A hatos lottón nem vitték el a főnyereményt
Nyerőszámok: 6 (hat), 17 (tizenhét), 22 (huszonkettő), 25 (huszonöt), 41 (negyvenegy), 43 (negyvenhárom). Nyeremények: 6 találatos szelvény nem volt; 5 találatos szelvény 60 darab, nyereményük egyenként 290.135 forint; 4 találatos szelvény 2.780 darab, nyereményük egyenként 6.260 forint; 3 találatos szelvény 44.570 darab, nyereményük egyenként 1.520 forint.
Blogolj!

Blogstar kávéház

Egészség

Kihalási válság.

Kihalási válsággal néz szembe a Föld, amelynek növény- és állatvilága a dinoszauruszok alkonya óta nem látott ütemben pusztul – figyelmeztet a Zoom.hu szerint Cristiana Pasca Palmer, az ENSZ Biodiverzitási Egyezményének teljesítéséért felelős ENSZ-titkárság vezetője.

„Komoly kihatással van a bolygó egészségre, hogy az emberek mit esznek. 'Nem azt mondom, hogy mindenkinek vegetáriánussá kell válnia. Ugyanakkor meg kellene értenünk, hogy a húsfogyasztásunk hozzájárul az éghajlatváltozáshoz, ami pedig hatással van a természetes élőhelyekre és ökoszisztémákra' – mutatott rá Palmer. Ma már egyre jobban visszakövethető a különböző termékek származási helye, legyen szó a bútorkészítéshez használt faanyagról vagy a boltokban kapható élelmiszerekről. 'A vásárló tájékozódhat. Vegyünk például egy tonhalas szendvicset: honnan érkezik a tonhal, a klímaváltozás más tényezők fenyegette élőhelyről?' – magyarázta.”

Kihalási válsággal néz szembe a Föld

Kihalási válsággal néz szembe a Föld Kihalási válsággal néz szembe a Föld, amelynek növény- és állatvilága a dinoszauruszok alkonya óta nem látott ütemben pusztul - figyelmeztet Cristiana Pasca Palmer, az ENSZ Biodiverzitási Egyezményének (CBD) teljesítéséért felelős ENSZ-titkárság vezetője.

Riasztás

A HIV végstádiuma.

Több ezer olyan vírushordozó él közöttünk, akik nem tudják, hogy HIV-fertőzöttek, így ha akarnák sem tudnánk megóvni a fertőzéstől partnereiket – állítja a Népszava Online.

„A főorvos szerint bármennyire is riasztó a pozitív HIV-teszt, az jár jól aki tisztába kerül a helyzetével, mert kaphat kezelést. Ez egyben azt is jelenti, hogy élethosszig gyógyszert kell szednie, de élhet normális életet, lehetnek unokái, készülhet a nyugdíjra. Aki viszont nem tudja, hogy fertőzött 10-15 évnyi lappangás után menthetetlenül AIDS beteg lesz. A kórral összefüggésben évente 10-15-en halnak meg. Jellemzően azok, akik nem is tudták, hogy fertőzöttek. Beszélt arról is, hogy minden negyedik, ötödik beteg az AIDS végstádiumában jelentkezik orvosi kezelésre, amikor már csak a tünetek enyhítése jöhet szóba.”

AIDS: több ezer vírushordozó azt sem tudja, hogy HIV-fertőzött

Több ezer olyan vírushordozó él közöttünk, akik nem tudják, hogy HIV-fertőzöttek, így ha akarnák sem tudnánk megóvni a fertőzéstől partnereiket. A nagyobb baj, hogy a terhesek számára sincs elérhető közfinanszírozott szűrés, ezért évente 2-4 baba már betegen jön a világra, holott ha az anya kezelése időben elkezdődhetne, egészségesen is megszülethetnének.

Gyűjtőhely

Országrabló gengszterek.

A mindenkori stréberek őstípusát megjelenítő DK-s Molnár Csaba újra mondani akart egy nagyot vagy több nagyot, bár ne tette volna – elemez a Magyar Hírlap Online.

„A mai kormányzatra egyáltalán nem jellemző, hogy bűnözők és terroristák gyűjtőhelyévé tenné hazánkat. Gyurcsányéknak azért, hogy országlásuk idején mindez megvalósuljon, semmit nem kellett tenniük, hiszen itt voltak ők maguk, az országot válságba taszító és szétlopkodó gengszterek, a saját népükre 2006-ban mérhetetlen erőszakkal, terrorista módon rátámadók. Aztán meg, hogy Gyurcsány ifjú titán korában, még a rendszerváltás előtti Kommunista Ifjúsági Szövetség idején, ki mindenki bűnözőt bújtattak itt, nyílt titok, közülük csak egyet említsünk, Carlost, a tömeggyilkos terroristát. Az legalábbis furcsa, hogy éppen annak a politikai irányzatnak a képviselője beszél belügyekbe beavatkozásról, amelynek elődei gátlástalanul kiszolgáltak minden külföldi hatalmat és érdekcsoportot.”

