Blogolj!

Blogstar kávéház

Aggály

Rendőrségi tömegnyomás.

A BRFK szerint nem a rendőrök teperték a földere. Az MSZP alelnöke, Komjáthi Imre a Népszava Online-nak beszél arról, hogyan sérült meg a szombati szakszervezeti tüntetésen.

„Értem a rendőrség aggályait, attól félnek, hogy külföldön is hír lesz egy ellenzéki politikus sérülése. Nem vagyok jogász, nem tudom mi a rendőri intézkedés, de az, hogy egy hatos rendőrsorfal tolja ki a tömeget a térről, szerintem annak számít – reagált Komjáthi. A politikus szerint az esetről készült felvételek azt már nem mutatták, amikor a baj történt. Komjáthi ugyanis azt állítja, az erősítésként érkező készenléti rendőrök nyomták meg erősen a tömeget és ekkor tolták rá az ő lábát is egy kőkockára. Amikor viszont szólt, hogy baj van, akkor a rendőrsor elején álló fiatalabb egyenruhások enyhítettek a nyomáson és megvárták, amíg kiemelik a tömegből. – Ők becsületesebbek voltak, mint akik ezt a közleményt kiadták – fogalmazott az ellenzéki politikus.”

Komjáthi Imre: Azt hittem, felrobbanok!

Az MSZP alelnöke nem bán semmit, és a főnökieknél becsületesebb rendőrökről beszél. Az elemző szerint megeshet, hogy a hatalom meghátrál. Semmit sem bántam meg, soha nem voltam jobban - jelentette ki a Népszavának Komjáthi Imre. Az MSZP alelnöke a szombati rabszolgatörvény elleni tüntetés hivatalos vége után egy zászlóval felment a színpadra, és azt mondta a demonstrálóknak, foglalják el a Kossuth teret.

Hanyatlás

Macron gyurcsányizálódása.

Komoly bajban vannak Európa-szerte a bevándorláspárti politikusok, Angela Merkel után Emmanuel Macron pozíciója is megingott – elemez a Magyar Hírlap Online-on Deák Dániel politológus.

„Közölte, a franciáknak elegük van abból, hogy a liberális politikai elit nem foglalkozik a problémáikkal, országuk csúszik lefelé, és mára egy hanyatló középhatalom képét festi. Macron foggal-körömmel ragaszkodik a hatalomhoz – fogalmazott –, a rendőri erőszak bevetésétől sem riad vissza. Mindez ismerős lehet a magyar választópolgárok számára a 2010 előtti időszakból, amikor a bukás előtt álló balliberális elit mindent bevetett a hatalomban maradásáért. Deák hozzátette, Emmanuel Macron nyugodtan nevezhető a francia Gyurcsány Ferencnek, a valaha volt legnépszerűtlenebb politikus.”

„Macron a francia Gyurcsány Ferenc"

Miközben a nyugat-európai országokra politikai instabilitás jellemző, Magyarországon soha nem látott felhatalmazással kormányoz a Fidesz-KDNP - mondta lapunknak Deák Dániel politológus. Komoly bajban vannak Európa-szerte a bevándorláspárti politikusok, Angela Merkel után Emmanuel Macron pozíciója is megingott - mondta lapunknak a múlt hét eseményei kapcsán Deák Dániel politológus.

Incidens

Balkáni robbanásveszély.

Egyre több bűncselekményt követnek el a migránsok Boszniában – derül ki abból az interjúból, melyet egy helyi rendőrségi szóvivővel készített a Hirado.hu.

„Velika Kladusa területén csak az elmúlt 24 órában 9 hasonló incidens történt. Egyebek mellett előfordult, hogy bementek egy házba, amelynek volt tulajdonosa, de ennek ellenére besétáltak, mondván, hogy ott töltik az éjszakát – mondta a szóvivő. Továbbá bementek elhagyott épületekbe is, amit a szomszédok vettek észre, akik azonnal riasztották a rendőrséget. Olyan esetet is regisztráltak, amikor élelmiszert loptak egy bevásárlóközpontban, de felbontották egy teherautó ponyváját is, hogy illegálisan távozzanak Bosznia-Hercegovinából. Megjegyezte, történtek azonban ennél súlyosabb esetek is, például autólopás, amivel később közlekedési balesetet okoztak, így rendőségi eljárás indult. Volt egy másik lopás is, amely után két migránst vettek őrizetbe.”

Egyre több bűncselekményt követnek el a migránsok Boszniában

Hónapok óta kiemelt figyelem fordul Boszniára és a bosnyák-horvát határra, hiszen a Balkánon végigvonuló illegális bevándorlók többsége most arrafelé próbál bejutni az Európai Unióba. Több ezren vannak most is a határ közelében, és közöttük vannak bűnözők is. A helyi rendőrség szóvivője adott exkluzív interjút az M1-nek az ottani tapasztalatokról.

Humor

Színészi energiabomba.

