A hatos lottón nem vitték el a főnyereményt
Nyerőszámok: 6 (hat), 17 (tizenhét), 22 (huszonkettő), 25 (huszonöt), 41 (negyvenegy), 43 (negyvenhárom). Nyeremények: 6 találatos szelvény nem volt; 5 találatos szelvény 60 darab, nyereményük egyenként 290.135 forint; 4 találatos szelvény 2.780 darab, nyereményük egyenként 6.260 forint; 3 találatos szelvény 44.570 darab, nyereményük egyenként 1.520 forint.
Blogolj!

Blogstar kávéház

Hazatalálás

Az elhunytak misézése.

Temetőlátogatás, gyertyagyújtás: elhunyt szeretteinkre emlékezünk országszerte – összegez a Hirado.hu.

„A mindenszentek és a halottak napja a köztudatban gyakran összemosódik, ennek egyik oka az is, hogy az egyház olvasatában egy új ünnepnap, napnyugta után kezdődik, így a ma esti miséket már azoknak a halottaknak is szentelik, akik még nem érték el az örök üdvösséget. Népi hiedelmek szerint ezen az estén az emberek régen otthon is gyertyát gyújtottak, hogy míg ők a templomban vagy a temetőben vannak, addig a holtak könnyebben hazataláljanak és körülnézhessenek. Azonban éjfél után már nem volt szabad a templomba merészkedni. A hiedelmek szerint ugyanis mindenszentek és a halottak napja közötti éjjel az elhunytak miséznek a templomban. A népi és az egyházi hagyományokban közös, hogy a gyertya lángja egyszerre jelképezi a halottak lelkét és a világosságot, ami a halottak lelkét a jó útra vezeti.”

Temetőlátogatás, gyertyagyújtás - elhunyt szeretteinkre emlékezünk országszerte

Ma van mindenszentek ünnepe, a katolikus egyházban ez az üdvözült lelkek emléknapja, a protestánsok az elhunytakról emlékeznek meg ilyenkor. A hosszú hé...

Felszín

Demeter Márta vonzódása.

A politikus, aki még sosem nyert választást – az LMP társelnökének furcsa karrierjéről ír a Figyelő cikke alapján az Origo.hu.

„Demeter 35 éves politológus, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem biztonságpolitikai szakára járt, de diplomát nem szerzett. Viszont a honvédség iránt mindig is vonzódott. Volt elvtársai az MSZP-ben, akikkel 2010-2017-ig dolgozott együtt felszínességére és megbízhatatlanságára emlékeznek.”

Demeter Márta: a politikus, aki még sosem nyert választást

A hazugságaival lebukott képviselő furcsa felemelkedésének története.

Rohangálás

Ellenzéki büfögés.

A hajléktalanos kiállás legfontosabb tanulsága, hogy az ilyesmi csak akkor működik jól, ha egymásért állunk ki, nem magunkért. A Fidesz célja ugyanis a társadalmi kötelékek rombolása – olvasható az Azonnali.hu cikkében.

„Az ellenzékünk úgy tűnik, eljutott odáig, hogy már a tévébe se megy be orbánozni, tényleg olyanok, mint a magyar focisták, akik akkor is kapnak pénzt, ha egy métert sem futnak, akkor meg minek rohangáljanak? 3000 kóbor értelmiségi nyomott egy lájkot valami oldalon, és már mentünk is a hírekbe, közben gondolom a Jobbik náci tagozatából kivált a Jobbik mégnácibb tagozata, OGY Laci felnyomta OGY Mártit a nemzetbiztonsági izénél, OGY Betti a fene tudja, mit csinált, OGY Szilárd meg büfögött egy hangosat. Az egész OGY valóságsó viszont mintha nem lenne benne a tévében.”

Mit tanultam a hajléktalanos tiltakozásból?

A hajléktalanos kiállás legfontosabb tanulsága, hogy az ilyesmi csak akkor működik jól, ha egymásért állunk ki, nem magunkért. A Fidesz célja ugyanis a társadalmi kötelékek rombolása.

Gőzös

Luxus Vivi szórakoztatása.

Ennél ma már nem lesz cukibb: Vasvári Vivien olyan videót posztolt, hogy attól meglágyulna bárki szíve – így a Blikk Online.

