Blogolj!

Blogstar kávéház

Dilemma

Túlélési harc.

Kilenc hónappal a jövő évi európai parlamenti választások előtt a jelek szerint zajlik a tapogatózás az ellenzék oldalon, többen az összefogás szükségességét hangsúlyozzák – elemez a Hirado.hu.

„A 2018-as országgyűlési választás előtt az ellenzék egy része ismét megpróbált összefogni. Érdemi koalíciót végül 2018-ban sem sikerült kötni. A választások óta – Gyurcsány Ferenc kivételével – az összes ellenzéki párt vezetője lemondott. Az ellenzéki pártok 'a lenni vagy nem lenni' nagy dilemmájával küzdenek, és sokkal inkább túlélési harcot folytatnak, sem minthogy bármiféle hosszútávú európai dimenziójú gondolatot tudnának megfogalmazni – mondta el Mráz Ágoston Sámuel, a Nézőpont Csoport vezetője. Az elemző szerint a következő 9 hónapban valódi programalkotás helyett ismét a széthúzás jellemzi majd az ellenzéket.”

Ismét összefogásban gondolkodik az ellenzék?

Kilenc hónappal a jövő évi európai parlamenti választások előtt a jelek szerint zajlik a tapogatózás az ellenzék oldalon. Bár a nyilatkozók többsége azt mondja, hogy pártja önállóan indul a megmérettetésen, ismét vannak olyan vélemények, amelyek szerint szükség lenne az összefogásra - közölte az M1 Híradója.

Megrovás

Eltüntetett graffitik.

Villámgyorsan elpárolognak a politikai üzenetek a fővárosi falakról – derül ki a Zoom.hu cikkéből.

„Hamarabb szedik le a szélsőséges politikai tartalmú graffitiket Budapest utcáiról, mint a többit – ismerte el kérdésünkre a Fővárosi Közterület Felügyelet az RTL Híradónak. A céget azután kérdezték erről, hogy a napokban újra Orbán Viktort szidalmazó feliratokat festettek a Margit-hídra, előbb rovás-, majd Braille írással.”

Bevallották: hamarabb mossák le a politikai üzeneteket a fővárosi falakról

Bevallották: hamarabb mossák le a politikai üzeneteket a fővárosi falakról Hamarabb szedik le a szélsőséges politikai tartalmú graffitiket Budapest utcáiról, mint a többit - ismerte el kérdésünkre a Fővárosi Közterület Felügyelet az RTL Híradónak. A céget azután kérdezték erről, hogy a napokban újra Orbán Viktort szidalmazó feliratokat festettek a Margit-hídra, előbb rovás-, majd Braille írással.

Titok

Kis német polgárháború.

Utcai tüntetések robbantak ki a kelet-németországi Chemnitzben, miután két migráns a jelek szerint minden ok nélkül megkéselt egy német férfit, aki belehalt a sérüléseibe – tudósít az Origo.hu.

„A rendőrség és az ügyészség vasárnapi közleményében [...] nem esett szó arról, hogy a különböző nemzetiség mit takar, így azt is titkolták, hogy az áldozatok helyiek, a gyilkosok pedig migránsok. Sajtóinformációk szerint a szíriai és iraki bevándorló összesen 25-ször késelte meg a német férfit.”

Migránsok gyilkoltak Chemnitzben, a németeknek elegük lett

Utcai tüntetések robbantak ki a kelet-németországi Chemnitzben, miután két migráns a jelek szerint minden ok nélkül megkéselt egy német férfit, aki belehalt a sérüléseibe. A tüntetők nem kértek engedélyt a rendőrségtől, és nem is működtek velük együtt. A német hatóságok képtelenek kezelni a helyzetet.

Selyemzsinór

Kálmán Olga imidzse.

A Mandiner.hu Szikszai Péterrel készített interjújából kiderül, miért baj, ha Németh Kristóf Kálmán Olgával szelfizik.

„Egyáltalán nem bűn Kálmán Olgával szelfizni, és selyemzsinórt sem küldtem senkinek. Azt a kérdést vetettem fel, hogy miért érzi szükségét egy konzervatív oldalhoz sorolt ember, hogy építse Kálmán Olga imidzsét. Csupán egy jelenségre hívtam fel a figyelmet. Arra, hogy a jobboldali értelmiségiek időnként hajlamosak együttműködni politikai ellenfeleikkel a tévedésen alapuló tekintélytiszteletből vagy megfelelési kényszerből, míg a liberális celebek általában emberszámba sem vesznek egy jobboldali újságírót.”

