Blogolj!

Ujhelyi és Niedermüller is belerúgott Magyarországba

Nem hazudtolta meg magát a Sargentini-jelentés vitájában az MSZP és a DK brüsszelita képviselőpárosa.

A magyarországi demokrácia és jogállamiság helyzetéről szóló bevándorláspárti vádirat, a Sargentini-jelentés keddi európai parlamenti vitájában csatlakozott a hazánkat támadó koalícióhoz az MSZP-s Ujhelyi István és a DK-s Niedermüller Péter is.

Az európai szocialistákhoz, kommunistákhoz, liberálisokhoz és zöldekhez hasonló húrokat pengető Ujhelyi István azt állította, Orbán Viktor hazudik az európai képviselőknek és a magyar társadalomnak is.

A kormányfő azt mondja, meg akarja védeni Magyarországot Brüsszeltől, de Ujhelyi szerint erre nincs szükség, mert „Brüsszel a mi családunk”. Úgy folytatta, az illegális migráció veszedelmétől sem kell megvédeni Európát, mert azt is csak Orbán rajzolja az égre, valójában nem létezik...

Ujhelyi szerint valójában a „bűnös, bűzös” rezsimét védelmezi a magyar miniszterelnök, mégpedig a jogtól, a szabályoktól és az európai közösségtől. Arról beszélt, Orbán „mérget dobott az ivókutunkba”, goebbelsi módszerekkel osztotta jókra és rosszakra a magyar társadalmat, például kisajátította a kokárdát, miközben „a haza mindannyiunké, nem a bűnös rezsimé”. 

Niedermüller Péter úgy kezdte, semmiben sem gondolkodik azonosan a magyar miniszterelnökkel. Ez a politikában természetes, de az már nagy baj, hogy a Fidesz hazaárulónak tartja az ellenzéket. Kifogásolja, hogy Orbán nem cáfolta tényekkel a Sargentini-jelentést, hanem áldozatnak állította be a vitában az országot.

Az eljárás célja a Gyurcsány-párti politikus szerint az, hogy „ Magyarországot visszahozzuk az európai családba”. Nem szeretné ugyanis, hogy Salvini, Farage Európájába vigye el Magyarországot a kormányfő, Niedermüller a jelenlegi "demokratikus" Európában szeretné látni hazáját, nem abban, amit Orbán épít.

Ujhelyi és Niedermüller is világossá tette, szerdán megszavazza a Sargentini-jelentést, azaz a 7-es cikkely szerinti eljárás megindítását Magyarország ellen.

Orbán Viktor viszontválaszában azt üzente a két balliberális politikusnak, hozzáállásuk azt bizonyítja, jobban gyűlölik őt, mint amennyire hazájukat szeretik.

