A hatos lottón nem vitték el a főnyereményt
Nyerőszámok: 6 (hat), 17 (tizenhét), 22 (huszonkettő), 25 (huszonöt), 41 (negyvenegy), 43 (negyvenhárom). Nyeremények: 6 találatos szelvény nem volt; 5 találatos szelvény 60 darab, nyereményük egyenként 290.135 forint; 4 találatos szelvény 2.780 darab, nyereményük egyenként 6.260 forint; 3 találatos szelvény 44.570 darab, nyereményük egyenként 1.520 forint.
Blogolj!

Blogstar kávéház

Ultimátum

Orbán Viktor tollvonása.

A Momentum szerint december 1-ig van ideje Orbán Viktornak, hogy elvegye a korrupt kezét az egyetemről, és december 1-ig van ideje a tudásszerető magyaroknak, hogy megvédjék azt, ami az övék – a CEU melletti tüntetésről a Zoom.hu ad összefoglalót.

„Követelésük egyszerű: december 1-ig van ideje Orbán Viktornak, hogy megfogja azt a tollat és aláírja a CEU-val a békeszerződést.”

Ultimátumot adott Orbánnak CEU-ügyben a Momentum

Ultimátumot adott Orbánnak CEU-ügyben a Momentum "December 1-ig van ideje Orbán Viktornak, hogy elvegye a korrupt kezét az egyetemről. December 1-ig van ideje a tudásszerető magyaroknak, hogy megvédjék azt, ami az övék. December 1-ig van időnk arra, hogy megmutassuk: nem hagyjuk a CEU-t" - szól a Momentum felhívása a mai tüntetésre.

Trianon

Patriotista érzelemszítás.

A CEU Balázs Péter volt külügyminiszter által vezetett kutatócsoportjának hallgatói vettek részt a Friedrich Ebert Stiftung által szervezett Trianon-szimuláción – számol be róla a Mandiner.hu.

„A Friedrich Ebert Stiftung budapesti irodája a Facebook-oldalán is beszámolt a játékról. Szerintük a Trianon témát a magyar politika napjainkban is eszközként használja, különösen a békeszerződés aláírásának közelgő 100 éves évfordulója kapcsán. A kormányzaton belüli és azon kívüli nacionalista irányzatok hatalompolitikai megfontolások alapján arra használják a trianoni békeszerződést, hogy az államhatárokon belül élő magyarok és a határon túli magyarok körében patriotista érzelmeket szítsanak.”

A CEU-val együttműködésben tartotta a Trianon-szimulációt a német baloldali alapítvány | Mandiner

A CEU, Balázs Péter volt külügyminiszter által vezetett kutatócsoportjának hallgatói vettek részt a Friedrich Ebert Stiftung által szervezett Trianon-szimuláción. A CEU és az Andrássy Egyetem magyar és külföldi hallgatói vettek részt a Friedrich Ebert Stiftung budapesti irodájának azon a politikai szimulációs játékon, amelyen az első világháborút lezáró békekötés folyamatát játszották újra a felek.

Botladozás

Juncker isiásza.

Az Origo.hu kilenc pontban szedi össze, hogy az eufemisztikus kifejezéssel élve komoly alkoholproblémákkal, hivatalosan isiásszal küzdő európai bizottsági elnökhöz milyen szégyenteljes jelenetek fűződnek az utóbbi időben.

„A visszatérő isiászban szenvedő Európai Bizottság elnökét a Bagi-Nacsa páros is kigúnyolta. Jean-Claude Juncker az idei, júliusi NATO-csúcson előadott különszáma miatt kerülhetett a humoristák célkeresztjébe, akik frappánsan gúnyolták ki Juncker botladozását, valamint a Brüsszelben nyílt titokként kezelt alkoholproblémáit.”

Alacsony, isiászos ősz férfi, felemás cipőben - videó

Kilenc pontban sikerült összeszedni, hogy az eufemisztikus kifejezéssel élve komoly alkoholproblémákkal, hivatalosan isiásszal küzdő, ha durván akarunk fogalmazni, alkoholista Európai Bizottsági elnökhöz milyen szégyenteljes jelenetek fűződnek az utóbbi időben, vagy hogy mit gondol róla a nemzetközi sajtó. Jöjjön a Best of Jean-Claude Juncker. 1.

Szabadság

Fokozódó Brexit-aggodalmak.

Az Európai Unió és Nagy-Britannia képviselői elfogadtak egy megállapodás-tervezetet, de az már korántsem egyértelmű, hogy a hivatalban lévő londoni kormány ezt otthon el tudja-e fogadtatni a Parlamenttel – írja a Hirado.hu.

