Blogolj!

Blogstar kávéház

Felhatalmazás

Orbán garanciája.

Hermann Tertsch az ABC című spanyol konzervatív napilapban arról ír: Orbán úgy képviseli a magyarokat, ahogy senki más nem képviseli hazáját ma az Európai Bizottságban – idézi a Hirado.hu.

„Egyre több európai véli úgy, hogy nemzeti szuverenitásuk védelmével lehet jobban garantálni szabadságukat, biztonságukat, és identitásukat – fogalmazott Hermann Tertsch az ABC című spanyol konzervatív napilap publicistája 'A magyar, aki tömegeket vonz' című írásában. Megállapítása szerint az annyit szidalmazott magyar kormányfőnek sokkal nagyobb a demokratikus felhatalmazása, mint a strasbourgi parlament tagjai túlnyomó többségének. Egy olyan párt vezetője, amely a választók tömeges akaratából kormányoz a magyar parlament kétharmadával, miközben olyan pártok nevezték diktátornak – kommunisták, zöldek és szocialisták –, amelyek kisebbségben vannak országukban.”

Külföldi sajtó: Orbán úgy képviseli hazáját, mint senki más

A Fidesz és az Európai Néppárt (EPP) kapcsolatáról közölt kommentárt a Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung (FAS) című konzervatív vasárnapi német lap, míg Hermann Tertsch az ABC című spanyol konzervatív napilapban arról ír: Orbán úgy képviseli a magyarokat, ahogy senki más nem képviseli hazáját ma az Európai Bizottságban.

Ünnep

Soros elvárások.

A közvélemény-kutatások szerint az európai emberek többsége a magyar álláspontot osztja, így érthető a bevándorláspárti politikusok erőszakos támadása – összegez Deák Dániel politológus a Magyar Hírlap Online-on.

„Kitért arra is, a magyar ellenzék továbbra is Brüsszel és Soros György elvárásainak megfelelően politizál, míg más országokban nemzeti kérdésekben egységesen támogatják az országot a kormányon és ellenzékben lévő politikai erők, addig Magyarországon a balliberális politikusok rendre a nagytőke és a bevándorláspárti erők érdekeit képviselik. Jól jelzi, milyen morális válságban van az ellenzék, hogy a Sargentini-jelentést megszavazó magyar EP-képviselők pártjai tüntetést szerveztek, amelyen lényegében megünnepelték, hogy újra a magyar emberek ellen voksoltak. Az alacsony érdeklődés azonban azt mutatja, a magyarok elutasítják azt, amit az ellenzék művel.”

Továbbra is Soros elvárásainak megfelelően politizál az ellenzék

A Sargentini-jelentéssel a holland zöldpárti képviselő küldetést teljesített, amelynek célja hazánk politikai karanténba zárása annak érdekében, hogy a bevándorlásellenes álláspontunk ne tudjon érvényesülni az EP-kampányban - mondta Deák Dániel politológus. A bevándorláspárti brüsszeli politikusok érzik a vesztüket, így mindent egy lapra tettek fel, az összes rendelkezésükre álló lehetőséget igyekeznek bevetni Magyarországgal szemben - jelentette ki lapunknak az elmúlt hét eseményeit értékelve Deák Dániel politológus.

Életmentés

A kannabisz sikertörténete.

Gyógyszer nő a magyar földből, de tilos használni: megfelelő orvosikannabisz-program egyszerűsítené a hozzáférést a sokszor életmentő szerekhez – állítja a Népszava Online.

„Megfelelő orvosi kannabisz program nagyban egyszerűsítené a hozzáférést ezekhez a sokszor életmentő szerekhez. Mindezt úgy, hogy közben útját állná annak, hogy a rendszerrel visszaélve valaki élvezeti, rekreációs célra szerezhessen be marihuánát. Mint azt Szelestei Miklós, a MOKE elnöke többször elmondta a konferencián, egy ilyen program kidolgozása a célja az egyesületnek is. A Cannabicumra éppen ezért meghívták az OGYÉI képviselőjét, az ÁNTSZ-t, az egészségügyi államtitkárt, de egyéb okokra hivatkozva mindegyikük távol maradt.”

Gyógyszer nő a magyar földből, de tilos használni

A rendszerváltásra, a hidegháború végére reflektáló értelmiségiek közül néhányan talán ma is ismerik Francis Fukuyama nevét. A japán származású amerikai egy másodpercre közismertté vált '89 nyarán, a berlini fal leomlása előtt, amikor Gorbacsov még a Kremlben ült.

Étvágy

Nagy Katalin hódításai.

Nagy Katalin cárnő nemcsak remek stratéga volt, hanem a művészetek lelkes és értő támogatója is, kitűnő intellektuális képességeit szívesen kamatoztatta az ágyban is, és élete során tucatnyi szeretőt tartott – mutatja be az Origo.hu.

