Blogolj!

Ahol a szépség az úr

Ha nemcsak trendi, de ápolt és ragyogó is szeretnél lenni, és érdekelnek a kozmetikumok, sminktermékek, csak még nem tudod, hogy mi való neked, akkor a Beauty & Style kiállítás neked való.

Mit és hogyan kell kérni a körmöstől a szalonban? Mit jelent a holisztikus szemlélet a gyakorlatban és milyen, amikor egy profi térhatású sminktetoválást csinál? Ez csak pár izgalmas téma abból a számtalanból, amit a Beauty & Style tartogat a szakembereknek és a laikusoknak egyaránt.

A kiállításnak a Hungexpo ad helyet, ahol számos márka várja, hogy bemutathassa termékeit, amit akár helyben ki is próbálhat bárki, aki épp egy szép manikűrre, lábápolásra, bőrkezelésre, vagy masszázsra vágyik.

A nagyszabású rendezvényen az iparág három nagy területe (kozmetika, fodrászat, kéz- és lábápolás) ad egymásnak találkozót október 26-28. között, ahol innovatív és minőségi termékeket mutatnak be a szakemberek a nagyközönségnek.

Így tehát nem probléma, ha valaki nem ismeri a fodrászat vagy a körömápolás csínját-bínját, ugyanis

a hozzáértők nemcsak személyesen, hanem előadások keretében is átfogó tanácsokkal és praktikákkal látnak el mindenkit.

Az előadások mellett látványos színpadi show-kat lehet megnézni, sminkelési trükköket lehet elsajátítani a legjobbaktól, arról nem is beszélve, hogy ebben a három napban világhírű márkákkal költöznek ki a Hungexpora, ahol tesztelni lehet termékeiket.

A verseny pedig nemcsak az érdeklődők kegyeiért és kényeztetéséért folyik, hanem a zsűri is beszáll, ugyanis a kiállítás keretében rendezik meg a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara Kézműipari Tagozattal együttműködve a 60. Magyar Fodrász és Kozmetikus Bajnokságot, emellett pedig az első Országos Kozmetikai Masszázsversennyel, valamint lábápoló és műkörömépítő versennyel is készülnek a szervezők.

A BKIK így elég sűrű és sikeres hónapot tudhat maga mögött, ugyanis az október 16-18. között megrendezett Kamarai Napok keretében a Taxi Expot tartották ugyanitt, most pedig a szépségipar képviselői mutatkoznak be egész napos versenyekkel és bemutatókkal.

Egy igazán csajos program, ami nemcsak a léleknek, hanem a bőrnek is jót tesz, arról nem is beszélve, hogy a kihelyezett standoknál a lelkes profiktól jó kis tippeket lehet begyűjteni a nap végére, akár sminkről, körömlakkról, vagy épp hajápolásról legyen szó.

https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/62869/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,Beauty&Style,BKIK,Hungexpo,szépségipar
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Szombaton nyitnak a budapesti strandok

2019.04.26. 09:30
Az idei strandszezonban április 27-én elsőként a Palatinus, Dagály és a Paskál fürdők nyitnak ki.

Blogstar kávéház

2019.04.26. 04:35
Bevándorláspárti Sziget Fesztivál, az ellenzék negatív lendülete, drámai stadionkatasztrófák, a kanyaró világhódítása és Singh Viki ünnepi masszázsa pénteki online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2019.04.25. 02:30
A Notre-Dame iszlamizálódása, Márki-Zay kalapozása, ellenzéki őskáosz, magyarellenes uszítások és Dér Heni férfias kompenzálása csütörtöki online lapszemlénkben.

Szeptembertől kötelező lesz a bárányhimlő elleni védőoltás

2019.04.24. 07:00
Horváth Ildikó egészségügyért felelős államtitkár közlése szerint szeptembertől a kötelező védőoltások közé kerül a bárányhimlő elleni oltás is.

Blogstar kávéház

2019.04.24. 01:00
Magyarország kispadozása, Budapest mélyalvása, a kereszténység letámadása, szárnyas hírvivők és Szilágyi Liliána dögös pózolása szerdai online lapszemlénkben.

Nyár végétől repülési tilalmat vezetnek be a főváros felett

2019.04.23. 13:20
Augusztustól éjfél és hajnali öt óra között nem szállhatnak fel és le repülőgépek a Liszt Ferenc-repülőtéren – az erről szóló megállapodást Tarlós István …

Meghalt János, Luxemburg korábbi nagyhercege

2019.04.23. 13:05
A Nassau-Weilburg-ház ötödik uralkodója 98 éves volt, halálhírét fia, Henrik nagyherceg jelentette be.

Lehűlést, esőt és nyarat tatogat az időjárás

2019.04.23. 07:30
Az időjárás kegyes volt hozzánk, hiszen a hosszú hétvége alatt sokszor szinte nyári időnk volt, viszont a hét első munkanapjával az eső is beköszönt.

Blogstar kávéház

2019.04.23. 04:00
Orbán Viktor megtakarítása, a falusi csok piacmozgatása, Szarka Tamás kerítései, Molnár Ferenc Caramel ősrobbanása és Tatár Csilla kikapcsolódása keddi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2019.04.22. 01:00
Orbán Viktor feltámadása, Sargentini lopása, a börtön kényszerközössége, önveszélyes alváshiány és Adele milliós kifosztása hétfői online lapszemlénkben.

Ezeket a cikkeket olvastad már?