Blogolj!

Az abortuszipar praktikái

Carol Everett

Jonathon van Maren pro-life aktivista egy kiugrott abortusziparossal beszélgettet a visszaélésekről, a fiatal lányok meggyőzéséről és a Planned Parenthood módszereiről.

Carol Everett egyike azoknak, akik az abortuszipart otthagyva a módszerek leleplezésének szentelték magukat. Könyvet is írt a témában: Vérdíj: Gazdagodjunk meg a nők döntési jogán címmel. A LifeSite bloggerével, Jonathon van Marennel a tapasztalatairól beszélgetett – ebből közlünk most részleteket.

Hogyan került kapcsolatba az abortusziparral?

Ez egy kétségbeesett próbálkozás volt részemről, hogy a saját abortuszomat igazoljam. Két héttel a Roe-Wade per után tudtam meg, hogy terhes vagyok a harmadik gyermekemmel, és ez nem jött jókor. A férjem azt mondta: „Tudod, hogy az abortusz a megoldás.” Nem gondolkodtam rajta túl sokat, és senki sem állított meg. És ahogy átestem a beavatkozáson, már tudtam, hogy megöltem a kisbabámat… innen hova lépsz tovább? Nem mondhatod el a legjobb barátodnak vagy az anyádnak. De megtanultam elnyomni ezeket az érzéseket, és más nőknek arról beszélni, milyen nagyszerű az abortusz. És könnyű volt belépni a terhességmegszakítás-iparba, és napi rendszerességgel árulni az abortuszt. Majd ez idővel a számokról és a pénzről kezdett szólni.

Nehéz volt bekerülni az iparba? Hiszen végül már egy klinikát vezetett.

Számomra nem volt nehéz. Egy férfinak dolgoztam, orvosi eszközöket értékesítettünk. Én voltam az egyik első női értékesítő Dallasban. Minden nap hívogattam az orvosokat, és az egyik online ügyfelünk nagyon jövedelmező volt. A főnököm kiderítette, hogy ez egy abortuszklinika, és elhatározta, hogy sajátot alapít. Mire észbe kaptunk, már négy klinikája volt Dallas-szerte. Egy napon arra kért, hogy az orvosi eszközök mellett áruljak abortuszokat is, 25 dolláros jutalékért. Nemsokára pedig azzal hívott fel, hogy nem vezetném-e a klinikát. És megláttam a lehetőséget a telefonos értékesítési technikák fejlesztésében, mivel az abortuszklinikák telefonon át értékesítik a szolgáltatásaikat, még csak vizsgálatokat sem végeznek. Néhány hónap alatt sikerült megdupláznom az értékesítéseket.

Hogy néz ki egy ilyen értékesítési folyamat?

Valójában nem tanácsot adunk, hanem értékesítünk. Az abortusz lesz az egyetlen válasz. Amikor egy lány azzal telefonál, hogy valószínűleg terhes, már végignézte az internetet. Az úgynevezett terhességi tanácsadó csak megerősíti a félelmeiben. A lány pedig nem fogja számon kérni, hogy beszélhet így a telefonban, hiszen szakértővel beszél. Amikor azt kérdezzük, „Ez jó vagy rossz hír?”, már tudjuk a választ, hiszen ha jó hír lenne, nem telefonált volna. Meggyőzzük, hogy senkinek nem kell megtudnia, nem fog kiesni a munkából, nem kell kihagynia programokat. Ezután szóba kerül a pénz. Egy abortusz 500 dollár, de megnyugtatjuk, hogy az alacsony jövedelmű nők egy állami alapítványtól 40 százalék kedvezményt kaphatnak. Vagy kérjen kölcsön, és majd visszafizeti, ha lesz munkája. Az abortusz sosem ingyenes. Ha olyan jó a nőknek, miért nem ingyenes, kérdem én? Ezt követően pedig minél gyorsabban be kell fektetni hozzánk, vagy átgondolja, valakivel megbeszélje a dolgot, esetleg máshova megy el. És túl sok lány rohan is a klinikára és igent mond.

Az abortusziparban dolgozók kapzsi vállalkozók, a reproduktív jogok szabadságharcosainak tekintik magukat, esetleg mindkettő?

A kettő kombinációja. Vannak jótevők, akik tényleg megpróbálnak segíteni a nőkön. Vannak, akik a saját abortuszukat próbálják igazolni. Vannak köztük vérfertőzés és erőszak áldozatai. De bármi is a háttér, csak nézzen körül egy klinikán: mindannyian sérült emberek, sérült egyéniségek. Összeszorított fogak, ökölbe szorult kezek. Nem boldog emberek, másokat bántanak, és így is kell rájuk tekintenünk. A csúcson olyan kapzsi emberek állnak, akik pénzt csinálnak ebből, amilyen én is voltam, lent pedig a jótevők vannak. De ne feledjük: itt senki, soha nem árul életet. Egyáltalán nem beszélnek a terhesség megtartásának lehetőségéről, az örökbeadásról, a szülőségről. Attól függetlenül, hogy kik is ők, a terméket árulják.

Korábban említette, hogy különböző módszerekkel biztosították, hogy a lányok visszatérő ügyfelek legyenek. Milyen módszerekkel?

