Blogolj!

Blogstar kávéház

Vészharang

Európai hídpánik.

Európa-szerte omladozik a közúti infrastruktúra, több ezer híd lehet veszélyben – olvasható a Népszava Online írásában.

„A genovai hídomlás után több európai országban is vészharangokat kongatnak a közúti infrastruktúra állapota miatt. Elisabeth Borne francia közlekedési miniszter szerint az ország közúti hálózata 'kritikus” állapotban van. Az ország 12 ezer közúti hídjának harmada szorul felújításra, köztük 841 olyan híd, amit közvetlen veszélyforrásnak tartanak, és melyeket talán le is zárhatnak. Olaszországban 300 hidat fenyeget összeomlás, köztük a szicíliai Agrigento közelében egy olyat, amit ugyanaz a Ricardo Morandi tervezett, aki a Genovában összeomlott hidat is.”

Több ezer híd lehet veszélyben Európában

Vélhetően a feszítőkábel hibája miatt omlott össze az autópályahíd, a szerkezet nem bírta el a forgalom súlyát. Hozzájárulhatott a tragédiához, hogy a kivitelezők nem megfelelő anyagokat használtak. A mentők még kutatnak túlélők után, egy tucatnyi ember sorsáról továbbra sincsen hír. Egyelőre csak feltételezések vannak arról, hogy mi is okozhatta a tragédiát.

Termelés

A genderaktivizmus veszélyei.

Az élet, a család és a szabadság védelmében rendszeresen fellépő online keresztény közösség által indított friss kezdeményezés szerint a nők helyzetének javításához nincs szükség a gender képzések falain belül megtelepedő radikális feminizmusra, illetve a homoszexuális, transznemű, LMBTQI lobbira sem – számol be róla a Magyar Hírlap Online.

„Nincs okunk feltételezni, hogy a magyarországi gender szakok szembemennének a nemzetközi trenddel, és kiszűrnék a radikális feminista és az LMBTQI lobbit a képzésből. A legtöbb helyen jellemzően pont a hasonló egyetemi szakok termelik ki azokat az aktivistákat, akik a homoszexuálisok 'házasságáért' vagy a nemváltoztatások előmozdításáért küzdenek egy-egy országban, esetleg a gyermekek nevelésének teszik részévé a különféle gender identitások oktatását – érvelnek.”

Gender aktivisták romboló túlkapásai

A nők helyzetének javításához nincs szükség a gender képzések falain belül megtelepedő radikális feminizmusra, illetve a homoszexuá­lis, transznemű, LMBTQI lobbira sem - érvel az államilag támogatott társadalmi nemek mesterszak megszüntetése mellett a CitizenGo.

Támadás

Harmadik nem.

Bevezetik a harmadik nemet Németországban, az anyakönyvekben a nem megjelölésére a nő és a férfi mellett a különböző, különféle jelentésű divers kifejezés is használható lesz – elemzi a Hirado.hu.

„Nyilván vannak, akik ezt egyfajta győzelemként élik meg, de vélhetően a német társadalom nagy része valószínűleg a család és a hagyományos családmodell elleni támadásként aposztrofálja a kérdést. Ifj. Lomnici Zoltán szerint a döntésből többféle probléma is fakadhat: például külön mosdót kell létesíteni a vendéglátóhelyeken, az iskolában a fiú és lány öltözők mellé valószínűleg létesíteni kell majd egy harmadikat is. Arról is beszélt, hogy Svédország ennél még messzebb ment: genderizálták Istent is azáltal, hogy az Úr kifejezést nem lehet használni a svéd evangélikus egyház szerint, hiszen ez férfiként, maszkulinként ábrázolja Istent, ami nem gendersemleges.”

Jöhetnek a harmadik nem öltözői Németországban

Bevezetik a harmadik nemet Németországban. Az anyakönyvekben a nem megjelölésére a nő és a férfi mellett a különböző, különféle jelentésű divers kifejezés is használható lesz. Az alkotmányjogász szerint a liberális világ értékrendje nem összeegyeztethető a hagyományos eszmékkel. Németországban bevezetnek egy harmadik nemet a személyiségi jogi szabályozásban, az erről szóló törvénytervezetet a szerdai ülésén fogadta el a szövetségi kormány.

Felelősség

Párhuzamos valóság.

Sadiq Khan sokadszorra bizonyította be, hogy teljesen alkalmatlan London vezetésére: az Origo.hu szerint a polgármester párhuzamos valóságban él, mert a terrortámadások miatt nem magát és a migrációt hibáztatja, hanem azokat, akik csökkentették a rendőrség költségvetését.

