Blogolj!

Blogstar kávéház

Wow

Sargentini agyatlansága.

Felettébb szimpatikus módon saját magát és magyarországi segítőit, a balliberális tüntetőket éljenzi az európai parlamenti képviselő – fogalmaz az Origo.hu.

„Wow – írta kifogástalan européerséggel és végtelen szerénységgel Twitterén Sargentini. Magyarán a jelentéstevő politikus azt az egész világot izgalomban tartó hírt osztotta meg, hogy az általa összekalapált, Magyarország megbüntetését célzó dokumentum elfogadása miatt gyülekező pár száz, ellenzéki szimpatizáns közül egy bácsi külön erre a célra elkészített táblán mondott neki köszönetet.”

Sargentini a Gyurcsány által meghirdetett tüntetés résztvevőit éljenzi

„Wow" - írta kifogástalan européerséggel és végtelen szerénységgel Twitterén a jelentéstevő politikus a hírre, miszerint egy kormányellenes bácsi egy „Köszönjük Sargentini" táblát emelt magasba a múlt vasárnapi tüntetésen. Ahogy a régi MSZP-sláger szól: „Igen. Megcsináltuk" - éljenzi felettébb szimpatikus módon saját magát és magyarországi segítőit az európai parlamenti képviselő.

Lakosságcsere

Brüsszel hátsó szándéka.

Egyre több európai szeretne „kevesebb Brüsszelt és több nemzetállamot” – erről beszélnek a Hirado.hu szakértői a Sargentini-jelentés elfogadása kapcsán.

„Berzi Gergely arról is beszélt, hogy az Európai Bíróság elfogult a közösségi jog elsőbbségével szemben, amely kiválóan találkozik az Európai Bizottság önmagát politikai szervként való felfogásával. Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke már többször is kijelentette, hogy az Európai Bizottságnak politizálnia kell, pedig a politizálás is szembe megy a szabályokkal – fejtette ki a szakértő. Mint fogalmazott, az Európai Parlament ugyanakkor nem tudja lecserélni az európai lakosságot és véleményüket. Közelednek a májusi európai parlamenti választások, és már most érezhető, hogy egyre inkább a Brüsszellel és politikájával szembemenő erők teljesednek ki, akik kevesebb Brüsszelt, de több nemzetállamot szeretnének.”

Egyre több európai szeretne „kevesebb Brüsszelt és több nemzetállamot"

A kormány az Európai Bíróságon támadja meg az Európai Parlament Sargentini-jelentésről szóló szavazást, mivel a lisszaboni szerződéssel ellentétes módon, a tartózkodó szavazatok figyelmen kívül hagyásával született meg a kétharmados többség. Szakértők szerint az Európai Parlamentet politikai háttérszándék vezette.

Hazugság

Magyarország lerohanása.

Magyarországon nincs mit megerősíteni, Európában egyedül mi teljesítjük kezdettől a schengeni kötelezettségeinket, és védjük kezdettől a határt – elemzi a Magyar Hírlapnak adott interjúban Németh Szilárd, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára.

„Hazugság, hogy nem jönnek, sőt, a határsértés trendje ismét emelkedő. Például a múlt hét végén ötvenhárom migránst fogtak el. Ha nem lenne kerítés, határvédelem, a megteremtett műszaki-jogi határzár, sokkal többen érkeznének. Tömeges bevándorlás okozta válsághelyzet nemcsak akkor van, amikor lerohannak bennünket. Pontosan azért nem jönnek most ezrek, mert védjük a határt, ez tehát egy megelőző jogi intézkedés Magyarország védelmében, amely speciális jogosítványokat ad az állami szervek kezébe, hogy a lehető leggyorsabban és leghatékonyabban tudjanak fellépni az illegális bevándorlással szemben.”

„A veszély nem múlt el"

Magyarországon nincs mit megerősíteni, Európában egyedül mi teljesítjük kezdettől a schengeni kötelezettségeinket, és védjük kezdettől a határt - jelentette ki lapunknak Németh Szilárd, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, aki a továbbiakban a Fidesz-frakció bevándorlásellenes kabinetjét is vezeti. Rengeteg hazugság jelent meg a sajtóban a Honvédkórházzal kapcsolatban, nyilatkozta a politikus (Fotó: Ficsor Márton) -   Bevándorlásellenes kabinet jön létre a Fidesz-frakción belül az ön vezetésével.

Ölelés

Lipcsei Betta műtétje.

Kisfia miatt döntött úgy a gyönyörű műsorvezető, hogy közel húsz év szemüveges lét után megműtteti magát – így a Blikk Online.

„Hatdioptriás szemüvegre van szükségem, ami azt jelenti, hogy anélkül tényleg nem látok rendesen. Már gyerekkorom óta szemüveget kellett hordanom, amit – amint lehetett – kontaktlencsére cseréltem. De reggel, ébredés után nincs arra idő, hogy azzal szöszmötöljek, mielőtt átölelem a kisfiam, akit már nem láttam rendesen – vallotta be Betta, aki három évig gyűjtötte a bátorságot, hogy végül dr. Perényi Kristófnak, a Saint James Szemészeti Központ szemész-, refraktív sebészorvosának megengedte, hogy lézerrel megjavítsa a szemét.”