„Aranyos videót osztott meg Instagram-oldalán Vasvári Vivien. A felvétel tanúsága szerint a luxusfeleség kisfia teljesen oda van azért, hogy anyukája nyakában ülhet, ráadásul az is nagyon tetszik neki, hogy Vivi énekléssel is szórakoztatja őt. – Megy a gőzös megy a gőzös... A hangom nem a legjobb... bocsi, de Edward imádja és ez a lényeg! – írta a videóhoz.”

Ennél ma már nem lesz cukibb: Vasvári Vivien olyan videót posztolt, hogy attól meglágyulna bárki szíve

A luxusfeleség kisebbik gyermeke egy igazán boldog kisfiú: Vasvári Vivien elképesztően édes videót posztolt a kis Edwardról, aki teljesen a rajongók szívébe lopta magát imádnivaló mosolyával.

Trükközés

Nagyszínpadi illúziók.

Most először hozzák el minden idők legnagyobb varázslatát Magyarországra – Hajnóczy Soma világbajnok bűvésszel közöl videóinterjút a Zoom.hu.

„Hajnóczy Soma világbajnok magyar bűvész már bejárta a világot, de mindig nagy álma volt egy show a Papp László Sportarénában Budapesten, ahol előtte csak Copperfield lépett fel bűvészprodukcióval. Nem ő lesz az egyetlen szereplője a show-nak, ami a Champions of Illusion címet viseli, meghívták a világ legjobb bűvészeit is. Kártyatrükkökről, gondolatolvasásról és nagyszínpadi illúziókról szól november első hétvégéje.”

Most először hozzák el minden idők legnagyobb varázslatát Magyarországra

Hétvégén Champions of Illusion bűvész show lesz a Papp László Sportarénában. Hajnóczy Soma világbajnok bűvésszel interjúztunk.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/63378/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,lapszemle
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2019.04.20. 21:45
Szombathely ellenzékieskedése, Bangóné érett sonkája, Macron brutalitása, a Brexit törésvonalai és Kelemen Anna nyuszifülei online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2019.04.20. 01:50
Jézus keresztútja, Sargentini lopása, túltolt kereszténykedés, felvilágosító melegpropaganda és Mihalik Enikő meztelensége szombati online lapszemlénkben.

Kigyulladt egy magyarokat szállító busz Horvátországban

2019.04.19. 21:15
Kigyulladt egy magyarokat szállító busz Horvátországban, szerencsére senki sem sérült meg.

A Pentagon megerősítette: ismét rakétakísérletet hajtott végre Észak-Korea

2019.04.19. 07:35
Az amerikai védelmi minisztérium csütörtökön megerősítette, hogy Phenjan rakéta fegyverkísérletet hajtott végre.

Blogstar kávéház

2019.04.19. 04:20
Egészségügyi robbanásveszély, a bevándorlás Einsteinjei, turistamágnes sportesemények, Tatár Csilla fehérneműs fanatizálása és Kiss Ramóna tündérkéje pénteki online lapszemlénkben.

Lezárták az Akropoliszt, miután a héten több emberbe is villám csapott a műemléknél

2019.04.18. 20:20
A görög kulturális minisztérium csütörtöki közlése szerint elővigyázatosságból átmenetileg lezárták Athénban az …

Elhunyt Hámos László, az amerikai magyarság egyik ismert személyisége

2019.04.18. 14:30
A Magyar Emberi Jogok Alapítvány társalapítója és elnöke 68 évesen halt meg New York-ban.

Beindult a hosszú hétvége: torlódások, dugók az autópályákon

2019.04.18. 12:15
Már csütörtökön elindult az ilyenkor szokásos közlekedési káosz.

Két palack benzinnel és gyufával akart bemenni a New York-i Szent Patrick katedrálisba

2019.04.18. 07:25
A New York-i Szent Patrick katedrálisnál szerda este őrizetbe vettek egy férfit, aki két benzines kannával akart bejutni a …

Blogstar kávéház

2019.04.18. 04:00
Isten párizsi büntetése, Tóth Bertalan fletói piszkálódása, a Fidesz szárnyalása, húsvéti szúrópróba és Németh Kristóf intim lebukása csütörtöki online lapszemlénkben.

Ezeket a cikkeket olvastad már?