10
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/58301/pics/lead_800x600.jpeg
DK,EU,Európai Parlament,migráció,MSZP,Niedermüller Péter,Sargentini-jelentés,ujhelyi istván
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 10 db hozzászólás érkezett!
Attila válasza: Hát, így van ez bejegyzésére 2018-11-30 17:51:05
Feleslegesen huzod fel magad,úgy sem tudod meggyőzni.
Olyan mint ha alagútba beszélnél.
Ez a fiú hol élt eddig dusztos üvegbe.
Az MSZP ideje alatt tejbe-vajba fürödtünk?
Szuperbruttosított adó , állandó megszorítások,állandó jajveszékelés hogy csőd szélén állunk és jött a felmentő sereg az IMF stb.
Az király volt!.....Szerintük.
A saját hazájuk ellen szavazni az igen.
Remélem az ilyen politikusok aki halt fajok közé fognak tartozni a következő EU képviselő
választások után
Válaszolok
Hát, így van ez 2018-09-12 13:46:13
Még valami Dávodnak, az éppen ma ügyeletes hülyének.
Bár az eddigi hozzáböfögéseid tökéletesen meggyőztek arról, hogy az előbb említett szennyoldalak oltári hazugságáradatain kívül képtelen vagy felfogni, értelmezni és értékelni bármit is, azért ide idézem neked Jonathan Swift örökbecsű mondatát:
"Amikor megjelenik a Földön egy intelligens ember, őt arról lehet felismerni, hogy az összes hülye ellene szövetkezik."
Csak az olyan csőagyúaknak, nehéz felfogású, tőről metszett idiótáknak, mint amilyennek te is bemutattad magad, emelem ki, hogy én itt és most Orbán Viktor miniszterelnök úrról beszélek !!!
Neked külön ajánlom, hogy magold be a hivatalos megszólítást, mert - lehet, most újat mondok - intelligens embereknél ez így szokás !!!! Bár ?!
Ezennel én - mint minden idióta agyament megnyilatkozása esetén - a "rögeszmecserét" itt be is fejeztem, mert ilyenkor alkalmazni kell Murfhy törvénykönyvének (nem tragédia, csak kellemetlen, ha nem tudod mi az) ide vonatkozó passzusát, miszerint:
"Ne vitatkozz hülyével, mert előbb-utóbb még összetévesztenek vele !!!!!"
Ha ezek után mégis lenne még valami k.....va fontos, és persze teljesen felesleges mondanivalód, akkor otthon ordítsd bele egy kályhacsőbe.
A kommunista szomszédaidnál nagy sikered lesz az akcióval !!!!
Válaszolok
Hát, így van ez válasza: dávid bejegyzésére 2018-09-12 12:28:48
Mit zagyválsz itt össze, te idióta paraszt ?!
Mit ugatsz a szólás és sajtószabadság hiányáról, amikor büntetlenül itt szidod, ócsárolod, mocskolod a kormányt, a kormányfőt, és rajta keresztül az egész magyar népet ?!
Mit ugatsz itt a devizahitelesekről, te barom ?!
Azokat az embereket pont azok a hazaáruló sz@rjankók kergették bele az adósságcsapdába, akik most is elárulták a nemzetüket harminc Soros-ezüstért !!!!
Mit zagyválsz itt össze Horthyról, meg a nacionalizmusról ?!
Mit ugatsz itt a kormányról, meg a rossz gazdaságpolitikáról ?! Csak mondom neked - te ökör - hogy az országot gazdaságilag pont azok a senkiházi agyament kommunisták (liberálbolsevikok) taszították a csőd szélére, akiket te most itt istenítesz !!!
Azok adósították el nem csak a családokat, hanem az egész nemzetet. Ha még pár hónapig azok az idióták maradnak hatalmon, akik mindezt "ügyesben", az IMF-el közösen kifundálták, akkor teljes csődbe jutottunk volna 2010-ben, pont úgy, mint a görögök !!!!!!!
Szerencsére jött az új kormány, és helyrerakta azt sok sz...rt, amit magatok után hagytatok !!!
Hallottál már arról, hogy az országban az elmúlt nyolc évben jelentősen csökkent a munkanélküliség, nőtt a foglalkoztatás, csökkent az adósságállomány, soha nem látott mértékben bővítették az autópályákat és az autóutakat, minden évben - az EU-hoz képest is - kiemelkedően nőtt a GDP, mióta az általatok csak a "zorbánkormánynak" minősített csapat van hatalmon ?!
Persze, hogy nem hallottál soha semmiről, mert a NÉPSZAVA, a HVG, a KLUBRÁDIÓ stb. című szennyoldalakon kívül éltedben nem olvastál semmit, csak valamikor gyerekkorodban a Dörmögő Dömötört.
