Blogolj!

Blogstar kávéház

Képeslap

A Föld elcseszett jövője.

Donald Trump úgy beszél a klímaváltozásról, mintha az nagyjából azzal lenne egyenértékű, mint hogy gyíkemberek Soros György nevét skandálva bevetésre készen ülnek a chemtrail-repülőgépeken. A 24.hu szerint egyre többen elégelik meg ezt a hozzáállást szerte a világon.

„Azonban nem csak az amerikai fiatalok elégelték meg, hogy a döntéshozók karba tett kézzel ülnek, ha a bolygó jövőjéről van szó. A svájci Alpokban 3400 méter magasan helyezték el a világ legnagyobb képeslapját, a 125 ezer kézzel írt lapból álló alkotás létrehozásában pedig részt vettek gyerekek a világ minden tájáról. Az óriás képeslap így akkora lett, mint egy fél futballpálya, a svájci fiatal környezetvédők elnöke pedig azt mondta, a mű azért jött létre, hogy felhívja a világ vezetőinek figyelmét arra, hogy lépjenek azért, hogy megőrizzék a Földet a fiatalok számára.”

Elegük lett abból, hogy elcseszik a jövőjüket | 24.hu

A tény, hogy Donald Trump úgy beszél a klímaváltozásról, mintha az nagyjából azzal lenne egyenértékű, mint hogy gyíkemberek Soros György nevét skandálva bevetésre készen ülnek a chemtrail-repülőgépeken, nem számít újdonságnak, azonban az amerikai elnök önmagát is meghazudtolta hétfői nyilatkozatával.

Kérdés

Az unió sorosista felállása.

Az Origo.hu arról ír, Soros György Brüsszelben Frans Timmermansszal, az Európai Bizottság alelnökével egyeztetett, majd egy Soroshoz köthető európai parlamenti képviselő a migráció legális csatornáiról beszélt, és minden eddiginél durvább programot hirdetett.

„Magyarán a helyzet a következő: van egy tengerentúli bevándorláspárti milliárdos, aki nem kevés befolyással és pénzzel bír, van egy európai vezető politikus, aki az egyik legnagyobb hatalommal rendelkező szereplője az Uniónak; ők ketten vélhetően Európa jövőjéről tárgyaltak úgy, hogy
az üzletembert soha, sehol egyetlen egy amerikai polgár sem választotta meg semmire, az európai vezető meg úgy lett európai vezető, hogy egyetlen egy európai polgár sem szavazhatott erről. A tipikusan európai uniós felállás temérdek kérdést felvet, első körben ezeket: biztosan így kellene működnie a demokráciának az öreg kontinensen?”

Soros Brüsszelben járt, máris a migráció legalizálásáról beszélnek

Az amerikai bevándorláspárti üzletembernek úgy tűnik, minden összejön: tegnap Brüsszelben Frans Timmermansszal, az Európai Bizottság (EB) alelnökével egyeztetett, ma már egy Soroshoz köthető európai parlamenti képviselő a migráció legális csatornáiról beszélt, és minden eddiginél durvább programot hirdetett. Léteznek ekkora véletlenek? Dehogy!

Tábor

Balkáni járványveszély.

Járványveszélytől tartanak a bosnyák–horvát határnál, miután az illegális bevándorlók egy része nem hajlandó a sátortáborokból befogadóállomásra menni – számol be róla a Hirado.hu.

„Az M1 kamerája ebben a táborban is rögzített olyan felvételeket, amelyen az látható, hogy migránsok verekednek egymással. A táborban egyébként felhalmozódott a szemét, a higiénés körülmények miatt a hatóságok már járványveszélytől tartanak. Az egyik helyi segélyszervezet kedden meleg ruhákat osztott a bevándorlóknak, akik kis híján ismét összeverekedtek. A segélyszervezet igazgatója elmondta, a migránsok leggyakrabban hányásra és hasmenésre panaszkodnak, de ha nem számolják fel a tábort, komolyabb járvány is kialakulhat.”

Járványveszélytől tartanak a bosnyák-horvát határnál

Az illegális bevándorlók egy része nem hajlandó a sátortáborokból befogadóállomásra menni. Ehelyett néhányan lakatlan épületeket foglalnak el. Legutóbb azonban leégett egy ilyen ház, amit illegális bevándorlók foglaltak el. Senki nem sérült meg, azonban a helyiek szerint ez egy újabb figyelmeztetés, hogy tarthatatlan a helyzet.

Jelentés

Köztünk élő muszlimok.

Magyarországon – becslések szerint – 30-40 ezer muszlim vallású élhet, köztük olyanok, akik magyarként tértek át az iszlámra. Róluk vajmi keveset tudunk, így a velük kapcsolatos kutatások igazi kuriózumnak számítanak – a Zoom.hu egy magyar muszlim közösséget mutat be.

