Blogolj!

Lövöldözés történt egy chicagói kórháznál, négyen meghaltak

Három ember - köztük egy rendőr és a kórházi személyzet két tagja - életét veszítette, amikor egy fegyveres férfi tüzet nyitott. A merénylő is meghalt a támadásban.

Fotó: bbc.com

Az Illinois állambeli metropolis rendőrségének szóvivője Twitter-bejegyzésben közölte, hogy a lövések a város déli részében lévő Mercy kórház épületében dördültek el. A rendőrség lezárta a környéket, és megkezdte a kórház átfésülését. Az intézményt kiürítették, a betegeket más kórházakba szállították.

Egy szemtanú a CBS televízió helyi adásában arról számolt be, hogy egy feketébe öltözött fegyveres férfi a kórház parkolójában több lövést adott le valakire. Egy másik szemtanú elmondása szerint látta, amikor a férfi már bent, a sürgősségi osztályon kezdett lövöldözni.

Rahm Emanuel, a város polgármestere megerősítette, hogy a lövöldözésben egy orvos és egy asszisztens, valamint egy megsebesült rendőr vesztette életét. Azt egyelőre nem tudni, hogy a merénylő magával végzett-e, vagy pedig más fegyvere által szenvedett halálos sérülést - számolt be róla a BBC.

A rendőrség beszámolója megerősíti a szemtanúk állítását: a lövöldözést egy parkolóban lejzajló vita váltotta ki, a gyilkos egy általa vélhetően ismert személlyel keveredett összetűzésbe, egyes információk szerint a lelőtt nő a férfi volt barátnője volt. Miután végzett az orvosként dolgozó nővel, ámokfutásba kezdett.

1
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/64501/pics/lead_800x600.jpg
Egyesült Államok,lövöldözés
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-11-20 15:32:51
Amennyiben jól értettem az amerikaiak, - korábbi - hazánkat érintő kritikai megnyilvánulásait, akkor annak az országnak a vezetői oktatták ki a magyar kormányt, és személy szerint Orbán Viktort a rend, a nyugalom, a demokrácia alapvető kérdéseiből, ahol minden heti piaci napon szétlőnek a gazemberek mindenkit, akik elébük kerülnek.
N O R M Á L I S ?! ( Kiemelés Besenyő Pesta bácsitól !!!! )
Válaszolok

Hasonló bejegyzések a témában

Lövöldözés volt Budapest belvárosában

2019.03.27. 20:35
Szerda este fél 8 körül a fővárosi Teréz körút és Aradi utca sarkán lövöldöztek. A gyanúsítottakat a helyszínen kézre kerítették.

Lövöldözés volt Hollandiában egy villamoson

2019.03.18. 12:40
Lövöldözés volt hétfő délelőtt a hollandiai Utrecht városában, hárman meghaltak, többen pedig megsebesültek – tudatta a helyi rendőrség a Twitteren.

Öt emberrel végzett, a rendőrök lőtték le az amerikai gyári munkást

2019.02.16. 07:45
Öt halottja van a Chicago melletti Aurora városkában elkövetett lövöldözésnek, amit egy gyári dolgozó hajtott végre pénteken. Az elkövető a …

Lelőtték a strasbourgi merénylőt

2018.12.13. 22:10
A muszlim terrorista, Chérif Chekatt három embert ölt meg, több mint tucatnyit megsebesített. Csütörtökön egy raktárban találtak rá.

Orbán: Európára és a kereszténységre lőttek Strasbourgban

2018.12.13. 08:00
Az iszlamista merénylő az egész kontinens ellen támadást intézett az adventben – hívja fel a figyelmet a miniszterelnök.

Nincs magyar érintettje a strasbourgi lövöldözésnek

2018.12.12. 10:35
Szijjártó Péter külügyminiszter együttérzését fejezte ki az áldozatok családtagjainak, a sebesülteknek pedig mielőbbi felépülést kívánt.

Halálos áldozatai is vannak a kaliforniai tűzvésznek

2018.11.10. 07:50
A Kalifornia északi vidékein pusztító tűzvész miatt a hatóságok pénteken elrendelték Malibu kötelező kiürítését. Van olyan város, ami teljesen leégett.

Apokaliptikus pusztulást hagyott maga után Michael

2018.10.12. 08:20
A rendkívüli időjárás hét halálos áldozatot követelt Floridában. A vihar az előrejelzések szerint az óceán felé veszi az útját.

Tíz embert meglőttek egy kaliforniai lövöldözésben

2018.09.03. 11:50
Lövöldözés tört ki egy kaliforniai apartmanházban - számolt be róla a CNN. Három áldozat állapota rendkívül súlyos.

Videojáték-verseny vesztese mészárolt Floridában

2018.08.27. 10:20
Helyi idő szerint vasárnap délután nyitott tüzet egy férfi a floridai Jacksonville városában egy e-sport bárban. Többen meghaltak, köztük a feltételezett elkövető is, aki a források …

Ezeket a cikkeket olvastad már?