Megműtötték a gyönyörű magyar műsorvezetőt

Hatdioptriás szemüvegre van szükségem, ami azt jelenti, hogy anélkül tényleg nem látok rendesen. Már gyerekkorom óta szemüveget kellett hordanom, amit - amint lehetett - kontaktlencsére cseréltem. De reggel, ébredés után nincs arra idő, hogy azzal szöszmötöljek, mielőtt átölelem a kisfiam, akit már nem láttam rendesen - vallotta be Betta, aki három évig gyűjtötte a bátorságot, hogy végül dr. Perényi Kristófnak, a Saint James Szemészeti Központ szemész-, refraktív sebészorvosának megengedtj, hogy lézerrel „megjavítsa" a szemét.

Közléskényszer

Idősödő Facebook.

A nyugdíjasok átvették a hatalmas a közösségi médiában, ahol valamennyien utáljuk az álhíreket – mutatja be a 24.hu.

„Eddig általánosságban a 'használatról' beszéltünk, ami lehet 3 perces ismerős-szpotting és órákig tartó kommentháború is, a passzivitás-aktivitás kérdésére még csak most térünk rá igazán: kiderült az is, hogy a felhasználók milyen gyakran posztolnak üzenőfalukra. Tízből hatan csak akkor vetemednek ilyesmire, ha valami igazán lényegesről akarnak beszámolni, és ugyanannyian (15-15%) mondták azt, hogy heti egy-két alkalommal, illetve soha nem posztolnak semmit. És megint figyeljünk az idősebbekre: míg összességében minden tizedik ember érez naponta többször is közléskényszert, az 55 év felettieknél ez az arány 26%! Úgy is összefoglalhatjuk, hogy minél idősebbek vagyunk, annál aktívabbá válunk a közösségi médiában.”

A nyugdíjasok átvették a hatalmat a Facebookon | 24.hu

A Nagy Facebook Körkép eredményeinek kihirdetését ígérte a közösségi marketinggel foglalkozó Be Social és a szeretlekmagyarorszag.hu, miután magyar felhasználók ezreit kérdeztek meg arról, hogy mi mindent szoktak csinálni a Facebookon, mennyire tudatosak és mit utálnak benne a legjobban.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/58664/pics/lead_800x600.gif
Aktuális,lapszemle
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2019.04.22. 01:00
Orbán Viktor feltámadása, Sargentini lopása, a börtön kényszerközössége, önveszélyes alváshiány és Adele milliós kifosztása hétfői online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2019.04.20. 21:45
Szombathely ellenzékieskedése, Bangóné érett sonkája, Macron brutalitása, a Brexit törésvonalai és Kelemen Anna nyuszifülei online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2019.04.20. 01:50
Jézus keresztútja, Sargentini lopása, túltolt kereszténykedés, felvilágosító melegpropaganda és Mihalik Enikő meztelensége szombati online lapszemlénkben.

Kigyulladt egy magyarokat szállító busz Horvátországban

2019.04.19. 21:15
Kigyulladt egy magyarokat szállító busz Horvátországban, szerencsére senki sem sérült meg.

A Pentagon megerősítette: ismét rakétakísérletet hajtott végre Észak-Korea

2019.04.19. 07:35
Az amerikai védelmi minisztérium csütörtökön megerősítette, hogy Phenjan rakéta fegyverkísérletet hajtott végre.

Blogstar kávéház

2019.04.19. 04:20
Egészségügyi robbanásveszély, a bevándorlás Einsteinjei, turistamágnes sportesemények, Tatár Csilla fehérneműs fanatizálása és Kiss Ramóna tündérkéje pénteki online lapszemlénkben.

Lezárták az Akropoliszt, miután a héten több emberbe is villám csapott a műemléknél

2019.04.18. 20:20
A görög kulturális minisztérium csütörtöki közlése szerint elővigyázatosságból átmenetileg lezárták Athénban az …

Elhunyt Hámos László, az amerikai magyarság egyik ismert személyisége

2019.04.18. 14:30
A Magyar Emberi Jogok Alapítvány társalapítója és elnöke 68 évesen halt meg New York-ban.

Beindult a hosszú hétvége: torlódások, dugók az autópályákon

2019.04.18. 12:15
Már csütörtökön elindult az ilyenkor szokásos közlekedési káosz.

Két palack benzinnel és gyufával akart bemenni a New York-i Szent Patrick katedrálisba

2019.04.18. 07:25
A New York-i Szent Patrick katedrálisnál szerda este őrizetbe vettek egy férfit, aki két benzines kannával akart bejutni a …

Ezeket a cikkeket olvastad már?