Blogolj!

Lemond mandátumáról Szávay István

Nem kívánja hátráltatni a Jobbik munkáját, ezért lemond a parlamenti képviselői posztjáról - erről maga Szávay István számolt be a Facebook-oldalán. 

Egyedül a Jobbik méltó és alkalmas a fideszes pártállam megdöntésére és Magyarország kormányzására, ennek megvalósulását nem kívánom hátráltatni. Alapítóként tizenöt éve vagyok közösségünk tagja, amely iránt felelősséget érezve le kívánok mondani országgyűlési képviselői megbízatásomról is.

- olvasható mások mellett a politikus hétfői Facebook posztjában.

Korábban mi is beszámoltunk arról, hogy előkerült egy hangfelvétel, amin a jobbikos képviselő arról beszélt, hogy leütött egy zsidó nőt. Szávay később elismerte, otromba szavakat használt, bár valójában nem ütött le senkit, ennek ellenére mégis bejelentette, hogy lemond a Jobbik frakcióvezető-helyettesi tisztségéről és az Országgyűlés jegyzői pozíciójáról.

Belebukott: minden tisztségéről lemond a zsidózó, nőt megütő jobbikos!

ha NEKED is számít a vélemény. Közéleti válogatás a legfontosabb és legütősebb cikkekből, a napi muníció, hogy képben légy. Leiratkozhatsz, ha mégsem tetszik. Azonnali hatállyal lemond országgyűlési jegyzői és a Jobbik frakcióvezető-helyettesi tisztségéről Szávay István - jelentette be a Facebook oldalán.

A politikus azt is megjegyezte a már említett Facebook posztjában, hogy a továbbiakban is"egy szabad, élhető és büszke Magyarországért küzdök majd, de már nem képviselőként."

(Borító: bn24.ro)

2
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/65125/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,Jobbik,lemondás,Szávay István
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
éva 2018-12-03 15:08:21
Első sorban azért küzdjön mocskos, rothadó lelkű s@rágyú, hogy valamennyire kimossa a száját! Majd küzdenek a jobb életért azok, akik érdemesek erre! És MI MAGYAROK, JÓ EMBEREK, GONDOLKODÓK TUDJUK KIRE BÍZZUK AZ ÉLETÜNKET, JÖVŐNKET, UTÓDAINK CÉLJAINAK MEGVALÓSULÁSÁT!
Válaszolok
Hát, így van ez 2018-12-03 14:27:15
Azért örülünk, hogy az elmúlt egy hét alatt "megvilágosodott" ez a Szávay legény.
Már régóta folyik a "rögeszmecsere" a Jobbik fokozatos erodálódásáról. A támogatottságuk most már erősen tendál a parlamenti küszöböt jelentő 5% felé !!!
Egyébiránt nem tudom, hogy másnak feltűnt-e már, de a szónoki pulpitusra kirakott felirat (ha úgy jobban tetszik: szlogen) már önmagában egy vicc:
"CSAK A NEMZET" >>>>>>>> olvasható a tablicán !!!!
Hát, az igazság az, hogy ezeknek sok minden számított, - különösen az utóbbi három évben - de a NEMZET SORSA, AZ EGYÁLTALÁN NEM !!!!
A "cukiság-politika", meg a mérhetetlen hatalomvágy, az számított, semmi más !!!! Bele is buktak, ahogy kell !!!
Válaszolok

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2020.05.30. 04:25
Orbán Viktor feketelevese, a balliberálisok álságos nácizása, a Hableány-tragédia emlékezete, a futball orosz rulettje és Berki Krisztián állati meglepetése szombati online lapszemlénkben.

A Hableány-tragédia áldozataira emlékeztek meg Budapesten

2020.05.29. 11:25
A dunai hajóbaleset 28 elhunytjára hajós kegyeleti szertartás keretében emlékeztek meg a tragédia évfordulóján pénteken.

Blogstar kávéház

2020.05.29. 04:15
A rozsdaövezeti lakásépítés gyorsítósávja, az iskolaőrség elrettentő ereje, az Európai Unió rosszhiszeműsége, a frontvonalban harcolók megbecsülése és Heidi Klum örökifjú bájai pénteki online lapszemlénkben.

Sokan nem is tudják, hogy átestek a betegségen

2020.05.28. 12:35
Az operatív törzs ma is megtartotta szokásos sajtótájékoztatóját, melyben szó volt a lazításokról és a betegek helyzetéről.

Blogstar kávéház

2020.05.28. 03:25
Orbán Viktor születésnapja, az Európai Bizottság hitelcsapdája, a Jobbik széthullása, a balliberálisok diktatúrahazugsága és Palácsik Lilla terhespocakja csütörtöki online lapszemlénkben.

Tovább apad a Jobbik-frakció

2020.05.27. 17:50
Farkas Gergely eddigi frakcióvezető-helyettes és Varga-Damm Andrea is kilép a Jobbik országgyűlési képviselőcsoportjából; ezt mindketten szerdán jelentették be.

Blogstar kávéház

2020.05.27. 05:15
A járványhelyzet hadigazdálkodása, Karácsony Gergely szánalmas sunnyogása, a nemzetegyesítés rögös útja, a francia baloldal fejetlensége és Puzsér kendőzetlen kipakolása szerdai online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.05.26. 04:00
Az őszödi hazugságbeszéd kórképe, Soros György afrikai terjeszkedése, Boris Johnson cinikus botránya, a magyar gazdák milliárdos támogatása és Görög Zita különös életmentése keddi online lapszemlénkben.

Több a gyógyult, mint az aktív fertőzött

2020.05.25. 11:50
Az operatív törzs ma is megtartotta szokásos sajtótájékoztatóját a járvány legfrissebb adatairól és a gazdaságvédelmi intézkedésekről.

Szabad az átjárás Magyarország és Szerbia között

2020.05.25. 10:30
Megszűntek a szigorítások a közös határszakaszon, hétfőn 10 órától korlátozás nélkül léphetik át a magyar-szerb határt a két ország állampolgárai.

Ezeket a cikkeket olvastad már?