Blogolj!

Fantasztikus fodrászbemutató Budapesten

Szeptember 17-én újra Magyarországra látogat Skandinávia két ikonikus sztárfodrásza, a GOLD Professional Haircare alapítói: Marco Merie és Victor Moreno.

Fotó: bwnet.hu

Fantasztikus fodrászbemutatóval, hatalmas hajfesztivállal vár a magyar főváros szeptember 17-én, hétfőn. A nagyszabású rendezvényre hazánkba érkeznek Skandinávia ikonikus sztárfodrászai, a GOLD Professional Haircare alapítói: Marco Merie és Victor Moreno. Együtt lépnek majd színpadra a GOLD Professional Haircare magyarországi művészeti vezetőjével, Kada Szabó Évával.

A GOLD környezetkímélő és környezettudatos hajápoló termékcsaládot Dániában és Svédországban fejlesztik és gyártják. A skandináv divatház kizárólag természetes, „zöld” hatóanyagokat kínál a fodrásznak és vendégének.

„Teremtjük a DIVATOT – diktáljuk a JÖVŐT” – ennek a szlogennek a jegyében törnek mindig jobbra és jobbra, egyedibbre és egyedibbre Marco és Victor, a két kreatív fodrász, szalontulajdonos, a GOLD Professional Haircare márka és divatház tulajdonosai. A termékek mindennapi tesztelésével sikerült elérniük, amire vágytak: vagyis a tökéletes hajápoló termékeket. Kada Szabó Éva 2018 májusa óta szakmai vezetője a GOLD Professional Haircare márkának, aki már első munkája után felkérést kapott a nemzetközi csapatba.

A budapesti bemutatón több mint tíz női és négy férfimodell segítségével mutatják meg az idei őszi kollekciót. Izgalmas és vibráló színvilágot és trendi formákat ígérnek egyedi vágástechnikákkal.

Színek, formák, termékek egy egész napon át három nemzetközileg elismert és a szakmáját rendkívüli alázattal végző szakember tolmácsolásában – ezt kínálja a nemzetközi fodrászbemutató. Aki szeretne egy izgalmas és szexi világot megismerni, ahol a divat, a környezettudatosság és a legfrissebb fodrászirányzatok széles skálája sajátítható el, nem hiányozhat a budapesti rendezvényről!

A nemzetközi fodrász bemutató helyszíne: La Vida rendezvény központ, 1095 Budapest IX., Soroksári út 48.
Időpont: 2018. szeptember 17., hétfő, 10-től 16 óráig.
Részvételi díj: 15000 Forint
Jelentkezni az alábbi linken lehet. 

A szeptember 17-i hajfesztivál kulisszatitkairól Kada Szabó Éva mesterfodrász is beszélt a Blogstarnak adott exkluzív interjújában.

Kada-Szabó Éva: a fodrász is lehet világmárka

Hol dolgozik az ország egyik legelismertebb és legsikeresebb fodrásza? Nem, nem Budapest belvárosában, hanem a Csepel-szigeten, egészen konkrétan Szigetszentmiklóson. A Pest megyei város egyik fő útja mellett, a volt APEH (ma már NAV) épületében működik Kada-Szabó Éva szalonja.

https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/58485/pics/lead_800x600.png
budapest,fesztivál,fodrász,Kada-Szabó Éva,kereskedelem,vállalkozás
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Milliárdos kórházfejlesztések a fővárosban és Pest megyében

2020.01.25. 07:55
Az Egészséges Budapest Program (EBP) keretében 11 milliárd forintot fordít a kormány kórházépületek felújításának és építésének tervezésére.

Bármit hazudik az ellenzék, a Liget egyre zöldebb

2020.01.24. 09:15
További ötezer négyzetméterrel nő a zöldfelület a betonutak rovására a Városligetben, ahol 2019 végén 124 új ligethonos fát is elültettek a Liget Budapest projekt keretében, később pedig …

Debrecen tárt karokkal várja az új természettudományi múzeumot

2020.01.24. 05:15
Egyúttal visszautasítja Karácsony vádaskodását, miszerint tragikus lenne a múzeum odaköltöztetése.

Varga Ivett lesz a BKK vezérigazgatója

2020.01.23. 13:05
Először fordul elő Budapest történetében, hogy női vezetője lesz a főváros közlekedési vállalatának.

Továbbra is marad a szmogriadó Budapesten

2020.01.18. 13:10
Bár megvan a maga romantikája a napok óta tartó ködös időnek, tudni kell, hogy ezt nem csupán a köd, hanem a szmog is okozza, így a szmogriadó továbbra is fennáll.

Fürjes Karácsonynak: ne szemétkedjünk!

2020.01.16. 19:30
Miután megegyezett a kormánnyal, a főpolgármester furcsa feltételeket szabna, pontosabban fenyegetőzik. Budapest és a fővárosi agglomeráció fejlesztéséért felelős államtitkár keményen odapörkölt neki.

Bezárt a „bádogváros” a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren

2020.01.15. 13:50
A karámnak is csúfolt várót bezárták a reptéren, egyúttal pedig átadták az új utasmólót, ahol már sokkal kényelmesebb körülmények között …

A kormány semmilyen forrást nem vesz el Budapesttől

2020.01.13. 12:50
A kormány semmilyen forrást nem vesz el Budapesttől, ezt legfeljebb Brüsszel teszi meg - közölte a Innovációs és Technológiai Minisztérium.

Három épület ég Budapesten

2020.01.12. 19:25
Leszakadt egy nagyfeszültségű vezeték Budapesten, a III. kerületi Kunigunda útján vasárnap este, három egymás melletti épület ég - közölte a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyettes szóvivője.

Két holttestet találtak egy kiégett budapesti épületben

2020.01.12. 09:35
A Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyettes szóvivőjének tájékoztatása szerint szombat reggel kigyulladt egy kétszintes lakóépület Budapest XVIII. kerületében az …

Ezeket a cikkeket olvastad már?