Blogolj!

Ismét Bátyi Zoltán lett Az év jogász írója

A Blogstar szerzője, Bátyi Zoltán, a Szegedi Ítélőtábla sajtótitkára kapta „Az év jogász írója” elismerést az Irodalmi Rádiótól, Hálózsák a felhőben című novellájáért. Kollégánk ezzel duplázni tudott.

Az Irodalmi Rádió 16 éves fennállása óta rendszeresen ír ki különböző pályázatokat. Három éve lehet elnyerni Az év jogász írója és költője, Az év orvos írója és költője, valamint Az év pedagógus írója és költője címet.

E pályázaton az idén 87 jogász indult. Közülük az Év jogász írója elismerést Bátyi Zoltán, a Szegedi Ítélőtábla sajtótitkára, a Blogstar.hu szerzője érdemelte ki Hálózsák a felhőn című novellájával, mely az orvos-jogász antológia címadó írása is lett.

A sajtótitkár egyébként tavaly is megnyerte a próza kategóriát. Szeretettel gratulálunk az újabb sikerhez!

Dr. Bátyi Zoltán „Az év jogász írója" elismerésben részesült

Az Irodalmi Rádió szerkesztősége ez év elején több országos pályázatot írt ki "Az év jogász írója és költője" ", "Az év orvos írója és költője" valamint "Az év pedagógus írója és költője" címmel. Mindhárom kategória díjátadására szeptember 16-án szombaton Budapesten a Csokonai Művelődési Központban került sor."Az év jogász írója kategóriában az I.

https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/58715/pics/lead_800x600.jpg
Dr. Bátyi Zoltán
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Dr. Bátyi Zoltán „Az év jogász írója” elismerésben részesült

2017.09.18. 18:05
Az Irodalmi Rádió szerkesztősége ez év elején több országos pályázatot írt ki "Az év jogász írója és költője", " Az év orvos írója …

Ezeket a cikkeket olvastad már?