Blogolj!

Blogstar kávéház

Összjáték

Vona vloggerkedése.

A Jobbik miniszterelnök-jelöltje influenszernek állt, az állatvilág háborog: mégsem lesz Vona Gábornak kisállat-kereskedése – írja az Origo.hu.

„Az egykori politikus napok óta építi magát közösségi oldalán, három videóval is jelentkezett, ahol közéleti témákban szólalt meg röviden. Kifejezetten érdekes, hogy a Jobbik pártmédiájának ékköve, az Alfahír egy hosszú cikket jelentetett meg tegnap a brit influenszerekről, akik ismét 'fejlődési pályára' állították az unióból való minél drasztikusabb kilépést szorgalmazó UKIP-ot. Ez a mozzanat viszont egyértelműen arra utal, hogy megmarad az összjáték a felek között, az expártelnök nem távolodik el teljesen a Jobbiktól, annak ellenére, hogy a HVG-nek azt állította, hogy a pártpolitikával felhagyott.”

Nem sikerült semmi a politikában, videoblogger lesz Vona Gáborból

Az expolitikus éppen a balliberális, híreket hamisító HVG-nek árulta el jövőbeni terveit, így a holnapi, nagy dérrel-dúrral felvezetett bejelentés tárgytalan. A Jobbik miniszterelnök-jelöltje influenszernek állt, az állatvilág háborog: mégsem lesz Vona Gábornak kisállat-kereskedése. „Vlogger leszek.

Ítélet

Merkel mélypontja.

Az összeomlás szélén a német kancellár, a CDU és CSU pártszövetség csak 29 százalékot érne el egy most vasárnap megtartandó választáson – olvasható a Hirado.hu-n.

„A német helyzetet jelenleg a kilátástalanság jellemzi, a német polgárok ugyanis nem látják, hogyan javulhatna a helyzetük. Az egyik legsúlyosabb probléma továbbra is a migráció, amely mind anyagilag, mind pedig társadalmilag megterheli az országot, illetve a legutóbbi felmérések alapján az is kiderült, egy átlag német állampolgár sokkal rosszabbul él, mint négy évvel ezelőtt. A politológus szerint a németek már inkább azokat a pártokat támogatják, amelyek ígéreteket tesznek a legfontosabb kérdésekben. Ilyen az AfD és a zöldpárt, amelynek szintén 14 százalékra nőtt a támogatottsága. Hozzátette, a felmérések szerint a németek 57 százaléka ma már elítéli Angela Merkel migránspolitikáját.”

Merkel és pártja az összeomlás szélén

Történelmi mélypontra csökkent a kereszténydemokrata pártok népszerűsége Németországban. A közszolgálati televízió megrendelésére készített közvélemény-kutatásból az derült ki, hogy a CDU és CSU pártszövetség csak 29 százalékot érne el egy most vasárnap megtartandó választáson. A belpolitikai folyamatok változásáról és a szeptemberben esedékes bajor tartományi választások következményeiről beszélgettek a szakértők a Kossuth Rádió műsorában.

Takarás

Aranyos villámhajrá.

Kapás Bogi óriási finissel győzött a 200 méteres pillangóúszásban a glasgow-i úszó Európa-bajnokságon, erről vall a Mandiner.hu-nak.

„Kapás ugyan 2010-ben ifjúsági olimpiai bajnok volt 200 pillangón, de repertoárjába csak nemrég került vissza a szám. – Először csak edzéseken úsztam pillét meg vegyest, kiegészítésnek a gyors mellé. Aztán maradt, nagyon szeretek pillangón úszni. Tudatosan gyakoroltam a hajrát az utolsó száz méteren, bár az utolsó ötven méterre nem nagyon lehet készülni, az mindig jön magától – mondja Bogi, aki elképesztő hajrával húzta be az aranyat. – Csak az utolsó huszonöt méteren esett le, hogy ebből lehet valami, addig nem is láttam, végig takarásban voltam a német lány mögött.”

Tudatosan gyakoroltam a hajrát - Kapás Boglárka a Mandinernek | Mandiner

Kapás Bogi óriási hajrával aranyérmet nyert 200 méteres pillangóúszásban a glasgow-i úszó Európa-bajnokságon hétfő este. Villáminterjúnk az úszónővel és edzőjével, Virth Balázzsal. Hétfőn este a glasgow-i úszó Európa-bajnokságon Kapás Boglárka aranyérmet nyert 200 méteres pillangóúszásban, 2:07.13-as idővel. „Túltettem magam az időn" - kezdi Kapás Bogi, akit telefonon értünk utol Glasgow-ban.

Tisztesség

Állati rítusok.

India csodáiról és húsmentes étrendjének okairól is mesél a Lokál Online-nak Ungár Anikó.

„Az embernek kellenek a megszokott, apró hangulatok, amelyekben önmaga tud lenni. Huszadik éve vagyok vegetáriánus, ami mögött semmiféle filozófiai vagy vallási megfontolás nincs. Egyszerűen így érzem jól magam, friss és energikus vagyok. Ugyanakkor az állattartásnak léteznek tisztességes formái, ezért sem tudom elfogadni az ipari méretű öldöklést. Talán az is hozzájárul a nézeteimhez, hogy hétéves korom óta van kutyám, de én minden állatra barátként tekintek.”

