A hatos lottón nem vitték el a főnyereményt
Nyerőszámok: 6 (hat), 17 (tizenhét), 22 (huszonkettő), 25 (huszonöt), 41 (negyvenegy), 43 (negyvenhárom). Nyeremények: 6 találatos szelvény nem volt; 5 találatos szelvény 60 darab, nyereményük egyenként 290.135 forint; 4 találatos szelvény 2.780 darab, nyereményük egyenként 6.260 forint; 3 találatos szelvény 44.570 darab, nyereményük egyenként 1.520 forint.
Blogolj!

Blogstar kávéház

Hisztéria

Gyurcsányi imázsrombolás.

Gyurcsány Ferenc miniszterelnökként szétrepkedte a világot és az állami költségvetést, de ez nem zavarta az Orbán Viktor hasonlói útjaira hiperérzékeny balliberális nyilvánosságot – így az Origo.hu.

„Érdemes megfigyelni, hogyan kezelte akkor a most Orbán Viktor miniszterelnöki útja miatt egy emberként hisztériázó, balliberális propagandamédia a volt kormányfő repkedéseit. 'Egy félresikerült politikai támadás háttere' című megmagyarázó anyagában a mindenkori baloldalt lelkesen támogató közvélemény-kutató cég, a Political Capital arra akarta rávezetni az érdeklődőket, hogy Gyurcsány 2006-os luxemburgi útja körüli politikai támadások csúnya dolgok. 'Az elvileg imázsromboló hatású botrány azonban igazán botránnyá sem válhatott, mert rossz időben és rossz kommunikációval került a nyilvánosság elé' – írta a Soros Györgyhöz közel álló intézet 2006-ban.”

Gyurcsány Ferenc szétrepkedte a világot és az állami költségvetést

A bukott miniszterelnök csak 2008-ban közel félmilliárd forint értékben utazgatott szerte a világban, akkor ez nem jelentett problémát a hazai álhírgyáraknak, akik most rendesen verik a tam-tamot, ha repülőgépet látnak. Összegyűjtöttük, hogy mikor és mennyit utazott Gyurcsány Ferenc, amikor kormányfő volt.

Kommunizmus

A Jobbik skizofréniája.

Boros Bánk Levente politológus úgy látja, hogy a Jobbik leginkább a kommunista állampártra hasonlít – olvasható a Magyar Hírlap Online-on.

„Skizofrén állapotként jellemezte a Szávay István antiszemita megjegyzéséről szóló hangfelvétel napvilágra kerülését követően a Jobbikban kialakult helyzetet Boros Bánk Levente, a Médianéző igazgatója. Az ügy kapcsán emlékeztetett, hogy akik évekkel ezelőtt a nemzeti radikalizmust képviselték, most többszörösen is ennek ellentétét hirdetik. Az elemző szerint a Jobbik is úgy próbál 'rendszert váltani', mint a kommunisták, amikor az MSZMP-t átalakították MSZP-vé: ugyanazok az emberek kezdtek el demokratikusan politizálni, akik korábban a kommunista állampártot szolgálták. A kérdés továbbra is ugyanaz: van-e bárki, aki ezt elhiszi? – tette hozzá a politológus. Boros Bánk kifejtette: a Jobbikban ráadásul káderhiány van, egyre kevesebben vannak azok, akikben megbízhatnak.”

Egyértelmű Soros uniós befolyása

Soros György brüsszeli látogatása mindenki számára világossá tette, hogy nem csupán összeesküvés-elmélet a milliárdos spekuláns brüsszeli jelenléte és befolyása - mondta lapunknak Boros Bánk Levente politológus. Skizofrén állapotként jellemezte a Szávay István antiszemita megjegyzéséről szóló hangfelvétel napvilágra kerülését követően a Jobbikban kialakult helyzetet Boros Bánk Levente, a Médianéző igazgatója.

Eszköztár

Homályos európai erőközpontok.

Változik az Európai Unió, változnak a világban az erőközpontok és súlypontok. Mennyire számít, hogy milyen egy állam megítélése? Milyen eszközei vannak egy államnak, hogy a nemzetközi közösségen belül tudja befolyásolni a közvéleményt? – teszi fel a kérdést a Hirado.hu.

„Tóth Norbert a Vasárnapi Újság műsorában beszélt arról is, hogy a német és a holland televízióban a magyar miniszterelnököt kedvezőtlen színben bemutató kisfilmekben, videókban ábrázolták. Ezekkel kapcsolatban elmondta, az ilyen megnyilvánulások nem a diplomácia eszköztárába tartoznak, ezek inkább klasszikus politikai eszközök. Hozzátette, vannak olyan országok, amelyek az ilyen típusú ábrázolásokat szokatlannak és sértőnek tarthatják, de vannak olyan államok, amelyek úgy vélik, sokkal többet is megengedhetnek maguknak – szögezte le Tóth Norbert. Véleménye szerint az sem kizárt, hogy egy-egy ilyen média-megnyilvánulás mögött, mint például a holland televízió videója is, egy másik szereplő is lehet, akinek valamilyen ráhatása van a holland politikára. Megjegyezte, ezt bizonyítani azonban szinte lehetetlen, és megmarad a feltételezés szintjén.”

