A hatos lottón nem vitték el a főnyereményt
Nyerőszámok: 6 (hat), 17 (tizenhét), 22 (huszonkettő), 25 (huszonöt), 41 (negyvenegy), 43 (negyvenhárom). Nyeremények: 6 találatos szelvény nem volt; 5 találatos szelvény 60 darab, nyereményük egyenként 290.135 forint; 4 találatos szelvény 2.780 darab, nyereményük egyenként 6.260 forint; 3 találatos szelvény 44.570 darab, nyereményük egyenként 1.520 forint.
Blogolj!

Blogstar kávéház

Vidámság

Egy gázos barátság.

David Corstein amerikai nagykövettel pózolt a magyar kormányfő: a mosolygós kép alapján azt hihetnénk, hogy a CEU-fiaskó meg sem történt – így a Népszava Online.

„Az amerikai nagykövet annak ellenére is vidámnak tűnik a képen, hogy az Orbán-kormány a Trump-kabinet kérése ellenére Oroszországnak adott ki két, itt elfogott orosz fegyverkereskedőt – pedig őket egy amerikai hatóság fedett ügynökei buktatták le. Az Egyesült Államok kormánya ebben az esetben is csalódottságát fejezte ki, de nyilvánosan nem lépett ennél tovább. Úgy tűnik, mindennél fontosabb, hogy a magyar kormány amerikai cégektől vásároljon cseppfolyós gázt a Romániából és a horvátországi Krk-szigetén üzembe helyezett terminálból. Ezek után tényleg kérdéses, hogy tehet-e Orbán olyant, ami Cornstein mosolyát is leolvasztja.”

Corstein és Orbán: ez a barátság mindent kibír

David Corstein amerikai nagykövettel pózolt a magyar kormányfő: a mosolygós kép alapján azt hihetnénk, hogy a CEU-fiaskó meg sem történt. Az amerikai nagykövetségre látogatott csütörtökön Orbán Viktor, és egy részvétnyilvánító könyvben tett bejegyzéssel rótta le kegyeletét George H. W. Bush volt amerikai elnök emléke előtt.

Csúsztatás

A Nyugat elkényelmesedése.

A Hirado.hu szerint a fegyverek kora után a biztonság és a komfort rutinszerűvé vált, és a tehetős nyugati polgárok elhitték: mindig így lesz. Néhány éve az elkényelmesedett emberek azonban új tapasztalatokkal gazdagodtak: megjelentek olyanok, akiknek az ünnep semmit sem jelent.

„Pócza szerint a legnagyobb csúsztatás, hogy az emberek el akarják felejteni a Jézus születésére való emlékezést. Ez alapvetően rendíti meg a biztonságot és a stabilitást az ember életében. Ha a hitet – ami a stabilitást adja az ember életében – megtámadják, akkor az ember nem tudja békességben és biztonságban érezni magát. Különösen nagy probléma, hogy Európában csak úgy lehet ma karácsonyi vásárokat tartani, hogy azokat komoly biztonsági felkészülés előzi meg.”

A Nyugat belekényelmesedett az évtizedek óta tartó biztonságba

Krisztus születésének napján még a világháborúkban is elhallgattak a fegyverek. A fegyverek kora után a biztonság és a komfort rutinszerűvé vált, és a tehetős nyugati polgárok elhitték: mindig így lesz. Néhány éve az elkényelmesedett emberek azonban új tapasztalatokkal gazdagodtak: megjelentek olyanok, akiknek az ünnep semmit sem jelent.

Detektálás

Aranyos gravitáció.

Az elmúlt két évben újabb öt alkalommal üzent ismét az univerzum a műszerek által elfogott gravitációs hullámok útján. Frei Zsolt, az ELTE Széchenyi-díjas fizikusprofesszora és a gravitációs hullámok kutatásának nemzetközi hírű művelője az Origo.hu-nak nyilatkozik.

„Az LSC, azaz a LIGO kutatócsoportja 60 obszervatóriummal áll kooperációban. Ha megtörténik a gravitációs hullám detektálása, és a felvillanás helyének az előzőekben ismertettek szerinti leszűkítése, akkor az obszervatóriumok egy időben az égbolt azonos pontjáról gyűjtenek adatokat, ami adott esetben, mint például a neutroncsillagoknál, lehetővé teszi a gravitációs hullámot kibocsátó objektum optikai azonosítását is. Megjegyzendő, hogy a velünk kooperáló intézetek nem csak optikai műszerekkel felszereltek, mert vannak köztük rádióteleszkóp-obszervatóriumok is. A tavalyi megfigyeléseknek volt egy nagyon érdekes eredménye. Az összeolvadó neutroncsillagokban színképelemzéssel rendkívül nagy arányban sikerült kimutatni a vasnál nehezebb elemek, köztük például az arany jelenlétét.”

