Blogolj!

Blogstar kávéház

Erőfölény

Kíméletlen kultúrkampf.

A megfelelési kényszerről ír a Magyar Idők Online annak kapcsán, hogy a jobboldali celebnek tartott Németh Kristóf együtt szelfizget Kálmán Olgával.

„Miközben a jobboldali és a baloldali média keményen kultúrkampfol (Hajrá, Szakács Árpi & OJD!), és épp arra tolódna a narratíva, hogy talán nem kéne annyira betojni a libsi művészeti erőfölénytől, akkor miért is vállal fel egy nemzeti értékrendű celeb egy Stockholm-szindrómás, megfelelési kényszeres videózgatást pont a liberális sztárműsorvezetővel, aki egyébként rühelli a polgári oldalt? Nemrég foglaltuk vissza az einstandolt Hír TV-t a libsiktől, hogy visszaadjuk a jobboldali nézőknek. Talán ne mi törölgessük már Olga könnyeit!”

Miért szelfizik egy jobboldali celeb Kálmán Olgával? | Magyar Idők

Most nem Kálmán Olgáról lesz szó. (Na jó, egy kicsit.) Inkább Németh Kristóf színművészről, de talán nem is róla, hanem egy jelenségről. Kálmán Olga mostanában videókat forgat, vagy az RTL Klub celebsimogató műsorában vendégeskedik, ahol a műsorvezetőnek látszó személyek mély részvéttel a szemükben a Hír TV-ből való távozásáról kérdezgetik, közben olyan celebekkel spanol, mint Alföldi ...

Ellenfél

Az elnök vergődése.

Egyre általánosabb a vélemény, hogy Trump legnagyobb problémája a jelenlegi belpolitikai balhéban éppen Trump, aki a jelek szerint össze-vissza beszél – fogalmaz a Népszava Online.

„A tények és az események nem az elnököt erősítik. Egyre többen vélik úgy, hogy az időközi választások fő témája az lesz, lehet-e alkotmányosan felelősségre vonni Trumpot a 2016-os választási kampányban történtek miatt. Norman Eisen, Barack Obama volt tanácsadója szerint nem kétséges, hogy az elnök törvényt sértett, de az már igen, hogy emiatt valóban megvádolható.”

Trump arra játszik, hogy megússza

Egyre általánosabb a vélemény, hogy Trump legnagyobb problémája éppen Trump, aki a jelek szerint össze-vissza beszél. Nem tudom, hogyan lehetne vádat emelni valaki ellen, aki ilyen jó munkát végzett. Ezt a magabiztos választ adta az amerikai elnök arra a kérdésre, nem tart-e attól, hogy vádat emelhetnek ellene, ha a novemberi időközi választáson a demokraták kerülnek többségbe a kongresszusban.

Forradalom

Új világszövetség.

Komoly vetélytársat kaphat a nyugati világrend: Brazília, Oroszország, Kína, India és Dél-Afrika egyre fontosabb összefogása egyre komolyabb szerepet tölt be, pláne, ha még több fejlődő országot maguk mellé állítanak – így az Origo.hu.

„Külön érdemes kiemelni a kínai elnök beszédét, aki szerint napjainkban egy újabb forradalmat tapasztalunk a tudomány, technológia és az ipar területén, ami hatókörét tekintve nagyobb és mélyebb, mint az előzőek. Ugyanis az áttörések gyorsan és egymás után zajlanak a legfejlettebb technológiákkal kiegészülve, mint a »big data« és a mesterséges intelligencia. Legnagyobb hatása nemcsak az, hogy rövid idő leforgása alatt új technológiák, üzleti modellek és iparágak fejlődnek, hanem ezáltal az országok érdekei és jövője olyan mértékben fonódott össze, mint amilyenre korábban még soha nem volt példa.”

Komoly vetélytársat kaphat a nyugati világrend

A terrorizmus elleni küzdelem, a negyedik ipari forradalom kihívásai, valamint a nemzetközi rendszer egyensúlytalanságai álltak a tízedik BRICS-csúcstálkozó középpontjában. A hazai nyilvánosságban méltatlanul keveset beszélünk Brazília, Oroszország, Kína, India és Dél-Afrika egyre fontosabb összefogásáról, pedig a következő években meghatározó szerepet tölthet be ez az új szövetség, ha sikerül még több fejlődő országot maguk mellé állítaniuk.

Felkínálás

Svéd szürrealizmus.

Az elmúlt néhány évben szexuális erőszak miatt Svédországban elítélt bűnözők 58 százaléka nem svéd születésű – idézi a svéd közszolgálati tévé összeállítását a Hirado.hu.

