A hatos lottón nem vitték el a főnyereményt
Nyerőszámok: 6 (hat), 17 (tizenhét), 22 (huszonkettő), 25 (huszonöt), 41 (negyvenegy), 43 (negyvenhárom). Nyeremények: 6 találatos szelvény nem volt; 5 találatos szelvény 60 darab, nyereményük egyenként 290.135 forint; 4 találatos szelvény 2.780 darab, nyereményük egyenként 6.260 forint; 3 találatos szelvény 44.570 darab, nyereményük egyenként 1.520 forint.
Blogolj!

Blogstar kávéház

Fizetség

Elvérzett szolidaritás.

Az Európai Unió tagállamainak csütörtökön véget ért brüsszeli csúcstalálkozóján sem született megállapodás a migráció kezeléséről – elemez a Népszava Online.

„Sebastian Kurz osztrák kancellár, az EU miniszteri tanácsának soros elnöke a kötelező betelepítés helyett, a 'kötelező szolidaritás' elvének bevezetése mellett kardoskodott. Az elképzelés szerint azok a tagállamok, amelyek nem akarnak menedékkérőket befogadni, pénzügyi vagy adminisztratív segítségnyújtással fejeznék ki együttérzésüket a menekülthullám által leginkább sújtott partnerországokkal. Hírek szerint Orbán Viktor 'az eddigi legjobb elképzelésnek' nevezte az ötletet. Forrásaink szerint azonban a német kancellár, a francia elnök, az olasz és a svéd kormányfő nem támogatták az elképzelést. Egy hozzászóló szerint a kötelező szolidaritással a tagállamok azt fogják elérni, hogy 'mindenki fizetni fog, és senki sem befogadni'. Az osztrák kezdeményezés végül elvérzett a vitában.”

Felmerült egy ötlet, ami Orbánnak is tetszett, de nem lesz belőle semmi

Nem születtek egetrengető megállapodások, elmaradtak a meglepetések az Európai Unió tagállamainak csütörtökön véget ért brüsszeli csúcstalálkozóján. A tanácskozás második napján ismét a migrációnak szentelték a legtöbb időt az uniós vezetők. Lapunknak nyilatkozó EU-források szerint a korábbi eszmecserék hangulatához képest viszonylag kellemes légkörben zajlott a vita.

Kulisszatitkok

Ujhelyi kormánybuktató kabátja.

Az MSZP EP-képviselője nagy lendülettel vetette bele magát a nagykőrösiekkel a Sargentini-jelentésről folytatott vitába: különös új filmes műfaj lett az eredménye – állítja a Mandiner.hu.

„A kibontakozó szópárbaj olyan kulisszatitkokról is lerántotta a leplet, miszerint a helyi MSZP-s önkormányzati képviselőnek Gyurcsány Ferenc a példaképe, illetve hogy az Ujhelyit elkísérő nyolc fős delegációnak tagja volt a helyi Jobbik elnöke is. Feltételezhető, hogy a Brüsszelben edződött politikus arra számított: letámadja a vidéki képviselőket és fölényes győzelmet arat a Fidesz egyik fellegvárában. Ez azonban nem Ujhelyi napja volt. A videó megtekintése közben az az érzése támad a nézőnek, hogy menet közben Ujhelyi is rájött, nagy neki a kormánybuktató kabát.”

Újhelyi vs Nagykőrös: Sargentini újratöltve | Mandiner

Az MSZP EP-képviselője nagy lendülettel vetette bele magát a nagykőrösiekkel folytatott vitába: különös új filmes műfaj lett az eredménye. Ahogy arra ígéretet tett, Ujhelyi István, az MSZP európai parlamenti képviselője ellátogatott a nagykőrösi képviselőtestület ülésére: a Sargentini-jelentést és a városi képviselők erre született elítélő határozatát szerette volna megvitatni.

Döntés

Jobbikos menekülés.

Egyre inkább eldurvul a jobbikos adok-kapok, Sneider Tamás elnök és Volner János kizárt alelnök szópárbaja fokozódik, miközben a párt menekül a nyilvánosság elől – írja a Hirado.hu.

„A párt szóvivője egyébként nem akart válaszolni a pénzügyekkel kapcsolatos kérdésekre, mint ahogy a párt országgyűlési képviselője, Szilágyi György sem. Szilágyi György válaszadás helyett azt közölte: a párt döntése értelmében ezentúl a sajtótájékoztatók előre meghirdetett témához nem kapcsolódó ügyekről nem lehet kérdezni a jobbikos politikusokat, erre kizárólag hetente egyszer, péntekenként lesz lehetősége az újságíróknak.”

Egyre inkább eldurvul a jobbikos adok-kapok

Hosszú interjúban reagált Sneider Tamás, a Jobbik elnöke Volner János bírálataira. Sneider Tamás árulónak nevezi a Jobbikból a héten kilépett egykori alelnököt, és a többieket is, akik elhagyták a pártot. Korábbi párttársai személyes ügyei közül is többet kitereget az interjúban. Volner úgy reagált, hogy Sneider Tamás „lement kutyába".

Szándék

Hűbéri függés.

Teljesen értelmetlennek tűnik Szulejmán mohácsi győzelme: az 1526-os hadjárat után a szultán egyszerűen kivonult az országból. De akkor mit akart? – ezt járja körül az Origo.hu.

