Blogolj!

Blogstar kávéház

Genderaktivizmus

Nemi hazudozás.

A Magyar Hírlap Online egy a Tilos Rádióban korábban elhangzott beszélgetés alapján arról ír, korábban az ELTE társadalmi nemek – most megszüntetett – mesterképzésének oktatói is elismerték, a szak az „antigender mozgalom elleni küzdelemről” is szól.

„Hogyan történik, hogy valaki megáll a tükör előtt, és azt mondja, én fiú vagyok, én lány vagyok, és ezt adottként veszi. És sok idő kell ahhoz, hogy ez tudatos választás legyen, hogy az emberek képesek legyenek kiemelkedni ezekből a dobozokból. Lehet a tradicionális életformát választani, de ha úgy érzi, hogy valami mást akar, akkor erre legyen lehetősége. Tehát választási lehetőségek nyílnak meg. Erre világít rá a társadalmi nemek tudománya – magyarázták az oktatók.”

Aktivisták képzése a genderszakon

Az ELTE társadalmi nemek - most megszüntetett - mesterképzésének céljáról tavaly az oktatók is elismerték, hogy az az „antigender mozgalom elleni küzdelemről" is szól. Miközben most a genderszak védelmében megnyilatkozók mindannyian a nemi egyenlőség kérdésének fontosságát hangsúlyozzák, mintha leginkább ezt szolgálná a képzés, a korábban megjelent tematikákból jól látszik, nem erről van szó elsősorban.

Sokk

Eltűnő ellenzék.

Az utóbbi hónapban nem sokat lehet hallani az ellenzéki politikusokról, pedig ősztől már minden az EP-választásokról fog szólni, és az ellenzéknek is aktivizálnia kellene magát – elemzik a Hirado.hu szakértői.

„Farkas Örs politikai elemző erre úgy reagált: a fordulópont az ellenzéki pártok népszerűségében az őszödi beszéd lehetett – 2006. május 26. –, és októberben az önkormányzati választásokon már a Fidesz–KDNP jelöltjei nyertek. 2010-ben nagy sokkot jelentett az ellenzéki pártoknak a kormánypártok kétharmados győzelme, és a politológus szavai szerint azóta próbálják megtalálni a kitörési pontokat. Megjegyezte, észrevehető, hogy megpróbál megújulni a baloldal – ide sorolta a Momentum felbukkanását például –, de ezek az új 'pártkezdeményezések' beállnak a korábbi nagy baloldali tömbbe, és ugyanazokkal a politikusokkal próbálnak együttműködni, akiket az emberek folyamatosan elutasítanak. Farkas Örs hozzátette, probléma a baloldalnak az is, hogy nem tudnak olyan markáns vezetőt sem találni, aki a baloldali megújítási folyamat élére állhatna.”

Nyílik az olló, eltűnt az ellenzék

Az utóbbi hónapban nem sokat lehet hallani az ellenzéki politikusokról. Ősztől már minden az EP-választásokról fog szólni, és az ellenzéknek is aktivizálnia kellene magát. Jól látszik, hogy egyre nagyobbra nyílik az olló a kormánypártok és az ellenzék között - hangzott el a Kossuth Rádió Ütköző délben című műsorában.

Sikersztori

Trump kihívója.

A Mandiner.hu cikk szerint az elnök egy közeli tanácsadója állítja: egy kelet-európai gyökerekkel rendelkező milliárdos vállalkozó és médiamogul, New York volt polgármestere lehet a demokraták embere.

„Bloomberg kétségtelen előnye, hogy nem a washingtoni elit része, népszerű álláspontot képvisel a Demokrata Párton belül, és a vagyona is megvan ahhoz, hogy egy választási kampányt finanszírozzon két év múlva. A tanácsadó Bloomberget egy 'amerikai sikersztorinak tartja', aki „nagyon versenyképes” lenne, de bizonytalan, hogy meg tudná-e verni a republikánus jelöltet az elnökválasztáson.”

Michael Bloomberg is lehet Trump kihívója 2020-ban | Mandiner

Az elnök egy közeli tanácsadója állítja: a kelet-európai gyökerekkel rendelkező milliárdos vállalkozó és médiamogul, New York volt polgármestere komolyan fontolgatja, hogy megmérkőzik Trumppal az amerikai elnökválasztáson. Akár New York város volt polgármestere, Michael Bloomberg is megmérkőzhet 2020-ban Donald Trump ellen a 2020-as amerikai elnökválasztáson - írja a Reuters Corey Lewandowskira, az amerikai elnök egyik külső tanácsadójára hivatkozva szerdán.

Féltékenység

Ultraszexi balettművész.

A háromgyerekes családanyaként is roppant kívánatos Keveházi Krisztina férjének nem mindig tetszett, amit a tévében látott – így a Lokál Online.

