A hatos lottón nem vitték el a főnyereményt
Nyerőszámok: 6 (hat), 17 (tizenhét), 22 (huszonkettő), 25 (huszonöt), 41 (negyvenegy), 43 (negyvenhárom). Nyeremények: 6 találatos szelvény nem volt; 5 találatos szelvény 60 darab, nyereményük egyenként 290.135 forint; 4 találatos szelvény 2.780 darab, nyereményük egyenként 6.260 forint; 3 találatos szelvény 44.570 darab, nyereményük egyenként 1.520 forint.
Blogolj!

Blogstar kávéház

Ultimátum

A CEU temetése.

A Zoom.hu arról ír, az RTL Híradó szerint eldőlt a kérdés, Bécsbe költözik a CEU. Az ok, hogy a kormány nem írta alá az intézmény budapesti működését garantáló nemzetközi megállapodást.

„A döntést az intézmény részéről hivatalosan nem erősítették meg, de hétfő délutánra nemzetközi sajtótájékoztatót hívtak össze. A kormány azt közölte: az egyetem ultimátumaival nem foglalkoznak. Ma tüntettek is az intézmény mellett, a tiltakozók a budapesti Kossuth téren jelképesen eltemették az oktatás szabadságát.”

RTL: Eldőlt, Bécsbe költözik a CEU

RTL: Eldőlt, Bécsbe költözik a CEU Az RTL Híradó úgy tudja, hogy eldőlt a kérdés, Bécsbe költözik a CEU. Az egyetem vezetése máig adott határidőt a kormánynak arra, hogy aláírja a CEU budapesti működését garantáló nemzetközi megállapodást, ez azonban nem történt meg. A döntést az intézmény részéről hivatalosan nem erősítették meg, de hétfő délutánra nemzetközi sajtótájékoztatót hívtak össze.

Menedzserszerződés

Az állam kiprivatizálása.

Versenyképes bérezéssel kíméletlenül érvényesíteni lehet azt az elvet, amit vallunk: minden felesleges bürokrata politikai merénylet az adófizetőkkel szemben – mondja Orbán Balázs, a Miniszterelnökség parlamenti és stratégiai államtitkára a Mandiner.hu intejújában.

„2002-2010 között neoliberális társadalom- és gazdaságfilozófia uralta az országot, s ehhez egy klasszikus neoliberális államfelfogás is kapcsolódott. Amiben az állam – kis leegyszerűsítéssel – egy kiiktatandó probléma, egy elprivatizálandó jelenség. Ennek megfelelően az egész közigazgatás működtetését menedzserszerződések, privatizációk, kiszervezések, valamint a 'központ' kiüresedése jellemezte. Érdekes módon a kutatások alapján ez mindig egyszerre jár együtt a bürokrácia növekedésével és párhuzamosan az állam meggyengülésével, ahogyan ez hazánkban is történt. Ezen szerettünk volna változtatni. 2010 óta a kormány számos lépést tett az erősebb, hatékonyabb, állampolgárbarát, szolgáltató közigazgatás megteremtése felé.”

Orbán Balázs: Minden felesleges bürokrata politikai merénylet az adófizetőkkel szemben | Mandiner

Versenyképes bérezéssel kíméletlenül érvényesíteni lehet azt az elvet, amit vallunk: minden felesleges bürokrata politikai merénylet az adófizetőkkel szemben - mondja Orbán Balázs, a Miniszterelnökség parlamenti és stratégiai államtitkára a Mandinernek. Orbán szerint most az a cél, hogy a központi közigazgatásban dolgozók is részesedjenek a gazdasági növekedésből. Interjúnk.

Válasz

Elmismásolt antiszemitizmus.

Bár az ellenzéki pártok egytől egyig elítélik a jobbikos Szávay István zsidógyűlölő kijelentéseit, a Jobbikkal való együttműködéstől egyikük sem zárkózik el – mutatja be a Hirado.hu.

„A DK-s Gréczy Zsolt nem is a kérdésre válaszolt. Kunhalmi Ágnes, az MSZP választmányi elnöke szerint a két dolognak semmi köze egymáshoz. A Párbeszéd szerint maximum megnehezülhet a közös munka. Az LMP számára pedig a Jobbik továbbra is potenciális szövetséges.”

Elítélik Szávay István viselkedését az ellenzéki pártok

Bár az ellenzéki pártok egytől egyig elítélik a jobbikos Szávay István zsidógyűlölő kijelentéseit, a Jobbikkal való együttműködéstől egyikük sem zárkózik el. Saját pártjában a jelek szerint fel sem merül a kizárás lehetősége, a szóvivő szombaton arról beszélt, hogy ő már meg is bocsátott Szávay Istvánnak.

