Blogolj!

Blogstar kávéház

Bizalom

Lázár visszatérése.

A Zoom.hu összefoglalja, miért bízhatta meg Orbán Viktor volt kancelláriaminiszterét a dohányüggyel.

„A mostani döntés a bizalom jele. Vitatott téma a dohányzás, ha itt bizonyít, akkor egy megosztó témában tud komoly sikereket elérni. Két hét múlva például 30-40 forinttal emelkedik a cigaretta ára, ezt rögtön meg is kell magyaráznia. Ezzel ezzel magára is húzza a Continental-témát, az ellenzék és az ellenzéki sajtó minden bizonnyal leporolja trafiktörvény ügyét is – mondta a politológus. Mint fogalmazott, ha Lázár ennek ellenére el tudja magyarázni a kormány logikáját és sikeresen kiállja ezt a próbát, konszolidálja ezt a területet, az azt jelentheti, hogy nagyobb dolgokban is számíthat rá Orbán Viktor. Ráadásul Lázár rutinos az országos politikában, sőt a nemzetköziben is, ezeken a területeken komoly sikereket ért el. Ilyen volt például Paks2 ügye is, ő oldotta meg, hogy az Európai Unió zöld utat adjon neki. Többször érte el, hogy befagyasztott uniós pénzeket kapjon meg az ország.”

Orbán Viktor ezért bízhatta meg Lázár Jánost a dohányzásüggyel

Orbán Viktor ezért bízhatta meg Lázár Jánost a dohányzásüggyel Volt már jegyzői irodai gyakornok, titkár, képviselő, polgármester, frakcióvezető, államtitkár és csúcsminiszter is. Lázár Jánosból kedden miniszterelnöki megbízott lett. De miért éppen a dohányzásügyet kapta, amikor hozzá köthető a nagy botrányokat kavaró trafiktörvényt? Elemzés.

Meghívó

Henyélő migránsok.

Továbbra is áldozatként beszél a bevándorlókról az európai baloldal, miközben többségük gazdasági érdekek miatt érkezik Európába, visszaél az európai szociális ellátórendszerrel – elemeznek a Hirado.hu szakértői.

„A migránsok azokat az országokat választják, ahol ezeket a javadalmazásokat havi rendszerességgel megkapják. Ebből is látszik, hogy ők nem menekültek, nem azért jönnek ide, mert őket az útjuk során üldözték volna, hanem azért, mert ezekben az országokban jó ellátást kapnak, és mindenféle munka nélkül tudnak több 100 vagy akár 1000 eurót is megkeresni havonta. Plusz még emellett étkezést, szállást is kapnak. Ez komoly feszültséget eredményez a nyugat-európai társadalmakban, hiszen miközben azt látják, hogy a migránsok egy jelentős része nem hajlandó munkát vállalni és csupán a segélyt várja, addig az európai őshonos lakosság folyamatosan dolgozik.”

„Menekültek", akik hazajárnak nyaralni

Továbbra is áldozatként beszél a bevándorlókról az európai baloldal, miközben többségük gazdasági érdekek miatt érkezik Európába. Az M1 Unió28 című műsora ezúttal azzal foglalkozott, hogy a migránsok egy része hogyan él vissza az európai szociális ellátórendszerrel. „A bevándorlók a modern rabszolgaság áldozatai" - jelentette ki Sergio Mattarella baloldali olasz elnök még júliusban.

Világvége

Küszöbön a klímaapokalipszis?

Az írott emberi történelem időszakában is voltak már hidegebb és melegebb periódusok, amikhez alkalmazkodni tudott az emberiség: mai tudásunkkal talán még könnyebben menne az alkalmazkodás, nem kellene hát világvégét kiáltani a klíma alakulása kapcsán – így a Mandiner.hu.

„Nem kívánok állást foglalni az ember és vele szemben Gaia anyát képviselni vélők perlekedésében, de nem nyújt vonzó látványt a Csendes-óceánon úszó szemétsziget vagy a bősi erőmű levezetésének kátránnyal szennyezett, halott vize. De nem áll már rendelkezésünkre a technológia, hogy egy valódi felmelegedést túléljünk? Ha a középkor emberének generációk kellettek, amíg elsajátították a megfelelő tudást, vajon nem tudnánk ezt a mai tudásunkkal lerövidíteni?”

Máthé Áron: Klímaaggodalmak: apokalipszis most? | Mandiner

Máthé Áron: Klímaaggodalmak: apokalipszis most? | Mandiner: Az írott emberi történelem időszakában is voltak már hidegebb és melegebb periódusok, amikhez alkalmazkodni tudott az emberiség. Mai tudásunkkal talán még könnyebben menne az alkalmazkodás, nem kellene hát világvégét kiáltani a klíma alakulása kapcsán.

Robotszex

Androidos gyönyör.

