hirdetés
Blogolj!

Ahol a szépség az úr

Ha nemcsak trendi, de ápolt és ragyogó is szeretnél lenni, és érdekelnek a kozmetikumok, sminktermékek, csak még nem tudod, hogy mi való neked, akkor a Beauty & Style kiállítás neked való.

Mit és hogyan kell kérni a körmöstől a szalonban? Mit jelent a holisztikus szemlélet a gyakorlatban és milyen, amikor egy profi térhatású sminktetoválást csinál? Ez csak pár izgalmas téma abból a számtalanból, amit a Beauty & Style tartogat a szakembereknek és a laikusoknak egyaránt.

A kiállításnak a Hungexpo ad helyet, ahol számos márka várja, hogy bemutathassa termékeit, amit akár helyben ki is próbálhat bárki, aki épp egy szép manikűrre, lábápolásra, bőrkezelésre, vagy masszázsra vágyik.

A nagyszabású rendezvényen az iparág három nagy területe (kozmetika, fodrászat, kéz- és lábápolás) ad egymásnak találkozót október 26-28. között, ahol innovatív és minőségi termékeket mutatnak be a szakemberek a nagyközönségnek.

Így tehát nem probléma, ha valaki nem ismeri a fodrászat vagy a körömápolás csínját-bínját, ugyanis

a hozzáértők nemcsak személyesen, hanem előadások keretében is átfogó tanácsokkal és praktikákkal látnak el mindenkit.

Az előadások mellett látványos színpadi show-kat lehet megnézni, sminkelési trükköket lehet elsajátítani a legjobbaktól, arról nem is beszélve, hogy ebben a három napban világhírű márkákkal költöznek ki a Hungexpora, ahol tesztelni lehet termékeiket.

A verseny pedig nemcsak az érdeklődők kegyeiért és kényeztetéséért folyik, hanem a zsűri is beszáll, ugyanis a kiállítás keretében rendezik meg a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara Kézműipari Tagozattal együttműködve a 60. Magyar Fodrász és Kozmetikus Bajnokságot, emellett pedig az első Országos Kozmetikai Masszázsversennyel, valamint lábápoló és műkörömépítő versennyel is készülnek a szervezők.

A BKIK így elég sűrű és sikeres hónapot tudhat maga mögött, ugyanis az október 16-18. között megrendezett Kamarai Napok keretében a Taxi Expot tartották ugyanitt, most pedig a szépségipar képviselői mutatkoznak be egész napos versenyekkel és bemutatókkal.

Egy igazán csajos program, ami nemcsak a léleknek, hanem a bőrnek is jót tesz, arról nem is beszélve, hogy a kihelyezett standoknál a lelkes profiktól jó kis tippeket lehet begyűjteni a nap végére, akár sminkről, körömlakkról, vagy épp hajápolásról legyen szó.

https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/62869/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,Beauty&Style,BKIK,Hungexpo,szépségipar
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Boris Johnson az új brit miniszterelnök

2019.07.23. 13:10
A várakozásoknak megfelelően Boris Johnson volt brit külügyminisztert, London egykori polgármesterét választották a kormányzó brit Konzervatív Párt új vezetőjévé a távozó Theresa May miniszterelnök …

Augusztusban megszűnik a Széna téri buszpályaudvar

2019.07.23. 11:45
Augusztus 10-től megszűnik a Széna téri autóbusz-állomás, ezért a járatok a Széll Kálmán tér Dékán utca és Szilágyi Erzsébet fasor közötti szakaszára áthelyezett megállókból …

Sötétségbe borult Venezuela

2019.07.23. 08:15
Venezuela szinte egészében megszakadt az áramszolgáltatás hétfőn, Nicolás Maduro elnök szocialista kormánya - ahogy korábban is - az ország vízi erőműveit ért elektromágneses támadással magyarázta a történteket.

Blogstar kávéház

2019.07.22. 00:05
Magyar sportsikerek, újabb nyolcezres csúcs meghódítása, ellenzéki szétesés, újabb közelgő brit királyi esküvő és az ukrán parlamenti választás hétfői online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2019.07.21. 05:25
A kultúra kivéreztetése, a szocialisták személyeskedése, a magyarság lejáratása, Brüsszel illiberalizmusa és Ellie Goulding bombaesküvője vasárnapi online lapszemlénkben.

Több vonat menetrendje is módosult pályafelújítás miatt

2019.07.20. 12:35
Több vonat menetrendje módosult pályafelújítás vagy pályakarbantartás miatt - közölte a Mávinform szombaton az MTI-vel.

Blogstar kávéház

2019.07.20. 04:55
Ursula von der Leyen narancsszemüvege, a magyarság vegzálása, a migráció kihívásai, Berki Krisztián pályára lépése és Várkonyi Andrea özönvízszerű válása szombati online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2019.07.19. 04:40
A migránsellenes szövetség repedése, az ellenzék kétfrontos aknamunkája, Petőfi Sándor lezáratlan csontkrimije, az önjáró taxiflotta fenntarthatósága és Köllő Babett tűszúrásos fiatalodása pénteki online lapszemlénkben.

A V4-ek elutasították az ngo-hajók által szállított migránsok elosztását

2019.07.18. 19:50
A bevándorláspártiak újabb kísérletet tettek az EU-tagországok belügyminisztereinek csütörtöki, informális találkozóján arra, hogy közös …

Bárki adatait felhasználhatják a felkapott öregítő alkalmazáson keresztül

2019.07.18. 14:30
Adatainkat lopják el, miközben mi épp jókat röhögünk vagy épp szörnyülködünk azon, hogy hogyan néznénk ki öregen.

Ezeket a cikkeket olvastad már?