Blogolj!

Blogstar kávéház

Fülkeforradalom

A balliberálisok kirekesztése.

A nemzeti konzultáció Orbán Viktor polgári kormányának az ars poeticája, az Európában egyedülálló kezdeményezés üzenete a létező legegyszerűbb: emberek nélkül nincs sikeres kormányzás – elemez az Origo.hu.

„A nyolcéves periódusban mind Medgyessy Péter, mind Gyurcsány Ferenc, mind Bajnai Gordon tipikusan elitkormányzást folytatott, amelynek során a mindenhatónak hitt fővárosi értelmiség útmutatásai alapján, velük karöltve irányították az országot. Ennek a politikának az volt a velejárója, hogy az átlagembereket kirekesztették a döntések meghozatalából, így egyetlen egyszer sem kérték ki a véleményüket egy-egy fajsúlyos kérdésben, hanem helyette inkább füstös szobákban beszélték meg, mi a jó Magyarországnak. Nyolc év balos, az országot csődközelbe navigáló vezetés után a népharag valósággal elsöpörte az elitpolitikát, és vele együtt a bezárkózó politikai elitet: magyar emberek millió jelezték a szavazófülkékben, elég volt, ez így nem mehet tovább!”

A nemzeti konzultáció Orbán Viktor polgári kormányának az ars poeticája

Emberek nélkül nincs sikeres kormányzás - ez a legfontosabb üzenete az Európában egyedülálló kezdeményezésnek.

Kulissza

Az MSZP széttagoltsága.

A Hirado.hu szerint sokan sérelmezik, hogy az idősebb, korábban választásokat nyerő politikusok háttérbe szorultak, és emiatt egy rutintalan, tapasztalatlan gárda vette át a szocialisták irányítását.

„Az MSZP másik korábbi elnöke sem hagyja szó nélkül a szocialisták helyzetét – erről már Lendvai Ildikó beszélt az Origo.hu-nak adott interjújában. Úgy fogalmazott: bár hivatalosan nem ad tanácsokat, a kulisszák mögül most is van beleszólása a párt ügyeibe. Lendvai Ildikó hozzátette: az sem könnyíti meg a mostani baloldal helyzetét, hogy nagyon jelentős a szervezeti széttagoltság, ugyanakkor szerinte ez idővel megoldódhat.”

Hat éve csökken az MSZP támogatottsága

A 2012-es fiatalítás óta csökken az MSZP támogatottsága - erről beszélt Kovács László reggel a Kossuth Rádióban. Az MSZP egykori elnöke az elmúlt évekbe...

Abszurd

Előválasztási blöff.

Közeledve az önkormányzati választásokhoz, újragondolt ötlettel állt elő néhány hónapja a baloldal egy része – így a Magyar Hírlap Online.

„Horváth Csaba nevét bedobták ugyan a sajtónak, de arról nem tudtak egyetlen értelmes szót sem kinyögni, hogy milyen feltételek mellett, ki és hogyan szavazhatna. Hogy lehetne regisztrálni a ténylegesen 'hithű' szavazókat? Miként lehetne kiszűrni azokat, akik egyébként Tarlós Istvánt támogatnák? Ki venne benne részt? És még sorolhatnánk a kérdések tucatjait. Az sem segíti a procedúra sikeres végigvitelét, hogy közben az LMP és a Jobbik is játszik azzal a gondolattal, hogy az önjelölt celebet, Puzsér Róbertet támogassa. A Liberálisok megint egyedül szeretnének nekirugaszkodni, és bármilyen abszurd, maga Demszky Gábor is előkerült a semmiből. Egyedül a mérhetetlen támogatottságú Párbeszéd lenne partner, de ők Karácsony Gergelyt szeretnék. Úgy tűnik tehát, hogy a szocialisták blöffölnek az előválasztás meglebegtetésével, csupán azért, hogy megfeleljenek annak az ellenzéki igénynek, miszerint egy jelölt kell Tarlós ellenében.”

Előválasztási dilemmák

Közeledve az önkormányzati választásokhoz, újragondolt ötlettel állt elő néhány hónapja a baloldal egy része Előválasztás kell! - harsogta hivatalosan ezúttal az utódpárt. Sok helyütt, de a főpolgármester-jelölt esetében feltétlenül. Sőt a minap már az is kiderült, hogy megtalálták a „legalkalmasabb" jelöltet Horváth Csaba személyében.

Tolódás

Dráguló lakások.

