A hatos lottón nem vitték el a főnyereményt
Nyerőszámok: 6 (hat), 17 (tizenhét), 22 (huszonkettő), 25 (huszonöt), 41 (negyvenegy), 43 (negyvenhárom). Nyeremények: 6 találatos szelvény nem volt; 5 találatos szelvény 60 darab, nyereményük egyenként 290.135 forint; 4 találatos szelvény 2.780 darab, nyereményük egyenként 6.260 forint; 3 találatos szelvény 44.570 darab, nyereményük egyenként 1.520 forint.
Blogolj!

Blogstar kávéház

Alku

Trump pocskondiázása.

Az Egyesült Államok felmondja a közép-hatótávolságú nukleáris fegyverek (INF) felszámolásáról kötött, harminc évvel ezelőtti megállapodást: Trump mindent újratárgyal, Gorbacsov katasztrofális következményeket jósol – a 168 Óra Online összefoglalója.

„Az elnök gyűlöli az elődei által összehozott megállapodásokat, egyezményeket, ezeket kedvtelve pocskondiázza, állít róluk fantasztikus dolgokat. Eközben azt hiszi, hogy ezeknél sokkal jobbat képes kialkudni. Ez magyarázza a könnyedséget, amellyel bejelentette az egyezményből való kivonulást. Ennek a hátterében azonban más hatalmi és katonai érdekek is állnak, mindenekelőtt az a kihívás, amellyel Kína kétségessé akarja tenni az amerikaiak kelet-ázsiai pozícióit.”

Cirkálórakéták újratöltve - Trump mindent újratárgyal, Gorbacsov katasztrofális következményeket jósol

Az Egyesült Államok felmondja a közép-hatótávolságú nukleáris fegyverek (INF) felszámolásáról kötött, harminc évvel ezelőtti megállapodá

Lejtmenet

Merkel mélypontja.

A hesseni választások után Angela Merkel bejelentette: nem indul újra pártja elnöki tisztségéért. Szakértők szerint bevándorláspolitikája miatt jutott oda a német kancellár, ahol most tart, ami a népszerűségét illeti – írja a Hirado.hu.

„A politológus szerint Merkel ezt rontotta el a bevándorláspolitikájával, amikor 2015-ben kinyitotta Németország kapuit, és tárt karokkal várta a migránsokat. A német polgárok ugyanis idővel rájöttek, hogy ennek a befogadáspolitikának az anyagi és társadalmi terheit is ők viselik. Ezért indult 2016-2017-től a CDU-CSU is egy lejtmenetre. A hesseni választás történelmi mélypontot jelentett Angela Merkelnek és pártjának – hangsúlyozta.”

Történelmi mélypontra ért a német kancellár

A hesseni választások után Angela Merkel bejelentette: nem indul újra pártja elnöki tisztségéért. Szakértők szerint bevándorláspolitikája miatt jutott o...

Mérgezés

A népközösség fertőzése.

Protestánsok százait égette meg, amikor ismét a katolicizmus tette meg uralkodó államvallásnak Angliában, ám a híresztelésekkel ellentétben I. Máriától valójában távol állt a kegyetlenség – mutatja be az Origo.hu.

„Mária kegyetlen intézkedései kapcsán elsőként fontos megérteni, hogy a korai modern Európában az eretnekséget a népközösség fertőzésének tekintették, amelyet egyszerűen ki kell törölni, hogy ne mérgezze tovább a társadalmat. Az eretnekség büntetése épp ezért nem lehetett más, csak a halál. A gyakorlatot egész Európában alkalmazták, ahol kiemelt szerephez jutott a holttestek teljes megsemmisítése is, amellyel megakadályozták az egyes testrészek használatát relikviaként.”

Könyörületes létére több mint háromszáz embert küldött máglyára

Kóstolta már a Bloody Maryt? Nem, semmi köze Anglia rettegett katolikus uralkodójához.

Trónörökös

Tóth Gabi tökéletessége.

Krausz Gábor és Tóth Gabi közel egy éve vannak együtt, így felmerülhet a kérdés: nem gondoltak-e már kapcsolatuk új szintre emelésén? – így a Blikk Online.