„Az a megállapodás, amelyet sikerült tető alá hozni közel másfél év alatt, ma már olyan dolgokat tartalmaz, amelyekre a választók nem szavaztak 2016 júniusában – jelentette ki Gálik Zoltán, a Budapesti Corvinus Egyetem docense. Ilyenek például, hogy vámunióban maradna Nagy-Britannia az EU-val 2020 decemberéig, illetve maradna az a szabályozási közösség, amely lehetővé tenné, hogy az európai és a brit termékek szabadon áramoljanak ebben az időszakban. A harmadik nagyon fontos probléma pedig az, hogy az új európai uniós szabályokat is be kell építeni a brit jogrendszerbe, akkor is, ha már megtörténik a kiválás. Mint mondta, az új szabályok értelmében a britek nem tudnának eltérni azoktól a szintektől, amely például az adózást vagy a környezetvédelmet érinti – magyarázta.”

Óriási lendületet vehet a Brexit-folyamat

Az Európai Unió és Nagy-Britannia képviselői elfogadtak egy megállapodás-tervezetet, de az már korántsem egyértelmű, hogy a hivatalban lévő londoni kormány ezt otthon el tudja-e fogadtatni a Parlamenttel. Az EU vezetői örülnek annak, hogy egyáltalán létrejött valamilyen egyezség, és összehívtak egy Brexit-ügyi csúcstalálkozót november végére.

Edzés

Kardashian villantása.

A Blikk Online rámutat, Khloe Kardashian elképesztő dekoltázst villantott az Instán.

„Khloe a posztja mellett arra biztatja a rajongóit, hogy az agyunk is izom, amit edzeni kell, és ha pozitívan gondolkodunk, pozitív energiákat bocsátunk ki általa. Érdemes megfogadni!”

Khloe Kardashian elképesztő dekoltázst villantott - fotó

Nincs olyan hét, hogy ne kerülne fel a Kardashian család valamelyik tagjáról egy pikáns, szexi fotó. Ezen a héten Khloe Kardashian kápráztatta el a rajongóit egy cicis képpel, amihez írt egy bölcseletet is, nehogy azt gondolja a néző, hogy csak a magamutogatás a kép fő célja.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/64052/pics/lead_800x600.gif
Aktuális,lapszemle
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2019.04.20. 21:45
Szombathely ellenzékieskedése, Bangóné érett sonkája, Macron brutalitása, a Brexit törésvonalai és Kelemen Anna nyuszifülei online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2019.04.20. 01:50
Jézus keresztútja, Sargentini lopása, túltolt kereszténykedés, felvilágosító melegpropaganda és Mihalik Enikő meztelensége szombati online lapszemlénkben.

Kigyulladt egy magyarokat szállító busz Horvátországban

2019.04.19. 21:15
Kigyulladt egy magyarokat szállító busz Horvátországban, szerencsére senki sem sérült meg.

A Pentagon megerősítette: ismét rakétakísérletet hajtott végre Észak-Korea

2019.04.19. 07:35
Az amerikai védelmi minisztérium csütörtökön megerősítette, hogy Phenjan rakéta fegyverkísérletet hajtott végre.

Blogstar kávéház

2019.04.19. 04:20
Egészségügyi robbanásveszély, a bevándorlás Einsteinjei, turistamágnes sportesemények, Tatár Csilla fehérneműs fanatizálása és Kiss Ramóna tündérkéje pénteki online lapszemlénkben.

Lezárták az Akropoliszt, miután a héten több emberbe is villám csapott a műemléknél

2019.04.18. 20:20
A görög kulturális minisztérium csütörtöki közlése szerint elővigyázatosságból átmenetileg lezárták Athénban az …

Elhunyt Hámos László, az amerikai magyarság egyik ismert személyisége

2019.04.18. 14:30
A Magyar Emberi Jogok Alapítvány társalapítója és elnöke 68 évesen halt meg New York-ban.

Beindult a hosszú hétvége: torlódások, dugók az autópályákon

2019.04.18. 12:15
Már csütörtökön elindult az ilyenkor szokásos közlekedési káosz.

Két palack benzinnel és gyufával akart bemenni a New York-i Szent Patrick katedrálisba

2019.04.18. 07:25
A New York-i Szent Patrick katedrálisnál szerda este őrizetbe vettek egy férfit, aki két benzines kannával akart bejutni a …

Blogstar kávéház

2019.04.18. 04:00
Isten párizsi büntetése, Tóth Bertalan fletói piszkálódása, a Fidesz szárnyalása, húsvéti szúrópróba és Németh Kristóf intim lebukása csütörtöki online lapszemlénkben.

Ezeket a cikkeket olvastad már?