Blogolj!

Blogstar kávéház

Zuhanórepülés

MSZP-sedő Jobbik.

Az MSZP korábban nagy párt volt, 30-35 százalékos támogatottsággal, amely idővel tíz százalék alá süllyedt – von párhuzamot a Jobbikkal Kiszelly Zoltán politológus a Hirado.hu cikkében.

„Miközben nem jönnek életjelek a Jobbik felől egy-két fényképen túl, a Mi hazánk mozgalom csinálja a dolgát – ahogy a DK is az MSZP alól szervezi ki a szavazókat, ugyanezt csinálja a Mi Hazánk Mozgalom is, amikor a Jobbik alól szervezik ki a tagokat – részletezte Kiszelly Zoltán. A politológus megemlítette, hogy idő közben Vona Gábor is bejelentkezett, mert a gyenge pártvezetéshez képest ő is látható akar maradni, hogy a még a zuhanórepülésből kihúzza a pártot. Úgy folytatta, a Mi Hazánk Mozgalom annyiban ügyesebb, hogy tankönyvi példa alapján szervezik a rendezvényeiket, miközben a Jobbik pénztelenségre hivatkozva nem méretteti meg magát.”

Kiszelly: MSZP-sedik a Jobbik

Az MSZP korábban nagy párt volt, 30-35 százalékos támogatottsággal, amely idővel tíz százalék alá süllyedt - vont párhuzamot a Jobbikkal Kiszelly Zoltán politológus az M1 műsorában. Hozzátette: a Jobbik nagyjából húsz százalékos volt, most pedig megközelítőleg 15 százalékon áll a párt támogatottsága.

Hazafi

Szaporodó divatfideszesek.

A magyar ellenzék olyan, mint a víz: napfény hatásására elpárolog: harmatgyenge az eddigi politikai aktivitása, mondhatni súlytalanná vált – fogalmaz a Magyar Idők Online.

„Az összefogás volt a nemzeti oldal Noé bárkája, és ezt az erőt kell megtartanunk a túléléshez a továbbiakban is. Persze találkoztam jó néhány olyan emberrel, aki április óta lett hazafi, mégis 'régóta fideszes vagyok' mondattal kezdi a beszélgetést. Az ilyenekkel jobb óvatosan bánni, a divatfideszes polgárok többségéről senki nem tudja, honnan ejtőernyőztek éppen a mi közösségünkbe, ahol aztán pillanatok alatt képesek bomlasztani, feszültséget generálni. Ne legyenek illúzióink, nem tűntek el a Lenin-fiúk, csak most új köntösbe bújva próbálnak érvényesülni.”

Modern kori Lenin-fiúk | Magyar Idők

A mi ellenzékünk olyan, mint a víz: napfény hatásására elpárolog. Írhattam volna harmatot is, talán jobban is illett volna érzékeltetni az erőviszonyokat, mert lássuk be, nem kell politológusnak lennünk ahhoz, hogy észrevegyük, mennyire harmatgyenge eddigi politikai aktivitásuk, mondhatni súlytalanná váltak. Ezt négy különböző közvélemény-kutató cég is alátámasztotta, a politikai olló igencsak kinyílt a kormánypártok javára.

Térkép

Nyomunkban a Google.

Gyakorlatilag elismerte a Google, hogy akkor is követik a felhasználót, ha az nem akarja: a HVG Online rámutat, előbb tájékoztatták a felhasználókat, hogyan rögzítik a róluk készült helyadatokat, aztán érdekes módon frissítették az erre vonatkozó leírást.

„Míg korábban az állt benne, hogy kikapcsolt Helyelőzmények funkció esetén a rendszer nem tárolja az Ön által felkeresett helyeket, addig most az olvasható benne, hogy a Helyelőzmények kikapcsolása nincs hatással más helyalapú szolgáltatásra, mint például a Google Helyszolgáltatás vagy a Google Készülékkereső. Néhány helyadatot pedig elment a rendszer a különböző szolgáltatások, mint például a kereső vagy a Térképek használatával.”

Gyakorlatilag elismerte a Google, hogy akkor is követik a felhasználót, ha az nem akarja

Nem saját magát, hanem elsősorban a felhasználókat, de még az Android üzleti modelljét is veszélyeztetheti a napjaink egyik legnépszerűbb mobilos játékát fejlesztő vállalat azzal, hogy alkalmazása terjesztéséből kihagyja a Google-t.

Tabudöntögetés

Felvilágosítás a neten.

