Blogolj!

Lövöldözés történt egy chicagói kórháznál, négyen meghaltak

Három ember - köztük egy rendőr és a kórházi személyzet két tagja - életét veszítette, amikor egy fegyveres férfi tüzet nyitott. A merénylő is meghalt a támadásban.

Fotó: bbc.com

Az Illinois állambeli metropolis rendőrségének szóvivője Twitter-bejegyzésben közölte, hogy a lövések a város déli részében lévő Mercy kórház épületében dördültek el. A rendőrség lezárta a környéket, és megkezdte a kórház átfésülését. Az intézményt kiürítették, a betegeket más kórházakba szállították.

Egy szemtanú a CBS televízió helyi adásában arról számolt be, hogy egy feketébe öltözött fegyveres férfi a kórház parkolójában több lövést adott le valakire. Egy másik szemtanú elmondása szerint látta, amikor a férfi már bent, a sürgősségi osztályon kezdett lövöldözni.

Rahm Emanuel, a város polgármestere megerősítette, hogy a lövöldözésben egy orvos és egy asszisztens, valamint egy megsebesült rendőr vesztette életét. Azt egyelőre nem tudni, hogy a merénylő magával végzett-e, vagy pedig más fegyvere által szenvedett halálos sérülést - számolt be róla a BBC.

A rendőrség beszámolója megerősíti a szemtanúk állítását: a lövöldözést egy parkolóban lejzajló vita váltotta ki, a gyilkos egy általa vélhetően ismert személlyel keveredett összetűzésbe, egyes információk szerint a lelőtt nő a férfi volt barátnője volt. Miután végzett az orvosként dolgozó nővel, ámokfutásba kezdett.

1
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/64501/pics/lead_800x600.jpg
Egyesült Államok,lövöldözés
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-11-20 15:32:51
Amennyiben jól értettem az amerikaiak, - korábbi - hazánkat érintő kritikai megnyilvánulásait, akkor annak az országnak a vezetői oktatták ki a magyar kormányt, és személy szerint Orbán Viktort a rend, a nyugalom, a demokrácia alapvető kérdéseiből, ahol minden heti piaci napon szétlőnek a gazemberek mindenkit, akik elébük kerülnek.
N O R M Á L I S ?! ( Kiemelés Besenyő Pesta bácsitól !!!! )
Válaszolok

Hasonló bejegyzések a témában

Halálos lövöldözés volt egy texasi templomban

2019.12.30. 08:50
A lövöldözés még helyi idő szerint vasárnap délelőtt történt, több halálos áldozat is van.

Karácsonyi horror: családja szeme láttára öltek meg egy férfit Londonban

2019.12.27. 11:20
Egy 36 éves férfit felesége és kisgyereke előtt lőttek le a nyílt utcán.

Lövöldözés New York mellett – hatan haltak meg

2019.12.11. 06:05
Egy rendőrt és több civilt is agyonlőttek. A hatóságok egyelőre nem azonosítottak terrorizmusra utaló jeleket.

Lövöldözés volt New Orleansban

2019.12.01. 18:55
Vasárnap hajnalban tört ki egy lövöldözés a város francia negyedében, tizenegyen megsérültek, közülük ketten kritikus állapotban vannak.

Lövöldözés volt a London Bridge-nél

2019.11.29. 15:35
Késes támadót lőttek le a rendőrök péntek délután London belvárosában. Ketten meghaltak, és többen megsérültek a merényletben, melyet terrorcselekménynek nyilvánítottak.

Hatan támadtak egy nőre a Soroksári úton

2019.09.27. 13:55
Három férfi és három nő megtámadt egy 38 éves nőt a IX. kerületi Soroksári úton, a verekedés közben egy lövés is eldördült.

Többen meghaltak egy hollandiai lövöldözésben

2019.09.09. 21:45
Úgy tudni, egy rendőr végzett családtagjaival, majd magával.

Kivégezte családját egy amerikai tinédzser

2019.09.03. 12:55
Édesapját, nevelőanyját és három testvérét is lelőtte egy 14 éves amerikai fiú Alabamában.

Túszt ejtett és rendőrökre lőtt egy férfi Philadelphiában

2019.08.15. 08:00
Helyi idő szerint az esti órákban lövöldözés tört ki szerdán Philadelphiában, az elkövető túszokat ejtett és hat rendőrt meglőtt.

Amerika forrong, Texasban és Ohióban is fegyveres merénylet történt

2019.08.04. 11:55
A két lövöldözésben összesen 29 ember veszítette életét. Néhány napja egy kaliforniai fokhagyma-fesztiválon is tüzet nyitottak, ott hárman haltak meg.

Ezeket a cikkeket olvastad már?