Blogolj!

Blogstar kávéház

Szita

Orbán európai küzdelmei.

Bár mindent megtett az Európai Parlament liberális többsége, hogy megbélyegezzék Magyarországot a hazugságoktól hemzsegő Soros–Sargentini-jelentés elfogadásával, nagyon úgy tűnik, nem jártak sikerrel – állítja az Origo.hu.

„Ha az ember végiggörgeti a miniszterelnök salzburgi bejelentkezése alatti kommenteket, akkor láthatja, hogy rengeteg európai – és akár nem európai – ember lát át a szitán és áll a miniszterelnök európai és migrációs politikája mellett. Többek közt német, svéd, lengyel, olasz, cseh és ausztrál nemzetiségű kommentelő is pozitív üzeneteket fogalmazott meg a magyar miniszterelnök számára, sokan pedig sok erőt, kitartást kívántak Orbán Viktornak az európai küzdelmeihez.”

A világ minden tájáról kap támogató üzeneteket Orbán Viktor

Bár mindent megtett az Európai Parlament liberális többsége, hogy megbélyegezzék Magyarországot a hazugságoktól hemzsegő Soros-Sargentini jelentés elfogadásával, nagyon úgy tűnik, hogy az európai vezető politikusok kifutó kollekciója célt tévesztett a múlt heti gyalázatos akciójával. Erről tanúskodik a miniszterelnök Facebook-oldala, amelyet elárasztották a külföldi, nem magyar nemzetiségű kommentelők támogató és biztató bejegyzései.

Kártyaparti

A nacionalisták dilemmája.

Mondvacsinált problémákat fedez fel hirtelen Kijev Grezsa István kormánybiztos szerint; a kettős állampolgárság is ilyen, ennek büntethetősége kapcsán fenyegetőzik most Ukrajna – foglalja össze a Magyar Hírlap Online.

„Grezsa az állampolgárság kérdése kapcsán kifejtette, hogy ez is olyan szunnyadó, kényelmes helyzet volt, amely hallgatólagosan sok éven át működött gond nélkül, okos kompromisszumokkal, de félő, hogy most a magyar kártyát kijátszva gyorsan keresztülvernek egy szankcionáló állampolgársági törvényt, amely keményen sújthatja a kettős állampolgárokat. Ami elviekben nekik sem lenne jó, hiszen az államigazgatás minden szintje, de még a kijevi parlament is tele van kettős állampolgárokkal, ráadásul a külföldön élő ukránok százezreit is elidegeníthetik maguktól – mutatott rá Grezsa a nacionalisták dilemmájára.”

„Az utolsó emberig Kárpátaljáért!"

Folytatódott az adok-kapok az ukránokkal, Pavlo Klimkin külügyminiszter szügyig beleállt a feszültségkeltésbe: közölte, hogy a magyarok „nem fogják csak úgy osztogatni az állampolgárságot". Grezsa István kormánybiztos lapunknak rámutatott, természetesen a márciu­si elnökválasztási kampány része a magyarellenesség, a magyar állam pedig nem expanziós törekvései miatt vállal szerepet Kárpátalja finanszírozásában, hanem mert az ukrán állam gyakorlatilag képtelen ellátni számos alapfeladatot.

Robbanás

A brexit puskaporos hordója.

Már csak fél év van hátra az Egyesült Királyság uniós kilépésének élesedéséig, ám egyelőre semmiféle kompromisszum nem látszik a feltételekkel kapcsolatban, Theresa May patthelyzetben van – elemez a Zoom.hu.

„Az erőviszonyok azonban nem kiegyensúlyozottak: míg az EU-nak egyáltalán nem sürgős a megállapodás, addig a briteknek létfontosságú lenne kialkudni valamiféle kompromisszumot; máskülönben élesedik az úgynevezett 'hard brexit', ami azt jelentené, hogy Nagy-Britannia egyik pillanatról a másikra esne ki a közös piacból, megszűnne az áruk szabad és vámmentes kereskedelme, ez pedig rendkívül érzékenyen érintené a brit vállalatokat és a gazdaság egészét. Ráadásul egy rég elfeledett puskaporos hordó is újra felrobbanhat. Azzal, hogy Nagy-Britannia vissza szeretné venni határai felett az ellenőrzést, Írország és Észak-Írország között megszűnne a jelenleg szabad a határátlépés.”

Gyorsvonatként száguldunk egy megállapodás nélküli Brexit felé

Gyorsvonatként száguldunk egy megállapodás nélküli Brexit felé Keserű szájízzel tért haza Theresa May brit miniszterelnök a salzburgi informális csúcstalálkozóról, miután az EU-s tagállamok vezetői egyöntetűen elutasították a legújabb Brexit-ajánlatát. Már csak fél év van hátra az Egyesült Királyság uniós kilépésének élesedéséig, ám egyelőre semmiféle kompromisszum nem látszik a feltételekkel kapcsolatban.

Pocakmustra

Kiss Ramóna vadítása.

„Egymagában” is vadítóan nézett ki a sportos fehérneműmárka korábbi reklámfotóján, de Kiss Ramóna most azt is megmutatta, hogy állapotosan is döglesztő – így a Blikk Online.