A szép sztár, aki szerepért könyörgött, majd mindenkit meghódított. Gaál Franciskával fiatalon tele volt a bulvársajtó, forgatott Hollywoodban, majd elfeledve halt meg New Yorkban – idézi fel az Origo.hu.

„Gaál Franci (ahogy mindenki nevezte) egy energiabomba volt, kislányos bája, ellenállhatatlan humora lenyűgözte a közönséget. Aztán amikor életkora és a történelem viharai miatt törés állt be a színészi pályáján, már nem tudott újra sínre kerülni és filigrán, aranyos öregasszonyokat eljátszani, mint például Darvas Lili.”

A szép sztár, aki szerepért könyörgött, majd mindenkit meghódított

1926-ban Gaál Franciska kétszázhatvan estén volt színpadon, ezzel ő volt a legfoglalkoztatottabb színész abban az évben Budapesten. Még csak huszonkét éves volt. A húszas években tele volt vele a bulvársajtó, mondjuk, tett is róla, hogy ez így legyen. A harmincas években nemzetközi filmes karriert épített: forgatott Berlinben, Bécsben, Hollywoodban.

Válogatás

Rippel Feri szingliléte.

Nemrég robbant a hír, hogy kilenc hónap után szakított Rippel Feri és 26 évvel fiatalabb barátnője, Viki. Az artista azonban nem szomorkodik, élvezi szingliélete minden egyes percét, hiszen még számos új kihívás vár rá az év hátralévő részében – így a Lokál Online.

„A nők szerencsére folyamatosan keresik a társaságom, minden nagyképűség nélkül mondhatom, ha akarnék, akkor szebbnél szebb lányokból válogathatnék. Sokan Viki példájából okulva keresnek meg, hiszen annak idején mi is a neten ismerkedtünk meg. Ez a fajta rajongás egy pozitív mellékhatása az ismertségemnek, de most egyelőre élvezem a szingliélet adta teret, nem akarok újra abba a hibába esni, hogy esetleg idő hiányában egy újabb párkapcsolatom megy tönkre – szögezte le Feri.”

Élvezi a szinglilétet Rippel Feri

Nem rég robbant a hír, hogy 9 hónap után szakított Rippel Feri és 26 évvel fiatalabb barátnője, Viki. Az artista a pletykák ellenére egy percig sem szomorkodik, élvezi szingli élete minden egyes percét, hisz számos új kihívás vár még rá az év hátralevő részében.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/66082/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,lapszemle
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2019.04.25. 02:30
A Notre-Dame iszlamizálódása, Márki-Zay kalapozása, ellenzéki őskáosz, magyarellenes uszítások és Dér Heni férfias kompenzálása csütörtöki online lapszemlénkben.

Szeptembertől kötelező lesz a bárányhimlő elleni védőoltás

2019.04.24. 07:00
Horváth Ildikó egészségügyért felelős államtitkár közlése szerint szeptembertől a kötelező védőoltások közé kerül a bárányhimlő elleni oltás is.

Blogstar kávéház

2019.04.24. 01:00
Magyarország kispadozása, Budapest mélyalvása, a kereszténység letámadása, szárnyas hírvivők és Szilágyi Liliána dögös pózolása szerdai online lapszemlénkben.

Nyár végétől repülési tilalmat vezetnek be a főváros felett

2019.04.23. 13:20
Augusztustól éjfél és hajnali öt óra között nem szállhatnak fel és le repülőgépek a Liszt Ferenc-repülőtéren – az erről szóló megállapodást Tarlós István …

Meghalt János, Luxemburg korábbi nagyhercege

2019.04.23. 13:05
A Nassau-Weilburg-ház ötödik uralkodója 98 éves volt, halálhírét fia, Henrik nagyherceg jelentette be.

Lehűlést, esőt és nyarat tatogat az időjárás

2019.04.23. 07:30
Az időjárás kegyes volt hozzánk, hiszen a hosszú hétvége alatt sokszor szinte nyári időnk volt, viszont a hét első munkanapjával az eső is beköszönt.

Blogstar kávéház

2019.04.23. 04:00
Orbán Viktor megtakarítása, a falusi csok piacmozgatása, Szarka Tamás kerítései, Molnár Ferenc Caramel ősrobbanása és Tatár Csilla kikapcsolódása keddi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2019.04.22. 01:00
Orbán Viktor feltámadása, Sargentini lopása, a börtön kényszerközössége, önveszélyes alváshiány és Adele milliós kifosztása hétfői online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2019.04.20. 21:45
Szombathely ellenzékieskedése, Bangóné érett sonkája, Macron brutalitása, a Brexit törésvonalai és Kelemen Anna nyuszifülei online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2019.04.20. 01:50
Jézus keresztútja, Sargentini lopása, túltolt kereszténykedés, felvilágosító melegpropaganda és Mihalik Enikő meztelensége szombati online lapszemlénkben.

Ezeket a cikkeket olvastad már?