Blogolj!

Blogstar kávéház

Büntetés

Volner biliborítása.

Hamarosan nyilvánosságra kerülnek olyan információk a Jobbik piszkos ügyeiről, amelyeknek kiszivárgását igyekeztek eddig titokban tartani – mondja a Hirado.hu-nak Volner János, a Jobbik volt alelnöke, országgyűlési képviselő.

„Az ÁSZ-jelentéssel kapcsolatban elmondta, az ÁSZ nem támasztotta alá kellő alapossággal, hogy mi alapján bünteti meg a Jobbikot, ugyanakkor ezzel párhuzamosan a Jobbikról is elmondható, hogy a párt gazdálkodása sem volt jól áttekinthető a vezetés számára. Megjegyezte, hosszú éveken át töltötte be a párt alelnöki posztját, de soha nem látott egyetlen pénzforgalmi jelentést sem. Véleménye szerint a pénzügyi folyamatokat Vona Gábor, korábbi pártelnök és Szabó Gábor pártigazgató eltitkolták, mert mint kiderült, bizonyos 'zacskós pénzek' terjedtek a párton belül, s ez ügyben Szabó Balázs, a Jobbik szekszárdi önkormányzati képviselője büntetőfeljelentést is tett – közölte.”

Újabb jobbikos ügyek nyilvánosságra hozatalát tervezi Volner János

Hamarosan nyilvánosságra kerülnek olyan információk a Jobbik piszkos ügyeiről, amelyeknek kiszivárgását igyekeztek eddig titokban tartani - mondta Volne...

Engedély

Szervezett pénzlenyúlás.

Orosházán tárgyalni sem voltak hajlandóak a kormánypártiak arról, hogy vizsgálják ki a költségvetési csalással gyanúsított Simonka Györgyhöz köthető szerződéseket. Sőt, még beszélni sem szabad erről – állítja a Népszava Online.

„Politikai értelemben 'élet-halál urának' tartották eddig Dél-Békésben Simonkát. A keddi testületi ülésen a MSZP-s Fetser János napirend előtti felszólalásra kért engedélyt, de nem kapott, amire eddig nem volt példa a városban. Mint megtudtuk, egyebek mellett arról beszélt volna: – Többször felhívtam a figyelmet testületi üléseken, hogy a dél-békési maffia szervezetten nyúlja le az uniós forrásokat és az orosházi adófizetők forintjait egyaránt. Több esetben az apparátus és a helyi média cinkos hallgatása mellett gyanús szerződések és előterjesztések tömegét gyártották. Ezeknél az előterjesztéseknél szóltunk, hogy gyanúsak, hányingert lehet kapni tőlük. Észrevételeinket a fideszes képviselők rendre leszavazták, ezzel nem a város, hanem Simonka egyéni és üzleti köreit szolgálva!”

Simonka ügyeitől félnek Békésben a fideszesek

Orosházán tárgyalni sem voltak hajlandóak a kormánypártiak arról, hogy vizsgálják ki a költségvetési csalással gyanúsított képviselőhöz köthető szerződéseket. Sőt, még beszélni sem szabad erről.

Újjászületés

Európa új reformációja.

Ma már egyre több őshonos németnek az a véleménye, hogy az utóbbi évtizedekben senki nem tett annyit hazájában a keresztény vallás, kultúra, életforma visszaszorulásáért, az ország iszlamizálásáért, mint a „Willkommenskultur” széplelkű, ám kétszínű kancellárja – véli a Magyar Hírlap Online.

„Ma már a szélsőliberális gondolatrendőrség és véleménydiktatúra ellenére egyre többen ki merik mondani, hogy a német Kereszténydemokrata Uniót tizennyolc éve vezető Merkel se nem német, se nem keresztény, hanem multikulti, internacionalista ideológiát vall és képvisel, német- és Európa-ellenes érdekeket szolgál téves és káros bevándorláspárti politikájával. Míg egyre több fekete-afrikai püspök figyelmeztet arra, hogy az európai egyházak felelősek a kereszténység visszaszorulásért, a német katolikus és protestáns egyház liberális vezetése is támogatja a migráció formájában zajló agresszív muszlim térhódítást. Ezért sokan, joggal vélik úgy, hogy ötszáz évvel Luther fellépése után Németországnak – és egész Nyugat-Európának – lelki újjászületésre, új reformációra van szüksége.”

Új reformációra várva

Álláspont. Ötszáz évvel Luther fellépése után Németországnak - és egész Nyugat-Európának - lelki újjászületésre, új reformációra van szüksége Tavaly, az ötszázadik évfordulón szinte egész Németország Luther-lázban égett, s a Lutherstadtnak korábban átnevezett Wittenbergbe több tízezer protestáns hívő és még több nem vallásos turista látogatott el. Az 501.

