Blogolj!

Soros után Barack Obama és a Clinton-házaspár postája között is bombát találtak

A New York Times információi szerint csőbombát talált szerda reggel a titkosszolgálat a Bill és Hillary Clintonnak küldött posta között New York egyik külvárosában. 

Úgy tudni, hogy a Clinton-házaspárnak szánt bombát kedden késő délután találta meg egy titkos ügynök, aki a volt elnök és first lady Wetschetster County-ban lévő otthonába címzett küldeményeket felügyeli. Az Obamáéknak küldött bombát pedig egy Washington D.C.-ben lévő ügynök fedezte fel.

Szerencsére a bombákat még a rutinellenőrzés során megtalálták, így senkire sem jelentettek veszélyt. A hatóságok szerint hasonló szerkezetet küldtek hétfőn Soros Györgynek is. 

Bombát küldtek Soros Györgynek

ha NEKED is számít a vélemény. Közéleti válogatás a legfontosabb és legütősebb cikkekből, a napi muníció, hogy képben légy. Leiratkozhatsz, ha mégsem tetszik. Az FBI terrorizmusellenes osztálya indított nyomozást. A CNN hírtelevízió jelentése szerint postai csomagban küldtek bombát a milliárdos spekuláns, Soros György New York állambeli, bedfordi otthonához.

A másik egybeesés, hogy Soros - Hillary Clintonhoz hasonlóan - szintén a külvárosban lakik, New York City-től északra. A Sorosnak küldött csőbombát végül a tűzszerészek robbantották fel. Hivatalosan még nincs előrelépés az ügyben és nem is vállalta magára senki az akciót, amiben az FBI terrorizmusellenes osztálya nyomoz. 

Az eseményekkel kapcsolatban már a Fehér Ház is kiadott egy közleményt, amelyben terrorista cselekménynek nevezik a bombák küldését, és azt ígérték, hogy „a kormány megvéd mindenkit, akiket ezek a gyáva emberek fenyegetnek.

(Borító: ukprogressive.co.uk)

https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/62733/pics/lead_800x600.jpg
Amerika,Barack Obama,bomba,Hillary Clinton,Soros György,terrorizmus
 

Kapcsolódó blogbejegyzések

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Komoly EU-s kisebbség blokkolja a Soros-kvótaterveket

2020.07.08. 08:30
Jó esély van rá, hogy sikerül meggátolni a lopakodó brüsszeli betelepítési elképzeléseket.

Késeléses merénylet rázta meg Glasgow városát

2020.06.26. 15:35
A támadásban a hírek szerint legalább hárman meghaltak.

Kovács Zoltán: a nemzeti konzultáció a magyar emberek érdekeit szolgálja

2020.06.07. 11:40
A nemzeti konzultációk arról szólnak, hogy a kormány olyan jövőképet vázoljon, amely egyezik a magyarok elképzeléseivel, és az intézkedések a …

Soros örökkötvényeiről is szó lesz a nemzeti konzultáción

2020.06.04. 20:50
Összesen tizenhárom kérdésre vár választ a kormány a magyar lakosságtól.

Hamarosan indul az új nemzeti konzultáció

2020.06.01. 15:25
A kormány véglegesítette a nemzeti konzultációs kérdőívet, és a következő napokban témakörönként mutatja be a kérdéseket. A kérdőívek gyártása és postázása június elején indul - közölte a …

Magyarország továbbra sem kér a migránsokból

2020.05.16. 04:35
Nem engedünk a Soros-hálózat nyomásgyakorlásának.

A Soros-hálózat nyomásgyakorlása volt a migránsmenet

2020.02.08. 04:50
A liberális csoportok célja, hogy rossz színben tüntessék fel Magyarországot.

Napokkal ezelőtt szabadult a börtönből a londoni késelő

2020.02.03. 11:50
Az elkövető, a 20 éves Sudesh Amman, akit a rendőrök agyonlőttek, kormányforrásokból származó brit médiaértesülések szerint alig egy hete szabadult a börtönből a rá …

A kormány azonnali hatállyal felfüggeszti a börtönkártérítések kifizetését

2020.01.18. 15:20
A kormány azonnali hatállyal felfüggeszti a börtönkártérítések kifizetését – mondta Völner Pál, az Igazságügyi Minisztérium (IM) …

Fokozott biztonsági intézkedések New Yorkban

2020.01.04. 09:25
A Nemzeti Gárdát is kivezényelték a repterekre, valamint a fontosabb csomópontoknál és hidaknál is megerősítették a biztonsági intézkedéseket.

Ezeket a cikkeket olvastad már?