Ez nem baj, te tudsz is így élni, csak a mocskos pofádat máskor kizárólag arra használd, hogy tömd tele vele azt az eltorzult hülye fejedet.
Baromarcú !!!!
Válaszolok
dávid 2018-09-12 09:34:50
HAZAÁRULÁS ? AZ IGAZSÁG KIMONDÁSA? HAZAÁRULÁS AZ AMIKOR EMBEREK MEGÍTÉLIK A GONOSZT? HAZAÁRULÓ AZ AKI TÖBB EZER MILIÁRD FORINTOT TULAJDONÍTOTT EL AZ EU S PÉNZEKBÖL, SAJÁT ÉS BARÁTAI ZSEBÉBE, HAZAÁRULÓ AZ AKI FELSZÁMOLTA A SZÓLÁS ÉS SAJTÓ SZABADSÁGOT, HAZA ÁRULÓ AZ AKI TÖBB EZER DEVIZA HITELEST RAK KI AZ OTTHONÁBÓL, ÉS TESZ HAJLÉKTALANNÁ, SOROLJAM REGGELIG ? SZÉGYEN EZ AZ ORSZÁG HOGY MÉG MINDIG OTT TARTOTOK AHOL HORTHY KÁDÁR MÉG MINDIG A NAGY NACIONALISTA DEMAGÓG ESZMÉKÉRT RAJONTOK, ÉS NEM VESZITEK ÉSZRE HOGY KÖZBEN OTT FOGJÁTOK A FOGATOKAT HAGYNI TI IS ÉS A GYEREKEITEK IS , MERT HÖN SZERETETT VEZÉRETEK A LOPOTT EZER MILLIÁRDJAIVAL ÉS BECSTELEN ROKONSÁGÁVAL EGYÜTT EL VEGETÁL DE LESZ IDŐ HOGY TI ENNI NEM FOGTOK TUDNI ADNI A GYEREKEITEKNEK .
Válaszolok
dávid 2018-09-12 09:28:23
NAGYON ÖRÜLÖK HOGY VANNAK MAGYARORSZÁGON MÉG A DEMOKRATIKUS ALAPELVEKÉRT AZ EGYETEMES EMBERI JOGOKÉRT KIÁLLÓ POLITIKUSOK, SENKI NEM AZ ORSZÁGOT TÁMADTA MEG, MINDENKI ARRÓL A MAFFIÁRÓL DIKTATÚRÁRÓL ÉS DIKTÁTORRÓL BESZÉLT AMIT ORBÁN VIKTOR KÉPVISEL. REMÉLEM MIHAMARABB ELFOG TAKARODNI AZ ORSZÁG ÉLÉRŐL AZ OLIGARCHIÁVAL EGYÜTT, ÉS A GYERMEKEINK EGY SZABAD ORSZÁGBAN EURÓPÁBAN ÉLHETNEK BOLDOGULHATNAK.
Válaszolok
Stefán 2018-09-12 08:20:06
Ez simán hazaárulás ! Akárhogyan is akarják ezt másképpen magyarázni a szocialisták és az egész baloldal ! Szégyellhetik magukat, aki a kormányunknak rosszat akar, az a népnek is azt akar ! Külföldön így viselkedni Magyarországgal szemben aljasság, hiába is magyarázzák azt, hogy ők "csak" a kormány ellen beszéltek ! Így ilyen aljas módon senki nem viselkedhet a hazájával és a népével szemben mint a baloldal ezen jeles képviselői ! A Jobbik meg kétszínű, nem játszik nyílt lapokkal és ez sem jó ! Gondolom, hogy Trianonban is ezek mentek !
Válaszolok
Hát, így van ez 2018-09-12 00:29:51
Aki elárulja a saját országát, az hazaáruló. Pont !!!!
Egyébiránt csak a magyar kommunisták tudnak olyan aljasok lenni, hogy mindezt megtegyék a saját országukkal, saját embertársaikkal szemben. Sehol a világon - még Bangladesben sem - ilyen aljasságra nem vetemednek az emberek. Az a mi igazi tragédiánk, hogy nekünk a kommunistákból is csak a legalja jutott, akik az elmúlt száz év alatt számtalanszor "eljátszották" már ezt a mocskos játékukat.
Ezek a komplett idióták még mindig nem fogták fel, hogy mi folyik itt körülöttünk ?!
Illetve lehet, hogy felfogták, csak a Soros milliói többet nyomnak a latba, mint az igazság !!!
Tudjuk, az árulók között mindig is azok voltak a legaljasabbak, akik pénzért adták el az országot, pénzért árulták el saját fajtájukat.
Válaszolok
kata 2018-09-11 20:29:20
Sajnos nincs halálbüntetés,de minden hazaáruló mocskos patkányt,aki megszavazza ezt a förmedvényt,azonnal
kitiltani az országból,megfosztani magyar állampolgárságától! Menjenek oda,akinek eddig az érdekeit képviselték,
-ha ugyan befogadják őket-,mert az árulókat mindenhol utálják,csak addig kellenek amíg hasznuk van belőlük.
Kikötni,hogy ide többé a lábukat be nem tehetik!Minden közintézménybe kifüggeszteni a pofájukat,kipellengérezni
a gyalázatosokat! A történelem könyvekbe vastagon szedve,piros betűvel kiemelve megírni,hogy milyen gyalázatot
követtek el hazájukkal szemben,és végül bevallatni velük a vén gazember soros mennyit fizetett nekik vagy a párt-
juknak ezért a gyalázatért!
Válaszolok
baviki69 2018-09-11 20:15:42
Csak a pofájukra kell nézni! Sugárzik a gyűlölet...
Válaszolok
Bea 2018-09-11 17:56:50
Ez a teteves újhülye túl ment minden határon. Azonnal akasztófára a mocskos hazaárulót!!!
Válaszolok

