A hatos lottón nem vitték el a főnyereményt
Nyerőszámok: 6 (hat), 17 (tizenhét), 22 (huszonkettő), 25 (huszonöt), 41 (negyvenegy), 43 (negyvenhárom). Nyeremények: 6 találatos szelvény nem volt; 5 találatos szelvény 60 darab, nyereményük egyenként 290.135 forint; 4 találatos szelvény 2.780 darab, nyereményük egyenként 6.260 forint; 3 találatos szelvény 44.570 darab, nyereményük egyenként 1.520 forint.
Blogolj!

Blogstar kávéház

Nyomás

Karácsonyi előválasztás.

Ha nem jönne össze neki a győzelem az ellenzéki előválasztáson, akkor inkább Zuglóban indulna újra a polgármesteri posztért Karácsony Gergely – derül ki a Népszava Online cikkéből.

„Elmondta, nagy rajta a nyomás a főpolgármester-jelöltséggel kapcsolatban és az MSZP-Párbeszéd szövetségért is tenni szeretne, azért vállalná a megmérettetést Tarlós Istvánnal szemben. Ugyanakkor bizonyos mértékben áldozatnak tekintené, ha ezért ott kéne hagynia Zuglót.
'Nem gondolom, hogy nekem nagy probléma lenne újra megnyerni a polgármester-választást Zuglóban' – fogalmazott Karácsony, hozzátéve: felőle lehet előválasztás bárhol, bárkivel, de ez a rendszer leginkább a főpolgármester-jelöltséghez szükségeltetik.”

Zuglóé a szíve, de már az előválasztásra és a jelölti versenyre készül Karácsony

Vagy főpolgármester-jelölt lesz Karácsony, vagy a zuglói polgármesterségért indul, és bár utóbbi áll kedvesebb számára, nemsokára elkészül az előválasztáshoz szükséges programja is. Nem fogok két helyen indulni - jelentette ki az ATV Egyenes Beszéd Kontrában Karácsony Gergely a jövő évi önkormányzati választással kapcsolatban.

Kihívás

Nemzeti sorskérdéseink.

Az ellenzéki pártokra a családtámogatási rendszer további bővítésében sem lehet számítani – így a Magyar Hírlap Online.

„A politológus azt mondta: azért is érdekes, hogy a konzultáció ilyen indulatokat vált ki, mert nemzeti sorskérdésről van benne szó. Úgy folytatta: a demográfiai kihívásokra minden európai kormány próbál válaszokat adni, Nyugaton többen a bevándorlásban látnak lehetőséget, a magyar kormány viszont a családtámogatáson keresztül szeretné orvosolni a problémát.”

Deák Dániel: Az ellenzéki pártokra a családtámogatási rendszer további bővítésében sem lehet számítani

Deák Dániel politológus, a Figyelő főmunkatársa szerint "az ellenzéki pártokra" - akárcsak a bevándorlás kérdésében - a családtámogatási rendszer további bővítésében sem lehet számítani. Deák Dániel arra reagált az M1 aktuális csatornán kedden, hogy Bangóné Borbély Ildikó MSZP-s képviselő a nap folyamán a parlamentben a családokról szóló nemzeti konzultációt bírálta, és felszólalása végén széttépett egy konzultációs ívet.

Temetkezés

Európa felrobbantása.

Három éve került sor az Iszlám Állam által végrehajtott párizsi terrortámadásra: 2015. november 13-án az Iszlám Állam több migráns hátterű katonája végrehajtotta Franciaország történetének a legnagyobb szabású terrortámadását – írja az Origo.hu.

„Idén először a bevándorláspárti köztársasági elnök, Emmanuel Macron nem vett részt a megemlékezésen. Tavaly Macron és elődje, a támadások idején hivatalban lévő Francois Hollande együtt járták végig a támadás színhelyeit. Akkor Macron jelezte, hogy első és utolsó alkalommal vett részt a hivatalos főhajtáson, mert nem szeretne 'a folyamatos megemlékezésbe' temetkezni.”

Három éve került sor az Iszlám Állam által végrehajtott párizsi terrortámad

2015. november 13-án az Iszlám Állam több migráns hátterű katonája végrehajtotta Franciaország történetének a legnagyobb szabású terrortámadását. A hét öngyilkos merénylővel együtt összesen 137 ember halt meg, és 413-an sebesültek meg. Franciaországban a terrorfenyegetettség továbbra is fokozott.

Demoralizálás

Túlfeszített titkosszolgálatok.

Szakértők szerint a terrorfenyegetettség még mindig nem szűnt meg, a politikai vezetés semmit nem tesz, hogy javuljon a biztonsági helyzet Nyugat-Európában – számol be róla a Hirado.hu.

