Blogolj!

Blogstar kávéház

Lázítás

Túlórázó tüntetők.

Pécs környékén megkezdődött az úgynevezett rabszolgatörvény ellen tiltakozó útlezárás, Szolnokon kedden reggel lesz forgalomlassítás. A szakszervezeti szövetség sztrájkra, gyárkapuk, ipari parkok lezárására is hajlandó – írja a Népszava Online.

„Benke Norbert, a Vasas Szakszervezeti Szövetség régiós vezetője, a pécsi tüntetés egyik szervezője biztos volt abban, hogy a kormány visszalép: – A munkavállalók hatalmas többsége ellenzi ezt a törvényt – mondta az érdek-képviseleti vezető. – Négymillió munkavállaló termeli meg a GDP-t, nem hozhatnak úgy törvényt róluk, hogy meg se kérdezik őket arról, mi a véleményük. Nem akarunk még több túlórát. És azt sem akarjuk, hogy a túlórákkal három év alatt kelljen elszámolni. Ha kell a fél országot fellázítjuk!”

"Ha kell, a fél országot fellázítjuk!"

Pécs környékén megkezdődött a rabszolgatörvény ellen tiltakozó útlezárás, Szolnokon kedden reggel lesz forgalomlassítás. A szakszervezeti szövetség sztrájkra, gyárkapuk, ipari parkok lezárására is hajlandó. - Igazuk van! Tüntessenek csak! Alkalmazott vagyok én is, és nem szeretném, ha olyan törvények lennének, amelyek megengedik, hogy teljesen kizsigerelhessenek.

Megoldás

Budapest puzsérosodása.

Élesedik a vita az ellenzéki oldalon a főpolgármester-jelölt személyével kapcsolatban. Az LMP hivatalosan is beállt Puzsér Róbert mögé. Vannak olyan baloldali politikusok, akik komolytalannak tartják, és fel sem vetődik bennük, hogy beálljanak egy ilyen jelölt mögé – így a Hirado.hu.

„Az LMP szerint Puzsér Róbert 'Sétáló Budapest' programja az egyetlen megoldás a főváros számára. A párt országos elnökségének titkára azt mondta, hogy egy közös program létrehozására fókuszálnak a független főpolgármester-jelölttel. Kanász-Nagy Máté kitért arra is, hogy azért is támogatják Puzsér Róbertet, mert az LMP számára fontos a lazaság. Puzsér Róbert arról beszélt, bár örül a támogatásuknak, önmagában kevésnek tartja az LMP-t egy új centrum megalakulásához, így a Jobbik vagy a Momentum támogatására is számít, de egyből kritizálta is ezeket a pártokat.”

Élesedik a vita az ellenzéki oldalon

Élesedik a vita az ellenzéki oldalon a főpolgármester-jelölt személyével kapcsolatban. A hétvégén az LMP hivatalosan is beállt Puzsér Róbert mögé. Vannak olyan baloldali politikusok, akik komolytalannak tartják, és fel sem vetődik bennük, hogy beálljanak egy ilyen jelölt mögé. Az LMP szerint viszont éppen az a jó, hogy Puzsér Róbert „laza és humoros".

Kooperáció

A tehetség úttörése.

Mitől lesz eredményes egy tanár? Merre tart a hazai tehetséggondozás? Milyen kormányzati szándékok mutatkoznak meg a közoktatásban? Pozitív képet rajzolt az Új Nemzedék Központ „Tehetségbarát iskola” konferenciája a hazai iskolahelyzetről – tudósít a Mandiner.hu.

„Érdekes volt az iskolaigazgatók kerekasztal-beszélgetése is, amiből sajnos sokat nem láttuk a terem adottságai miatt, így a pedagógusok egy része el is hagyta a helyszínt erre a blokkra. Pedig tanulságos volt azt hallgatni, hogy legyen szó borsodi körzeti iskoláról, egyházi fenntartású iskoláról vagy szakiskoláról, a tehetség utat törhet magának, és helyi szinten jól működik az iskolák és a többi tehetségpont kooperációja. A beszélgetés résztvevői abban is egyetértettek, hogy a tehetséggondozáshoz elengedhetetlen a szülő, a pedagógus és a diák kölcsönös együttműködése. Bár a kerekasztal korántsem tekinthető a teljes hazai oktatási környezetre nézve reprezentatívnak, ám motiváló volt látni, hogy pozitív tapasztalatokat osztottak meg az intézményvezetők.”

Merre tart a hazai tehetséggondozás? - A közoktatás napfényes oldala | Mandiner

Merre tart a hazai tehetséggondozás? - A közoktatás napfényes oldala | Mandiner: Mitől lesz eredményes egy tanár? Merre tart a hazai tehetséggondozás? Milyen kormányzati szándékok mutatkoznak meg a közoktatásban? Felülnézetből kifejezetten pozitív képet rajzolt az Új Nemzedék Központ „Tehetségbarát iskola" konferenciája a hazai iskolahelyzetről.

Beállítás

Tangás összeugrás.

