Blogolj!

Fantasztikus fodrászbemutató Budapesten

Szeptember 17-én újra Magyarországra látogat Skandinávia két ikonikus sztárfodrásza, a GOLD Professional Haircare alapítói: Marco Merie és Victor Moreno.

Fotó: bwnet.hu

Fantasztikus fodrászbemutatóval, hatalmas hajfesztivállal vár a magyar főváros szeptember 17-én, hétfőn. A nagyszabású rendezvényre hazánkba érkeznek Skandinávia ikonikus sztárfodrászai, a GOLD Professional Haircare alapítói: Marco Merie és Victor Moreno. Együtt lépnek majd színpadra a GOLD Professional Haircare magyarországi művészeti vezetőjével, Kada Szabó Évával.

A GOLD környezetkímélő és környezettudatos hajápoló termékcsaládot Dániában és Svédországban fejlesztik és gyártják. A skandináv divatház kizárólag természetes, „zöld” hatóanyagokat kínál a fodrásznak és vendégének.

„Teremtjük a DIVATOT – diktáljuk a JÖVŐT” – ennek a szlogennek a jegyében törnek mindig jobbra és jobbra, egyedibbre és egyedibbre Marco és Victor, a két kreatív fodrász, szalontulajdonos, a GOLD Professional Haircare márka és divatház tulajdonosai. A termékek mindennapi tesztelésével sikerült elérniük, amire vágytak: vagyis a tökéletes hajápoló termékeket. Kada Szabó Éva 2018 májusa óta szakmai vezetője a GOLD Professional Haircare márkának, aki már első munkája után felkérést kapott a nemzetközi csapatba.

A budapesti bemutatón több mint tíz női és négy férfimodell segítségével mutatják meg az idei őszi kollekciót. Izgalmas és vibráló színvilágot és trendi formákat ígérnek egyedi vágástechnikákkal.

Színek, formák, termékek egy egész napon át három nemzetközileg elismert és a szakmáját rendkívüli alázattal végző szakember tolmácsolásában – ezt kínálja a nemzetközi fodrászbemutató. Aki szeretne egy izgalmas és szexi világot megismerni, ahol a divat, a környezettudatosság és a legfrissebb fodrászirányzatok széles skálája sajátítható el, nem hiányozhat a budapesti rendezvényről!

A nemzetközi fodrász bemutató helyszíne: La Vida rendezvény központ, 1095 Budapest IX., Soroksári út 48.
Időpont: 2018. szeptember 17., hétfő, 10-től 16 óráig.
Részvételi díj: 15000 Forint
Jelentkezni az alábbi linken lehet. 

A szeptember 17-i hajfesztivál kulisszatitkairól Kada Szabó Éva mesterfodrász is beszélt a Blogstarnak adott exkluzív interjújában.

Kada-Szabó Éva: a fodrász is lehet világmárka

Hol dolgozik az ország egyik legelismertebb és legsikeresebb fodrásza? Nem, nem Budapest belvárosában, hanem a Csepel-szigeten, egészen konkrétan Szigetszentmiklóson. A Pest megyei város egyik fő útja mellett, a volt APEH (ma már NAV) épületében működik Kada-Szabó Éva szalonja.

https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/58485/pics/lead_800x600.png
budapest,fesztivál,fodrász,Kada-Szabó Éva,kereskedelem,vállalkozás
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Idén nyáron is tüzes pokol lesz a 3-as metrón

2020.07.01. 19:55
Klíma ugyanis egyelőre biztosan nem kerül a szerelvényekbe. Ezt már február óta tudjuk és a koronavírus-járvány sem segített a helyzeten.

Július 1-jén újraindulnak a fővárosi kéményellenőrzések

2020.06.25. 11:15
A koronavírus járvány okozta veszélyhelyzet elmúltával július 1-jével ismét megkezdődnek az előzetesen meghirdetett kéményellenőrzések Budapesten.

Döntött a fővárosi közgyűlés: drágul a parkolás Budapesten

2020.06.24. 14:55
A parkolási rendelet módosításáról döntött szerdán a fővárosi közgyűlés. Több kerület parkolási zónáiban emelkedik a parkolási díj augusztus 1-től.

Durván lecsapott a vihar a fővárosra

2020.06.14. 15:10
Csak úgy ömlött az eső vasárnap Budapesten, mintha dézsából öntötték volna. Több utcát teljesen elárasztott a víz.

Szombattól rövidített útvonalon jár a 2-es villamos

2020.06.09. 20:25
Szombattól nem árt résen lennünk, ha a fővárosban közlekedünk, ugyanis rövidített útvonalon fog járni a 2-es villamos a Soroksári út és a Haller utca csomópontjánál épülő új …

Felújításra kell számítani a 4-6-os vonalán

2020.06.08. 19:05
Ha nyár, akkor felújítások. Ez most sem lesz másként, június 11-től a 4-6-os villamos budai szakasza lesz soron.

Ősszel avatják fel a Hableány áldozatainak emlékművét

2020.06.08. 18:15
Szijjártó Péter Facebook-bejegyzése szerint már tervezik és várhatóan idén ősszel felavatják a Hableány sétahajó balesete áldozatainak emlékművét Budapesten.

Így járnak a BKK járatai a pünkösdi hétvégén

2020.05.29. 14:35
A BKK tájékoztatása szerint pünkösdvasárnap és pünkösdhétfőn a fővárosi közösségi közlekedési járatok az ünnepnapokon, illetve munkaszüneti napokon érvényes menetrend szerint …

Villamosmegállóban szült egy nő Budapesten, a rendőrök segítettek neki

2020.05.25. 10:10
Nem mindennapi esetet kellett kezelniük a rendőröknek vasárnap este a belvárosban.

Saját kérésére távozik posztjáról a Pesti úti idősotthon vezetője

2020.05.21. 19:35
Saját kérésére, közös megegyezéssel, május 31-i hatállyal távozik posztjáról Skultéti József, a Pesti úti idősek otthonának vezetője - közölte …

Ezeket a cikkeket olvastad már?