Blogolj!

Ahol a szépség az úr

Ha nemcsak trendi, de ápolt és ragyogó is szeretnél lenni, és érdekelnek a kozmetikumok, sminktermékek, csak még nem tudod, hogy mi való neked, akkor a Beauty & Style kiállítás neked való.

Mit és hogyan kell kérni a körmöstől a szalonban? Mit jelent a holisztikus szemlélet a gyakorlatban és milyen, amikor egy profi térhatású sminktetoválást csinál? Ez csak pár izgalmas téma abból a számtalanból, amit a Beauty & Style tartogat a szakembereknek és a laikusoknak egyaránt.

A kiállításnak a Hungexpo ad helyet, ahol számos márka várja, hogy bemutathassa termékeit, amit akár helyben ki is próbálhat bárki, aki épp egy szép manikűrre, lábápolásra, bőrkezelésre, vagy masszázsra vágyik.

A nagyszabású rendezvényen az iparág három nagy területe (kozmetika, fodrászat, kéz- és lábápolás) ad egymásnak találkozót október 26-28. között, ahol innovatív és minőségi termékeket mutatnak be a szakemberek a nagyközönségnek.

Így tehát nem probléma, ha valaki nem ismeri a fodrászat vagy a körömápolás csínját-bínját, ugyanis

a hozzáértők nemcsak személyesen, hanem előadások keretében is átfogó tanácsokkal és praktikákkal látnak el mindenkit.

Az előadások mellett látványos színpadi show-kat lehet megnézni, sminkelési trükköket lehet elsajátítani a legjobbaktól, arról nem is beszélve, hogy ebben a három napban világhírű márkákkal költöznek ki a Hungexpora, ahol tesztelni lehet termékeiket.

A verseny pedig nemcsak az érdeklődők kegyeiért és kényeztetéséért folyik, hanem a zsűri is beszáll, ugyanis a kiállítás keretében rendezik meg a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara Kézműipari Tagozattal együttműködve a 60. Magyar Fodrász és Kozmetikus Bajnokságot, emellett pedig az első Országos Kozmetikai Masszázsversennyel, valamint lábápoló és műkörömépítő versennyel is készülnek a szervezők.

A BKIK így elég sűrű és sikeres hónapot tudhat maga mögött, ugyanis az október 16-18. között megrendezett Kamarai Napok keretében a Taxi Expot tartották ugyanitt, most pedig a szépségipar képviselői mutatkoznak be egész napos versenyekkel és bemutatókkal.

Egy igazán csajos program, ami nemcsak a léleknek, hanem a bőrnek is jót tesz, arról nem is beszélve, hogy a kihelyezett standoknál a lelkes profiktól jó kis tippeket lehet begyűjteni a nap végére, akár sminkről, körömlakkról, vagy épp hajápolásról legyen szó.

https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/62869/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,Beauty&Style,BKIK,Hungexpo,szépségipar
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2019.11.20. 04:25
A választási visszaélések robbanása, a főváros cinkos hallgatása, Soros és Timmermans mesterkedése, a svéd integráció kudarca és Emily Ratajkowski brutális villantása szerdai online lapszemlénkben.

Szijjártó: meg kell büntetni az Iszlám Államhoz csatlakozó külföldi harcosokat

2019.11.19. 17:55
Nem az Iszlám Államhoz csatlakozó külföldi harcosok visszafogadásáról, hanem a megbüntetésükről kell beszélni - foglalta össze …

Több mint 50 ezren álltak munkába az új foglalkoztatási programmal

2019.11.19. 12:25
A Munkaerőpiaci reformprogrammal már több mint 50 ezer álláskereső és közfoglalkoztatott helyezkedett el a versenyszférában tavaly augusztus óta. Ez nagyban …

Már 50 ezer halottja van az Iszlám Államnak

2019.11.19. 09:00
Dezső Tamás, a Migrációkutató Intézet igazgatója szerint az Iszlám Állam nevű terrorszervezetnek mintegy 50 ezer halottja van.

Izrael elfogott négy rakétát, amelyet Szíriából indítottak el felé

2019.11.19. 08:35
Az izraeli hadsereg közlése szerint légvédelmük kedd hajnalban négy rakétát is elfogott, amelyeket Szíriából indítottak el az ország felé.

Blogstar kávéház

2019.11.19. 05:00
Budapest keserves illemhelyhelyzete, az ellenzéki áskálódás bukása, a liberális elit uniformizáltsága, az őshonos közösségek forradalma és Kelemen Anna brutális villantása keddi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2019.11.18. 05:15
A háborús bűnök eltussolása, az érdekkoalíció hatalomvágya, a honi balliberálisok magyarellenessége, a karácsony kopogtatása és Csűrös Karola fájdalmas szerelme hétfői online lapszemlénkben.

Nem volt telitalálat a hatos lottón

2019.11.17. 17:15
Tovább fokozódik az izgalom és jövő héten is lesz miért játszani, ugyanis most nem vitte el senki a főnyereményt a hatos lottón.

Blogstar kávéház

2019.11.17. 02:05
A Balaton önvédelmi háborúja, Hadházy Ákos károgása, az anarchisták fosztogatása, Bihács forrongása és Kulcsár Edina gender partija vasárnapi online lapszemlénkben.

Nem volt telitalálat az ötöslottón

2019.11.16. 20:10
Ma sem volt szerencséje senkinek, jövő hétre csúszik az esetleges telitalálat az ötöslottón.

Ezeket a cikkeket olvastad már?