Blogolj!

Blogstar kávéház

Viszonyítás

A liberálisok bohóckodása.

A bevándorláspárti európai liberálisok óriásplakátokon uszítanak Orbán Viktor ellen, az ötlet a szélsőségesen bevándorláspárti, ultraliberális és magyarellenes Guy Verhofstadt frakcióvezetőtől származik – írja az Origo.hu.

„A sajtótájékoztatón magyarul is elmondta Verhofstadt propagandaszövegét Göncz Árpád unokája, Benedek Márton, aki a Momentum nevű kamupárt színeiben politizál (értsd: bohóckodik). Orbán Viktor európai szereplővé válását egyértelműen alátámasztja a liberálisok mostani akciója is, hiszen ők a magyar kormányfő nélkül képtelenek az önálló politizálásra, számukra Orbán Viktor a viszonyítási pont.”

A bevándorláspárti liberálisok plakátokon uszítanak Orbán Viktor ellen

Megkezdődött a harc a migránspárti liberálisok és a magyar kormányfőt támogató tábor között.

Érdek

A szükséges határőrizet.

Magyarország álláspontja régóta világos: mindenfajta hatáskörelvonást, centralizációt, európai birodalomépítési törekvést elutasítunk – emeli ki a Magyar Hírlap Online-nak adott interjúban Bakondi György miniszterelnöki főtanácsadó.

„A jelenlegi, illegális határátlépéssel kapcsolatos adatok azt mutatják, hogy szükség van az intenzív rendőri jelenlétre és azokra a jogintézményekre – például a visszakísérésre –, amelyeket ebben a helyzetben lehet alkalmazni. Ezek hiányában újra előállhatna a 2015-ös helyzet. Az ellenzék és a balliberális média korábban sok mindent állított, például azt is, hogy nincs migráció, sőt mivel az EU megállapodott Törökországgal, már nincs szükség határőrizetre és kerítésre sem. Emellett már többször bizonyították, hogy a brüsszeli centralizáció lelkes hívei. Mindez azonban ellentétes a magyar emberek érdekeivel, akik már a nemzeti konzultációkon, a népszavazáson és legutóbb a választáson is kinyilvánították véleményüket a határőrizetre, Magyarország belbiztonságának garantálására vonatkozóan.”

Fenn kell tartani a készültséget

Semmilyen biztosíték nincs arra, hogy ha a horvát-bosnyák határon feltorlódott illegális határátlépők sikeresen átjutnak Horvátországba, akkor Szlovénia helyett nem Magyarország felé veszik az irányt, ahogyan azt tették 2015-ben - hangsúlyozta lapunknak Bakondi György, a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója.

Hallgatás

A Fidesz néma leventéi.

Több fideszes képviselő 8 éve néma: locsogók és szófukarok a Parlamentben a Zoom.hu összeállításában.

„Az elmúlt fél évben hallgatásba burkolózó, de aktív képviselők közt találunk olyan rekorder némákat, mint például Bíró Márk és Kubatov Gábor. Ők ráadásul nemcsak az utóbbi időben, hanem évek óta nem adják jelét felszólalásaikkal annak, hogy aktívan részt vennének a parlamenti munkában, amiért most már bruttó havi egymilliós fizetést vesznek fel. Bíró Márk például 2010 óta folyamatosan képviselő és még sosem beszélt a T. Házban. Az elmúlt több mint 8 évben írásban sem volt valami aktív, mivel ez idő alatt összesen 9 önálló indítványt jegyzett, 4 másikhoz pedig csak csatlakozott. Nem sokkal jobban erőlteti meg magát képviselői tiszteletdíjáért a szintén fideszes Kubatov Gábor sem, aki egyébként civilben az FTC elnöke. Ő ráadásul 2006 óta képviselő, és leszámítva egyetlen, 2007-es, mindössze 5,5 perces felszólalását, ő már 12 éve nem beszél.”

Több fideszes képviselő 8 éve néma - locsogók és szófukarok a Parlamentben

Nem fogy ki a szavakból a KDNP-s Rétvári Bence, aki az elmúlt ciklus legtöbbet beszélő képviselője volt a Parlamentben, és május óta is megőrizte első helyét. Van viszont több olyan fideszes politikus is, aki 8 éve egy árva szót sem szólt.

Harc

Szabálytalan vagyonvédelem.

Élet-halál harc dúl a vagyonvédelmi cégek piacán: az elmúlt években sorra alakultak és dőltek meg a biztonsági őrök munkaerő-kölcsönzésével ügyeskedő bűnszervezetek – mutatja be a Hirado.hu.

