Blogolj!

Blogstar kávéház

Alku

Trump pocskondiázása.

Az Egyesült Államok felmondja a közép-hatótávolságú nukleáris fegyverek (INF) felszámolásáról kötött, harminc évvel ezelőtti megállapodást: Trump mindent újratárgyal, Gorbacsov katasztrofális következményeket jósol – a 168 Óra Online összefoglalója.

„Az elnök gyűlöli az elődei által összehozott megállapodásokat, egyezményeket, ezeket kedvtelve pocskondiázza, állít róluk fantasztikus dolgokat. Eközben azt hiszi, hogy ezeknél sokkal jobbat képes kialkudni. Ez magyarázza a könnyedséget, amellyel bejelentette az egyezményből való kivonulást. Ennek a hátterében azonban más hatalmi és katonai érdekek is állnak, mindenekelőtt az a kihívás, amellyel Kína kétségessé akarja tenni az amerikaiak kelet-ázsiai pozícióit.”

Cirkálórakéták újratöltve - Trump mindent újratárgyal, Gorbacsov katasztrofális következményeket jósol

Az Egyesült Államok felmondja a közép-hatótávolságú nukleáris fegyverek (INF) felszámolásáról kötött, harminc évvel ezelőtti megállapodá

Lejtmenet

Merkel mélypontja.

A hesseni választások után Angela Merkel bejelentette: nem indul újra pártja elnöki tisztségéért. Szakértők szerint bevándorláspolitikája miatt jutott oda a német kancellár, ahol most tart, ami a népszerűségét illeti – írja a Hirado.hu.

„A politológus szerint Merkel ezt rontotta el a bevándorláspolitikájával, amikor 2015-ben kinyitotta Németország kapuit, és tárt karokkal várta a migránsokat. A német polgárok ugyanis idővel rájöttek, hogy ennek a befogadáspolitikának az anyagi és társadalmi terheit is ők viselik. Ezért indult 2016-2017-től a CDU-CSU is egy lejtmenetre. A hesseni választás történelmi mélypontot jelentett Angela Merkelnek és pártjának – hangsúlyozta.”

Történelmi mélypontra ért a német kancellár

A hesseni választások után Angela Merkel bejelentette: nem indul újra pártja elnöki tisztségéért. Szakértők szerint bevándorláspolitikája miatt jutott o...

Mérgezés

A népközösség fertőzése.

Protestánsok százait égette meg, amikor ismét a katolicizmus tette meg uralkodó államvallásnak Angliában, ám a híresztelésekkel ellentétben I. Máriától valójában távol állt a kegyetlenség – mutatja be az Origo.hu.

„Mária kegyetlen intézkedései kapcsán elsőként fontos megérteni, hogy a korai modern Európában az eretnekséget a népközösség fertőzésének tekintették, amelyet egyszerűen ki kell törölni, hogy ne mérgezze tovább a társadalmat. Az eretnekség büntetése épp ezért nem lehetett más, csak a halál. A gyakorlatot egész Európában alkalmazták, ahol kiemelt szerephez jutott a holttestek teljes megsemmisítése is, amellyel megakadályozták az egyes testrészek használatát relikviaként.”

Könyörületes létére több mint háromszáz embert küldött máglyára

Kóstolta már a Bloody Maryt? Nem, semmi köze Anglia rettegett katolikus uralkodójához.

Trónörökös

Tóth Gabi tökéletessége.

Krausz Gábor és Tóth Gabi közel egy éve vannak együtt, így felmerülhet a kérdés: nem gondoltak-e már kapcsolatuk új szintre emelésén? – így a Blikk Online.

„Természetesen azért még várnak a családalapítással, de a férfi szerint nincs kizárva, hogy pár éven belül érkezhet a trónörökös. Ennek ellenére leánykérésen nem gondolkozik, mivel nem tartja magát házasságpárti embernek. Véleménye szerint az főleg a nőknek szól, ők mindenféle hivatalos irat nélkül is tökéletesen boldogok az énekesnővel.”