Biztosítani akartuk, hogy kedveljenek minket, ezért nagyon kedvesek voltunk velük. De a fiúknak gyenge minőségű vagy hibás óvszereket osztogattunk, a lányoknak pedig úgy adtunk fogamzásgátlót, hogy szombaton kezdjék el szedni, így hétvégére fogyjanak ki a készletből. És olyan alacsony hatóanyagtartalmú készítményeket adtunk, amelyeket minden nap, pontosan azonos időben kellene szedni. Az volt a célunk, hogy minden fiatal nőnek három-öt abortusza legyen 13 és 18 éves kora között.

Milyen gyakran jártak sikerrel?

Nagyon gyakran, az esetek több mint felében. Láttam nőt a kilencedik abortuszán. Néhányukkal barátok lettünk, olyanról is tudok, aki azért esett teherbe, hogy egy szőrmebundát vagy egy gyémántgyűrűt kapjon. Sajnos sok ilyen történetet hallottunk, és az 50 százalék körüli országos visszatérési arány azt mutatja, hogy az abortusz sokaknál családtervezési eszközzé vált.

Gondolja, hogy az olyan abortusz-óriáscégek, mint a Planned Parenthood hasonló módszereket használ, amikor a szexuális felvilágosítást, a fogamzásgátlást és a születésszabályozást támogatják? Ott is vannak jótevők, de ez az üzletük vagy az ideológiájuk része?

Azt hiszem, a csúcson ez ideológiai kérdés is, de azok az emberek, akik a munkát végzik, ezt nem értik meg. A többségük jótevő. De emlékezzen arra, mit támogat a Planned Parenthood, amikor elmegy egy iskolába. Nézze meg a Teen Wire-t, a weboldalaikat, nézze meg, mit mondanak a gyerekeknek! Perverzióról beszélnek, és mindenféle beteg szexuális aktusról. Valójában azt akarják, hogy minél fiatalabb korban kísérletezzenek. És tudjuk, hogy New Jersey-ben már hétéveseknek is osztogatnak óvszereket. Már kétévesek számára is van könyvük, Amit a kétéveseknek tudni kell a szexről címmel. A Planned Parenthood tulajdonképpen a teherbeesést támogatja, de ezt sehol nem fogja megtalálni leírva. Sosem beszélnek az önmegtartóztatásról, vagy azt mondják, az úgysem fog sikerülni, inkább legyen biztonságos a szex. Ha valaki a biztonságos szexről beszél, óvszert osztogat, vagy egyszerűen csak mindkét nembeli gyerekekhez egyszerre beszél, az nem megállítani, hanem népszerűsíteni akarja a szexuális tevékenységet.

https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/56702/pics/lead_800x600.png
abortusz,Aktuális,Interjú
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2019.04.19. 04:20
Egészségügyi robbanásveszély, a bevándorlás Einsteinjei, turistamágnes sportesemények, Tatár Csilla fehérneműs fanatizálása és Kiss Ramóna tündérkéje pénteki online lapszemlénkben.

Lezárták az Akropoliszt, miután a héten több emberbe is villám csapott a műemléknél

2019.04.18. 20:20
A görög kulturális minisztérium csütörtöki közlése szerint elővigyázatosságból átmenetileg lezárták Athénban az …

Elhunyt Hámos László, az amerikai magyarság egyik ismert személyisége

2019.04.18. 14:30
A Magyar Emberi Jogok Alapítvány társalapítója és elnöke 68 évesen halt meg New York-ban.

Beindult a hosszú hétvége: torlódások, dugók az autópályákon

2019.04.18. 12:15
Már csütörtökön elindult az ilyenkor szokásos közlekedési káosz.

Két palack benzinnel és gyufával akart bemenni a New York-i Szent Patrick katedrálisba

2019.04.18. 07:25
A New York-i Szent Patrick katedrálisnál szerda este őrizetbe vettek egy férfit, aki két benzines kannával akart bejutni a …

Blogstar kávéház

2019.04.18. 04:00
Isten párizsi büntetése, Tóth Bertalan fletói piszkálódása, a Fidesz szárnyalása, húsvéti szúrópróba és Németh Kristóf intim lebukása csütörtöki online lapszemlénkben.

Drónfelvételen látható, mekkora károkat okozott a Notre-Dame-i tűzvész

2019.04.17. 15:25
A hétfőn lángokba borult székesegyházat kedd hajnalra sikerült eloltani, ám a tűz nagy pusztítást végzett. Az égő épület képei és videói …

Blogstar kávéház

2019.04.17. 04:30
Az Akadémia ellenállása, az ellenzék fejetlensége, Sargentini pózolása, a Notre Dame facsodája és Palvin Barbi angyalai szerdai online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2019.04.16. 04:15
Recsegő-ropogó jogállamiság, az ellenzék feszültsége, Hadházy bohóckodása, erkölcstelen bizonyítványok és Ónodi Eszter egyensúlya keddi online lapszemlénkben.

Leállt az MKB netbankja

2019.04.15. 14:45
Az MKB Bank mobilapplikációjának és online felhasználói felületének felhasználói átmeneti lassulást vagy időszakos szolgáltatáskiesést tapasztalhatnak a bank core rendszerétől független adatforgalom irányító rendszer meghibásodása …

Ezeket a cikkeket olvastad már?