„Visszatértünk" - Szikszai Péter a Hír TV-ről | Mandiner

„Újra a konzervatív értékeket képviseljük. Az a szlogenünk, hogy "Visszatértünk"" - mondja Szikszai Péter a Hír TV új időszakáról. Szikszaitól megkérdeztük azt is, miért baj szerinte, ha Németh Kristóf Kálmán Olgával szelfizik, hogy mi lesz a Szabadfogással, Puzsér Róberttel és a Magyar Nemzettel.

Gyökerek

Cooky franciázása.

Az ismert rádiós és fiatal barátnője, Debóra közös gyermeke, Kevin nemrég lett féléves, de a szerelmesek már a következő babát tervezik – így a Lokál Online.

„Sokan kérdezik tőlem, hogy nem érzem-e magam túl öregnek 48 évesen egy kisbabához. A válaszom erre egy határozott nem! Nagyon fitt vagyok, nem esik nehezemre a fiammal csúszni-mászni, játszani, de úgy gondolom, hogy 50 fölött mindez már terhet jelentene. Amikor 55 leszek, Kevin iskolás nagyfiú lesz, akivel már könnyebb megtervezni a mindennapokat – jelentette ki Cooky, aki olyannyira ragaszkodik francia gyökereihez, hogy már a kisfiát is franciául tanítja.”

Cooky: Jöhet egy kislány!

Cooky és 21 éves barátnője, Debóra közös gyermeke, Kevin nemrég lett féléves, de a szerelmesek már a következő babát tervezik. A rádiós a Lokálnak elárulta: 50 fölött nem vállalna még egy picit, így a kistesónak mihamarabb jönnie kell. - Debi és én hihetetlenül boldogok vagyunk, hogy egymásra találtunk, és megajándékozott bennünket a sors egy ilyen gyönyörű kisfiúval, mint Kevin.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/57571/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,lapszemle
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2020.07.11. 21:45
Aggasztó korona-körkép, sunnyogva hallgató francia baloldali sajtó, Hadházy kínos lebukása, rendkívüli lengyel kampányhajrá és Kulcsár Edina szexizése vasárnapi online lapszemlénkben.

Kánikula után lehűlés

2020.07.11. 17:30
Kicsit fellélegezhetünk, ugyanis este megérkezik a hűvösebb idő hazánkba. Ez persze csapadékkal, néhol pedig heves széllökésekkel is járni fog.

Hat új koronavírusos beteget regisztráltak, ketten elhunytak

2020.07.11. 09:10
Ezzel 4229 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt két idős, krónikus beteg, ezzel 595-re emelkedett az elhunytak száma, 2974-en pedig már …

Blogstar kávéház

2020.07.10. 22:45
A német migránspolitika pálfordulása, a példamutató magyar járvány elleni védekezés, a haladó nyugat transznemű modellje, a közösségi média fenyegető veszélye és a magyar labdarúgás reménysége szombati online lapszemlénkben.

Hárommal nőtt a koronavírusos betegek száma

2020.07.10. 09:20
Ezzel 4223 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt két idős, krónikus beteg, összesen így már 593-an haltak meg, de 2941-en pedig már meggyógyultak.

Blogstar kávéház

2020.07.10. 04:05
Az Európai Unió korrupciója, a koronavírus-járvány tombolása, a radikális baloldal káoszelmélete, a székelyek második esélye és Tóth Gabi szerelmi kürtölése pénteki online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.07.09. 04:45
A jogállamiság különös kompromisszumai, az európai szocialisták sunnyogása, a Nemzeti Konzultáció hasítása, a Balkán gócpontosodása és Farkasházi Réka lángoló szerelme csütörtöki online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.07.08. 04:00
Karácsony Gergely állati hazugsága, a szélsőbal előretörése, Magyarország rejtett csodái, az innovatív kenyerek térhódítása és Ada megtervezett babaprojektje szerdai online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.07.07. 05:20
Soros György abortuszpártolása, az iskolaőrök elrettentése, Baranyi Krisztina boszorkányüldözése, a britek kristálytiszta részegsége és a magyar Barbie testképzavara keddi online lapszemlénkben.

Feloszlatta magát Mohács képviselő-testülete

2020.07.06. 17:15
Feloszlatta magát a mohácsi képviselő-testület, ezért legkésőbb százhúsz napon belül helyhatósági választásokat tartanak a Duna-parti városban - közölte a település jegyzője hétfőn.

Ezeket a cikkeket olvastad már?