Keretezés

Enyveskezű sorozatsztárok.

Ha valaki éveken át játssza ugyanazt a szerepet, nem meglepő, hogy utána nehezen engedi el a figurát, netán szeretne valami emléktárgyat is a forgatásról – még akkor is, ha erre nem kapott engedélyt. Ki lopott el egy fontos kelléket az utódja elől? – ezt mutatja be az Origo.hu.

„A színész a Live with Kelly and Michael című műsorban mesélt arról, hogy egy kézzel írt levél mellett hazavitte a táviratot is, amelyben a történet szerint arról értesítették, hogy Nagy-Britannia hadba lépett Németország ellen. Hosszan ecsetelte, hogy a tárgyak nemcsak visszaviszik az adott pillanatba a forgatáson belül, de hitelességük, korhűségük miatt azt az időszakot is megjelenítik, amit a sorozatban próbáltak megidézni. És hogy hol tartja az ereklyéket ehhez képest? A földszinti vécében, persze azért bekeretezve.”

A sztárok is ellopnak néha pár dolgot a stúdióból

Ha valaki éveken át játssza ugyanazt a szerepet, nem meglepő, hogy utána nehezen engedi el a figurát, netán szeretne valami emléktárgyat is a forgatásról - még akkor is, ha erre nem kapott engedélyt. Ki lopott el egy fontos kelléket az utódja elől? Mi nőtt a szívükhöz a Trónok harca színésznőinek vagy az Agymenők bombázójának?

Töltés

Tóth Gabi sütkérezése.

Idilli képet posztolt a celeb, aki éppen szerelméhez bújik – így a Blikk Online.

„Az énekesnő és szerelme, Krausz Gábor csodás párkapcsolatban élnek, csak úgy süt róluk a boldogság. Ezt lehet leolvasni az arcukról a legújabb közös fotójukon is, amit Tóth Gabi töltött fel az Instagram-oldalára.”

Dúl a szerelem: így bújik a szerelméhez Tóth Gabi - fotó

Az énekesnő és szerelme, Krausz Gábor csodás párkapcsolatban élnek, csak úgy süt róluk a boldogság. Ezt lehet leolvasni az arcukról a legújabb közös fotójukon is, amit Tóth Gabi töltött fel az Instagram-oldalára.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/65056/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,lapszemle
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2019.04.20. 21:45
Szombathely ellenzékieskedése, Bangóné érett sonkája, Macron brutalitása, a Brexit törésvonalai és Kelemen Anna nyuszifülei online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2019.04.20. 01:50
Jézus keresztútja, Sargentini lopása, túltolt kereszténykedés, felvilágosító melegpropaganda és Mihalik Enikő meztelensége szombati online lapszemlénkben.

Kigyulladt egy magyarokat szállító busz Horvátországban

2019.04.19. 21:15
Kigyulladt egy magyarokat szállító busz Horvátországban, szerencsére senki sem sérült meg.

A Pentagon megerősítette: ismét rakétakísérletet hajtott végre Észak-Korea

2019.04.19. 07:35
Az amerikai védelmi minisztérium csütörtökön megerősítette, hogy Phenjan rakéta fegyverkísérletet hajtott végre.

Blogstar kávéház

2019.04.19. 04:20
Egészségügyi robbanásveszély, a bevándorlás Einsteinjei, turistamágnes sportesemények, Tatár Csilla fehérneműs fanatizálása és Kiss Ramóna tündérkéje pénteki online lapszemlénkben.

Lezárták az Akropoliszt, miután a héten több emberbe is villám csapott a műemléknél

2019.04.18. 20:20
A görög kulturális minisztérium csütörtöki közlése szerint elővigyázatosságból átmenetileg lezárták Athénban az …

Elhunyt Hámos László, az amerikai magyarság egyik ismert személyisége

2019.04.18. 14:30
A Magyar Emberi Jogok Alapítvány társalapítója és elnöke 68 évesen halt meg New York-ban.

Beindult a hosszú hétvége: torlódások, dugók az autópályákon

2019.04.18. 12:15
Már csütörtökön elindult az ilyenkor szokásos közlekedési káosz.

Két palack benzinnel és gyufával akart bemenni a New York-i Szent Patrick katedrálisba

2019.04.18. 07:25
A New York-i Szent Patrick katedrálisnál szerda este őrizetbe vettek egy férfit, aki két benzines kannával akart bejutni a …

Blogstar kávéház

2019.04.18. 04:00
Isten párizsi büntetése, Tóth Bertalan fletói piszkálódása, a Fidesz szárnyalása, húsvéti szúrópróba és Németh Kristóf intim lebukása csütörtöki online lapszemlénkben.

Ezeket a cikkeket olvastad már?