Blogolj!

Blogstar kávéház

Fércmű

Politikai vádirat.

A liberális, baloldali tábor a jog álcája mögé bújtatva próbálja politikai ellenfeleit térdre kényszeríteni – nyilatkozza a Sargentini-jelentésről a Magyar Hírlap Online-nak Orbán Balázs, a Miniszterelnökség parlamenti államtitkára.

„Annak ellenére, hogy jogi szankció nem fenyeget, óriási politikai jelentősége van, hiszen felszínre hozta az Európai Parlamentben meglévő törésvonalakat a bevándorláspárti és bevándorlásellenes oldal között, illetve körülrajzolja az ezek mentén szerveződő erőket. A jelentésből egyértel­műen kiderül: nem az uniós alapszerződés nyomán született objektív jogi dokumentumról, hanem egy koncepciós eljárás keretében készült politikai vádiratról van szó.”

„Abszurd fércmű lett a Sargentini-jelentés"

Ne legyünk naivak, ha az Európai Parlament többsége politikai alapon büntetni akar, ahhoz valami ürügy és jogi eszköz kell, s a hetes cikkely szerinti mechanizmus erre kiváló lehetőség. A liberális, baloldali tábor tehát a jog álcája mögé bújtatva próbálja politikai ellenfeleit térdre kényszeríteni - nyilatkozta lapunknak Orbán Balázs, a Miniszterelnökség parlamenti államtitkára.

Cirkusz

Botcsinálta lejáratás.

Macron. Juncker és Sargentini is támadja hazánkat, de hiába erőlködnek, kisebbségben vannak véleményükkel – összegez a Hirado.hu.

„Ifj. Lomnici Zoltán alkotmányjogász a Századvég kutatására hivatkozva kijelentette, mindaz a törekvés, amely arról szól, hogy Magyarországot, a magyar kormányt és a magyar emberek eredményeit negatív színben tüntessék fel, az nem sikerült. Úgy fogalmazott, a Sargentini-jelentéssel kapcsolatban tapasztalható cirkusz azt mutatja, hogy akik megszerkesztették a jelentést, félnek, hogy lelepleződnek, és szembesülnek a többség véleményével.”

Lomnici: Nem sikerült elérni, hogy hazánkat rossz színben tüntessék föl

Újabb bírálatokat fogalmaztak meg vezető európai politikusok Orbán Viktor kormányfő és a magyar kormány ellen. Emmannuel Macron francia elnök pénteken úgy nyilatkozott: „növelni kell a nyomást Magyarországon". Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke pedig úgy: „problémát jelent neki", hogy a Fidesz még mindig tagja az Európai Néppártnak.

Áfapara

Luxuslakásokra várva.

Eldöntött: 2019 végétől az új lakások áfája ismét 27 százalékos lesz, a már épülő és határidőig el nem készülő otthonok áfaelszámolására várnak egyértelmű eligazítást a beruházók, ám eddig hiába – így a Népszava Online.

„A mostanában indult beruházásoknál már nincs garancia arra, hogy az építkezések időben befejeződnek, a hitelekhez szükséges dokumentum beszerzése is késést okozhat, így az átadások nagy része átcsúszhat 2020 utánra. 'Azzal, hogy 2020 elejétől ismét 27 százalékos áfát kell fizetniük az új lakások vásárlóinak az eddigi 5 százalék helyett, akár egymillió forintnál többet kérhetnek az új lakások négyzetméteréért a fővárosban' – utalt az intézkedés egyik kedvezőtlen hatására Földi Tibor, a Cordia Zrt. vezérigazgatója.”

Az új lakás luxusnak számít Magyarországon

Az már eldöntött: 2019 végétől az újlakások áfája ismét 27 százalékos lesz. A már épülő és határidőig el nem készülő otthonok áfaelszámolására várnak egyértelmű eligazítást a beruházók, ám eddig hiába. A kormány még egyeztet a Bankszövetséggel arról, hogy a lakásár kifizetésénél mi számít előlegnek - derült ki a MKT Közgadász-vándorgyűlés ingatlanpiaci panelbeszélgetésén.

Feladat

Sztárok nagycsaládban.

Bár manapság ritka, hogy egy családban háromnál több gyerek születik, a magyar sztárvilágban is találunk olyan anyákat és apákat, akik sok gyereket nevelnek, napokban született meg például Oláh Gergőék negyedik babája – derül ki az Origo.hu gyűjtéséből.