Vicsorgó Csabi

Álláspont. A mindenkori stréberek őstípusát megjelenítő Molnár Csaba újra mondani akart egy nagyot vagy több nagyot A törekvő politikus a bukott kormányfő, Gyurcsány Ferenc pártja, a Demokratikus Koalíció alelnöke. A titulusfelsoroláshoz hozzátehetjük azt is, hogy a baloldali kormányokban többször is miniszterkedett. Ez az ember így kommentált egy EP-döntést.

Visszaélés

A migránskártyák pénzpörgetése.

Számos veszélyt jelenthetnek a névtelen bankkártyák: továbbra is rejtély, hogy ki vagy kik vehettek fel pénzt arról a névtelen bankkártyáról, amelyet az M1 stábja Velika Kladusa közelében talált egy illegális sátortáborban – olvasható a Hirado.hu-n.

„Georg Spöttle, a Nézőpont Intézet elemzője szerint a névtelen bankkártyák számos visszaélésnek adhatnak teret: például a terror elleni küzdelem, az embercsempészet és a pénzmosás szempontjából is komoly veszélyt jelentenek. Szerinte ennek a pénzforgalomnak sokkal nagyobb mélysége van, hiszen már az ENSZ is beismerte, hogy körülbelül 18 milliárd forintnak megfelelő összeg pörgött az elmúlt években ezeken a kártyákon – emelte ki az elemző.”

Számos veszélyt jelenthetnek a névtelen bankkártyák

Továbbra is rejtély, hogy ki vagy kik vehettek fel pénzt arról a névtelen bankkártyáról, amelyet az M1 stábja Velika Kladusa közelében talált egy illegális sátortáborban. Az elmúlt két napban szerették volna kideríteni, hogy az ENSZ és az EU logóit tartalmazó kártyára honnan és mennyi pénz érkezhetett.

Forma

Nádai Anikó izgalma.

Nádai Anikó őszinte vallomása: máig pánikol az élő adástól – így a Blikk Online.

„Rengeteg munkám van abban, hogy ne látszódjon belül, mennyire izgulok. Rám az a szó, hogy 'élő', nagyon rossz hatással van. Remegek, izzadok, de szerencsére már eljutottam arra a szintre, hogy ezt már csak belül élem meg így, és remélhetőleg a nézők előtt a legjobb formámat hozom – mesélte Anikó, akinek végre a magánélete is rendben van. – Most hála az égnek minden oké, a szerelemben és a munkámban is boldog vagyok!”

Nádai Anikó őszinte vallomása: máig pánikol az élő adástól

A ValóVilág 9 powered by Big Brothert vezető Anikó a Vasárnapi Blikknek elmondta, remekül érzi magát a bőrében, bár a mai napig izgul az élő felvételek előtt, igyekszik, hogy ebből a nézők semmit se lássanak. - Jól érzem magam ebben a közegben, bár nagy munka volt, hogy ne csak VV Anikóként emlékezzenek rám - mesélte nevetve Nádai Anikó.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/64991/pics/lead_800x600.gif
Aktuális,lapszemle
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2019.04.20. 21:45
Szombathely ellenzékieskedése, Bangóné érett sonkája, Macron brutalitása, a Brexit törésvonalai és Kelemen Anna nyuszifülei online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2019.04.20. 01:50
Jézus keresztútja, Sargentini lopása, túltolt kereszténykedés, felvilágosító melegpropaganda és Mihalik Enikő meztelensége szombati online lapszemlénkben.

Kigyulladt egy magyarokat szállító busz Horvátországban

2019.04.19. 21:15
Kigyulladt egy magyarokat szállító busz Horvátországban, szerencsére senki sem sérült meg.

A Pentagon megerősítette: ismét rakétakísérletet hajtott végre Észak-Korea

2019.04.19. 07:35
Az amerikai védelmi minisztérium csütörtökön megerősítette, hogy Phenjan rakéta fegyverkísérletet hajtott végre.

Blogstar kávéház

2019.04.19. 04:20
Egészségügyi robbanásveszély, a bevándorlás Einsteinjei, turistamágnes sportesemények, Tatár Csilla fehérneműs fanatizálása és Kiss Ramóna tündérkéje pénteki online lapszemlénkben.

Lezárták az Akropoliszt, miután a héten több emberbe is villám csapott a műemléknél

2019.04.18. 20:20
A görög kulturális minisztérium csütörtöki közlése szerint elővigyázatosságból átmenetileg lezárták Athénban az …

Elhunyt Hámos László, az amerikai magyarság egyik ismert személyisége

2019.04.18. 14:30
A Magyar Emberi Jogok Alapítvány társalapítója és elnöke 68 évesen halt meg New York-ban.

Beindult a hosszú hétvége: torlódások, dugók az autópályákon

2019.04.18. 12:15
Már csütörtökön elindult az ilyenkor szokásos közlekedési káosz.

Két palack benzinnel és gyufával akart bemenni a New York-i Szent Patrick katedrálisba

2019.04.18. 07:25
A New York-i Szent Patrick katedrálisnál szerda este őrizetbe vettek egy férfit, aki két benzines kannával akart bejutni a …

Blogstar kávéház

2019.04.18. 04:00
Isten párizsi büntetése, Tóth Bertalan fletói piszkálódása, a Fidesz szárnyalása, húsvéti szúrópróba és Németh Kristóf intim lebukása csütörtöki online lapszemlénkben.

Ezeket a cikkeket olvastad már?