Homályosak az új európai erőközpontok

Változik az Európai Unió, változnak a világban az erőközpontok és súlypontok. Mennyire számít, hogy milyen egy állam megítélése? Milyen eszközei vannak egy államnak, hogy a nemzetközi közösségen belül tudja befolyásolni a közvéleményt?

Változás

Ábel Anita válságos házassága.

Tizenhat együtt töltött év után válik Ábel Anita és férje, Krisztián. A műsorvezető kezdeményezte a szakítást, és már be is adták a válási papírokat – így a Lokál Online.

„Sajnos tudomásul kell venni, hogy vannak dolgok, amiknek lejár az idejük. Ilyen a mi házasságunk is. (…) Krisztián velem ellentétben nehezebben viseli a változásokat, és emiatt egyre több volt közöttünk a vita, és egyre kevesebb a boldog perc. (…) Túl fiatal vagyok még ahhoz, hogy a legjobb barátommal éljek együtt – magyarázta Anita, aki a volt párjával közösen mondta el a kislányuknak, Lucának hogy elválnak. A férfi egy hónapja költözött el.”

Ábel Anita: Lejárt a házasságom ideje

Tizenhat együtt töltött év után válik Ábel Anita és férje, Krisztián. A műsorvezető kezdeményezte a szakítást, és már be is adták a válási papírokat. „Krisztián tavaly javasolta, hogy menjünk el párterápiára. Akkor azt mondtam, hogy nincs szükségünk rá, meg tudjuk oldani magunk is a gondjainkat.

Ízkavalkád

A melósok hajnali kenőolaja.

Selymes tüskék, csavaros textúrák: a 444.hu videósai megreggelizik a melósok hajnali kenőolaját.

„A magyar gazdasági csoda titkát kutatva kora reggel kimentünk a körúton kívülre, hogy megtudjuk, mit isznak az emberek a legolcsóbb féldekásokon, de erre az ízkavalkádra nem számítottunk.”

Selymes tüskék, csavaros textúrák: megreggeliztük a melósok hajnali kenőolaját - 444

Utánajártunk, mit iszik a magyar építőipar az olcsó feleseken.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/65106/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,lapszemle
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2019.04.20. 21:45
Szombathely ellenzékieskedése, Bangóné érett sonkája, Macron brutalitása, a Brexit törésvonalai és Kelemen Anna nyuszifülei online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2019.04.20. 01:50
Jézus keresztútja, Sargentini lopása, túltolt kereszténykedés, felvilágosító melegpropaganda és Mihalik Enikő meztelensége szombati online lapszemlénkben.

Kigyulladt egy magyarokat szállító busz Horvátországban

2019.04.19. 21:15
Kigyulladt egy magyarokat szállító busz Horvátországban, szerencsére senki sem sérült meg.

A Pentagon megerősítette: ismét rakétakísérletet hajtott végre Észak-Korea

2019.04.19. 07:35
Az amerikai védelmi minisztérium csütörtökön megerősítette, hogy Phenjan rakéta fegyverkísérletet hajtott végre.

Blogstar kávéház

2019.04.19. 04:20
Egészségügyi robbanásveszély, a bevándorlás Einsteinjei, turistamágnes sportesemények, Tatár Csilla fehérneműs fanatizálása és Kiss Ramóna tündérkéje pénteki online lapszemlénkben.

Lezárták az Akropoliszt, miután a héten több emberbe is villám csapott a műemléknél

2019.04.18. 20:20
A görög kulturális minisztérium csütörtöki közlése szerint elővigyázatosságból átmenetileg lezárták Athénban az …

Elhunyt Hámos László, az amerikai magyarság egyik ismert személyisége

2019.04.18. 14:30
A Magyar Emberi Jogok Alapítvány társalapítója és elnöke 68 évesen halt meg New York-ban.

Beindult a hosszú hétvége: torlódások, dugók az autópályákon

2019.04.18. 12:15
Már csütörtökön elindult az ilyenkor szokásos közlekedési káosz.

Két palack benzinnel és gyufával akart bemenni a New York-i Szent Patrick katedrálisba

2019.04.18. 07:25
A New York-i Szent Patrick katedrálisnál szerda este őrizetbe vettek egy férfit, aki két benzines kannával akart bejutni a …

Blogstar kávéház

2019.04.18. 04:00
Isten párizsi büntetése, Tóth Bertalan fletói piszkálódása, a Fidesz szárnyalása, húsvéti szúrópróba és Németh Kristóf intim lebukása csütörtöki online lapszemlénkben.

Ezeket a cikkeket olvastad már?