„Ízig-vérig nő vagyok, imádom a kihívásokat és szeretek bevállalós lenni. A műsorban gyakran kellett lenge öltözéket viselnem, és szexis koreográfiát lenyomnom, ami miatt rengeteg pikáns megjegyzést kaptam a zs űritől és a közönségtől egyaránt. Mindezt a férjem rettentően rosszul fogadta, szerinte ugyanis a tévében egészen másként hatottam, mint a való életben. Dávid mondjuk egyébként is nagyon féltékeny, utálja, ha végignéz rajtam valaki, és azt sem bírja elviselni, ha a csajokkal táncolni megyünk. Ettől függetlenül szerintem jól kezelem, és talán nem is bánom, hogy féltékeny, mert ez számomra azt jelzi, hogy még mindig dögös és kívánatos nőnek tart.”

Őrülten féltékeny Keveházi Kriszta férje

Keveházi Krisztát A Nagy Duettből ismerhette meg a nagyközönség, ahol adásról adásra megmutatta ultraszexi, nőies oldalát. A háromgyermekes balettművésszel lapunk a Sziget Fesztiválon találkozott, ahol Kriszta elárulta: férjének nem mindig tetszett, amit a tévében látott. - Aki ismer, tudja, hogy én egy ízig-vérig nő vagyok, imádom a kihívásokat és szeretek bevállalós lenni.

Pucsítás

Vajna Timi hátsója.

Az elviekben babaprojekten dolgozó Vajna Tímeát, a családbővítés helyett megint a bulik és az utazások foglalják le, n meg persze az, hogy megmutassa a testét – olvasható a 24.hu-n.

„Az új élmények ellenére, nosztalgiázni kényszerül. Legutóbbi Insta posztjában például Ibizát sírja vissza, miközben fotóján, tangában pucsítva lopja el a show-t a naplemente elől.”

Vajna Tímea megint meztelen fenekét tolja az arcunkba | 24.hu

Az elviekben babaprojekten dolgozó Vajna Tímeát, a családbővítés helyett megint a bulik és az utazások foglalják le. Na meg persze az, hogy megmutassa a testét. Az új élmények ellenére, nosztalgiázni kényszerül. Legutóbbi Insta posztjában például Ibizát sírja vissza, miközben fotóján, tangában pucsítva lopja el a show-t a naplemente elől.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/57011/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,lapszemle
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2020.07.07. 05:20
Soros György abortuszpártolása, az iskolaőrök elrettentése, Baranyi Krisztina boszorkányüldözése, a britek kristálytiszta részegsége és a magyar Barbie testképzavara keddi online lapszemlénkben.

Feloszlatta magát Mohács képviselő-testülete

2020.07.06. 17:15
Feloszlatta magát a mohácsi képviselő-testület, ezért legkésőbb százhúsz napon belül helyhatósági választásokat tartanak a Duna-parti városban - közölte a település jegyzője hétfőn.

Blogstar kávéház

2020.07.06. 05:10
Az olasz jobboldal szabadságharca, a gyermekorvosi ellátás megreccsenése, a hazai nyaralás biztonsága, a magyar gazdaság élénkülése és Kiszel Tünde ütős naptárfotója hétfői online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.07.05. 05:15
Orbán Viktor szívélyes köszöntése, a baloldali vörösbárók dőzsölése, a szélsőbaloldal randalírozása, a szabadstrandok süllyedése és Soltész Rezső várva várt visszatérése vasárnapi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.07.04. 04:10
A kormányzat kultúrharca, László Imre megfutamodása, Macron arcul csapása, az Európai Unió védtelensége és Árpa Attila fülledt szexjelenete szombati online lapszemlénkben.

Fidesz: Az önkormányzatoknak több pénz jut jövőre, mint idén, aki mást mond, az hazudik

2020.07.03. 21:35
Reagálás Karácsony Gergely, Csőzik László, Gémesi György és Tóth József sajtótájékoztatójára.

Szűk családi körben búcsúztak el Benedek Tibortól

2020.07.03. 16:40
A háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó családja közleményben tájékoztatta Benedek tisztelőit, hogy az augusztusi vízilabda Magyar Kupa-döntőn tudnak majd elbúcsúzni Benedektől.

Blogstar kávéház

2020.07.03. 05:15
A ferencvárosi balliberálisok széthullása, az anarchista ámokfutók történelemhamisítása, Brüsszel színvak neomarxizmusa, a Hableány-katasztrófa rejtélyei és Robbie Williams halálos fenyegetése pénteki online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.07.02. 04:00
Soros György radikális káoszelmélete, Brüsszel politikai bunkósbotja, az ingatlanpiac árzuhanása, a magyarság közös imája és a Barca-csillag megalázása csütörtöki online lapszemlénkben.

Az időjárás bemutatja: szauna

2020.07.01. 18:25
A legtipikusabb és legkellemetlenebb nyári időjárásra kell számítani csütörtökön, ugyanis nemcsak hőség, hanem sok-sok csapadék is várható.

Ezeket a cikkeket olvastad már?