A hatos lottón nem vitték el a főnyereményt
Nyerőszámok: 6 (hat), 17 (tizenhét), 22 (huszonkettő), 25 (huszonöt), 41 (negyvenegy), 43 (negyvenhárom). Nyeremények: 6 találatos szelvény nem volt; 5 találatos szelvény 60 darab, nyereményük egyenként 290.135 forint; 4 találatos szelvény 2.780 darab, nyereményük egyenként 6.260 forint; 3 találatos szelvény 44.570 darab, nyereményük egyenként 1.520 forint.
Blogolj!

Blogstar kávéház

Gumiszabály

Fideszes földmutyi.

A helyi agrárkamarák döntenék, hogy el, ki vehet termőterületet, az összeget pedig egységesítenék – vetíti előre két törvénymódosítás-tervezet. Hatósági ár és tuti mutyi – összegez a Népszavának az MSZP agrárpolitikusa.

„Arról, hogy mi alapján döntenének a helyi kamarák, keveset tudni, ugyanis az MSZP-s politikus szerint a törvénymódosítás nem sorolja fel a kritériumokat. A szabályozásban csak olyan gumiszabályok akadnak, mint például az, hogy figyelembe kell venni a kormány birtokpolitikai irányelveit, és a pályázó versenyképességét. Így csak annyi biztos, figyelmeztetett Harangozó Gábor, hogy a Fidesz-dominálta szervezetek ítélhetik meg, kinek jár föld. Ráadásul a föld értékét is relativizálná a tervezett szabályozás: a területek eladásánál a jövőben nem számítana a piaci ár, az értéknél egyedül a termelékenység lesz mérvadó – azaz egy azonos 'teljesítményű' földdarab ugyanannyiért lesz megvásárolható Budapest határában, mint egy borsodi kis faluban.”

Hozzányúl a kormány a földekhez: hatósági ár és tuti mutyi

A helyi agrárkamarák döntenék, hogy el, ki vehet termőterületet, az összeget pedig egységesítenék - vetíti előre két törvénymódosítás-tervezet. Hatósági ár és központi utasítás a földpiacon Téved Orbán Viktor kormányfő és Nagy István agrárminiszter amikor azt állítja, hogy a magyar mezőgazdaság lesz a világ legversenyképesebb agráriuma, a kamarai és a földforgalmi törvény átírása után - fakadt ki Harangozó Gábor.

Megmérettetés

Ellenzéki tilitoli.

Kevés az esély, hogy valóban sor kerül az egyelőre csak az MSZP és a Párbeszéd által propagált ellenzéki előválasztásra, az idő szorításában vergődnek a bevándorláspártiak – véli a Magyar Hírlap Online-nak nyilatkozó Kiszelly Zoltán politológus.

„Kerülgetik egymást az ellenzéki pártok, ugyanott tartunk, mint a Bajnai–Mesterházy- vagy a Botka–Gyurcsány-meccs idején – mondta lapunknak Kiszelly Zoltán politológus a főpolgármester-jelölti előválasztás kapcsán. Kifejtette, mindenki csak a saját érdekét nézi, nem akar olyan szabályokat elfogadni, melyek szembemennek azzal. Emiatt kevés az esély, hogy valóban sor kerül az egyelőre csak az MSZP és a Párbeszéd által propagált megmérettetésre. Megjegyezte, az önjelölt Puzsér Róbert sem szeretné, ha ráégne a bukott baloldal, miközben ezúttal az ellenzéki közvélemény részéről sincs érzékelhető nyomás az érintetteken az összefogásra.”

Bevándorláspártiak az idő szorításában

A Soros-szervezetek, Brüsszellel és az ENSZ-szel karöltve, immár névtelen bankkártyákkal is segítik a betelepítést - erről is beszélt lapunknak Kiszelly Zoltán politológus. Kerülgetik egymást az ellenzéki pártok, ugyanott tartunk, mint a Bajnai-Mesterházy- vagy a Botka-Gyurcsány-meccs idején - mondta lapunknak Kiszelly Zoltán politológus a főpolgármester-jelölti előválasztás kapcsán.

Életösztön

Trianon kézzelfogható hazugságai.

Nyerges Attila, az Ismerős Arcok együttes zenekarvezetője a XX. század magyar traumáiról, az MSZP-SZDSZ kormányok idején bezáródó kapukról, a megbélyegzésről és a sokak számára második himnuszt jelentő „Nélküled” című dal üzenetéről is vall az Origo.hu-nak adott interjúban.

„Mindaz, amit Trianonról és annak következményeiről elhallgattak, csőstül szakadt ránk. Szembesültünk a hazugságokkal, illetve a tények elhallgatott, ám rendkívül fontos részleteivel. Mindezekből, ami azonnal kézzel fogható és szembetűnő: a hétköznapi emberre leginkább hatással lévő történések, megalázó szabályozások és az ezek ellen automatikusan, reflexszerűen kialakuló védekező mechanizmusok voltak bámulatosak. Hogy a kisember a nagypolitika ellenében tud sikeresen tenni a maga és közössége érdekében. A tisztességgel, kitartással, életösztönnel, akarattal olyan eredményeket lehet elérni, melyekkel például pályára lehet állítani az erre nyitott és érdeklődő Ismerős Arcok zenekart. Mi hasznos és igaz utat találtunk ott Erdélyben egész életünkre, pusztán az ott élő emberek példájából okulva.”

