A hatos lottón nem vitték el a főnyereményt
Nyerőszámok: 6 (hat), 17 (tizenhét), 22 (huszonkettő), 25 (huszonöt), 41 (negyvenegy), 43 (negyvenhárom). Nyeremények: 6 találatos szelvény nem volt; 5 találatos szelvény 60 darab, nyereményük egyenként 290.135 forint; 4 találatos szelvény 2.780 darab, nyereményük egyenként 6.260 forint; 3 találatos szelvény 44.570 darab, nyereményük egyenként 1.520 forint.
Blogolj!

Blogstar kávéház

Ellenség

Orbán Viktor harcai.

Recep Tayyip Erdogan török elnök budapesti látogatása kisebb zavarokat és kényes magyarázkodásokat is hozott a törökországi kormánypárti médiában, mely alapvetően azt a képet mutatja, hogy Orbán Viktort a szívükbe zárták a muszlimok – elemez a 168 Óra Online.

„Mindemellett találtam még vagy fél tucat cikket, amelyben Orbán Viktor munkásságát magasztalták, az emberét, aki nem hajtott fejet sem a szovjeteknek, sem az Európai Uniónak. A legszebb viszont az az elemzés volt, ahol éppen azért illették dicsérő szavakkal a magyar miniszterelnököt, mert szembe mert menni Angela Merkel német kancellárral, akit viszont a török kormánypártiak egyértelműen az iszlám egyik legnagyobb ellenségének tekintenek az Erdogan elnökkel való problémás kapcsolata miatt. Persze ha valami igazán összeköti e két ország mostani kormányait, az nem más, mint a közös harc a sok tekintetben hasonló helyzetben lévő ellenség ellen. Míg Ankara az Amerikában élő hitszónok, Fethullah Gülen veszélyes és titkos szervezetével vív élet-halál harcot, addig Budapestnek a szintén Amerikában élő Soros Györggyel és állítólagos bérenceivel kell hasonló módon megküzdenie.”

Gül Baba és a baltás gyilkos - Orbán Viktort a szívükbe zárták a muszlimok

Recep Tayyip Erdogan török elnök budapesti látogatása kisebb zavarokat és kényes magyarázkodásokat is hozott a törökországi kormánypárti médiában. A páros Kisázsiából nézve is különösnek tűnt, hiszen míg egyikük gigamecsetek építését finanszírozza európai városok tucatjaiban, addig másikuk önmagát már-már keresztes lovagnak vizionálja.

Bolsevizmus

Gulyás Márton bajkeverése.

Eddig bírta reflektorfény nélkül, a magamutogató álforradalmár Gulyás Márton, aki az Origo.hu szerint új bloggal és új beszélgetéssorozattal tér vissza, mert hát a régiekkel megbukott.

„Gulyás beszélgetőpartnerei is sokat mondóak, hiszen a nagy szocialista elődök nyomdokain Tamás Gáspár Miklós, Konok Péter, Gerő András és Vásárhelyi Mária társaságában lépdel majd a főállású bajkeverő. Gulyás önjelölt és sajátos történelem-szakértőnek nem most állt, hiszen korábban már nyilatkozott úgy, hogy szerinte nemes célért küzdöttek a bolsevikok: abban a történelmi kontextusban legitim módon és érthetően az emberek azt mondták, hogy joguk van az élethez. A cári Oroszország elleni lázadás alapvetés. Ez a nemes cél 'mindössze' kb. 100 millió ember halálához vezetett, tegyük gyorsan hozzá. És ennek a levét itta Magyarország is öt évtizeden keresztül.”

Gulyás Márton eddig bírta reflektorfény nélkül

Eddig bírta reflektorfény nélkül, a magamutogató álforradalmár Gulyás Márton. Az április 8-án a Közös Ország Mozgalommal az ellenzéki összefogást szuggeráló, majd látványosat zakózó Gulyás május óta nem hallatott magáról, azonban most új bloggal és új beszélgetéssorozattal tér vissza. Mert hát a régiekkel megbukott.

Retró

A csatos cipő nosztalgiája.

Az MTVA Archívumának válogatott összeállításában feketén-fehéren meglelhető apáink és nagyapáink gyermekkora: egy olyan világ tárul fel, amely révén a múlt emberi arcát az is megismerheti, aki csak hallomásból ismeri a kort – a Hirado.hu összeállítása.

„Ez a fekete-fehér fotó azt az időszakot idézi, amikor még nem számított, hogy van-e wifi, és a gyermekek álmainak netovábbja sem egy okostelefon, vagy valami kimondhatatlan nevű kütyü volt, hanem egy csodálatos kézműves bringa. A cipő ugyanúgy volt csatos, ahogy az akkori kor gyerekembere magabízón boldog.”

Azok a nem csak Pál utcai fiúk és lányok...

Az MTVA Archívumának válogatott összeállításában feketén-fehéren meglelhető apáink és nagyapáink gyermekkora. Mindaz, ami már tőlünk ellépdelt. Egy olyan világ tárul fel, amely révén a múlt emberi arcát az is megismerheti, aki nem akkor volt gyermek, hanem csak hallomásból ismeri a kort.