Tolerancia

A Föld haláltusája.

A Természetvédelmi Világalap szerint két évünk van rá, hogy kitaláljunk valamit, különben vége a Földnek – derül ki az Origo.hu cikkéből.

„Az 1800-as évek óta az emberiség létszáma a hétszeresére nőtt, ma már több mint 7,6 milliárdan élünk a Földön. A világgazdaság ezzel párhuzamosan 30-szorosára nőtt, az elmúlt fél évszázad változásai azonban minden korábbinál drasztikusabbak. Ez oda vezetett, hogy ökológiai lábnyomunk olyan nagyra növekedett, amit a bolygó már nem képes tolerálni. A már korábban említett 70-es évek számított vízválasztónak, nagyjából ekkor léptük túl a Föld eltartóképességét. Ma eljutottunk oda, hogy jelenlegi szükségleteink fenntartásához 1,8 bolygóra lenne szükségünk.”

Két évünk van rá, hogy kitaláljunk valamit, különben vége a Földnek

Magyarországon a vizesélőhelyeket érte a legnagyobb csapás.

Veszteség

Tolvai Reni kapaszkodása.

A Lokál Online szerint az énekesnő édesapja egy évvel ezelőtti hirtelen halálát a mai napig nem tudta feldolgozni.

„Amerikai szakemberekkel dolgozhattam, és óriási büszkeség, hogy két új dalt sikerült írnunk, amelyek hamarosan hallhatóak lesznek. Az utóbbi időben még erősebben kapaszkodtam a család és a szerelmem mellett a munkámba, mint eddig bármikor, és ennek szerencsére megvan az eredménye is – utalt édesapja tavalyi elvesztésére az énekesnő, aki egyelőre úgy érzi, még mindig nem tudta magát igazán túltenni a történteken.”

Tolvai Reni: Még nem dolgozta fel apja halálát

Tolvai Reni édesapja egy évvel ezelőtti hirtelen halálát a mai napig nem tudta feldolgozni. Az énekesnő fájdalmát családja közelségével és a munkával igyekszik elnyomni, de egyszer szeretne egy dalt írni, amelyben szeretett apukájának állít emléket.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/63185/pics/lead_800x600.gif
Aktuális,lapszemle
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Szombaton nyitnak a budapesti strandok

2019.04.26. 09:30
Az idei strandszezonban április 27-én elsőként a Palatinus, Dagály és a Paskál fürdők nyitnak ki.

Blogstar kávéház

2019.04.26. 04:35
Bevándorláspárti Sziget Fesztivál, az ellenzék negatív lendülete, drámai stadionkatasztrófák, a kanyaró világhódítása és Singh Viki ünnepi masszázsa pénteki online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2019.04.25. 02:30
A Notre-Dame iszlamizálódása, Márki-Zay kalapozása, ellenzéki őskáosz, magyarellenes uszítások és Dér Heni férfias kompenzálása csütörtöki online lapszemlénkben.

Szeptembertől kötelező lesz a bárányhimlő elleni védőoltás

2019.04.24. 07:00
Horváth Ildikó egészségügyért felelős államtitkár közlése szerint szeptembertől a kötelező védőoltások közé kerül a bárányhimlő elleni oltás is.

Blogstar kávéház

2019.04.24. 01:00
Magyarország kispadozása, Budapest mélyalvása, a kereszténység letámadása, szárnyas hírvivők és Szilágyi Liliána dögös pózolása szerdai online lapszemlénkben.

Nyár végétől repülési tilalmat vezetnek be a főváros felett

2019.04.23. 13:20
Augusztustól éjfél és hajnali öt óra között nem szállhatnak fel és le repülőgépek a Liszt Ferenc-repülőtéren – az erről szóló megállapodást Tarlós István …

Meghalt János, Luxemburg korábbi nagyhercege

2019.04.23. 13:05
A Nassau-Weilburg-ház ötödik uralkodója 98 éves volt, halálhírét fia, Henrik nagyherceg jelentette be.

Lehűlést, esőt és nyarat tatogat az időjárás

2019.04.23. 07:30
Az időjárás kegyes volt hozzánk, hiszen a hosszú hétvége alatt sokszor szinte nyári időnk volt, viszont a hét első munkanapjával az eső is beköszönt.

Blogstar kávéház

2019.04.23. 04:00
Orbán Viktor megtakarítása, a falusi csok piacmozgatása, Szarka Tamás kerítései, Molnár Ferenc Caramel ősrobbanása és Tatár Csilla kikapcsolódása keddi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2019.04.22. 01:00
Orbán Viktor feltámadása, Sargentini lopása, a börtön kényszerközössége, önveszélyes alváshiány és Adele milliós kifosztása hétfői online lapszemlénkben.

Ezeket a cikkeket olvastad már?