Blogolj!

Blogstar kávéház

Szita

Orbán európai küzdelmei.

Bár mindent megtett az Európai Parlament liberális többsége, hogy megbélyegezzék Magyarországot a hazugságoktól hemzsegő Soros–Sargentini-jelentés elfogadásával, nagyon úgy tűnik, nem jártak sikerrel – állítja az Origo.hu.

„Ha az ember végiggörgeti a miniszterelnök salzburgi bejelentkezése alatti kommenteket, akkor láthatja, hogy rengeteg európai – és akár nem európai – ember lát át a szitán és áll a miniszterelnök európai és migrációs politikája mellett. Többek közt német, svéd, lengyel, olasz, cseh és ausztrál nemzetiségű kommentelő is pozitív üzeneteket fogalmazott meg a magyar miniszterelnök számára, sokan pedig sok erőt, kitartást kívántak Orbán Viktornak az európai küzdelmeihez.”

A világ minden tájáról kap támogató üzeneteket Orbán Viktor

Bár mindent megtett az Európai Parlament liberális többsége, hogy megbélyegezzék Magyarországot a hazugságoktól hemzsegő Soros-Sargentini jelentés elfogadásával, nagyon úgy tűnik, hogy az európai vezető politikusok kifutó kollekciója célt tévesztett a múlt heti gyalázatos akciójával. Erről tanúskodik a miniszterelnök Facebook-oldala, amelyet elárasztották a külföldi, nem magyar nemzetiségű kommentelők támogató és biztató bejegyzései.

Kártyaparti

A nacionalisták dilemmája.

Mondvacsinált problémákat fedez fel hirtelen Kijev Grezsa István kormánybiztos szerint; a kettős állampolgárság is ilyen, ennek büntethetősége kapcsán fenyegetőzik most Ukrajna – foglalja össze a Magyar Hírlap Online.

„Grezsa az állampolgárság kérdése kapcsán kifejtette, hogy ez is olyan szunnyadó, kényelmes helyzet volt, amely hallgatólagosan sok éven át működött gond nélkül, okos kompromisszumokkal, de félő, hogy most a magyar kártyát kijátszva gyorsan keresztülvernek egy szankcionáló állampolgársági törvényt, amely keményen sújthatja a kettős állampolgárokat. Ami elviekben nekik sem lenne jó, hiszen az államigazgatás minden szintje, de még a kijevi parlament is tele van kettős állampolgárokkal, ráadásul a külföldön élő ukránok százezreit is elidegeníthetik maguktól – mutatott rá Grezsa a nacionalisták dilemmájára.”

„Az utolsó emberig Kárpátaljáért!"

Folytatódott az adok-kapok az ukránokkal, Pavlo Klimkin külügyminiszter szügyig beleállt a feszültségkeltésbe: közölte, hogy a magyarok „nem fogják csak úgy osztogatni az állampolgárságot". Grezsa István kormánybiztos lapunknak rámutatott, természetesen a márciu­si elnökválasztási kampány része a magyarellenesség, a magyar állam pedig nem expanziós törekvései miatt vállal szerepet Kárpátalja finanszírozásában, hanem mert az ukrán állam gyakorlatilag képtelen ellátni számos alapfeladatot.

Robbanás

A brexit puskaporos hordója.

Már csak fél év van hátra az Egyesült Királyság uniós kilépésének élesedéséig, ám egyelőre semmiféle kompromisszum nem látszik a feltételekkel kapcsolatban, Theresa May patthelyzetben van – elemez a Zoom.hu.

„Az erőviszonyok azonban nem kiegyensúlyozottak: míg az EU-nak egyáltalán nem sürgős a megállapodás, addig a briteknek létfontosságú lenne kialkudni valamiféle kompromisszumot; máskülönben élesedik az úgynevezett 'hard brexit', ami azt jelentené, hogy Nagy-Britannia egyik pillanatról a másikra esne ki a közös piacból, megszűnne az áruk szabad és vámmentes kereskedelme, ez pedig rendkívül érzékenyen érintené a brit vállalatokat és a gazdaság egészét. Ráadásul egy rég elfeledett puskaporos hordó is újra felrobbanhat. Azzal, hogy Nagy-Britannia vissza szeretné venni határai felett az ellenőrzést, Írország és Észak-Írország között megszűnne a jelenleg szabad a határátlépés.”

Gyorsvonatként száguldunk egy megállapodás nélküli Brexit felé

Gyorsvonatként száguldunk egy megállapodás nélküli Brexit felé Keserű szájízzel tért haza Theresa May brit miniszterelnök a salzburgi informális csúcstalálkozóról, miután az EU-s tagállamok vezetői egyöntetűen elutasították a legújabb Brexit-ajánlatát. Már csak fél év van hátra az Egyesült Királyság uniós kilépésének élesedéséig, ám egyelőre semmiféle kompromisszum nem látszik a feltételekkel kapcsolatban.

Pocakmustra

Kiss Ramóna vadítása.

„Egymagában” is vadítóan nézett ki a sportos fehérneműmárka korábbi reklámfotóján, de Kiss Ramóna most azt is megmutatta, hogy állapotosan is döglesztő – így a Blikk Online.