„A találkozók Nehir budapesti lakásában történnek, a saját személyes terébe engedi be a lányokat. Ez egy egészen más atmoszféra, mint mondjuk egy mecsetben – még úgy is, hogy Budapesten sok mecset lakásokból lett kialakítva. 'Nehirnek nincs családja, így az elmúlt 20 évét a közösség építésének rendelte alá. Keddenként főzni is szokott mindenkinek, aki részt vesz a találkozón. Még a fiúknak is, bár ők egy másik csoportba járnak, ami párhuzamosan zajlik a lányokéval. A találkozó első felében Koránból olvasnak fel, majd közösen megbeszélik az adott rész jelentését' – részletezte az antropológus, rámutatva, a találkozók nemcsak a tanulásról szólnak, hanem arról is, hogy ilyenkor egy kicsit kilépnek a hétköznapi rohanásból.”

A muszlimok itt vannak közöttünk, csak épp semmit nem tudunk róluk

A muszlimok itt vannak közöttünk, csak épp semmit nem tudunk róluk Magyarországon - becslések szerint - 30-40 ezer muszlim vallású élhet, köztük olyanok, akik magyarként tértek át az iszlámra. Róluk vajmi keveset tudunk, így a velük kapcsolatos kutatások igazi kuriózumnak számítanak. De miért dönt úgy valaki hazánkban, hogy áttér az iszlám hitre?

Titok

Özvegyi szerelem.

A legeredményesebb magyar hegymászó, Erőss Zsolt özvegyének, Sterczer Hildának új párja van, aki – meglepetésre – nem mászó. Erről olvashatunk a Lokál Online cikkében.

„Valójában már nem titok, hogy kicsivel több mint egy éve van párom. Korábban azt mondtam, hogy ha újra közel engedek magamhoz valakit, biztosan mászó lesz, de végül örülök, hogy nem így alakult. Nagyon értékelem benne, hogy szereti a természetet, imád fotózni, és a gyermekeimmel is szuperül kijön. Igazán harmonikus kapcsolat ez, amire rég vágytam.”

Erőss Zsolt özvegye újra szerelmes

A legeredményesebb magyar hegymászó, Erőss Zsolt emlékét gyalázták meg nemrég, amikor levágták a férfi miatta elhelyezett mementót az Oltár-kő szikláiról. Özvegyének, Sterczer Hildának azonban végre nem egyedül kellett szembenézni az őt ért fájdalommal, párra talált, akiről a Lokálnak mesélt először

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/64855/pics/lead_800x600.gif
Aktuális,lapszemle
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2020.08.13. 04:25
A koronavírus erősödő fenyegetése, Soros György hálózatépítése, a Momentum bohócosodása, a Tisza hulladékmentesítése és Pokorny Lia szerelmi tragédiája csütörtöki online lapszemlénkben.

22 fővel emelkedett a fertőzöttek száma itthon

2020.08.12. 10:00
Ezzel 4768 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Az elhunytak száma változatlanul 605 fő, 3529-en pedig már meggyógyultak.

Blogstar kávéház

2020.08.12. 04:25
A Soros-szervezetek budapesti balhézása, a baloldal bikaharca, Karácsony Gergely előremenekülése, az infláció berobbanása és Tóth Andi olaszos szakítása szerdai online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.08.11. 05:05
Az egyetemek veszélyes makacssága, a Momentum terézvárosi rombolása, Chicago erőszakos pusztítása, az autóipar megreccsenése és Görög Zita borzalmas élménye keddi online lapszemlénkben.

Újabb 35 fertőzöttet regisztráltak itthon, hárman elhunytak

2020.08.10. 09:55
Ezzel 4731 főre nőtt hazánkban a betegek száma. Eddig összesen 605-en hunytak el, de 3525-en pedig már meggyógyultak.

Blogstar kávéház

2020.08.10. 04:45
A nyugati civilizáció halála, az európaiak lappangó cigányellenessége, a baloldal képmutatása, a magyarok dugimilliárdjai és Eszenyi Enikő eltűnése hétfői online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.08.07. 22:40
A rejtélyesen eltűnt Tóth István ügye, az új magyar járványügyi bevetési egység, a Fehéroroszországban fogságba került tévéstáb esete, Benkő László állapotának javulása, valamint a Milan és a Real csatár cserélési tervei a szombati …

Blogstar kávéház

2020.08.06. 22:10
A bejrúti robbanás kivizsgálása, Los Angeles szokatlan járványügyi szigorítása, Müller Cecília sértegetése, nagy felajánlás a hazai sportéletben és egy esküvő nem várt fordulata pénteki online lapszemlénkben.

Óriási támogatást kap a zeneipar

2020.08.06. 12:30
Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő és Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter megtartotta szokásos tájékoztatóját a legfrissebb kormányzati intézkedésekről.

33 fővel nőtt a fertőzöttek száma, elhunyt egy beteg

2020.08.06. 09:00
Ezzel 4597 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt egy idős krónikus beteg, így az elhunytak száma 600 főre emelkedett, 3463-an pedig már meggyógyultak.

Ezeket a cikkeket olvastad már?