„Természetesen azért még várnak a családalapítással, de a férfi szerint nincs kizárva, hogy pár éven belül érkezhet a trónörökös. Ennek ellenére leánykérésen nem gondolkozik, mivel nem tartja magát házasságpárti embernek. Véleménye szerint az főleg a nőknek szól, ők mindenféle hivatalos irat nélkül is tökéletesen boldogok az énekesnővel.”

Őszinte vallomás: teljesen felforgatta szerelme életét Tóth Gabi

Krausz Gábor és Tóth Gabi közel egy éve vannak együtt, így felmerülhet a kérdés: nem gondoltak-e már kapcsolatuk új szintre emelésén?

Dobás

Gyermeki felnőttek.

Bárkiből kihozza gyermeki énjét a Gibbon Games. A harmincas fiatalokból álló csoport olyan rég elfeledettnek gondolt játékokat elevenít fel, mint a Bújj, bújj, zöld ág vagy a papírrepülő-hajítás, és még a barkóbát is sikerült modernizálniuk – derül ki a Zoom.hu videójából.

„Eddigi legnagyobb dobásuk a Kő-papír-olló magyar bajnokság megrendezése volt, amelynek győztese a londoni kontinenstornán képviseli majd hazánkat. A közösség már sokaknak bizonyította, hogy az értelmetlennek tűnő, tét nélküli játékok is remek kikapcsolódást nyújthatnak. A Gibbon Games mottója: Azért játszunk, mert játszani jó.”

Ők Magyarország legmenőbb arcai, akik gyerekeket varázsolnak a felnőttekből

Bárkiből kihozza gyermeki énjét a Gibbon Games. A harmincas fiatalokból álló csoport olyan rég elfeledettnek gondolt játékokat elevenít fel, mint a "Bújj, bújj, zöld ág" vagy a papírrepülő-hajítás, és még a barkóbát is sikerült modernizálniuk.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/63449/pics/lead_800x600.gif
Aktuális,lapszemle
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2019.04.20. 21:45
Szombathely ellenzékieskedése, Bangóné érett sonkája, Macron brutalitása, a Brexit törésvonalai és Kelemen Anna nyuszifülei online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2019.04.20. 01:50
Jézus keresztútja, Sargentini lopása, túltolt kereszténykedés, felvilágosító melegpropaganda és Mihalik Enikő meztelensége szombati online lapszemlénkben.

Kigyulladt egy magyarokat szállító busz Horvátországban

2019.04.19. 21:15
Kigyulladt egy magyarokat szállító busz Horvátországban, szerencsére senki sem sérült meg.

A Pentagon megerősítette: ismét rakétakísérletet hajtott végre Észak-Korea

2019.04.19. 07:35
Az amerikai védelmi minisztérium csütörtökön megerősítette, hogy Phenjan rakéta fegyverkísérletet hajtott végre.

Blogstar kávéház

2019.04.19. 04:20
Egészségügyi robbanásveszély, a bevándorlás Einsteinjei, turistamágnes sportesemények, Tatár Csilla fehérneműs fanatizálása és Kiss Ramóna tündérkéje pénteki online lapszemlénkben.

Lezárták az Akropoliszt, miután a héten több emberbe is villám csapott a műemléknél

2019.04.18. 20:20
A görög kulturális minisztérium csütörtöki közlése szerint elővigyázatosságból átmenetileg lezárták Athénban az …

Elhunyt Hámos László, az amerikai magyarság egyik ismert személyisége

2019.04.18. 14:30
A Magyar Emberi Jogok Alapítvány társalapítója és elnöke 68 évesen halt meg New York-ban.

Beindult a hosszú hétvége: torlódások, dugók az autópályákon

2019.04.18. 12:15
Már csütörtökön elindult az ilyenkor szokásos közlekedési káosz.

Két palack benzinnel és gyufával akart bemenni a New York-i Szent Patrick katedrálisba

2019.04.18. 07:25
A New York-i Szent Patrick katedrálisnál szerda este őrizetbe vettek egy férfit, aki két benzines kannával akart bejutni a …

Blogstar kávéház

2019.04.18. 04:00
Isten párizsi büntetése, Tóth Bertalan fletói piszkálódása, a Fidesz szárnyalása, húsvéti szúrópróba és Németh Kristóf intim lebukása csütörtöki online lapszemlénkben.

Ezeket a cikkeket olvastad már?