Blogolj!

Blogstar kávéház

Alku

Trump pocskondiázása.

Az Egyesült Államok felmondja a közép-hatótávolságú nukleáris fegyverek (INF) felszámolásáról kötött, harminc évvel ezelőtti megállapodást: Trump mindent újratárgyal, Gorbacsov katasztrofális következményeket jósol – a 168 Óra Online összefoglalója.

„Az elnök gyűlöli az elődei által összehozott megállapodásokat, egyezményeket, ezeket kedvtelve pocskondiázza, állít róluk fantasztikus dolgokat. Eközben azt hiszi, hogy ezeknél sokkal jobbat képes kialkudni. Ez magyarázza a könnyedséget, amellyel bejelentette az egyezményből való kivonulást. Ennek a hátterében azonban más hatalmi és katonai érdekek is állnak, mindenekelőtt az a kihívás, amellyel Kína kétségessé akarja tenni az amerikaiak kelet-ázsiai pozícióit.”

Cirkálórakéták újratöltve - Trump mindent újratárgyal, Gorbacsov katasztrofális következményeket jósol

Az Egyesült Államok felmondja a közép-hatótávolságú nukleáris fegyverek (INF) felszámolásáról kötött, harminc évvel ezelőtti megállapodá

Lejtmenet

Merkel mélypontja.

A hesseni választások után Angela Merkel bejelentette: nem indul újra pártja elnöki tisztségéért. Szakértők szerint bevándorláspolitikája miatt jutott oda a német kancellár, ahol most tart, ami a népszerűségét illeti – írja a Hirado.hu.

„A politológus szerint Merkel ezt rontotta el a bevándorláspolitikájával, amikor 2015-ben kinyitotta Németország kapuit, és tárt karokkal várta a migránsokat. A német polgárok ugyanis idővel rájöttek, hogy ennek a befogadáspolitikának az anyagi és társadalmi terheit is ők viselik. Ezért indult 2016-2017-től a CDU-CSU is egy lejtmenetre. A hesseni választás történelmi mélypontot jelentett Angela Merkelnek és pártjának – hangsúlyozta.”

Történelmi mélypontra ért a német kancellár

A hesseni választások után Angela Merkel bejelentette: nem indul újra pártja elnöki tisztségéért. Szakértők szerint bevándorláspolitikája miatt jutott o...

Mérgezés

A népközösség fertőzése.

Protestánsok százait égette meg, amikor ismét a katolicizmus tette meg uralkodó államvallásnak Angliában, ám a híresztelésekkel ellentétben I. Máriától valójában távol állt a kegyetlenség – mutatja be az Origo.hu.

„Mária kegyetlen intézkedései kapcsán elsőként fontos megérteni, hogy a korai modern Európában az eretnekséget a népközösség fertőzésének tekintették, amelyet egyszerűen ki kell törölni, hogy ne mérgezze tovább a társadalmat. Az eretnekség büntetése épp ezért nem lehetett más, csak a halál. A gyakorlatot egész Európában alkalmazták, ahol kiemelt szerephez jutott a holttestek teljes megsemmisítése is, amellyel megakadályozták az egyes testrészek használatát relikviaként.”

Könyörületes létére több mint háromszáz embert küldött máglyára

Kóstolta már a Bloody Maryt? Nem, semmi köze Anglia rettegett katolikus uralkodójához.

Trónörökös

Tóth Gabi tökéletessége.

Krausz Gábor és Tóth Gabi közel egy éve vannak együtt, így felmerülhet a kérdés: nem gondoltak-e már kapcsolatuk új szintre emelésén? – így a Blikk Online.

„Természetesen azért még várnak a családalapítással, de a férfi szerint nincs kizárva, hogy pár éven belül érkezhet a trónörökös. Ennek ellenére leánykérésen nem gondolkozik, mivel nem tartja magát házasságpárti embernek. Véleménye szerint az főleg a nőknek szól, ők mindenféle hivatalos irat nélkül is tökéletesen boldogok az énekesnővel.”