Ami korábban sci-finek tűnt, az az idei évben valósággá vált, a világot kezdik elárasztani a direkt szexuális örömszerzés céljából gyártott robotok, ráadásul a motorizált gumibabákat felváltják a hús-vér embernek tűnő androidok – mutatja be az Origo.hu.

„Már megnyíltak egyébként az első olyan bordélyházak is, ahol a személyzet kizárólag robotokból áll. Ezzel párhuzamosan egyre többen tiltakoznak a robotszex ellen. Arra figyelmeztetnek, hogy ez rossz hatással lehet a fiatalok fejlődésére, akik nem tanulják meg, hogy hogyan kell viselkedni egy párkapcsolatban.”

Ezek a világ legélethűbb szexrobotjai

Ami korábban sci-finek tűnt, az az idei évben valósággá vált, a világot ugyanis kezdik elárasztani a direkt szexuális örömszerzés céljából gyártott robotok, amelyek között ma már akadnak "nők" és "férfiak" egyaránt. Ha a galériára kattint, láthatja, hogy honnan indultunk, és hova jutottunk mára, hogy hogyan váltották fel a motorizált gumibabákat a hús-vér embernek tűnő androidok.

Tériszony

Női tüzeskedés.

Az augusztus 20-i tűzijáték vezető pirotechnikusa idén Leskovics Éva, aki már negyedik éve dolgozik az eseményen, egyedüli nőként – vele beszélget a Lokál Online.

„Nem árt, ha az ember tart a tűztől, tudni kell a helyén kezelni. De a szakmában nem árt, ha nem fél tőle túlságosan az ember, ahogy az sem árt, ha nincs tériszonya, mondjuk a lánchídi helyszín telepítésénél, ahol fel kell mászni a pilonra. Én nagyon szívesen mászom, sőt az előkészítés a legjobb része a munkámnak.”

Éva tényleg a tűzzel játszik

Hazánk egyik legnépszerűbb ünnepének legkedveltebb momentuma az augusztus 20-i tűzijáték. A produkció vezető pirotechnikusa idén Leskovics Éva, aki már negyedik éve dolgozik az eseményen, egyedüli nőként. - Férfias szakma a pirotechnika? - Sokkal több női pirotechnikus van, mint gondolnák, de a többség férfi. Ez néha nem könnyű, főleg amikor egy húszfős csapatban én vagyok az egyetlen lány.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/57052/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,lapszemle
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2019.04.25. 02:30
A Notre-Dame iszlamizálódása, Márki-Zay kalapozása, ellenzéki őskáosz, magyarellenes uszítások és Dér Heni férfias kompenzálása csütörtöki online lapszemlénkben.

Szeptembertől kötelező lesz a bárányhimlő elleni védőoltás

2019.04.24. 07:00
Horváth Ildikó egészségügyért felelős államtitkár közlése szerint szeptembertől a kötelező védőoltások közé kerül a bárányhimlő elleni oltás is.

Blogstar kávéház

2019.04.24. 01:00
Magyarország kispadozása, Budapest mélyalvása, a kereszténység letámadása, szárnyas hírvivők és Szilágyi Liliána dögös pózolása szerdai online lapszemlénkben.

Nyár végétől repülési tilalmat vezetnek be a főváros felett

2019.04.23. 13:20
Augusztustól éjfél és hajnali öt óra között nem szállhatnak fel és le repülőgépek a Liszt Ferenc-repülőtéren – az erről szóló megállapodást Tarlós István …

Meghalt János, Luxemburg korábbi nagyhercege

2019.04.23. 13:05
A Nassau-Weilburg-ház ötödik uralkodója 98 éves volt, halálhírét fia, Henrik nagyherceg jelentette be.

Lehűlést, esőt és nyarat tatogat az időjárás

2019.04.23. 07:30
Az időjárás kegyes volt hozzánk, hiszen a hosszú hétvége alatt sokszor szinte nyári időnk volt, viszont a hét első munkanapjával az eső is beköszönt.

Blogstar kávéház

2019.04.23. 04:00
Orbán Viktor megtakarítása, a falusi csok piacmozgatása, Szarka Tamás kerítései, Molnár Ferenc Caramel ősrobbanása és Tatár Csilla kikapcsolódása keddi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2019.04.22. 01:00
Orbán Viktor feltámadása, Sargentini lopása, a börtön kényszerközössége, önveszélyes alváshiány és Adele milliós kifosztása hétfői online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2019.04.20. 21:45
Szombathely ellenzékieskedése, Bangóné érett sonkája, Macron brutalitása, a Brexit törésvonalai és Kelemen Anna nyuszifülei online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2019.04.20. 01:50
Jézus keresztútja, Sargentini lopása, túltolt kereszténykedés, felvilágosító melegpropaganda és Mihalik Enikő meztelensége szombati online lapszemlénkben.

Ezeket a cikkeket olvastad már?