„A közszolgálati televízió riportere egy migráns hátterű egykori rendőrrel járta Stockholm belvárosát. Afgán és pakisztáni fiatalokat kérdeztek meg arról, mi történne velük szülőhazájukban, ha csoportokba verődve nőket erőszakolnának meg. A fiúk hallgattak, majd a rendőr megadta a választ: halálbüntetés. Az egyik afgán fiatal erre azt mondta: sokan közülük tényleg azt hiszik, hogy a rövid szoknyában járó lányok felkínálják magukat, ezért a bevándorlók nem értik a visszautasítást.”

Malmö az erőszak fővárosa?

Az elmúlt néhány évben szexuális erőszak miatt Svédországban elítélt bűnözők 58 százaléka nem svéd születésű - derült ki a svéd közszolgálati tévé összeállításából. A műsorban súlyos problémaként említik a nőket zaklató bevándorlókat. Korábban még tagadták, hogy a bevándorlás miatt nőtt volna meg a támadások száma.

Kézfogó

Esküvőre várva.

Bombahír: újra jegyben jár Iszak Eszter és Dobrády Ákos – állítja a Blikk Online.

„A szőke szépség újra viseli az eljegyzési gyűrűt. Igen, azt a gyémántot, amellyel Ákos négy évvel ezelőtt megkérte a kezét. Már az eMeRTon-díjas énekes-dalszerző és a műsorvezető-modell közelgő esküvőjéről is hallani pletykát, amit egyik ismerősük vissza is igazolt lapunknak. – Tanultak a hibájukból, ezúttal nyilvánosan nem hangoztatják, hogy megint jegyben járnak, de nagyon boldogok – tudtuk meg a neve elhallgatását kérő bennfentestől, aki hozzátette: záros határidőn belül az esküvőre is sor kerülhet.”

Bombahír: újra jegyben jár Iszak Eszter és Dobrády Ákos

Az énekes két esztendeje szakított szerelmével, és az elmúlt években sosem mutatkozott más nő társaságában, az azonban árulkodó, hogy a szőke szépség újra viseli az eljegyzési gyűrűt. Igen, azt a gyémántot, amellyel Ákos négy évvel ezelőtt megkérte a kezét. Már az eMeRTon-díjas énekes-dalszerző és a műsorvezető-modell közelgő esküvőjéről is hallani pletykát, amit egyik ismerősük vissza is igazolt lapunknak.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/57374/pics/lead_800x600.gif
Aktuális,lapszemle
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2019.04.22. 01:00
Orbán Viktor feltámadása, Sargentini lopása, a börtön kényszerközössége, önveszélyes alváshiány és Adele milliós kifosztása hétfői online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2019.04.20. 21:45
Szombathely ellenzékieskedése, Bangóné érett sonkája, Macron brutalitása, a Brexit törésvonalai és Kelemen Anna nyuszifülei online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2019.04.20. 01:50
Jézus keresztútja, Sargentini lopása, túltolt kereszténykedés, felvilágosító melegpropaganda és Mihalik Enikő meztelensége szombati online lapszemlénkben.

Kigyulladt egy magyarokat szállító busz Horvátországban

2019.04.19. 21:15
Kigyulladt egy magyarokat szállító busz Horvátországban, szerencsére senki sem sérült meg.

A Pentagon megerősítette: ismét rakétakísérletet hajtott végre Észak-Korea

2019.04.19. 07:35
Az amerikai védelmi minisztérium csütörtökön megerősítette, hogy Phenjan rakéta fegyverkísérletet hajtott végre.

Blogstar kávéház

2019.04.19. 04:20
Egészségügyi robbanásveszély, a bevándorlás Einsteinjei, turistamágnes sportesemények, Tatár Csilla fehérneműs fanatizálása és Kiss Ramóna tündérkéje pénteki online lapszemlénkben.

Lezárták az Akropoliszt, miután a héten több emberbe is villám csapott a műemléknél

2019.04.18. 20:20
A görög kulturális minisztérium csütörtöki közlése szerint elővigyázatosságból átmenetileg lezárták Athénban az …

Elhunyt Hámos László, az amerikai magyarság egyik ismert személyisége

2019.04.18. 14:30
A Magyar Emberi Jogok Alapítvány társalapítója és elnöke 68 évesen halt meg New York-ban.

Beindult a hosszú hétvége: torlódások, dugók az autópályákon

2019.04.18. 12:15
Már csütörtökön elindult az ilyenkor szokásos közlekedési káosz.

Két palack benzinnel és gyufával akart bemenni a New York-i Szent Patrick katedrálisba

2019.04.18. 07:25
A New York-i Szent Patrick katedrálisnál szerda este őrizetbe vettek egy férfit, aki két benzines kannával akart bejutni a …

Ezeket a cikkeket olvastad már?