Blogolj!

A migránskártyákba önti a pénzt Brüsszel?

A magyar kormánypártok szerint olyan uniós vezetésre van szükség, amely az európai polgárokat és az európai családok biztonságát tartja szem előtt a bevándorlók pénzelése helyett.

Fotó: M1

A kormánypártok szerint alapos a gyanú, hogy Brüsszel nagyon sok migráns számára igen jelentős összegeket utalt át a migránskártyákra. Erről Nacsa Lőrinc, a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) frakciószóvivője beszélt.

Újabbnál újabb migránskártyákat találnak az illegális bevándorlóknál, legutóbb a magyar határtól alig 200 kilométerre, Boszniában bukkant elő ilyen kártya – emlékeztetett a kormánypárti képviselő.

Nacsa Lőrinc szerint a kormánypártok hetek óta várják a választ az Európai Bizottságtól a feltett kérdéseikre, hogy végre elárulják: az európai polgárok kasszájából mennyi pénzt utaltak át ezekre a migránskártyákra, és ezáltal hány embert segítettek be Európába.

Az MTI tudósítása szerint hozzátette: ennek a brüsszeli vezetésnek, amely a migránsokat pénzzel, bankkártyával segíti, mennie kell. Felháborító ugyanis, hogy Brüsszel a migránsok érdekeit érvényesíti az európai polgároké helyett.

A Fidesz-KDNP szerint olyan uniós vezetésre van szükség, amely az európai polgárokat és az európai családok biztonságát, érdekeit preferálja – jelentette ki.

1
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/65057/pics/lead_800x600.png
bevándorlás,Brüsszel,EU,Fidesz,illegális,KDNP,migráció,migránskártya,migránsok
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-12-03 15:29:51
Virág elvtárs !
Lehet, hogy én egy hülye vagyok, de ne próbálja nekem senki "megmagyarázni", hogy a XXI. században, a digitális forradalom kellős közepén nem lehet néhány héten belül kideríteni, hogy ki töltötte fel pénzzel a különböző kártyákat, valamint, hogy mikor, milyen mértékben, melyik bank vett részt ebben a Soros-zsugában !!!!
Továbbá: ki, mikor, és hol adta át a kérdéses kártyákat a migránsoknak !!!!!
Továbbá azt se próbálja meg senki megmagyarázni, hogy "emberiség elleni bűntett" miatt miért nem lehet perbe vonni ezt a gyalázatos, elfajzott "magyar" spekulánst, minek a végkimenetele a teljes vagyonelkobzás lehetne !!!!
Válaszolok

Hasonló bejegyzések a témában

Egyre nagyobb üzlet az illegális migráció

2019.12.13. 09:10
Egyre rosszabb a migrációs helyzet: a Századvég Alapítvány elemzése szerint már-már a kábítószer-kereskedelemhez mérhető üzlet az illegális migráció.

Több magyarországi határszakaszon is növekszik az illegális migránsok aktivitása

2019.12.08. 00:40
Erről Bakondi György, a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója beszélt az M1 aktuális csatorna szombat esti műsorában.

Befuccsolt a Fidesz-honlap elleni hekkertámadás

2019.12.04. 16:20
A támadók semmilyen adathoz nem fértek hozzá.

A nemzetek Európája buktatta meg Junckert

2019.12.04. 05:40
Az Európai Bizottság előző elnöke rosszul tűrte a sokszínűséget.

Hamis határoszlopokkal vezetik félre a migránsokat

2019.12.04. 05:35
Nem ott volt az EU határa, ahol az orosz erdőben elsőre látszott...

Várhelyi Olivér felgyorsítaná a Nyugat-Balkán uniós csatlakozását

2019.12.04. 05:20
A magyar biztos szerint minél hamarabb meg kell nyitni a csatlakozási tárgyalásokat Albániával és Észak-Macedóniával.

Tovább folytatódik az iszlám térnyerés Nyugat-Európában

2019.12.02. 20:20
Olyan elkeserítő hírekről számolt be Dezső Tamás, a Migrációkutató Intézet igazgatója, miszerint folytatódik az iszlám térnyerés Nyugat-Európában, a legszerényebb …

Hekkerek zsarolják a Fideszt

2019.12.02. 14:45
Egy, "Az igazság ligája" elnevezésű hekkercsoport feltörte a kormánypárt honlapjának szerverét és azzal fenyegetőzik, hogy az összes arról mentett titkos adatot nyilvánosságra fogja hozni.

Újra fokozódik a migránshelyzet

2019.12.01. 18:15
Németh Szilárd összehívta a Fidesz bevándorlásellenes kabinetjét, mert úgy véli, hogy ha a migránsokat „nekieresztik a magyar határnak, abból nagy baj lehet”.

Alagutakon próbálkoztak a migránsok a déli határon

2019.11.29. 09:35
A rendőrök gondoskodtak az illegális átjárók betemetéséről.

Ezeket a cikkeket olvastad már?