„Véleménye alapján a tömeges felmondások és az elbocsátások miatt a rendőröknek sokkal nehezebb felvenni a harcot a terrorizmussal. Természetesen saját felelősségét nem firtatja, sőt kitart azon álláspontja mellett, miszerint nincs felelőssége abban, hogy az elmúlt években több terrortámadás is történt az általa vezetett városban.”

London főpolgármestere továbbra is egy párhuzamos valóságban él

Sadiq Khan sokadszorra bizonyította be, hogy teljesen alkalmatlan London vezetésére. Szerdán a keddi terrortámadásról kérdezte őt a BBC, amit egy szudáni muszlim migráns hajtott végre, a szintén muszlim városvezető erre úgy reagált, hogy London a világ egyik legbiztonságosabb városa, a támadásért pedig azok hibásak, akik csökkentették a rendőrség költségvetését.

Pocak

Kivirágzott lemezlovas.

Szépen gömbölyödik Voksán Virág pocakja, most egy csipkeruciban mutatta meg – írja a Blikk Online.

„A várandós DJ csipkés ruhában mutatta meg terhespocakját közösségi oldalán. Virág épp egy kismamafotózásra válogatott ruhákat, a fotón látható darabot pedig olyan gyönyörűnek tartotta, hogy rajongóinak is meg szerette volna mutatni.”

Szépen gömbölyödik Voksán Virág pocakja, most egy csipkeruciban mutatta meg

A várandós dj csipkés ruhában mutatta meg terhespocakját közösségi oldalán. Virág épp egy kismamafotózásra válogatott ruhákat, a fotón látható darabot pedig olyan gyönyörűnek tartotta, hogy rajongóinak is meg szerette volna mutatni. Virág már korábban elárulta, hogy kisfiút vár: jelenleg a hetedik hónapban jár.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/57088/pics/lead_800x600.gif
Aktuális,lapszemle
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Lehűlést, esőt és nyarat tatogat az időjárás

2019.04.23. 07:30
Az időjárás kegyes volt hozzánk, hiszen a hosszú hétvége alatt sokszor szinte nyári időnk volt, viszont a hét első munkanapjával az eső is beköszönt.

Blogstar kávéház

2019.04.23. 04:00
Orbán Viktor megtakarítása, a falusi csok piacmozgatása, Szarka Tamás kerítései, Molnár Ferenc Caramel ősrobbanása és Tatár Csilla kikapcsolódása keddi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2019.04.22. 01:00
Orbán Viktor feltámadása, Sargentini lopása, a börtön kényszerközössége, önveszélyes alváshiány és Adele milliós kifosztása hétfői online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2019.04.20. 21:45
Szombathely ellenzékieskedése, Bangóné érett sonkája, Macron brutalitása, a Brexit törésvonalai és Kelemen Anna nyuszifülei online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2019.04.20. 01:50
Jézus keresztútja, Sargentini lopása, túltolt kereszténykedés, felvilágosító melegpropaganda és Mihalik Enikő meztelensége szombati online lapszemlénkben.

Kigyulladt egy magyarokat szállító busz Horvátországban

2019.04.19. 21:15
Kigyulladt egy magyarokat szállító busz Horvátországban, szerencsére senki sem sérült meg.

A Pentagon megerősítette: ismét rakétakísérletet hajtott végre Észak-Korea

2019.04.19. 07:35
Az amerikai védelmi minisztérium csütörtökön megerősítette, hogy Phenjan rakéta fegyverkísérletet hajtott végre.

Blogstar kávéház

2019.04.19. 04:20
Egészségügyi robbanásveszély, a bevándorlás Einsteinjei, turistamágnes sportesemények, Tatár Csilla fehérneműs fanatizálása és Kiss Ramóna tündérkéje pénteki online lapszemlénkben.

Lezárták az Akropoliszt, miután a héten több emberbe is villám csapott a műemléknél

2019.04.18. 20:20
A görög kulturális minisztérium csütörtöki közlése szerint elővigyázatosságból átmenetileg lezárták Athénban az …

Elhunyt Hámos László, az amerikai magyarság egyik ismert személyisége

2019.04.18. 14:30
A Magyar Emberi Jogok Alapítvány társalapítója és elnöke 68 évesen halt meg New York-ban.

Ezeket a cikkeket olvastad már?