Őszinte vallomás: teljesen felforgatta szerelme életét Tóth Gabi

Krausz Gábor és Tóth Gabi közel egy éve vannak együtt, így felmerülhet a kérdés: nem gondoltak-e már kapcsolatuk új szintre emelésén?

Dobás

Gyermeki felnőttek.

Bárkiből kihozza gyermeki énjét a Gibbon Games. A harmincas fiatalokból álló csoport olyan rég elfeledettnek gondolt játékokat elevenít fel, mint a Bújj, bújj, zöld ág vagy a papírrepülő-hajítás, és még a barkóbát is sikerült modernizálniuk – derül ki a Zoom.hu videójából.

„Eddigi legnagyobb dobásuk a Kő-papír-olló magyar bajnokság megrendezése volt, amelynek győztese a londoni kontinenstornán képviseli majd hazánkat. A közösség már sokaknak bizonyította, hogy az értelmetlennek tűnő, tét nélküli játékok is remek kikapcsolódást nyújthatnak. A Gibbon Games mottója: Azért játszunk, mert játszani jó.”

Ők Magyarország legmenőbb arcai, akik gyerekeket varázsolnak a felnőttekből

Bárkiből kihozza gyermeki énjét a Gibbon Games. A harmincas fiatalokból álló csoport olyan rég elfeledettnek gondolt játékokat elevenít fel, mint a "Bújj, bújj, zöld ág" vagy a papírrepülő-hajítás, és még a barkóbát is sikerült modernizálniuk.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/63449/pics/lead_800x600.gif
Aktuális,lapszemle
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Szerdától drágábban tankolhatunk

2019.06.24. 14:05
Az utóbbi hetekben "megszokott" csökkenés után most drágulásra számíthatunk a kutakon, ugyanis a Mol 3 forinttal emeli a benzin és 5 forinttal a gázolaj nagykereskedelmi árát szerdán - értesült az MTI hétfőn …

Blogstar kávéház

2019.06.24. 04:30
Az előválasztás szabadfogású birkózása, a nemzetietlen ellenállás derékhada, Románia kettős mércéje, megkoronázott szépségek és Kiss Ramóna boldogító igenje hétfői online lapszemlénkben.

A cseh kormányfő lemondását követelték Prágában

2019.06.23. 20:20
Andrej Babis kormányfő és Marie Benesová igazságügyi miniszter lemondását, valamint a cseh ügyészség függetlenségének megőrzését követelték vasárnap Prágában.

160 Iszlám Állam-hívőről semmit nem tudnak a német hatóságok

2019.06.23. 20:10
Semmilyen adattal nem rendelkeznek a német biztonsági szervek a magát Iszlám Államnak nevező terrorszervezet 160 olyan követőjéről, akik Németországból utaztak a …

Kisebb földrengés volt Heves megyében

2019.06.23. 19:00
Kisebb, a Richter-skála szerinti 2,3-as erősségű földrengés volt a Heves megyei Tenk közelében vasárnap délután.

Nem volt telitalálat a hatos lottón

2019.06.23. 16:50
Ma senkinek nem volt szerencséje, nem volt telitalálat a hatos lottón, ötösökből viszont akadt bőven.

Kánikula váltja a viharos időjárást

2019.06.23. 14:50
Kellett ez a kis szusszanás, már ami a lehűlést és az esőt illeti, ám nem sokáig fog ez tartani, jövő héttől újabb hőségre lehet számítani.

Újabb húsz településen kezdődhetnek bölcsődei fejlesztések

2019.06.23. 08:30
Újabb húsz településen kezdődhetnek bölcsődei fejlesztések mintegy kétmilliárd forint költségvetési támogatásból a bölcsődei fejlesztési program keretében - …

Blogstar kávéház

2019.06.23. 05:05
Véres szúnyogapokalipszis, a Gyurcsány család korteskedése, a liberálisok pálfordulása, a hőhullám öngyilkossági hulláma és Sebestyén Balázs eltorzulása vasárnapi online lapszemlénkben.

Ezekkel a számokkal nem nyert

2019.06.22. 20:40
Egyáltalán nem volt ötös a lottón, ellenben négyesből akad bőven.

Ezeket a cikkeket olvastad már?