„Egyre többet hallani arról, hogy mennyi terrortámadást előznek meg a titkosszolgálatok és a hatóságok. Horváth József azonban úgy véli, hogy a nyugat-európai politikai elit ezt a társadalom megnyugtatására alkalmas eszközként használja fel. Ugyanakkor a titkosszolgálatoknál egy olyan túlfeszített munka folyik, amely erősen demoralizáló – fűzte hozzá. Az emberek tisztában vannak azokkal az erőfeszítésekkel, amelyeket a biztonsági szolgálatok tesznek, azonban ha 99 terrortámadást meg is akadályoznak, de egy mégis megtörténik, a biztonsági intézkedéseket mégis keveslik az emberek – közölte Pócza István, az Alapjogokért Központ vezető elemzője. Hozzátette, egy terrortámadás pedig annyira megrázza a társadalmat, hogy hosszú időn át mindenki csak arról beszél.”

A terrorfenyegetettség továbbra is magas szintű Nyugat-Európában

Három évvel ezelőtt történt a százharminc halálos áldozatot követelő párizsi terrortámadás-sorozat. A merénylők a nemzeti stadionnál, a Bataclan koncertteremben és belvárosi kávéházak teraszán végeztek ki embereket. Szakértők szerint a terrorfenyegetettség még mindig nem szűnt meg, a politikai vezetés semmit nem tesz, hogy javuljon a biztonsági helyzet Nyugat-Európában.

Procedúra

A kajakkirálynő családbővítése.

Második gyermekével a szíve alatt Kovács Katalin boldogabb mint valaha, hiszen férjével egy évig próbálkoztak azért, hogy megfoganjon kislányuk – így a Lokál Online.

„A visszavonulásom után már terveztük a családbővítést, és 2017-ben el is kezdtünk rajta dolgozni. Azonban nem ment olyan könnyen, mint az első gyermekünknél. Luca azonnal megfogant, amint kimondtuk, hogy jöhet a baba. Most viszont egy évig próbálkoztunk. Szerencsére nem kellett semmilyen orvosi procedúrának alávetni magunkat, nem is gondolkodtunk ilyenen, de napi szinten téma volt köztünk Ádámmal. Meg is beszéltük, hogy ha 45 éves koromig nem sikerül teherbe esnem, elengedjük a dolgot. Isten viszont épp időben ajándékként küldte nekünk Júliát – mondta a 42 éves kajakos.”

Kovács Katalin egy évig várt a babára

Kovács Katalin két éve felhagyott a versenyszerű kajakozással, most számára a család az első. Második gyermekével a szíve alatt boldogabb mint valaha, hiszen férjével egy évig próbálkoztak azért, hogy megfoganjon kislányuk. - 2016-ban fejeztem be a pályafutásomat és őszintén szólva maga az az életmód, ami az élsporttal jár egyáltalán nem hiányzik.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/63905/pics/lead_800x600.gif
Aktuális,lapszemle
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2019.04.20. 21:45
Szombathely ellenzékieskedése, Bangóné érett sonkája, Macron brutalitása, a Brexit törésvonalai és Kelemen Anna nyuszifülei online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2019.04.20. 01:50
Jézus keresztútja, Sargentini lopása, túltolt kereszténykedés, felvilágosító melegpropaganda és Mihalik Enikő meztelensége szombati online lapszemlénkben.

Kigyulladt egy magyarokat szállító busz Horvátországban

2019.04.19. 21:15
Kigyulladt egy magyarokat szállító busz Horvátországban, szerencsére senki sem sérült meg.

A Pentagon megerősítette: ismét rakétakísérletet hajtott végre Észak-Korea

2019.04.19. 07:35
Az amerikai védelmi minisztérium csütörtökön megerősítette, hogy Phenjan rakéta fegyverkísérletet hajtott végre.

Blogstar kávéház

2019.04.19. 04:20
Egészségügyi robbanásveszély, a bevándorlás Einsteinjei, turistamágnes sportesemények, Tatár Csilla fehérneműs fanatizálása és Kiss Ramóna tündérkéje pénteki online lapszemlénkben.

Lezárták az Akropoliszt, miután a héten több emberbe is villám csapott a műemléknél

2019.04.18. 20:20
A görög kulturális minisztérium csütörtöki közlése szerint elővigyázatosságból átmenetileg lezárták Athénban az …

Elhunyt Hámos László, az amerikai magyarság egyik ismert személyisége

2019.04.18. 14:30
A Magyar Emberi Jogok Alapítvány társalapítója és elnöke 68 évesen halt meg New York-ban.

Beindult a hosszú hétvége: torlódások, dugók az autópályákon

2019.04.18. 12:15
Már csütörtökön elindult az ilyenkor szokásos közlekedési káosz.

Két palack benzinnel és gyufával akart bemenni a New York-i Szent Patrick katedrálisba

2019.04.18. 07:25
A New York-i Szent Patrick katedrálisnál szerda este őrizetbe vettek egy férfit, aki két benzines kannával akart bejutni a …

Blogstar kávéház

2019.04.18. 04:00
Isten párizsi büntetése, Tóth Bertalan fletói piszkálódása, a Fidesz szárnyalása, húsvéti szúrópróba és Németh Kristóf intim lebukása csütörtöki online lapszemlénkben.

Ezeket a cikkeket olvastad már?