Blogolj!

Blogstar kávéház

Rigófütty

Szanyi Tibor suttyósága.

A lánglelkű szoci EP-képviselő „okosfalvakat” hozna létre, melyekben úgymond „jelen lennének mindazon technikai vívmányok, amelyek a nagyvárosokban is megvannak”, ezzel állítaná helyre az MSZP elveszített respektjét – így a Magyar Hírlap Online.

„Az állítás második felével nehéz vitatkozni, miközben jó észben tartani: fontos ugyan, hogy a kerekes kútnál legyen internet-hozzáférés, de a vidéki embert leginkább a biztos agrártámogatás érdekli, a tiszta levegő meg a rigófütty. Valamint, hogy ne nézzék vidéki suttyónak azért, mert szereti a pálinkát, disznóhúst, viszont utálja, ha az EU ostoba szabályokkal ezeket akadályozni akarja. Ja, és nem szereti, ha évtizedekig hazudnak nekik. Errefelé érdemes kutakodni, Tibor!”

Szanyi és a jövő

null

Szervezkedés

A Fidesz elsöprése.

Egységfrontba kényszerítené az ellenzéki pártokat a mozgalmat szervező Márki-Zay Péter – ez derül ki a Zoom.hu-nak adott interjújából.

„A Fideszt el kell söpörni. Méghozzá nem jobbról és nem balról, hanem szemből és mindenkinek. És el is fogjuk. […] Összefogással lehet elsöpörni a Fideszt. Én semmilyen Magyar Gárdát nem fogok szervezni, arra ott van a Jobbik, szervezzék ők. Régóta mondtam nekik, hogy ne szélsőségesek legyenek, és ne is cicával meg kutyával fotózkodjanak, hanem legyenek radikálisok, álljanak ki azokért, akiket a Fidesz megnyomorít. Én is teszem a magam dolgát: mozgalmat szervezek. […] Olyat, ami az ellenzéki pártokat egy egységfrontba kényszeríti a jövő évi önkormányzati választásokra.”

Márki-Zay Péter: Szervezzen a Jobbik új Magyar Gárdát, én mozgalmat indítok

Márki-Zay Péter: Szervezzen a Jobbik új Magyar Gárdát, én mozgalmat indítok Új Magyar Gárdát és radikális Jobbikot akar látni - ez kijelentése nagy vihart kavart. A saját választói közül volt, aki úgy kommentált: sírt az örömtől, amikor megválasztották, de szerinte "fasisztákkal nem lehet demokráciát építeni". Vagy mégis?

Kivárás

Salvini stratégiája.

Olaszország példátlan nyomás alá került, politikailag támadják az unió csúcsvezetői, miközben Salvini és pártja támogatottsága egyre növekszik – elemeznek a Hirado.hu szakértői.

„Felvetődik a kérdés, hogy Salvini szereplése és intézkedései látszatintézkedések, hogy növelje szavazótáborát, vagy komoly stratégiát képez. A kérdésre Szomráky Béla úgy válaszolt, hogy mindkét állítás igaz. – Salvini jó politikus, tartja a kapcsolatot az olasz jobbközép spiritus rectora. A 81 éves politikus arra sürgeti Salvinit, hogy hagyja ott a koalíciós kormányzást az Öt Csillag Mozgalommal és térjen vissza természetes közegébe és akkor megnyerhetik a választást.
Egyelőre Salvini kivár, de elképzelhető, hogy egyszínű kormánya lesz Olaszországnak.”

Nyomás alatt Olaszország

Olaszország példátlan nyomás alá került, politikailag támadják az unió csúcsvezetői - mondta Szomráky Béla Olaszország-szakértő a Kossuth Rádió adásában. „Ha valaki, Berlinben vagy Brüsszelben, azt hiszi, hogy migránsok tucatjait szállíthatja és rakhatja ki Olaszországban engedély nélküli charterjáratokkal, jobb, ha tudja, hogy nincs és nem is lesz e célra igénybe vehető repülőtér" - fogalmazott Salvini a Twitteren közzétett bejegyzésében, hozzátéve, hogy lezárják a repülőtereket, ahogyan a kikötőkkel már megtették.

Derű

Szersén Gyula becsülete.

A szinkronmunkáiért Életműdíjat kapott színművész az Origo.hu nagyinterjújában vall háborúról, forradalomról, hűségről, szakmáról.