Szembesültünk a hazugságokkal

Mindaz, amit Trianonról és annak következményeiről elhallgattak, csőstül szakadt ránk - mondta az Origo.hu-nak adott interjújában Nyerges Attila, az Ismerős Arcok együttes zenekarvezetője arra a felvetésre, hogy számaik miért foglalkoznak kiemelten a XX. század magyar traumáival.

Bántalmazás

Lopakodó kapcsolati erőszak.

Országszerte hét krízisambulancia várja a veszélyeztetett nőket, férfiakat, időseket vagy fiatalokat. Csak akkor tudnak segíteni, ha az áldozatok időben felismerik és jelzik a problémát – így a Hirado.hu.

„A hatalommal való visszaélés a kapcsolati erőszak minden formájára jellemző. A bántalmazás során az egyik fél mindig uralni akarja a másikat, és rákényszeríti az akaratát valamelyik családtagra – fogalmazott Rácsok Balázs. Az érzelmi bántalmazás, amikor az uralkodó fél minden nap becsmérel valakit. Jellemző kifejezések: 'hogy nézel ki?', vagy 'nélkülem nem lennél képes semmire' – fogalmazott. Érzelmi erőszaknak minősül a másik fél folytonos ellenőrzése is, a gazdasági függés vagy az anyagi zsarolás pedig külön kategóriát képvisel.”

Az erőszak szavakkal kezdődik

Országszerte hét krízisambulancia várja a veszélyeztetett nőket, férfiakat, időseket vagy fiatalokat. Csak akkor tudnak segíteni, ha az áldozatok időben felismerik és jelzik a problémát. A szeretet nem árt, az erőszak viszont elfogadhatatlan Legyen szó férfiról, nőről, gyerekről, az erőszak nem elfogadható - áll az Ökumenikus Segélyszervezet honlapján.

Vetkőzés

Papp Szabi szexi dadogása.

A Supernem frontembere a Lokál Online-nak arról vall, bár nők százai akarják minden hétvégén levenni a lábáról, ő azonban csak feleségének és gyermekeinek él.

„Az utcán vagy a kislányom táncórája előtt is kaptam már olyat, amit nem tettem zsebre. Persze hazudnék, ha azt mondanám, hogy ezek nem bántanak, de már megszoktam. Jó hozadéka azonban, hogy emiatt nem lettem katona. Mindig van, akiknek nem tetszik, és van, aki kifejezetten szexinek tartja, ez már a karakterem része – nevetett a frontember, akinek beszédzavara éneklés közben egyáltalán nem jelentkezik. – Találtam valamit, amit imádok, ahol levetkőzhetek minden gátlást, önmagam lehetek, és kicsit el is bújhatok mögé – fogalmazott Szabi.”

Szexinek tartják Papp Szabi dadogását

A TV2 Sztárban szár zsűritagjaként már nem csupán a Supernem rajongói, de az egész ország megismerhette Papp Szabit, aki veretes poénjaival lopta be magát a nézők szívébe. A Supernem frontembere a Lokálnak elmesélte, nők százai akarják minden hétvégén levenni a lábáról, ő azonban csak feleségének és

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/64747/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,lapszemle
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2019.04.20. 21:45
Szombathely ellenzékieskedése, Bangóné érett sonkája, Macron brutalitása, a Brexit törésvonalai és Kelemen Anna nyuszifülei online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2019.04.20. 01:50
Jézus keresztútja, Sargentini lopása, túltolt kereszténykedés, felvilágosító melegpropaganda és Mihalik Enikő meztelensége szombati online lapszemlénkben.

Kigyulladt egy magyarokat szállító busz Horvátországban

2019.04.19. 21:15
Kigyulladt egy magyarokat szállító busz Horvátországban, szerencsére senki sem sérült meg.

A Pentagon megerősítette: ismét rakétakísérletet hajtott végre Észak-Korea

2019.04.19. 07:35
Az amerikai védelmi minisztérium csütörtökön megerősítette, hogy Phenjan rakéta fegyverkísérletet hajtott végre.

Blogstar kávéház

2019.04.19. 04:20
Egészségügyi robbanásveszély, a bevándorlás Einsteinjei, turistamágnes sportesemények, Tatár Csilla fehérneműs fanatizálása és Kiss Ramóna tündérkéje pénteki online lapszemlénkben.

Lezárták az Akropoliszt, miután a héten több emberbe is villám csapott a műemléknél

2019.04.18. 20:20
A görög kulturális minisztérium csütörtöki közlése szerint elővigyázatosságból átmenetileg lezárták Athénban az …

Elhunyt Hámos László, az amerikai magyarság egyik ismert személyisége

2019.04.18. 14:30
A Magyar Emberi Jogok Alapítvány társalapítója és elnöke 68 évesen halt meg New York-ban.

Beindult a hosszú hétvége: torlódások, dugók az autópályákon

2019.04.18. 12:15
Már csütörtökön elindult az ilyenkor szokásos közlekedési káosz.

Két palack benzinnel és gyufával akart bemenni a New York-i Szent Patrick katedrálisba

2019.04.18. 07:25
A New York-i Szent Patrick katedrálisnál szerda este őrizetbe vettek egy férfit, aki két benzines kannával akart bejutni a …

Blogstar kávéház

2019.04.18. 04:00
Isten párizsi büntetése, Tóth Bertalan fletói piszkálódása, a Fidesz szárnyalása, húsvéti szúrópróba és Németh Kristóf intim lebukása csütörtöki online lapszemlénkben.

Ezeket a cikkeket olvastad már?