Döbbenetes jelenségekről üzennek a gravitációs hullámok

Futótűzként járta be a világot a hír, amikor 2016 februárjában bejelentették, hogy kereken száz évvel Albert Einstein jóslata után, először sikerült bebizonyítani a téridő fodrozódását, azaz a gravitációs hullámok létét. Az elmúlt két évben újabb öt alkalommal üzent ismét az univerzum a műszerek által elfogott gravitációs hullámok útján.

Bikini

Palvin Barbi formái.

A Sports Illustrated sportmagazin bikinis fotózása miatt Costa Ricára utazott a magyar szupermodell, Palvin Barbi – számol be róla a Lokál Online.

„A szépségről elképesztően szexi képek készülnek, amiből párat már meg is osztott közösségi oldalán. Barbi hihetetlen formában van!”

Szexi Palvin Barbi - Fotó!

A Sports Illustrated sportmagazin bikinis fotózása miatt Costa Ricára utazott a magyar szupermodell, Palvin Barbi.

Tiltószörny

Vajna Timi mellbimbója.

Nem sokat hagy a képzeletre kedvenc celebünk, aki most nem a Mikulás eszére, hanem valami egészen más testrészére szeretne hatni, a leveléhez csatolt szexi fotójával – írja a Zoom.hu.

„Bár átkozhatnánk is Timit azért a pár ecsethúzásért, de gondoljunk bele: ha nem satírozza ki Paintben a mellbimbóját, az Instagram tiltószörnye rá is lecsaphatott volna.”

Vajna Timi kisatírozott mellbimbókkal sokkolja a Mikulást

Vajna Timi kisatírozott mellbimbókkal sokkolja a Mikulást Nem sokat hagy a képzeletre kedvenc celebünk, aki most nem a Mikulás eszére, hanem valami egészen más testrészére szeretne hatni, a leveléhez csatolt szexi fotójával. Bár átkozhatánk is Timit azért a pár ecsethúzásért, de gondoljunk bele: ha nem satírozza ki Paintben a mellbimbóját, az Instagram tiltószörnye rá is lecsaphatott volna.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/65940/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,lapszemle
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2019.04.20. 21:45
Szombathely ellenzékieskedése, Bangóné érett sonkája, Macron brutalitása, a Brexit törésvonalai és Kelemen Anna nyuszifülei online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2019.04.20. 01:50
Jézus keresztútja, Sargentini lopása, túltolt kereszténykedés, felvilágosító melegpropaganda és Mihalik Enikő meztelensége szombati online lapszemlénkben.

Kigyulladt egy magyarokat szállító busz Horvátországban

2019.04.19. 21:15
Kigyulladt egy magyarokat szállító busz Horvátországban, szerencsére senki sem sérült meg.

A Pentagon megerősítette: ismét rakétakísérletet hajtott végre Észak-Korea

2019.04.19. 07:35
Az amerikai védelmi minisztérium csütörtökön megerősítette, hogy Phenjan rakéta fegyverkísérletet hajtott végre.

Blogstar kávéház

2019.04.19. 04:20
Egészségügyi robbanásveszély, a bevándorlás Einsteinjei, turistamágnes sportesemények, Tatár Csilla fehérneműs fanatizálása és Kiss Ramóna tündérkéje pénteki online lapszemlénkben.

Lezárták az Akropoliszt, miután a héten több emberbe is villám csapott a műemléknél

2019.04.18. 20:20
A görög kulturális minisztérium csütörtöki közlése szerint elővigyázatosságból átmenetileg lezárták Athénban az …

Elhunyt Hámos László, az amerikai magyarság egyik ismert személyisége

2019.04.18. 14:30
A Magyar Emberi Jogok Alapítvány társalapítója és elnöke 68 évesen halt meg New York-ban.

Beindult a hosszú hétvége: torlódások, dugók az autópályákon

2019.04.18. 12:15
Már csütörtökön elindult az ilyenkor szokásos közlekedési káosz.

Két palack benzinnel és gyufával akart bemenni a New York-i Szent Patrick katedrálisba

2019.04.18. 07:25
A New York-i Szent Patrick katedrálisnál szerda este őrizetbe vettek egy férfit, aki két benzines kannával akart bejutni a …

Blogstar kávéház

2019.04.18. 04:00
Isten párizsi büntetése, Tóth Bertalan fletói piszkálódása, a Fidesz szárnyalása, húsvéti szúrópróba és Németh Kristóf intim lebukása csütörtöki online lapszemlénkben.

Ezeket a cikkeket olvastad már?