hirdetés
Blogolj!

A migránskártyákba önti a pénzt Brüsszel?

A magyar kormánypártok szerint olyan uniós vezetésre van szükség, amely az európai polgárokat és az európai családok biztonságát tartja szem előtt a bevándorlók pénzelése helyett.

Fotó: M1

A kormánypártok szerint alapos a gyanú, hogy Brüsszel nagyon sok migráns számára igen jelentős összegeket utalt át a migránskártyákra. Erről Nacsa Lőrinc, a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) frakciószóvivője beszélt.

Újabbnál újabb migránskártyákat találnak az illegális bevándorlóknál, legutóbb a magyar határtól alig 200 kilométerre, Boszniában bukkant elő ilyen kártya – emlékeztetett a kormánypárti képviselő.

Nacsa Lőrinc szerint a kormánypártok hetek óta várják a választ az Európai Bizottságtól a feltett kérdéseikre, hogy végre elárulják: az európai polgárok kasszájából mennyi pénzt utaltak át ezekre a migránskártyákra, és ezáltal hány embert segítettek be Európába.

Az MTI tudósítása szerint hozzátette: ennek a brüsszeli vezetésnek, amely a migránsokat pénzzel, bankkártyával segíti, mennie kell. Felháborító ugyanis, hogy Brüsszel a migránsok érdekeit érvényesíti az európai polgároké helyett.

A Fidesz-KDNP szerint olyan uniós vezetésre van szükség, amely az európai polgárokat és az európai családok biztonságát, érdekeit preferálja – jelentette ki.

1
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/65057/pics/lead_800x600.png
bevándorlás,Brüsszel,EU,Fidesz,illegális,KDNP,migráció,migránskártya,migránsok
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-12-03 15:29:51
Virág elvtárs !
Lehet, hogy én egy hülye vagyok, de ne próbálja nekem senki "megmagyarázni", hogy a XXI. században, a digitális forradalom kellős közepén nem lehet néhány héten belül kideríteni, hogy ki töltötte fel pénzzel a különböző kártyákat, valamint, hogy mikor, milyen mértékben, melyik bank vett részt ebben a Soros-zsugában !!!!
Továbbá: ki, mikor, és hol adta át a kérdéses kártyákat a migránsoknak !!!!!
Továbbá azt se próbálja meg senki megmagyarázni, hogy "emberiség elleni bűntett" miatt miért nem lehet perbe vonni ezt a gyalázatos, elfajzott "magyar" spekulánst, minek a végkimenetele a teljes vagyonelkobzás lehetne !!!!
Válaszolok

Hasonló bejegyzések a témában

Von der Leyen fényévekre van a junckeri őrülettől

2019.07.20. 05:45
Érti és tiszteli ugyanis Kelet-Közép-Európa sajátos szempontjait és érdekeit.

Csak a katonák védhetik meg Európát a migrációs nyomástól

2019.07.20. 05:40
A népességrobbanás és az éghajlatváltozás miatt ugyanis évtizedekre meghatározza kontinensünket a bevándorlás egyre fokozódó kihívása.

A V4-ek elutasították az ngo-hajók által szállított migránsok elosztását

2019.07.18. 19:50
A bevándorláspártiak újabb kísérletet tettek az EU-tagországok belügyminisztereinek csütörtöki, informális találkozóján arra, hogy közös …

Liberális csoportok segítik a randalírozó migránsokat?

2019.07.14. 05:05
A biztonságpolitikai szakértő szerint a belbiztonsági veszélyeztetettség új fázisának lehetünk tanúi Európában.

Infantilissá vált a bosszúszomjas magyar ellenzék

2019.07.14. 05:05
Elfogadhatatlan európai parlamenti viselkedéssel veszik semmibe a magyar választópolgárok döntését.

Orbán Viktor: a kormány érvényt szerzett a magyar emberek akaratának

2019.07.12. 09:25
A kormány sikerrel szerzett érvényt Brüsszelben az európai parlamenti (EP-) választáson kinyilvánított magyar akaratnak, vagyis hogy olyan vezetőket …

Magyarország és Olaszország megerősítette stratégiai szövetségét

2019.07.05. 17:05
A két ország vezetése egyetért abban, hogy az EU külső határait a szárazföldön és a tengeren is védeni kell, és bíznak benne, hogy az Európai Bizottság …

Politikai provokáció a migránshajóztatás

2019.06.30. 05:00
A bevándorlókat taxiztató szervezetek szeretnék elérni, hogy a migrációt pártoló politikai erők fellépjenek az érdekükben.

Szájer elárulta, miért lett hazánk az unió fekete báránya

2019.06.25. 05:45
A Fidesz EP-képviselője rendesen odavágott a birodalomépítő Brüsszelnek.

A V4-ek megvédik a keresztény kultúrát, és nem kérnek Weberből

2019.06.21. 05:05
Az Orbán-kormány számára a legfontosabb, hogy a magyar emberek által szabott irányt erősen képviselje az Európai Unióban.

Ezeket a cikkeket olvastad már?