Őszinte vallomás: teljesen felforgatta szerelme életét Tóth Gabi

Krausz Gábor és Tóth Gabi közel egy éve vannak együtt, így felmerülhet a kérdés: nem gondoltak-e már kapcsolatuk új szintre emelésén?

Dobás

Gyermeki felnőttek.

Bárkiből kihozza gyermeki énjét a Gibbon Games. A harmincas fiatalokból álló csoport olyan rég elfeledettnek gondolt játékokat elevenít fel, mint a Bújj, bújj, zöld ág vagy a papírrepülő-hajítás, és még a barkóbát is sikerült modernizálniuk – derül ki a Zoom.hu videójából.

„Eddigi legnagyobb dobásuk a Kő-papír-olló magyar bajnokság megrendezése volt, amelynek győztese a londoni kontinenstornán képviseli majd hazánkat. A közösség már sokaknak bizonyította, hogy az értelmetlennek tűnő, tét nélküli játékok is remek kikapcsolódást nyújthatnak. A Gibbon Games mottója: Azért játszunk, mert játszani jó.”

Ők Magyarország legmenőbb arcai, akik gyerekeket varázsolnak a felnőttekből

Bárkiből kihozza gyermeki énjét a Gibbon Games. A harmincas fiatalokból álló csoport olyan rég elfeledettnek gondolt játékokat elevenít fel, mint a "Bújj, bújj, zöld ág" vagy a papírrepülő-hajítás, és még a barkóbát is sikerült modernizálniuk.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/63449/pics/lead_800x600.gif
Aktuális,lapszemle
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2020.02.18. 02:20
Jakab Péter tisztogatásai, Hadházy Ákos botránypolitizálása, Gyurcsány Ferenc baráti milliói, a mesterséges intelligencia térhódítása és Nicki Minaj szexi vonaglása keddi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.02.17. 04:10
Orbán Viktor szabad kereszténydemokráciája, a kormány különös klímahitele, a Momentum öncélú károkozása, Salvini harcos euroszkepticizmusa és Singh Viki fantasztikus megújulása hétfői online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.02.16. 03:00
A fővárosi taxitrend átalakítása, a sport közösségformáló ereje, a bűntudat üzletté tétele, a migránstömegek követelései és Melanie Trump különleges Valentin-napja vasárnapi online lapszemlénkben.

Jól teljesít az új utasmóló Ferihegyen

2020.02.15. 12:20
Napra pontosan egy hónapja adták át az új utasmólót a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren, a visszajelzések alapján pedig igen szépen teljesít.

Lövöldözés Berlinben, egy ember meghalt

2020.02.15. 10:55
Több ember tüzet nyitott egy rendezvényközpont előtt a német fővárosban pénteken.

Több mint 1500 halálos áldozata van a koronavírusnak

2020.02.15. 09:25
A járvány kiindulópontjának számító kínai Hupej tartományban a helyzet még mindig kritikus, a vírus tovább szedi áldozatait. Jó hír viszont, hogy a tartományon kívül a …

Blogstar kávéház

2020.02.15. 05:05
A koronavírus megállíthatatlan terjedése, Pikó András politikai porhintése, Macronék szaftos szexbotránya, Magyarország látványos depressziója és Gregor Bernadett féltve őrzött magánélete szombati online lapszemlénkben.

Koronavírus: A Kínából hazaszállított franciák első csoportja elhagyhatta a karantént

2020.02.14. 15:40
Két hete érkezett Vuhanból Franciaországba az a csoport, akik ezidáig karanténban voltak. Most mind a 181 ember …

Blogstar kávéház

2020.02.14. 02:55
Az árbomba aggasztó robbanása, Dobrev Klára képtelen képmutatása, az MSZP pénzszórása, a migrációs nyomás növekedése és Nádai Anikó pozitív energiái pénteki online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.02.13. 03:55
Karácsony Gergely résnyire nyitott ajtója, Gyurcsány Ferenc mindent elsöprő lendülete, Soros szervezeteinek tüntetése, a házasság reneszánsza és Labancz Lilla szívdöglesztő popsija csütörtöki online lapszemlénkben.

Ezeket a cikkeket olvastad már?