Ungár Anikó: Szeretem a rítusaimat

Indiában járt Ungár Anikó, ahol Krisna szülővárosát, Vrindávant látogatta meg, és azt mondja, csodákat látott. Tapasztalatairól és húsmentes étrendjének okairól is mesélt lapunknak. Ungár Anikó harminc éve ugyanazt reggelizi: narancslekváros pirítóst és kávét. - Szeretem a rítusaimat. Az embernek kellenek a megszokott, apró hangulatok, amelyekben önmaga tud lenni.

Számla

Rekorder bliccelő.

Több mint 17 millió forintnyi pótdíjat halmozott fel a Nemzeti Útdíjszolgáltató Zrt.-nél egy autós, akit egyetlen év alatt 297 alkalommal regisztráltak jogosulatlan úthasználat miatt – számol be róla a 24.hu, mely ügyvédet is faggat az ügyről.

„Valóban polgári ügyről van szó, de már-már súrolja a büntetőügy határait. Ha büntető, illetve közigazgatási oldalról nézzük az esetet, a cselekményben megjelenik a haszonszerzés és a valószínűleg a megtévesztő magatartás is, ezért nagyon hasonló egy jelentős értékre elkövetett csalási esethez. Kicsit olyan, mint amikor bemegy valaki egy elegáns szállodába, eszik, iszik, alszik, majd a számlája rendezése nélkül távozik. Ez egy szigorú érvelés és így is határeset, de ha bebizonyosodik, az illető elvben 2-től 8 évig terjedő szabadságvesztéssel is sújtható. Ehhez azonban a szolgáltatónak bejelentést kell tennie a rendőrségen és nem elégedhet meg annyival, hogy polgári eljárásban kiharcolja a végrehajtást, ami viszont a végtelenségig elhúzható.”

El lehet bliccelni a 17 milliós pótdíjat, de úgy kell élni, mint egy körözött bűnöző | 24.hu

17 671 500 forintnyi pótdíjat halmozott fel a Nemzeti Útdíjszolgáltató Zrt.-nél (NÚSZ) egy autós, akit egyetlen év alatt 297 alkalommal regisztráltak jogosulatlan úthasználat miatt, leegyszerűsítve e-matrica nélkül. A megrögzött szabályszegő egyetlen alkalommal sem fizette be a pótdíjat 30 napon belül, így a tartozás-hólabda egy év alatt egy családi ház árává dagadt.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/56678/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,lapszemle
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2019.04.25. 02:30
A Notre-Dame iszlamizálódása, Márki-Zay kalapozása, ellenzéki őskáosz, magyarellenes uszítások és Dér Heni férfias kompenzálása csütörtöki online lapszemlénkben.

Szeptembertől kötelező lesz a bárányhimlő elleni védőoltás

2019.04.24. 07:00
Horváth Ildikó egészségügyért felelős államtitkár közlése szerint szeptembertől a kötelező védőoltások közé kerül a bárányhimlő elleni oltás is.

Blogstar kávéház

2019.04.24. 01:00
Magyarország kispadozása, Budapest mélyalvása, a kereszténység letámadása, szárnyas hírvivők és Szilágyi Liliána dögös pózolása szerdai online lapszemlénkben.

Nyár végétől repülési tilalmat vezetnek be a főváros felett

2019.04.23. 13:20
Augusztustól éjfél és hajnali öt óra között nem szállhatnak fel és le repülőgépek a Liszt Ferenc-repülőtéren – az erről szóló megállapodást Tarlós István …

Meghalt János, Luxemburg korábbi nagyhercege

2019.04.23. 13:05
A Nassau-Weilburg-ház ötödik uralkodója 98 éves volt, halálhírét fia, Henrik nagyherceg jelentette be.

Lehűlést, esőt és nyarat tatogat az időjárás

2019.04.23. 07:30
Az időjárás kegyes volt hozzánk, hiszen a hosszú hétvége alatt sokszor szinte nyári időnk volt, viszont a hét első munkanapjával az eső is beköszönt.

Blogstar kávéház

2019.04.23. 04:00
Orbán Viktor megtakarítása, a falusi csok piacmozgatása, Szarka Tamás kerítései, Molnár Ferenc Caramel ősrobbanása és Tatár Csilla kikapcsolódása keddi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2019.04.22. 01:00
Orbán Viktor feltámadása, Sargentini lopása, a börtön kényszerközössége, önveszélyes alváshiány és Adele milliós kifosztása hétfői online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2019.04.20. 21:45
Szombathely ellenzékieskedése, Bangóné érett sonkája, Macron brutalitása, a Brexit törésvonalai és Kelemen Anna nyuszifülei online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2019.04.20. 01:50
Jézus keresztútja, Sargentini lopása, túltolt kereszténykedés, felvilágosító melegpropaganda és Mihalik Enikő meztelensége szombati online lapszemlénkben.

Ezeket a cikkeket olvastad már?