Cserháti-Herold Janka az interneten döntögeti a tabukat – derül ki a Zoom.hu videójából.

„Igyekszik közérthetően és egyáltalán nem szemérmesen beszélni olyan témákról, amikről a többség csak pironkodva tud. Magának keresett hormonmentes fogamzásgátló módszert, amikor azzal szembesült, hogy itthon elég kevés megoldás közül válogathat. Később létrehozta a hormonmentes.hu nevű vállalkozását, majd idén elindította a YouTube-csatornáját.”

Szexuális felvilágosítás a YouTube-ról

Cserháti-Herold Janka az interneten döntögeti a tabukat. Igyekszik közérthetően és egyáltalán nem szemérmesen beszélni olyan témákról, amikről a többség csak pironkodva tud. Magának keresett hormonmentes fogamzásgátló módszert, amikor azzal szembesült, hogy itthon elég kevés megoldás közül válogathat. Később létrehozta a hormonmentes.hu nevű vállalkozását, majd idén elindította a YouTube-csatornáját.

Gólyahír

Kulcsár Edina babaszobája.

Elkészült a babaszoba Kulcsár Edináéknál, sőt már a kórházi csomagot is összepakolták, hogy készen álljanak a kis Medox érkezésére – számol be róla a Blikk Online.

„Kulcsár Edina és Csuti miután titokban összeházasodtak, berendezték aranyos babaholmival a hamarosan érkező gyermekük szobáját. Edina pocakja már óriásira nőtt, így nem is csoda, hogy a kórházi csomagot is összepakolták, hogy ha érkezik a pici, minden készen álljon.”

Kulcsár Edina már összepakolta a kórházi csomagot, minden készen áll a baba érkezésére - fotók

Elkészült a babaszoba Kulcsár Edináéknál, sőt már a kórházi csomagot is összepakolták, hogy készen álljanak a kis Medox érkezésére. Kulcsár Edina és Csuti miután titokban összeházasodtak, berendezték aranyos babaholmival a hamarosan érkező gyermekük szobáját. Edina pocakja már óriásira nőtt, így nem is csoda, hogy a kórházi csomagot is összepakolták, hogy ha érkezik a pici, minden készen álljon.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/57136/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,lapszemle
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2019.04.22. 01:00
Orbán Viktor feltámadása, Sargentini lopása, a börtön kényszerközössége, önveszélyes alváshiány és Adele milliós kifosztása hétfői online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2019.04.20. 21:45
Szombathely ellenzékieskedése, Bangóné érett sonkája, Macron brutalitása, a Brexit törésvonalai és Kelemen Anna nyuszifülei online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2019.04.20. 01:50
Jézus keresztútja, Sargentini lopása, túltolt kereszténykedés, felvilágosító melegpropaganda és Mihalik Enikő meztelensége szombati online lapszemlénkben.

Kigyulladt egy magyarokat szállító busz Horvátországban

2019.04.19. 21:15
Kigyulladt egy magyarokat szállító busz Horvátországban, szerencsére senki sem sérült meg.

A Pentagon megerősítette: ismét rakétakísérletet hajtott végre Észak-Korea

2019.04.19. 07:35
Az amerikai védelmi minisztérium csütörtökön megerősítette, hogy Phenjan rakéta fegyverkísérletet hajtott végre.

Blogstar kávéház

2019.04.19. 04:20
Egészségügyi robbanásveszély, a bevándorlás Einsteinjei, turistamágnes sportesemények, Tatár Csilla fehérneműs fanatizálása és Kiss Ramóna tündérkéje pénteki online lapszemlénkben.

Lezárták az Akropoliszt, miután a héten több emberbe is villám csapott a műemléknél

2019.04.18. 20:20
A görög kulturális minisztérium csütörtöki közlése szerint elővigyázatosságból átmenetileg lezárták Athénban az …

Elhunyt Hámos László, az amerikai magyarság egyik ismert személyisége

2019.04.18. 14:30
A Magyar Emberi Jogok Alapítvány társalapítója és elnöke 68 évesen halt meg New York-ban.

Beindult a hosszú hétvége: torlódások, dugók az autópályákon

2019.04.18. 12:15
Már csütörtökön elindult az ilyenkor szokásos közlekedési káosz.

Két palack benzinnel és gyufával akart bemenni a New York-i Szent Patrick katedrálisba

2019.04.18. 07:25
A New York-i Szent Patrick katedrálisnál szerda este őrizetbe vettek egy férfit, aki két benzines kannával akart bejutni a …

Ezeket a cikkeket olvastad már?