárásaként Milák Kristóf ritkán látható domináns úszással Európa-bajnoki aranyérmes lett 200 pillangón, míg mögötte Kenderesi Tamás is remek úszással szerezte meg az ezüstérmet.

Életveszély

A medúzák támadása.

Javult, így már nem kritikus, hanem stabil az állapota Mányoki Attilának, aki szombaton kísérelte meg átúszni az Északi-csatornát. A légvonalban 35-40 kilométert jelentő táv megtételének az észak-ír Donaghadee partjainál vágott neki Mányoki, ám a sok medúzacsípés következtében nem működött jól a légzőrendszere, és folyamatosan a száján is próbált levegőt venni. Így azonban nagyon sok tengervizet nyelt, ezért nagyon erős gyomorproblémái voltak, továbbá a tüdejébe is került a sós vízből, ezért fel kellett adnia a kísérletet.

"Jelenleg is intenzív osztályon ápolják. A magyar sportember számára ez volt az Ocean's Seven utolsó, egyben legnehezebb állomása, amellyel lezárhatta volna a hét, kivétel nélkül rendkívül nehéz feladatból álló sorozatot. Ez eddig mindössze 11 embernek sikerült, így Mányoki lehetett volna a világon a tizenkettedik, egyúttal az első magyar, aki erre képes."

Újabb fejlemények érkeztek a magyar extrém úszó állapotáról - Medúzák támadtak rá a tengerben

Javult, így már nem kritikus, hanem stabil az állapota Mányoki Attilának, aki szombaton kísérelte meg átúszni az Északi-csatornát - tudatta az Echo TV honlapja. A légvonalban 35-40 kilométert jelentő táv megtételének az észak-ír Donaghadee partjainál vágott neki Mányoki, ám a sok medúzacsípés következtében nem működött jól a légzőrendszere, és folyamatosan a száján is próbált levegőt venni.

Címkék: lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/56591/pics/lead_800x600.jpg
lapszemle
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2019.04.25. 02:30
A Notre-Dame iszlamizálódása, Márki-Zay kalapozása, ellenzéki őskáosz, magyarellenes uszítások és Dér Heni férfias kompenzálása csütörtöki online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2019.04.24. 01:00
Magyarország kispadozása, Budapest mélyalvása, a kereszténység letámadása, szárnyas hírvivők és Szilágyi Liliána dögös pózolása szerdai online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2019.04.23. 04:00
Orbán Viktor megtakarítása, a falusi csok piacmozgatása, Szarka Tamás kerítései, Molnár Ferenc Caramel ősrobbanása és Tatár Csilla kikapcsolódása keddi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2019.04.22. 01:00
Orbán Viktor feltámadása, Sargentini lopása, a börtön kényszerközössége, önveszélyes alváshiány és Adele milliós kifosztása hétfői online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2019.04.20. 21:45
Szombathely ellenzékieskedése, Bangóné érett sonkája, Macron brutalitása, a Brexit törésvonalai és Kelemen Anna nyuszifülei online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2019.04.20. 01:50
Jézus keresztútja, Sargentini lopása, túltolt kereszténykedés, felvilágosító melegpropaganda és Mihalik Enikő meztelensége szombati online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2019.04.19. 04:20
Egészségügyi robbanásveszély, a bevándorlás Einsteinjei, turistamágnes sportesemények, Tatár Csilla fehérneműs fanatizálása és Kiss Ramóna tündérkéje pénteki online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2019.04.18. 04:00
Isten párizsi büntetése, Tóth Bertalan fletói piszkálódása, a Fidesz szárnyalása, húsvéti szúrópróba és Németh Kristóf intim lebukása csütörtöki online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2019.04.17. 04:30
Az Akadémia ellenállása, az ellenzék fejetlensége, Sargentini pózolása, a Notre Dame facsodája és Palvin Barbi angyalai szerdai online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2019.04.16. 04:15
Recsegő-ropogó jogállamiság, az ellenzék feszültsége, Hadházy bohóckodása, erkölcstelen bizonyítványok és Ónodi Eszter egyensúlya keddi online lapszemlénkben.

Ezeket a cikkeket olvastad már?