„A szultán azonban kéthetes budai tartózkodás, valamint a török könnyűlovasok, az akindzsik dunántúli portyázása után felkerekedett, és október 18-án elhagyta az országot anélkül, hogy helyőrséget, vagy akár csak egyetlen török katonát hagyott volna hátra, a hódítás biztosítására. Ez a történelmi tény – összhangban Perjés Géza elméletével – pedig csak azzal magyarázható, hogy a szultán ekkor még nem az ország annektálását, hanem szövetségbe, hűbéri függésbe kényszerítését akarta elérni. Ezt a szándékát közvetett módon az is alátámasztja, hogy Mohács után alig két évvel később, 1528. január 27-én a székesfehérvári országgyűlésen 1526 novemberében királlyá választott Szapolyai Jánossal megkötötte azt a szerződést, amit a legnagyobb valószínűséggel már II. Lajossal is szeretett volna megkötni.”

Teljesen értelmetlennek tűnik Szulejmán mohácsi győzelme

A Mohács melletti síkon II. Lajos magyar király valamint Szulejmán oszmán szultán hadai között 1526. augusztus 29-én lezajlott ütközet az egyik legnagyobb nemzeti tragédiaként maradt fenn az utókor emlékezetében. A mohácsi csatavesztéshez szokás kötni a középkori Magyar Királyság végét, valamint az ezt követő, és az ország sorsát több évszázadra meghatározó romlást is.

Ostrom

Hajdú Péter meztelenfotói.

Hajdú Pétert ostromolják a nők, főleg mióta nyilvánosságra került, hogy elváltak Sarka Katával. Ajánlatokat és meztelenfotókat napi szinten kap, ő azonban nem így szeretne párt találni, inkább elkezdett ismerkedni és randizni – mondja a Lokál Online-nak.

„Erősen szelektálom a kérdéseket, és amelyeket megosztok, még a visszafogottabbak közé tartoznak. Nem teszem közzé például azokat, amelyekben azt kérdezik tőlem, hogy 'Lesz*phatlak?', vagy hogy 'Nincs kedved feljönni egy éjszakára?'. Korábban is kaptam szexuális tartalmú leveleket, de mostanra csúcsosodott ki a dolog. Napi szintűek a pucérfotók, amelyeken a nők mindent megmutatnak, és az ágyukba invitálnak. Az ilyenekre már nem is reagálok, emiatt egyesek megsértődnek, és elküldenek melegebb éghajlatra. Őszintén szólva nem is értem ezeket a megnyilvánulásokat. Tényleg azt hiszik, hogy egy meztelenfotó után majd elmegyek hozzájuk, és közülük választom ki a leendő páromat? – mesélte döbbenten Hajdú, aki válása után mostanra nyitott lett egy új szerelemre.”

Újra randizik Hajdú Péter

Hajdú Pétert ostromolják a nők, főleg mióta nyilvánosságra került, hogy elváltak Sarka Katával. Ajánlatokat és meztelenfotókat napi szinten kap, ő azonban nem így szeretne párt találni, inkább elkezdett ismerkedni és randizni. „Mikor iszunk meg valamit?" „Egy erdélyi hétvége? Nem bánod meg." „Tetszik az ágyad... Elférnénk ott ketten?"

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/62124/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,lapszemle
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2019.04.20. 21:45
Szombathely ellenzékieskedése, Bangóné érett sonkája, Macron brutalitása, a Brexit törésvonalai és Kelemen Anna nyuszifülei online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2019.04.20. 01:50
Jézus keresztútja, Sargentini lopása, túltolt kereszténykedés, felvilágosító melegpropaganda és Mihalik Enikő meztelensége szombati online lapszemlénkben.

Kigyulladt egy magyarokat szállító busz Horvátországban

2019.04.19. 21:15
Kigyulladt egy magyarokat szállító busz Horvátországban, szerencsére senki sem sérült meg.

A Pentagon megerősítette: ismét rakétakísérletet hajtott végre Észak-Korea

2019.04.19. 07:35
Az amerikai védelmi minisztérium csütörtökön megerősítette, hogy Phenjan rakéta fegyverkísérletet hajtott végre.

Blogstar kávéház

2019.04.19. 04:20
Egészségügyi robbanásveszély, a bevándorlás Einsteinjei, turistamágnes sportesemények, Tatár Csilla fehérneműs fanatizálása és Kiss Ramóna tündérkéje pénteki online lapszemlénkben.

Lezárták az Akropoliszt, miután a héten több emberbe is villám csapott a műemléknél

2019.04.18. 20:20
A görög kulturális minisztérium csütörtöki közlése szerint elővigyázatosságból átmenetileg lezárták Athénban az …

Elhunyt Hámos László, az amerikai magyarság egyik ismert személyisége

2019.04.18. 14:30
A Magyar Emberi Jogok Alapítvány társalapítója és elnöke 68 évesen halt meg New York-ban.

Beindult a hosszú hétvége: torlódások, dugók az autópályákon

2019.04.18. 12:15
Már csütörtökön elindult az ilyenkor szokásos közlekedési káosz.

Két palack benzinnel és gyufával akart bemenni a New York-i Szent Patrick katedrálisba

2019.04.18. 07:25
A New York-i Szent Patrick katedrálisnál szerda este őrizetbe vettek egy férfit, aki két benzines kannával akart bejutni a …

Blogstar kávéház

2019.04.18. 04:00
Isten párizsi büntetése, Tóth Bertalan fletói piszkálódása, a Fidesz szárnyalása, húsvéti szúrópróba és Németh Kristóf intim lebukása csütörtöki online lapszemlénkben.

Ezeket a cikkeket olvastad már?