„Nagyon szeretem ezt a képet, hiszen ez az első közös fotónk Noéval, ami készült. Itt már látszódott hogy a pocakomban van, és Zita mindig gyönyörű képeket készít rólam – válaszolta megkeresésünkre a dögös kismama, aki természetesen Debreczeni Zitára (37), a modellből lett fotósra gondolt.”

Várandósan is brutál szexi Kiss Ramóna - Így pózolt fehérneműben - fotó

Budapest - „Egymagában" is vadítóan nézett ki a sportos fehérneműmárka korábbi reklámfotóján, de Kiss Ramóna (33) most azt is megmutatta, hogy állapotosan is döglesztő. A friss reklámfotó azon az augusztusi napon készült, amikor a Barátok közt egykori sztárja a közösségi oldalán bejelentette, hogy párjával, Lékai Máté (30) veszprémi kézilabdással szülők lesznek.

Gyanú

A rekorder sprinter titkai.

Húsz éve halott a világ leggyorsabb nője, aki megdönthetetlen csúcsokat hagyott maga után: Florence Griffith-Joyner eredményei mellé gyanakvás is társul – mutatja be a 24.hu.

„Szokták mondani, hogy a csúcson kell abbahagyni, nos, FloJo így tett, és 1989 februárjában bejelentette, hogy az atlétika helyett inkább kiélné színészi és írói ambícióit, de a visszavonulása újabb muníciót adott azoknak, akik ujjal mutogattak rá, hogy valami nem stimmel nála. Griffith-Joyner azt üzente nekik, akár hetente hajlandó alávetni magát doppingvizsgálatnak, és a tények őt igazolják, hiszen egyszer sem akadt fenn a teszteken. 'Sosem szedtem tiltott szereket, sosem hittem bennünk, tévesen gyanúsítanak' – mondta egyszer. Amikor arról kérdezték, minek köszönhette az időeredményei javulását, azt válaszolta, a súlyzós edzések és a hosszútávú futások játszották a szerepet, illetve az, hogy férje, Joyner lett az edzője, ami új impulzusokat adott neki.”

Húsz éve halott a világ leggyorsabb nője, aki megdönthetetlen csúcsokat hagyott maga után | 24.hu

A világ leggyorsabb embereit általában egyszerre lengi körül misztikum és csodálat, nem csak minket, laikusokat, de a riválisokat is hajtja a kíváncsiság, mit tud a másik, akinek a vert mezőny tagjai általában csak a hátát látják.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/58891/pics/lead_800x600.gif
Aktuális,lapszemle
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2019.11.18. 05:15
A háborús bűnök eltussolása, az érdekkoalíció hatalomvágya, a honi balliberálisok magyarellenessége, a karácsony kopogtatása és Csűrös Karola fájdalmas szerelme hétfői online lapszemlénkben.

Nem volt telitalálat a hatos lottón

2019.11.17. 17:15
Tovább fokozódik az izgalom és jövő héten is lesz miért játszani, ugyanis most nem vitte el senki a főnyereményt a hatos lottón.

Blogstar kávéház

2019.11.17. 02:05
A Balaton önvédelmi háborúja, Hadházy Ákos károgása, az anarchisták fosztogatása, Bihács forrongása és Kulcsár Edina gender partija vasárnapi online lapszemlénkben.

Nem volt telitalálat az ötöslottón

2019.11.16. 20:10
Ma sem volt szerencséje senkinek, jövő hétre csúszik az esetleges telitalálat az ötöslottón.

Százezren követelték a cseh kormányfő lemondását Prágában

2019.11.16. 19:15
Legalább 200 ezer ember követelte Andrej Babis lemondását a cseh fővárosban szombaton. A nagygyűlést a Millió pillanat a demokráciáért nevű civil társulás szervezte.

Továbbra is tragikus a helyzet Velencében az árvíz miatt

2019.11.16. 17:20
Még mindig a legmagasabb fokozatú riasztás van érvényben a városban, ahol vasárnap az ár ismét teljesen víz alá temetheti a szigeteket.

Blogstar kávéház

2019.11.16. 01:55
Soros frontális támadása, Karácsony kínos lebukása, Velence szörnyű tragédiája, a sör veszélyes robbanása és Tóth Vera testvéri vállalása szombati online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2019.11.15. 02:55
Kálmán Olga titkos fizetése, Hende Csaba szerecsenmosdatása, a bevándorláspártiak bosszúja, a magyar labdarúgás szentélye és Tücsi paramamizása pénteki online lapszemlénkben.

Közműépítés miatt lezárják az Erzsébet hidat

2019.11.14. 18:20
Újabb fennakadásokra számíthatnak a fővárosban közlekedők, ugyanis a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) közlése szerint közműépítés miatt lezárják hétfőre virradó éjszaka az …

Blogstar kávéház

2019.11.14. 05:05
A borkaizás kivégzése, a náci eszmék lopakodása, Karácsony spirituális tisztogatása, Salvini vallási hódítása és Kárpáti Rebeka leopárdmintás villantása csütörtöki online lapszemlénkben.

Ezeket a cikkeket olvastad már?