Blogolj!

Blogstar kávéház

Bűnözés

Az Alaptörvény gonoszsága.

Unott rendőrsorfal előtt gurul az egyik szervező, kopognak a mondatok az utcán élők nyomoráról – tudósít a Népszava Online a hajléktalanok embertelen meghurcolása elleni demonstrációról.

„Magyarország alaptörvényébe bekerült egy mondat, hogy tilos az életvitelszerű közterületen tartózkodás. Ez egy évek óta formálódó, helyezkedő, érlelődő mondat, ami mára kategorikus kijelentésként áll előttünk, gonosz és ártalmas megállapításként – sűrítette egy mondatban a hajléktalanok bűnözőként való kezelése ellen protestáló tüntetés két moderátora Gergye Krisztián és Hajmási Dávid, miért is jöttek el mintegy ezren a Kossuth térre. Szerintük a tilalom azt fejezi ki, hogy a hatalomban lévő ember elkövetőnek tartja és büntetni szeretné a hajléktalant.”

Aki megfázik, az meghal - ez a hajléktalanvalóság (videó)

A bírói kar egy jó részét felháborította az Országos Bírói Tanács (OBT) póttagjainak megválasztására összehívott múlt keddi bírói küldöttértekezlet botrányos megszervezése és lebonyolítása. Azt is aggályosnak tartják, hogy a küldöttgyűlés kudarcáért - egyetlen póttagot sem sikerült választani - épp a jelenlegi OBT-tagokat tenné felelőssé a Handó Tünde vezette Országos Bírósági Hivatal (OBH).

Tarhálás

Politikai pedofília.

Az ország luxuskoldusa ízléstelenségi csúcsot döntött – írja az Origo.hu annak kapcsán, hogy Juhász Péter abszurd és ízléstelen lépésre szánta el magát: saját gyerekét hordozva jelent meg a néhány tucat fős hajléktalantüntetésen.

„Még kisgyerekét is nyakába (egészen pontosan a hasára) kapta és úgy járt körbe-körbe, hogy mindenki megsimogathassa a gyereket kicsit és lehetőleg minél több fotós lekaphassa. Ha már a tarhálást ideiglenesen megtiltották neki, valamivel pótolni kellett az ízléstelenséget: politikai eszközként használta saját gyerekét. Politikai pedofília! – kiabálja a haladó sajtó. Ja, most nem.”

Az ország luxuskoldusa ízléstelenségi csúcsot döntött

Pedig az október 23-ai tarhálás lefújása után úgy nézett ki, hogy egy darabig eltűnt a színről, de Juhász Péter gondoskodott róla, hogy ne így legyen, és úgy lépett akcióba, ahogy még róla se gondolta senki.

Közösködés

Ellenzéki kiugrások.

Rossz logikát követ az ellenzék – elemez a Magyar Hírlap Online-on Kiszelly Zoltán politológus.

„A szintén belső feszültségekkel küzdő LMP a Jobbikhoz közeledik, mondván, így az összefogáspárti követeléseknek is meg tud felelni, ám mégsem a bukott baloldali formációkkal kell közösködnie. Ami az MSZP-t illeti, elindult a küzdelem a befutó helyekért az EP-listán. Kiszelly szerint természetes folyamat a Jobbik szakadása, ilyen volt más országokban is. A néppártosodásnak nincs értelme, az a térfél foglalt, a vezetés meg nem csinál semmit, logikus, hogy az összeomló házból egyesek időben kiugranak. Kisgazdásodnak – foglalta össze.”

Rossz logikát követ az ellenzék

A néppártosodásnak nincs értelme, a vezetés nem csinál semmit, logikus, hogy az összeomló házból egyesek időben kiugranak - foglalta össze lapunknak a Jobbik körüli zűrzavart Kiszelly Zoltán politológus. Az ellenzéki térfélen továbbra is a megszokott meccsek folynak, csakhogy a pártok egyre gyengébb pozícióban vannak.

Érdek

Titkos adatgyűjtés.

Tagadta az ukrán külügyminiszter, hogy Kijev állna a kárpátaljai magyarokat listázó internetes oldal mögött, a biztonságpolitikai szakértő szerint viszont ukrán titkosszolgálati forrásból juthattak hozzá az ötszáz ukrán–magyar kettős állampolgár bizalmas adataihoz – így a Hirado.hu.

„A magyarokat listázó honlap sok szállal kötődik az ukrán titkosszolgálathoz – erről beszélt Horváth József az M1-en. A biztonságpolitikai szakértő hozzátette: a kárpátaljai magyarokról adatot gyűjteni pont a helyi titkosszolgálatnak állt érdekében. A weboldal pedig szintén az ukrán kormány számára hasznos.”