Harmad

Für Anikó önfelfedezése.

Régóta várt erre a boldogságra Für Anikó, nem akármire készül most – derül ki a Blikk Online cikkéből.

„Az első harmadban eldől, hogy nagyjából milyen ember leszel, a második harmadban, hogy milyen férfi vagy nő vagy, a harmadikban pedig, hogy milyen apa vagy milyen anya. Akinek ez 'késik', az nem tudja, hogy ez a harmadik harmad, én sem tudtam. És nem akkor találod meg igazán magad, amikor saját magad körül rohangálsz, hanem amikor te magadat, egy összerakott valamit, mindennel együtt oda tudod adni valaminek. Amíg az ember nem lesz szülő, egy csomó ajtó csukva van benne, amiket ez a kis lény nyit ki. Az a semmihez sem hasonlítható összetartozás és kapcsolat.”

Mi történt vele? Régóta várt erre a boldogságra Für Anikó, nem akármire készül most

Újabb epizóddal jelentkezett szombat este a Spektrum Home csatornán D. Tóth Kriszta, Elviszlek magammal című műsora, amelynek során ezúttal Für Anikó, Jászai Mari-díjas magyar színésznő ült be az anyósülésre egy kiadós beszélgetésre. Már a műsor elején elhangzott és Für Anikó maga sem titkolja, nem "szabályszerűen" éli az életét és esze ágában sincs ezen változtatni.

Cica

Vajna Timi kábítása.

Vajna Tímea cicáját megműtötték, de sajnos nem túl jók a véreredményei, folyamatosan járnak vele orvoshoz, magángéppel viszik Amerikába – írja a 24.hu.

„Gazdája abban bízik, hogy Amerikában vannak új módszerek, amivel segíthetnek az állatkán, ezért azt kérte születésnapjára férjétől, Andrew G. Vajna kormánybiztos úrtól, hogy magángéppel mehessen Los Angelesbe, amit soha nem szokott egyébként csinálni, csak ha együtt mennek. A cicát viszont most nem lehet elkábítani az utazáshoz.”

Vajna Tímea magángéppel vitte beteg cicáját Amerikába | 24.hu

Történt, hogy Vajna Tímea cicáját megműtötték, de sajnos nem túl jók a véreredményei, folyamatosan járnak vele orvoshoz. Gazdája abban bízik, hogy Amerikában vannak új módszerek, amivel segíthetnek az állatkán, ezért azt kérte születésnapjára férjétől, Andrew G. Vajna kormánybiztos úrtól, hogy magángéppel mehessen Los Angelesbe, amit soha nem szokott egyébként csinálni, csak ha együtt mennek.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/62938/pics/lead_800x600.gif
Aktuális,lapszemle
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2019.04.20. 21:45
Szombathely ellenzékieskedése, Bangóné érett sonkája, Macron brutalitása, a Brexit törésvonalai és Kelemen Anna nyuszifülei online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2019.04.20. 01:50
Jézus keresztútja, Sargentini lopása, túltolt kereszténykedés, felvilágosító melegpropaganda és Mihalik Enikő meztelensége szombati online lapszemlénkben.

Kigyulladt egy magyarokat szállító busz Horvátországban

2019.04.19. 21:15
Kigyulladt egy magyarokat szállító busz Horvátországban, szerencsére senki sem sérült meg.

A Pentagon megerősítette: ismét rakétakísérletet hajtott végre Észak-Korea

2019.04.19. 07:35
Az amerikai védelmi minisztérium csütörtökön megerősítette, hogy Phenjan rakéta fegyverkísérletet hajtott végre.

Blogstar kávéház

2019.04.19. 04:20
Egészségügyi robbanásveszély, a bevándorlás Einsteinjei, turistamágnes sportesemények, Tatár Csilla fehérneműs fanatizálása és Kiss Ramóna tündérkéje pénteki online lapszemlénkben.

Lezárták az Akropoliszt, miután a héten több emberbe is villám csapott a műemléknél

2019.04.18. 20:20
A görög kulturális minisztérium csütörtöki közlése szerint elővigyázatosságból átmenetileg lezárták Athénban az …

Elhunyt Hámos László, az amerikai magyarság egyik ismert személyisége

2019.04.18. 14:30
A Magyar Emberi Jogok Alapítvány társalapítója és elnöke 68 évesen halt meg New York-ban.

Beindult a hosszú hétvége: torlódások, dugók az autópályákon

2019.04.18. 12:15
Már csütörtökön elindult az ilyenkor szokásos közlekedési káosz.

Két palack benzinnel és gyufával akart bemenni a New York-i Szent Patrick katedrálisba

2019.04.18. 07:25
A New York-i Szent Patrick katedrálisnál szerda este őrizetbe vettek egy férfit, aki két benzines kannával akart bejutni a …

Blogstar kávéház

2019.04.18. 04:00
Isten párizsi büntetése, Tóth Bertalan fletói piszkálódása, a Fidesz szárnyalása, húsvéti szúrópróba és Németh Kristóf intim lebukása csütörtöki online lapszemlénkben.

Ezeket a cikkeket olvastad már?