A hatos lottón nem vitték el a főnyereményt
Nyerőszámok: 6 (hat), 17 (tizenhét), 22 (huszonkettő), 25 (huszonöt), 41 (negyvenegy), 43 (negyvenhárom). Nyeremények: 6 találatos szelvény nem volt; 5 találatos szelvény 60 darab, nyereményük egyenként 290.135 forint; 4 találatos szelvény 2.780 darab, nyereményük egyenként 6.260 forint; 3 találatos szelvény 44.570 darab, nyereményük egyenként 1.520 forint.
Blogolj!

Kőkeményen ellenőrzik a taxis hiénákat

A készenléti rendőrség a fővárosi bulinegyedben tartott háromnapos razziát, amelyet az engedély nélkül fuvarozó taxisok sem úsztak meg szárazon.

Fotó: MTI

Érdekes és megdöbbentő adatokkal állt elő a Budapesti Rendőr-főkapitányság csütörtök reggel. A police.hu oldalon számoltak be egy, a budapesti bulinegyedben, tehát az erzsébetvárosi, a terézvárosi és a belvárosi szórakozó- és vendéglátóhelyek környékén tartott razziáról. A készenléti rendőrség a NAV-val, a BKK-val és az Innovációs és Technológiai Minisztériummal együttműködve tartotta meg az ellenőrzést november 15. és 17. között, a razzia célja pedig elsősorban a szórakozóhelyek környékén előforduló bűncselekmények felderítése és az azok elleni fellépés volt. Különös figyelmet fordítottak a hatóságok az engedély nélkül dolgozó taxisok kiszűrésére, s az eredményeket látva az akció sikeresnek bizonyult.

Ahogy azt Zsabka Zsolt, a BKIK Ipari Tagozatának elnöke, valamint Metál Zoltán, az Országos Taxi Szövetség elnöke az októberi, Ipar és Kereskedelem Napján tartott Taxi Expo utáni sajtótájékoztatóján hangsúlyozta, a lehető legkeményebben kell fellépni a hiénataxisok ellen, hiszen ezek a szabályszegők nem csak a szabályokat betartó taxisoknak okoznak komoly károkat, hanem a fővárosi turizmust is borzasztóan rossz színben tüntetik fel.

Úgy tűnik, a Taxi Expón elmondottak már most éreztetik hatásukat, ugyanis a háromnapos razzia során a rendőrök összesen 54 taxist ellenőriztek a bulinegyedben, melyekből 27 esetben indítottak eljárást különböző engedélyek hiánya miatt, továbbá 26 járművezető ellen szabálysértési eljárást is kezdeményeztek. A BKIK és a taxiszövetség törekvései mellett az Ipar és Kereskedelem Napjára címzett levelében Dr. Bajkai István, országgyűlési képviselő is kiállt, mint kifejtette, budapesti lakosként fontosnak tartja, hogy a közlekedés a fővárosban is minden tekintetben gördülékeny legyen, aminek elengedhetetlen kelléke a jogtiszta taxizás.

1
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/64601/pics/lead_800x600.jpg
budapest,bulinegyed,rendőrség,taxi
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-11-22 14:56:08
A taxis hiénákról szóló szövegeket ötven éve hallom már, és még mindig ott tartunk, hogy évente maximum két alkalommal a rendvédelmi szervek méltóztatnak lecsapni a csalókra ?! Aztán ráadásul még - többnyire - megússzák egy ejnye-bejnyével az elkövetők.
Ez egy vicc !!!!
Ennél már csak az a viccesebb, amikor az ellenőrzésekkel megbízott szervek előre bejelentik, hogy mikor, mit, és hol ellenőriznek !!! A drága, jó maffiavezérek meg halálra röhögik magukat !!!!
Persze, tudom:
AZ EMBERI JOGOK, A HELSINKI BIZOTTSÁG, MEG A TÖBBI LÉHŰTŐ "ÚGYNEVEZETT JOGVÉDŐ SZERVEZET !!!
Igen ?!
És nekem meg még nincs annyi jogom sincs, hogy ezektől a maffiózóktól megvédjenek engem, mint egy snassz, mezei állampolgárt ?!
Válaszolok

Hasonló bejegyzések a témában

Futóverseny miatt nagy lezárásokra kell készülni Budapesten

2019.04.12. 07:55
A hétvégén rendezik meg a Telekom Vivicittá Városvédő Futást, ami miatt szombaton és vasárnap is forgalomkorlátozásokra kell készülni Budapesten - közölték a …

Szerdán lezárásokra kell számítani a BAH-csomópontál

2019.04.09. 14:25
Egy második világháborús bomba okozza majd a káoszt Budán.

Kevés a rendőr és egyre kevesebb lesz

2019.04.06. 11:35
Egy év alatt a felére esett vissza a rendészeti szakközépiskolákba jelentkezők száma, ám ennél is riasztóbb adat, hogy míg 2014-ben több mint 3000 diák választotta a képzést, addig idén mindössze 880.

Rendőrökre támadtak a Görögországban gyülekező migránsok

2019.04.05. 06:05
Robbanásveszélyes a helyzet: többször összecsaptak a migránsok a rendőrökkel Görögországban, a szerveződő bevándorlókaraván helyszínén.

Egész napos traffipaxolás lesz szerdán

2019.04.02. 10:00
Gál Kristóf, az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) szóvivőjének közlése szerint egész napos sebességmérő akciót tart a rendőrség szerdán, reggel hat órától azokon a helyszíneken, amelyeket az …

Ma este számos nagyvárosra sötétség borul

2019.03.30. 15:55
Ma este, magyar idő szerint 20.30-kor számos nagyváros, intézmény és vállalat fényeit, valamint Budapest több ikonikus épületének díszkivilágítását lekapcsolják, így csatlakozva a Föld órája …

Karácsony Gergely még polgármesternek sem alkalmas

2019.03.29. 14:55
Tarlós István szerint a zuglói polgármester csak panaszkodik, duzzog és könnyezik, ám a zuglói parkolási ügyben folytatott viselkedése még a kerületi vezetői alkalmasságát is …

Lövöldözés volt Budapest belvárosában

2019.03.27. 20:35
Szerda este fél 8 körül a fővárosi Teréz körút és Aradi utca sarkán lövöldöztek. A gyanúsítottakat a helyszínen kézre kerítették.

Lezuhant egy ember az Allee emeletéről

2019.03.24. 19:05
Az érintetettet kórházba szállították, a rendőrség vizsgálódik.

Nagyszabású iszlamista terrortámadást blokkoltak Németországban

2019.03.22. 17:25
Tizenegy embert vettek őrizetbe a hatóságok. Lőfegyverekkel és egy nehéz járművel akartak merényletet végrehajtani, céljuk az volt, hogy kioltsák minél több …

Ezeket a cikkeket olvastad már?