„Az ember, egy apa, anya legfontosabb feladata az életben, hogy a gyermekét jó útra terelje, jó embernek nevelje, a körülményeihez képest, minden erejével a legjobb taníttatást adja neki, és szeresse...Szeresse, de nagyon! Mi próbáljuk ezt tenni, és boldogok vagyunk ettől, hogy ezt tehetjük... annyira, hogy 4. gyermeket is vállaltunk... már most szeretjük őt is... – írta az énekes.”

Magyar sztárok, akiknél állandóan gyerekzsivajtól hangos a ház

Bár manapság ritka, hogy egy családban háromnál több gyerek születik, a magyar sztárvilágban is találunk olyan anyákat és apákat, akik sok gyereket nevelnek - náluk biztosan állandóan gyerekzsivajtól hangos a ház. A napokban született meg Oláh Gergőék negyedik gyereke, Ákos is négy gyereket nevel, Gerendás Péternek pedig kilenc van.

Úr

Endrei Judit szabadsága.

A tévés legenda az aktív öregkor szószólója, de nem akar férfit maga mellé – vázolja a Blikk Online-nak.

„Már megszoktam, hogy így élek. Hangsúlyozom, nem vagyok férfiellenes, örömmel látom, ha valakinek ez sikerül, és ő így teljes. Ám én ezt a fajta szabadságot, amiben a magam ura vagyok, nem szívesen adom már fel. Biztos könnyebb lenne sok mindenben, de én ezen nem tervezek változtatni. Igaz, nem is állnak értem sorban. Bár lehet, hogy nem is mernek.”

Mi történt a tévés legendával? Endrei Judit nem akar férfit maga mellé

Hány kilométert utazott idén? Endrei Judit: Hát, nem keveset! Voltam Dél-Kínában, ott országon belül legalább háromezer kilométert utazgattunk, és ugye odáig eljutni és hazajutni sem kevés. Utána jött Moszkva és Szentpétervár, de az Kína után már olyan, mintha átugrottam volna a szomszédba. Tervezzük még Iránt és Isztambult. Iránt?

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/58129/pics/lead_800x600.gif
Aktuális,lapszemle
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2019.09.15. 04:35
Tordai Bence ripacskodása, Karácsony Gergely mismásolása, az ellenzék majomkodása, Hitler és a Duce ölelkezése és Kylie Jenner kendőzetlen lepedőakrobatikája vasárnapi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2019.09.14. 03:55
Orbán bronzos vendéglátása, Pikó sötét aktái, Thürmer bukása, az építőipar szárnyalása és Horváth Éva meglovasítása szombati online lapszemlénkben.

Az automata berendezés akadályozta meg, hogy két vonat egymásba rohanjon Pécelen

2019.09.13. 12:30
A tiltójelzés ellenére egy vonat nem állt meg péntek reggel Pécelnél, de az automata vonatbefolyásoló rendszernek köszönhetően nem …

Blogstar kávéház

2019.09.13. 04:05
A magyar egészségügy kannibalizmusa, az EU balkáni nyitása, Karácsony ködösítése, Demi Moore kirobbanó meztelensége és az élsportolók divatbemutatója pénteki online lapszemlénkben.

Kigyulladt egy épület Budapest XIII. kerületében

2019.09.12. 16:40
Angyalföld környékén a füst hatalmas, Budapest számos helyéről látni.

Blogstar kávéház

2019.09.12. 03:35
A magyar fiatalok csapdahelyzete, Botka erkölcstelensége, Erdély viharos visszatérése, a műhúsok drámai térnyerése és Kulcsár Edina karakteres anyasága csütörtöki online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2019.09.11. 04:25
Trócsányi László küldetése, a szedett-vedett balliberális elit bukása, a bankrendszer elhasalása, a játékfüggők önkorlátozása és Vasvári Vivien higgadt szakítása szerdai online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2019.09.10. 05:15
Putyin presztízsvesztesége, az afrikai robbanás európai kihívásai, a balliberálisok kiszorítósdija, a szupercella pusztítása és Veréb Tamás teátrális leánykérése keddi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2019.09.09. 04:15
Orbán Viktor körforgalmai, Karácsony matematikai bukfence, a migrációs nyomás erősödése, az Ős-Bikini édes visszatérése és Kárpáti Rebeka brutális dekoltázsa hétfői online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2019.09.08. 05:10
A kiberháború űrösszecsapása, az Amazonas kisajátítása, a dzsihadisták integrálása, Karácsony alkalmatlansága és Détár Enikő anyai vadhajtásai vasárnapi online lapszemlénkben.

Ezeket a cikkeket olvastad már?