Blogolj!

Lemond mandátumáról Szávay István

Nem kívánja hátráltatni a Jobbik munkáját, ezért lemond a parlamenti képviselői posztjáról - erről maga Szávay István számolt be a Facebook-oldalán. 

Egyedül a Jobbik méltó és alkalmas a fideszes pártállam megdöntésére és Magyarország kormányzására, ennek megvalósulását nem kívánom hátráltatni. Alapítóként tizenöt éve vagyok közösségünk tagja, amely iránt felelősséget érezve le kívánok mondani országgyűlési képviselői megbízatásomról is.

- olvasható mások mellett a politikus hétfői Facebook posztjában.

Korábban mi is beszámoltunk arról, hogy előkerült egy hangfelvétel, amin a jobbikos képviselő arról beszélt, hogy leütött egy zsidó nőt. Szávay később elismerte, otromba szavakat használt, bár valójában nem ütött le senkit, ennek ellenére mégis bejelentette, hogy lemond a Jobbik frakcióvezető-helyettesi tisztségéről és az Országgyűlés jegyzői pozíciójáról.

Belebukott: minden tisztségéről lemond a zsidózó, nőt megütő jobbikos!

ha NEKED is számít a vélemény. Közéleti válogatás a legfontosabb és legütősebb cikkekből, a napi muníció, hogy képben légy. Leiratkozhatsz, ha mégsem tetszik. Azonnali hatállyal lemond országgyűlési jegyzői és a Jobbik frakcióvezető-helyettesi tisztségéről Szávay István - jelentette be a Facebook oldalán.

A politikus azt is megjegyezte a már említett Facebook posztjában, hogy a továbbiakban is"egy szabad, élhető és büszke Magyarországért küzdök majd, de már nem képviselőként."

(Borító: bn24.ro)

2
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/65125/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,Jobbik,lemondás,Szávay István
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
éva 2018-12-03 15:08:21
Első sorban azért küzdjön mocskos, rothadó lelkű s@rágyú, hogy valamennyire kimossa a száját! Majd küzdenek a jobb életért azok, akik érdemesek erre! És MI MAGYAROK, JÓ EMBEREK, GONDOLKODÓK TUDJUK KIRE BÍZZUK AZ ÉLETÜNKET, JÖVŐNKET, UTÓDAINK CÉLJAINAK MEGVALÓSULÁSÁT!
Válaszolok
Hát, így van ez 2018-12-03 14:27:15
Azért örülünk, hogy az elmúlt egy hét alatt "megvilágosodott" ez a Szávay legény.
Már régóta folyik a "rögeszmecsere" a Jobbik fokozatos erodálódásáról. A támogatottságuk most már erősen tendál a parlamenti küszöböt jelentő 5% felé !!!
Egyébiránt nem tudom, hogy másnak feltűnt-e már, de a szónoki pulpitusra kirakott felirat (ha úgy jobban tetszik: szlogen) már önmagában egy vicc:
"CSAK A NEMZET" >>>>>>>> olvasható a tablicán !!!!
Hát, az igazság az, hogy ezeknek sok minden számított, - különösen az utóbbi három évben - de a NEMZET SORSA, AZ EGYÁLTALÁN NEM !!!!
A "cukiság-politika", meg a mérhetetlen hatalomvágy, az számított, semmi más !!!! Bele is buktak, ahogy kell !!!
Válaszolok

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2019.11.18. 05:15
A háborús bűnök eltussolása, az érdekkoalíció hatalomvágya, a honi balliberálisok magyarellenessége, a karácsony kopogtatása és Csűrös Karola fájdalmas szerelme hétfői online lapszemlénkben.

Nem volt telitalálat a hatos lottón

2019.11.17. 17:15
Tovább fokozódik az izgalom és jövő héten is lesz miért játszani, ugyanis most nem vitte el senki a főnyereményt a hatos lottón.

Blogstar kávéház

2019.11.17. 02:05
A Balaton önvédelmi háborúja, Hadházy Ákos károgása, az anarchisták fosztogatása, Bihács forrongása és Kulcsár Edina gender partija vasárnapi online lapszemlénkben.

Nem volt telitalálat az ötöslottón

2019.11.16. 20:10
Ma sem volt szerencséje senkinek, jövő hétre csúszik az esetleges telitalálat az ötöslottón.

Százezren követelték a cseh kormányfő lemondását Prágában

2019.11.16. 19:15
Legalább 200 ezer ember követelte Andrej Babis lemondását a cseh fővárosban szombaton. A nagygyűlést a Millió pillanat a demokráciáért nevű civil társulás szervezte.

Továbbra is tragikus a helyzet Velencében az árvíz miatt

2019.11.16. 17:20
Még mindig a legmagasabb fokozatú riasztás van érvényben a városban, ahol vasárnap az ár ismét teljesen víz alá temetheti a szigeteket.

Blogstar kávéház

2019.11.16. 01:55
Soros frontális támadása, Karácsony kínos lebukása, Velence szörnyű tragédiája, a sör veszélyes robbanása és Tóth Vera testvéri vállalása szombati online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2019.11.15. 02:55
Kálmán Olga titkos fizetése, Hende Csaba szerecsenmosdatása, a bevándorláspártiak bosszúja, a magyar labdarúgás szentélye és Tücsi paramamizása pénteki online lapszemlénkben.

Közműépítés miatt lezárják az Erzsébet hidat

2019.11.14. 18:20
Újabb fennakadásokra számíthatnak a fővárosban közlekedők, ugyanis a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) közlése szerint közműépítés miatt lezárják hétfőre virradó éjszaka az …

Blogstar kávéház

2019.11.14. 05:05
A borkaizás kivégzése, a náci eszmék lopakodása, Karácsony spirituális tisztogatása, Salvini vallási hódítása és Kárpáti Rebeka leopárdmintás villantása csütörtöki online lapszemlénkben.

Ezeket a cikkeket olvastad már?