Továbbra is nagy a feszültség Kárpátalján

Tagadta az ukrán külügyminiszter, hogy Kijev állna a kárpátaljai magyarokat listázó internetes oldal mögött. Pavlo Klimkin az M1-nek adott exkluzív interjúban hangsúlyozta, hogy kormánya nem támogatja a szélsőséges honlapot. Az M1-nek nyilatkozó biztonságpolitikai szakértő szerint viszont az oldal szerkesztői ukrán titkosszolgálati forrásából juthattak hozzá az ötszáz ukrán-magyar kettős állampolgár bizalmas adataihoz - közölte az M1 Híradója.

Hódítás

Emily Ratajkowski villantása.

Felsliccelt piros ruhában szexizett a világ egyik legkeresettebb modellje, Emily Ratajkowski: a barna szépség a magyar divattervező, Sándor Szandra, vagyis Nanushka ruhakölteményét viselte – írja a Lokál Online.

„Tizenhárom évvel ezelőtt indította el saját divatmárkáját, a Nanushkát Sándor Szandra. A fiatal divattervező azóta meghódította a világot, a sztárok egyszerűen odavannak a ruháiért. Ezúttal a közel húszmillió követővel rendelkező Emily Ratajkowski posztolt egy fotót Instagram-oldalán, ahol Nanushka vörös szaténruhájában villantotta meg bájait. A kép már több mint félmillió ember tetszését nyerte el, de mint arról korábban mi is beszámoltunk: nem ez Szandra első sikere.”

Nanushkában szexizett Emily

Felsliccelt piros ruhában szexizett a világ egyik legkeresettebb modellje, Emily Ratajkowski. A barna szépség nem is akárki kreációjában pózolt, a magyar divattervező, Sándor Szandra, vagyis Nanushka ruhakölteményét viselte. Tizenhárom évvel ezelőtt indította el saját divatmárkáját, a Nanushkát Sándor Szandra. A fiatal divattervező azóta meghódította a világot, a sztárok egyszerűen odavannak a ruháiért.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/61792/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,lapszemle
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2019.04.19. 04:20
Egészségügyi robbanásveszély, a bevándorlás Einsteinjei, turistamágnes sportesemények, Tatár Csilla fehérneműs fanatizálása és Kiss Ramóna tündérkéje pénteki online lapszemlénkben.

Lezárták az Akropoliszt, miután a héten több emberbe is villám csapott a műemléknél

2019.04.18. 20:20
A görög kulturális minisztérium csütörtöki közlése szerint elővigyázatosságból átmenetileg lezárták Athénban az …

Elhunyt Hámos László, az amerikai magyarság egyik ismert személyisége

2019.04.18. 14:30
A Magyar Emberi Jogok Alapítvány társalapítója és elnöke 68 évesen halt meg New York-ban.

Beindult a hosszú hétvége: torlódások, dugók az autópályákon

2019.04.18. 12:15
Már csütörtökön elindult az ilyenkor szokásos közlekedési káosz.

Két palack benzinnel és gyufával akart bemenni a New York-i Szent Patrick katedrálisba

2019.04.18. 07:25
A New York-i Szent Patrick katedrálisnál szerda este őrizetbe vettek egy férfit, aki két benzines kannával akart bejutni a …

Blogstar kávéház

2019.04.18. 04:00
Isten párizsi büntetése, Tóth Bertalan fletói piszkálódása, a Fidesz szárnyalása, húsvéti szúrópróba és Németh Kristóf intim lebukása csütörtöki online lapszemlénkben.

Drónfelvételen látható, mekkora károkat okozott a Notre-Dame-i tűzvész

2019.04.17. 15:25
A hétfőn lángokba borult székesegyházat kedd hajnalra sikerült eloltani, ám a tűz nagy pusztítást végzett. Az égő épület képei és videói …

Blogstar kávéház

2019.04.17. 04:30
Az Akadémia ellenállása, az ellenzék fejetlensége, Sargentini pózolása, a Notre Dame facsodája és Palvin Barbi angyalai szerdai online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2019.04.16. 04:15
Recsegő-ropogó jogállamiság, az ellenzék feszültsége, Hadházy bohóckodása, erkölcstelen bizonyítványok és Ónodi Eszter egyensúlya keddi online lapszemlénkben.

Leállt az MKB netbankja

2019.04.15. 14:45
Az MKB Bank mobilapplikációjának és online felhasználói felületének felhasználói átmeneti lassulást vagy időszakos szolgáltatáskiesést tapasztalhatnak a bank core rendszerétől független adatforgalom irányító rendszer meghibásodása …

Ezeket a cikkeket olvastad már?