„Becsületes parasztok között tanultam meg mindent: úszni, lovagolni, dinnyét szedni, aratani, kiszedni a tyúk alól a tojást, megsütni a kenyeret a kemencében, egyebeket – tisztességben, derűben élni, becsülettel dolgozni. A magyarokat évszázadokig jellemző életmódot.”

Szersén Gyula mesél háborúról, forradalomról és hígabb lelkű emberekről

A Jászai-díjas színművész közel negyven évtizedig volt tagja a „régi" Nemzeti Színháznak. Színpadi szerepei mellett számtalan televíziós és rádiós produkcióban is főszerepek sorát alakította, valamint olyan filmekben láthatta a közönség, mint a Jancsó Miklós rendezte Szegénylegények, vagy a Gaál István által jegyzett Sodrásban.

Szerelem

Király Viktor harmóniája.

Az énekes és gyönyörű barátnője, Anita már több mint egy éve alkotnak egy párt, és a Lokál Online szerint tökéletes köztük az összhang.

„Azt mondják, hogy egy igazán harmonikus kapcsolatban a pár egy idő után idomul egymáshoz, vagyis kívül és belül is megvan köztük az összhang. A műsorban is igyekeztünk ennek alapján mérlegelni és minél tovább eljutni. Anitával megbeszéltük, hogy nyerjünk bármennyi pénzt, annak egy részét mindenképpen jótékony célra fordítjuk. Ha pedig a nyereményből esetleg még egy utazásra is futná, az már csak a hab lenne a tortán, nagy álmunk, hogy eljussunk Kubába – árulta el Viktor.”

Király Viktor: Anita egyben a legjobb barátom is

Király Viktor és gyönyörű barátnője, Anita már több, mint egy éve alkotnak egy párt. Az énekes szerint tökéletes köztük az összhang, amiről a Tv2 nézői a ma debütáló Sztárok és párok című műsorában is meggyőződhetnek. Anita a Lokálnak elárulta: kezdetben nem volt könnyű megszoknia a médiát, de úgy é

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/61219/pics/lead_800x600.gif
Aktuális,lapszemle
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Nem volt telitalálat a hatos lottón

2019.11.17. 17:15
Tovább fokozódik az izgalom és jövő héten is lesz miért játszani, ugyanis most nem vitte el senki a főnyereményt a hatos lottón.

Blogstar kávéház

2019.11.17. 02:05
A Balaton önvédelmi háborúja, Hadházy Ákos károgása, az anarchisták fosztogatása, Bihács forrongása és Kulcsár Edina gender partija vasárnapi online lapszemlénkben.

Nem volt telitalálat az ötöslottón

2019.11.16. 20:10
Ma sem volt szerencséje senkinek, jövő hétre csúszik az esetleges telitalálat az ötöslottón.

Százezren követelték a cseh kormányfő lemondását Prágában

2019.11.16. 19:15
Legalább 200 ezer ember követelte Andrej Babis lemondását a cseh fővárosban szombaton. A nagygyűlést a Millió pillanat a demokráciáért nevű civil társulás szervezte.

Továbbra is tragikus a helyzet Velencében az árvíz miatt

2019.11.16. 17:20
Még mindig a legmagasabb fokozatú riasztás van érvényben a városban, ahol vasárnap az ár ismét teljesen víz alá temetheti a szigeteket.

Blogstar kávéház

2019.11.16. 01:55
Soros frontális támadása, Karácsony kínos lebukása, Velence szörnyű tragédiája, a sör veszélyes robbanása és Tóth Vera testvéri vállalása szombati online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2019.11.15. 02:55
Kálmán Olga titkos fizetése, Hende Csaba szerecsenmosdatása, a bevándorláspártiak bosszúja, a magyar labdarúgás szentélye és Tücsi paramamizása pénteki online lapszemlénkben.

Közműépítés miatt lezárják az Erzsébet hidat

2019.11.14. 18:20
Újabb fennakadásokra számíthatnak a fővárosban közlekedők, ugyanis a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) közlése szerint közműépítés miatt lezárják hétfőre virradó éjszaka az …

Blogstar kávéház

2019.11.14. 05:05
A borkaizás kivégzése, a náci eszmék lopakodása, Karácsony spirituális tisztogatása, Salvini vallási hódítása és Kárpáti Rebeka leopárdmintás villantása csütörtöki online lapszemlénkben.

Varga Mihály bejelentette: biztos, hogy lesz nyugdíjkötvény

2019.11.13. 10:05
Kérdés az, hogy mikor, ugyanis a Magyar Állampapír Plusz (MÁP+) sikere miatt elhalasztják a bevezetését.

Ezeket a cikkeket olvastad már?