Hiába kérnek egyre többet a lakásokért, mégis egyre többen vásárolnak. Egyvalami azért módosult: a kereslet eltolódott az olcsóbb ingatlanok irányába – olvasható a Népszava Online cikkében.

„A kereslet ugyanakkor eltolódott az olcsóbb lakások felé – hívta fel a figyelmet Balogh László, az ingatlan.com vezető gazdasági szakértője. Megjegyezte: a lakások drágulása és a forgalom élénkülése továbbra is kitart, így nem csökken ugyan a vevők száma, de egyre nehezebben tudnak lépést tartani az árak emelkedésével – főként a fővárosban és a vidéki nagyvárosokban. A vásárlók ezért inkább az olcsóbb, kevésbé frekventált városrészekben keresnek most lakásokat. Az ingatlan.com elemzése szerint Budapesten és a nagyvárosokban a külső kerületek népszerűsége megnőtt.”

Megállíthatatlanul drágulnak a lakások

Hiába kérnek egyre többet a lakásokért, mégis egyre többen vásárolnak. Egyvalami azért módosult: a kereslet eltolódott az olcsóbb ingatlanok irányába.

Bomba

Bogdányi Titanilla idomai.

A Jóban Rosszban csinos színésznője most mindenkinek megmutatta, milyen gyönyörű és kerek idomokkal rendelkezik – írja a Blikk Online.

„A szépséges színésznő életéhez szorosan kapcsolódik a sportolás és az edzés, ami az Instagram-oldalára feltöltött képekből is látszik. Legutóbb is egy edzés után posztolta ki az elért eredményt. Ezek után senki nem kérdőjelezheti meg, hogy Titanilla valóban bomba formában van.”

Elképesztően merészét villantott a Jóban Rosszban szexi színésznője

Bogdányi Titanilla, a Jóban Rosszban csinos színésznője most mindenkinek megmutatta milyen gyönyörű és kerek idomokkal rendelkezik.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/63539/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,lapszemle
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Szombaton nyitnak a budapesti strandok

2019.04.26. 09:30
Az idei strandszezonban április 27-én elsőként a Palatinus, Dagály és a Paskál fürdők nyitnak ki.

Blogstar kávéház

2019.04.26. 04:35
Bevándorláspárti Sziget Fesztivál, az ellenzék negatív lendülete, drámai stadionkatasztrófák, a kanyaró világhódítása és Singh Viki ünnepi masszázsa pénteki online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2019.04.25. 02:30
A Notre-Dame iszlamizálódása, Márki-Zay kalapozása, ellenzéki őskáosz, magyarellenes uszítások és Dér Heni férfias kompenzálása csütörtöki online lapszemlénkben.

Szeptembertől kötelező lesz a bárányhimlő elleni védőoltás

2019.04.24. 07:00
Horváth Ildikó egészségügyért felelős államtitkár közlése szerint szeptembertől a kötelező védőoltások közé kerül a bárányhimlő elleni oltás is.

Blogstar kávéház

2019.04.24. 01:00
Magyarország kispadozása, Budapest mélyalvása, a kereszténység letámadása, szárnyas hírvivők és Szilágyi Liliána dögös pózolása szerdai online lapszemlénkben.

Nyár végétől repülési tilalmat vezetnek be a főváros felett

2019.04.23. 13:20
Augusztustól éjfél és hajnali öt óra között nem szállhatnak fel és le repülőgépek a Liszt Ferenc-repülőtéren – az erről szóló megállapodást Tarlós István …

Meghalt János, Luxemburg korábbi nagyhercege

2019.04.23. 13:05
A Nassau-Weilburg-ház ötödik uralkodója 98 éves volt, halálhírét fia, Henrik nagyherceg jelentette be.

Lehűlést, esőt és nyarat tatogat az időjárás

2019.04.23. 07:30
Az időjárás kegyes volt hozzánk, hiszen a hosszú hétvége alatt sokszor szinte nyári időnk volt, viszont a hét első munkanapjával az eső is beköszönt.

Blogstar kávéház

2019.04.23. 04:00
Orbán Viktor megtakarítása, a falusi csok piacmozgatása, Szarka Tamás kerítései, Molnár Ferenc Caramel ősrobbanása és Tatár Csilla kikapcsolódása keddi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2019.04.22. 01:00
Orbán Viktor feltámadása, Sargentini lopása, a börtön kényszerközössége, önveszélyes alváshiány és Adele milliós kifosztása hétfői online lapszemlénkben.

Ezeket a cikkeket olvastad már?