„Nagyon szeretem ezt a képet, hiszen ez az első közös fotónk Noéval, ami készült. Itt már látszódott hogy a pocakomban van, és Zita mindig gyönyörű képeket készít rólam – válaszolta megkeresésünkre a dögös kismama, aki természetesen Debreczeni Zitára (37), a modellből lett fotósra gondolt.”

Várandósan is brutál szexi Kiss Ramóna - Így pózolt fehérneműben - fotó

Budapest - „Egymagában" is vadítóan nézett ki a sportos fehérneműmárka korábbi reklámfotóján, de Kiss Ramóna (33) most azt is megmutatta, hogy állapotosan is döglesztő. A friss reklámfotó azon az augusztusi napon készült, amikor a Barátok közt egykori sztárja a közösségi oldalán bejelentette, hogy párjával, Lékai Máté (30) veszprémi kézilabdással szülők lesznek.

Gyanú

A rekorder sprinter titkai.

Húsz éve halott a világ leggyorsabb nője, aki megdönthetetlen csúcsokat hagyott maga után: Florence Griffith-Joyner eredményei mellé gyanakvás is társul – mutatja be a 24.hu.

„Szokták mondani, hogy a csúcson kell abbahagyni, nos, FloJo így tett, és 1989 februárjában bejelentette, hogy az atlétika helyett inkább kiélné színészi és írói ambícióit, de a visszavonulása újabb muníciót adott azoknak, akik ujjal mutogattak rá, hogy valami nem stimmel nála. Griffith-Joyner azt üzente nekik, akár hetente hajlandó alávetni magát doppingvizsgálatnak, és a tények őt igazolják, hiszen egyszer sem akadt fenn a teszteken. 'Sosem szedtem tiltott szereket, sosem hittem bennünk, tévesen gyanúsítanak' – mondta egyszer. Amikor arról kérdezték, minek köszönhette az időeredményei javulását, azt válaszolta, a súlyzós edzések és a hosszútávú futások játszották a szerepet, illetve az, hogy férje, Joyner lett az edzője, ami új impulzusokat adott neki.”

Húsz éve halott a világ leggyorsabb nője, aki megdönthetetlen csúcsokat hagyott maga után | 24.hu

A világ leggyorsabb embereit általában egyszerre lengi körül misztikum és csodálat, nem csak minket, laikusokat, de a riválisokat is hajtja a kíváncsiság, mit tud a másik, akinek a vert mezőny tagjai általában csak a hátát látják.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/58891/pics/lead_800x600.gif
Aktuális,lapszemle
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2020.05.30. 04:25
Orbán Viktor feketelevese, a balliberálisok álságos nácizása, a Hableány-tragédia emlékezete, a futball orosz rulettje és Berki Krisztián állati meglepetése szombati online lapszemlénkben.

A Hableány-tragédia áldozataira emlékeztek meg Budapesten

2020.05.29. 11:25
A dunai hajóbaleset 28 elhunytjára hajós kegyeleti szertartás keretében emlékeztek meg a tragédia évfordulóján pénteken.

Blogstar kávéház

2020.05.29. 04:15
A rozsdaövezeti lakásépítés gyorsítósávja, az iskolaőrség elrettentő ereje, az Európai Unió rosszhiszeműsége, a frontvonalban harcolók megbecsülése és Heidi Klum örökifjú bájai pénteki online lapszemlénkben.

Sokan nem is tudják, hogy átestek a betegségen

2020.05.28. 12:35
Az operatív törzs ma is megtartotta szokásos sajtótájékoztatóját, melyben szó volt a lazításokról és a betegek helyzetéről.

Blogstar kávéház

2020.05.28. 03:25
Orbán Viktor születésnapja, az Európai Bizottság hitelcsapdája, a Jobbik széthullása, a balliberálisok diktatúrahazugsága és Palácsik Lilla terhespocakja csütörtöki online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.05.27. 05:15
A járványhelyzet hadigazdálkodása, Karácsony Gergely szánalmas sunnyogása, a nemzetegyesítés rögös útja, a francia baloldal fejetlensége és Puzsér kendőzetlen kipakolása szerdai online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.05.26. 04:00
Az őszödi hazugságbeszéd kórképe, Soros György afrikai terjeszkedése, Boris Johnson cinikus botránya, a magyar gazdák milliárdos támogatása és Görög Zita különös életmentése keddi online lapszemlénkben.

Több a gyógyult, mint az aktív fertőzött

2020.05.25. 11:50
Az operatív törzs ma is megtartotta szokásos sajtótájékoztatóját a járvány legfrissebb adatairól és a gazdaságvédelmi intézkedésekről.

Szabad az átjárás Magyarország és Szerbia között

2020.05.25. 10:30
Megszűntek a szigorítások a közös határszakaszon, hétfőn 10 órától korlátozás nélkül léphetik át a magyar-szerb határt a két ország állampolgárai.

Villamosmegállóban szült egy nő Budapesten, a rendőrök segítettek neki

2020.05.25. 10:10
Nem mindennapi esetet kellett kezelniük a rendőröknek vasárnap este a belvárosban.

Ezeket a cikkeket olvastad már?