„Fialka György úgy fogalmazott: a vállalkozások, amik két-három hónapig élnek, aztán megszűnnek, felszámolják, eladják, vagy csődbe viszik, semmi egyebet nem csinálnak, csak felveszik az alkalmazottakat, továbbadják őket vagyonvédelmi cégeknek, akik nem is tudnak arról, hogy szabálytalanul alkalmazott embereket 'kaptak'. Fialka György azt mondta, nagyon telített a vagyonvédelmi szakma, sokan próbálnak szerencsét, nem mindig tisztességes eszközökkel. Véleménye szerint a piaci harcban mindig az győz, aki olcsóbban veszi az embert.”

Élet-halál harc dúl a vagyonvédelmi cégek piacán

A harcban az győz, aki olcsóbban veszi az embert. Ez a kényszer végül oda vezetett, hogy az elmúlt években sorra alakultak és dőltek meg a biztonsági őr...

Életöröm

Az R-GO kacsintása.

Több ezer rajongó bizonyíthatja, hogy ezt a zenét nem lehet ülve hallgatni. Amint felcsendül a csikidam, megmozdul a kezed, a lábad, a testedben áramlani kezd az energia, felderül a lelked, és jókedvű leszel – így a Lokál Online.

„Az R-GO zenéjében egyszerre van jelen az önmagunkra kacsintás, a humor és azok a gondolatok, amelyek megszólítanak és megállítanak egy percre, hogy elgondolkodj, képessé válj arra, hogy azt az életörömöt, amit ez a zene ad neked, tovább tudd adni másoknak.”

Meglepetés az R-GO koncertjén

Ki gondolná, hogy már 35 év eltelt azóta, hogy az R-GO együttes életre keltette azt a különleges zenei világot, ami maga lett az életöröm, a napfény, a ritmus. Ez pedig nem más, mint a CSIKIDAM.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/63600/pics/lead_800x600.gif
Aktuális,lapszemle
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Szombaton nyitnak a budapesti strandok

2019.04.26. 09:30
Az idei strandszezonban április 27-én elsőként a Palatinus, Dagály és a Paskál fürdők nyitnak ki.

Blogstar kávéház

2019.04.26. 04:35
Bevándorláspárti Sziget Fesztivál, az ellenzék negatív lendülete, drámai stadionkatasztrófák, a kanyaró világhódítása és Singh Viki ünnepi masszázsa pénteki online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2019.04.25. 02:30
A Notre-Dame iszlamizálódása, Márki-Zay kalapozása, ellenzéki őskáosz, magyarellenes uszítások és Dér Heni férfias kompenzálása csütörtöki online lapszemlénkben.

Szeptembertől kötelező lesz a bárányhimlő elleni védőoltás

2019.04.24. 07:00
Horváth Ildikó egészségügyért felelős államtitkár közlése szerint szeptembertől a kötelező védőoltások közé kerül a bárányhimlő elleni oltás is.

Blogstar kávéház

2019.04.24. 01:00
Magyarország kispadozása, Budapest mélyalvása, a kereszténység letámadása, szárnyas hírvivők és Szilágyi Liliána dögös pózolása szerdai online lapszemlénkben.

Nyár végétől repülési tilalmat vezetnek be a főváros felett

2019.04.23. 13:20
Augusztustól éjfél és hajnali öt óra között nem szállhatnak fel és le repülőgépek a Liszt Ferenc-repülőtéren – az erről szóló megállapodást Tarlós István …

Meghalt János, Luxemburg korábbi nagyhercege

2019.04.23. 13:05
A Nassau-Weilburg-ház ötödik uralkodója 98 éves volt, halálhírét fia, Henrik nagyherceg jelentette be.

Lehűlést, esőt és nyarat tatogat az időjárás

2019.04.23. 07:30
Az időjárás kegyes volt hozzánk, hiszen a hosszú hétvége alatt sokszor szinte nyári időnk volt, viszont a hét első munkanapjával az eső is beköszönt.

Blogstar kávéház

2019.04.23. 04:00
Orbán Viktor megtakarítása, a falusi csok piacmozgatása, Szarka Tamás kerítései, Molnár Ferenc Caramel ősrobbanása és Tatár Csilla kikapcsolódása keddi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2019.04.22. 01:00
Orbán Viktor feltámadása, Sargentini lopása, a börtön kényszerközössége, önveszélyes alváshiány és Adele milliós kifosztása hétfői online lapszemlénkben.

Ezeket a cikkeket olvastad már?