A magyar celebek, sztárok többsége szinte naponta frissíti a közösségi oldalát, a rengeteg poszt között pedig felbukkannak olyan képek is, melyek nem aratnak osztatlan sikert. Legutóbb Dér Heni tangás képe miatt ugrottak össze a rajongók az Instagramon – írja az Origo.hu.

„Ne csodálkozzanak, ha élvezeti eszközként tekintenek rájuk a férfiak. Extrém, vad szettek. Ezzel csak felhívják magukra a sok beteg, perverz ember figyelmét. Csak ne járjon úgy, mint Pásztor Anna. Neki is majdnem az életébe került – áll a poszt mellett. Persze olyanok is akadnak, akiknek tetszik a szexi beállítás, többen írják, hogy gyönyörű az énekesnő, 10/10-es, remek formában van.”

Nagy veszekedéseket gerjesztettek a magyar sztárok fotói

A magyar celebek, sztárok többsége szinte naponta frissíti a közösségi oldalát, a rengeteg poszt között pedig felbukkannak olyan képek is, melyek nem aratnak osztatlan sikert. Legutóbb Dér Heni tangás képe miatt ugrottak össze a rajongók az Instagramon, sokan beszóltak az énekesnőnek, mások a védelmére kelve mentek bele a vitába.

Papírforma

Jáksó László pompája.

Titokzatos hölgyet szeret Jáksó László, aki állítja, új párja miatt változott meg az élete, és úgy érzi magát, mintha kicserélték volna. Fülig szerelmes, életmódot váltott, és életében először várja a karácsonyt – számol be róla a Lokál Online.

„Kiegyensúlyozottnak érzem magam, és talán a helyemet is megtaláltam végre, amiben szerintem neki is szerepe van. Az idei azonban tulajdonképpen már a második közös karácsonyunk a párommal, egy éve vagyunk együtt, de mivel nemrég ünnepeltük az első évfordulónkat, papírforma szerint a tavalyi karácsony volt az első közös ünnep. Az idei azonban sokkal különlegesebb, hiszen ez már egy közösen eltöltött év után az első. A díszeket is együtt tesszük ki, teljes lesz a karácsonyi pompa a lakásban – mondta vidáman Jáksó, aki együtt is él új szerelmével.”

Jáksó László újra szerelmes

Titokzatos hölgyet szeret Jáksó László, aki állítja, új párja miatt változott meg az élete, és úgy érzi magát, mintha kicserélték volna. Ledobott húsz kilót, fülig szerelmes, életmódot váltott, és életében először várja a karácsonyt.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/66128/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,lapszemle
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Lehűlést, esőt és nyarat tatogat az időjárás

2019.04.23. 07:30
Az időjárás kegyes volt hozzánk, hiszen a hosszú hétvége alatt sokszor szinte nyári időnk volt, viszont a hét első munkanapjával az eső is beköszönt.

Blogstar kávéház

2019.04.23. 04:00
Orbán Viktor megtakarítása, a falusi csok piacmozgatása, Szarka Tamás kerítései, Molnár Ferenc Caramel ősrobbanása és Tatár Csilla kikapcsolódása keddi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2019.04.22. 01:00
Orbán Viktor feltámadása, Sargentini lopása, a börtön kényszerközössége, önveszélyes alváshiány és Adele milliós kifosztása hétfői online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2019.04.20. 21:45
Szombathely ellenzékieskedése, Bangóné érett sonkája, Macron brutalitása, a Brexit törésvonalai és Kelemen Anna nyuszifülei online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2019.04.20. 01:50
Jézus keresztútja, Sargentini lopása, túltolt kereszténykedés, felvilágosító melegpropaganda és Mihalik Enikő meztelensége szombati online lapszemlénkben.

Kigyulladt egy magyarokat szállító busz Horvátországban

2019.04.19. 21:15
Kigyulladt egy magyarokat szállító busz Horvátországban, szerencsére senki sem sérült meg.

A Pentagon megerősítette: ismét rakétakísérletet hajtott végre Észak-Korea

2019.04.19. 07:35
Az amerikai védelmi minisztérium csütörtökön megerősítette, hogy Phenjan rakéta fegyverkísérletet hajtott végre.

Blogstar kávéház

2019.04.19. 04:20
Egészségügyi robbanásveszély, a bevándorlás Einsteinjei, turistamágnes sportesemények, Tatár Csilla fehérneműs fanatizálása és Kiss Ramóna tündérkéje pénteki online lapszemlénkben.

Lezárták az Akropoliszt, miután a héten több emberbe is villám csapott a műemléknél

2019.04.18. 20:20
A görög kulturális minisztérium csütörtöki közlése szerint elővigyázatosságból átmenetileg lezárták Athénban az …

Elhunyt Hámos László, az amerikai magyarság egyik ismert személyisége

2019.04.18. 14:30
A Magyar Emberi Jogok Alapítvány társalapítója és elnöke 68 évesen halt meg New York-ban.

Ezeket a cikkeket olvastad már?