„Katalin egyébként számtalan szeretőt tartott, és akadt köztük olyan is, az ifjú Zubov herceg, aki kereken negyven évvel volt fiatalabb a cárnőnél. Katalin anyagiakban mindig nagylelkű volt a szeretőivel. A cárnő féktelen szexuális étvágyát azonban nem elégítették ki a férfiak, akik mellett leszbikus viszonyt is folytatott udvarhölgyével és legjobb barátnőjével, Jekatyerina Daskovával. – Az emberek szerint olyan csodálatos és feltűnő szépségű vagyok, mint a nap – írta Katalin az Emlékek könyvében. – Az igazat megvallva soha nem tekintettem magam különösen szépnek, de a férfiak valamiért vonzónak találnak, és ebben rejlik az erőm.”

A cárnő, aki hagyta, hogy a szeretője jó alaposan elfenekelje

Nagy Katalin nemcsak remek stratéga volt, hanem a művészetek lelkes és értő támogatója is. Kitűnő intellektuális képességeit szívesen kamatoztatta az ágyban is, és élete során tucatnyi szeretőt tartott. A német származású cárnő a magánéletében azonban számtalan gyengeséget mutatott. Katonatiszt szeretője, Grigorij Orlov ezért bátran emelt rá kezet, és az uralkodó ezt tizenegy évig hagyta is.

Gőzerő

Czippán Anett anyasága.

A Lokál Online szerint a csinos műsorvezető nem tagadja, hogy két kisgyermek mellett nem könnyű időt szakítani a romantikára, de úgy érzi, hogy társként és anyaként is remekül helytáll, ennek ellenére már nem vágyik több gyerekre.

„Megállunk két gyereknél, mindig is így képzeltem el az életem. A kicsik mellett szeretnék a páromra és magamra is kellő figyelmet fordítani, gőzerővel dolgozom például a pluszkilók leadásán, mert még mindig nem sikerült visszanyernem a régi alakom, de motivált vagyok. Rendszeresen konzultálok ezzel kapcsolatban szakemberrel, amit újabban videóra is veszek, hogy ezzel másoknak is segítsek – árulta el Anett.”

Czippán Anett: Megállunk két gyereknél

A csinos műsorvezetővel lapunk nem rég a Sziget Fesztiválon találkozott, ahova hosszú idő után először mozdult ki párjával, Szabolccsal. Anett nem tagadja, hogy két kisgyermek mellett nem könnyű időt szakítani a romantikára, de úgy érzi, hogy társként és anyaként is remekül helytáll. Ennek ellenére

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/58570/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,lapszemle
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2019.04.19. 04:20
Egészségügyi robbanásveszély, a bevándorlás Einsteinjei, turistamágnes sportesemények, Tatár Csilla fehérneműs fanatizálása és Kiss Ramóna tündérkéje pénteki online lapszemlénkben.

Lezárták az Akropoliszt, miután a héten több emberbe is villám csapott a műemléknél

2019.04.18. 20:20
A görög kulturális minisztérium csütörtöki közlése szerint elővigyázatosságból átmenetileg lezárták Athénban az …

Elhunyt Hámos László, az amerikai magyarság egyik ismert személyisége

2019.04.18. 14:30
A Magyar Emberi Jogok Alapítvány társalapítója és elnöke 68 évesen halt meg New York-ban.

Beindult a hosszú hétvége: torlódások, dugók az autópályákon

2019.04.18. 12:15
Már csütörtökön elindult az ilyenkor szokásos közlekedési káosz.

Két palack benzinnel és gyufával akart bemenni a New York-i Szent Patrick katedrálisba

2019.04.18. 07:25
A New York-i Szent Patrick katedrálisnál szerda este őrizetbe vettek egy férfit, aki két benzines kannával akart bejutni a …

Blogstar kávéház

2019.04.18. 04:00
Isten párizsi büntetése, Tóth Bertalan fletói piszkálódása, a Fidesz szárnyalása, húsvéti szúrópróba és Németh Kristóf intim lebukása csütörtöki online lapszemlénkben.

Drónfelvételen látható, mekkora károkat okozott a Notre-Dame-i tűzvész

2019.04.17. 15:25
A hétfőn lángokba borult székesegyházat kedd hajnalra sikerült eloltani, ám a tűz nagy pusztítást végzett. Az égő épület képei és videói …

Blogstar kávéház

2019.04.17. 04:30
Az Akadémia ellenállása, az ellenzék fejetlensége, Sargentini pózolása, a Notre Dame facsodája és Palvin Barbi angyalai szerdai online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2019.04.16. 04:15
Recsegő-ropogó jogállamiság, az ellenzék feszültsége, Hadházy bohóckodása, erkölcstelen bizonyítványok és Ónodi Eszter egyensúlya keddi online lapszemlénkben.

Leállt az MKB netbankja

2019.04.15. 14:45
Az MKB Bank mobilapplikációjának és online felhasználói felületének felhasználói átmeneti lassulást vagy időszakos szolgáltatáskiesést tapasztalhatnak a bank core rendszerétől független adatforgalom irányító rendszer meghibásodása …

Ezeket a cikkeket olvastad már?