Hasonló bejegyzések a témában

Bárhogy hisztiznek a liberálisok, nem engedünk a határvédelemből

2020.05.30. 04:55
A magyar kormány számára ugyanis elsődleges a nemzeti érdek és az itt élők véleménye, biztonsága.

Egyre jobban kóstolgatják a migránsok a magyar határt

2020.05.28. 03:50
A járványveszély lecsengésével újra fokozódik a nyomás.

Orbán: a veszély nem múlt el, a készültséget fenn kell tartani

2020.05.22. 08:20
Mindenki összefogott Magyarországon a koronavírus-járvány elleni védekezésben, leszámítva a baloldalt, amely kihúzta magát a közös védekezésből - mondta Orbán …

Gyurcsányék sumákolnak, az ÁSZ felfüggesztette a DK költségvetési támogatását

2020.05.21. 13:10
Amíg a párt nem állítja helyre törvényes gazdálkodását és ezt dokumentumokkal nem tudja igazolni, addig az Állami Számvevőszék …

A kormánynak fel kell számolnia a tranzitzónákat

2020.05.21. 12:05
Magyarország jól teljesített az új típusú koronavírus-járvány elleni védekezés első szakaszában - mondta Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a csütörtöki Kormányinfón.

A kormány nem fogadja el a tranzitzónáról hozott ítéletet

2020.05.19. 10:25
A kormány nem fogadja el az Európai Unió luxemburgi székhelyű bíróságának tranzitzónákról hozott ítéletét, és vizsgálja, hogy azok működtetése ütközik-e a magyar …

Németh Szilárd: A kormány mindent megtesz, hogy működjenek a tranzitzónák

2020.05.17. 13:35
Magyarországon a Fidesz-KDNP többsége és a kormány mindent megtesz azért, hogy a továbbiakban is megmaradjon a kerítés, az élőerős …

Magyarország továbbra sem kér a migránsokból

2020.05.16. 04:35
Nem engedünk a Soros-hálózat nyomásgyakorlásának.

Nem szólalhat fel Orbán Viktor helyett Varga Judit a csütörtöki EP-vitán

2020.05.13. 19:55
Varga Judit igazságügyi miniszter még szerda reggel is kérdésesnek nevezte, hogy részt vehet-e a másnap reggeli, Magyarországról szóló EP-vitán. …

Deutsch: kiábrándító és szánalmas, ami az EP-ben történik

2020.05.13. 19:10
Ugyanazok támadják ma Magyarországot, akik a bevándorlás elutasítása és a határkerítés miatt is támadták - mondta a Fidesz-KDNP európai parlamenti (EP) …

Ezeket a cikkeket olvastad már?